#نان_خرما_گردو
این نون رو من با خمیر جادویی درست کردم
برای 16 تا 17 عدد
تخم مرغ 1 عدد
شیر ولرم 120 میلی (نصف لیوان)
شکر 30 گرم(2 ق غ)
روغن مایع 30 میلی (3 ق غ)
پودر خمیر مایه 6 گرم (1 ق م)
آرد سفید تقریبا 225 گرم ( حدودا یک و نیم لیوان) (مقدار آرد تقریبی ممکنه بیشتر و یا کمتر لازم باشه)
نمک نصف ق چ
مواد میانی : خرما 10 عدد، گردو ( دلخواه) ، پودر دارچین 1 ق م (به دلخواه) ، گلاب 1 ق غ
یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم و بهش پودر خمیر مایه اضافه کردم ، گذاشتم ده دقیقه تا به عمل بیاد .
توی یه ظرفی تخم مرغ و مابقی شکر و روعن و نمک رو ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و ارد رو کم کم ریختم . میزان آرد خیلی خیلی تقریبی هست برای من اینجا کمی بیشتر از این مقدار استفاده شد ارد تا زمانی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما حواستون باشه ریختن آرد زیادی باعث میشه که نونتون لطافتش از بین بره و سنگین و سفت بشه همیشه این نکته مهمه در پخت نون ها .
خوب خمیر رو ورز دادم دو سه دقیقه ورز دادم و بعد 100 بار روی صفحه کار کوبیدم .
داخل طرف تمیزی جزیی چرب کردم و خمیر رو قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و جای نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و خمیر رو دو قسمت کردم و با وردنه باز کردم شکل دایره برش دادم و بعد به صورت کلیپ . پیچیدن کاملا دلخواه هست من مدل کروسان پیچیدم .
برای مواد میامی مواد کاملا دل به خواهی هست . من پوست و هسته خرماها رو گرفتم و له کردم . پنج شش دونه گردو رو هم نیم کوب کردم و گلاب و دارچین و اگر دوست دارین هل هم می تونین بریزین .
بعد لای خمیر قرار دادم و پیچیدم .
داخل سینی فر چیدم و 20 دقیقه استراجت دوم قرار دادم . بعد از استراحت رومال یه زرده تخم مرغ و زعفران 1 ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوی اب هم توی فر فراموش نشه تا نون هاتون لطیف بشه .
نون هاتون رو بعد از خنک شدن توی طرف درب بسته توی محیط خنک قرار بدین تا چهار پنج روز با کیفیت می مونه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸
در این شب دل انگیز
آنچه را که بیصدا✨🌸
از قلب عزیزانم گذر کرده
در تقدیرشان قرار ده✨🌸
تا لذتی دو چندان را
برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸
شبتون بخیر و سراسر آرامش
در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸
🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری با ادویه ملایم 😋😍
مواد لازم :
ران مرغ ۵ الی ۸ عدد
نصف استکان آب معدنی یا دلستر بی طعم
نصف استکان روغن زیتون
۲ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری آویشن
۱ قاشق چای خوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
طرز تهیه :
در تمام مواد( روغن ، دلستر ، نمک و فلفل ، پودر پیاز ، پاپریکا ، آویشن ، زیره و سیر ) را با هم مخلوط کرده سپس بر رو سطح مرغ ها برش ایجاد کرده تا هم زودتر بپزد و هم طعم ادویه ها به داخل مرغ نفود کند . سپس مرغ ها را به سس آغشته کرده و در کاغذ روغنی و فویل پیچیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ قرار داده تا کاملا بپزد و به همراه برنج یا سبزیجات سرخ یا بخار پز نوش جان کنید 😋
پ.ن : نیازی به اضافه کردن آب به مرغ ها نیست
پ.ن: به دلیل داشتن پودر پیاز و سیر هیچ گونه بوی نامطبوعی ندارد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه پفکی😋😍
خمیر هزارلا اماده
برای فضای داخلی🔻
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
2 عدد هویج
نیم کیلو سینه مرغ 4-5
فلفل قرمز بو داده و گوجه
نمک فلفل سیاه فلفل تند فلفل پودر شده قرمز
برای سس🔻
بیایید 2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنیم نصف لیوان روغن نباتی
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری سرکه
4 خمیر آماده هزارلا
در مجموع 16 پای از این اندازه گیری بیرون آمد . ابتدا هر خمیر را مثل ویدیو جدا کنید... سس را روی آن پهن کنیم (از زرده تخم مرغ استفاده نمی کنیم ، کمی آن را از سس جدا کرده و روی آن می گذاریم) . بعد از تهیه سمبوسه می توانید بدون انتظار غذا درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک_کدوحلوایی
🥰
1/5 پیمانه شیر
1 پیمانه پوره کدوحلوایی
3 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 پیمانه آردگندم
2 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایی خوری دارچین
1 قاشق چایی خوری زعفران دم کرده
1 عدد تخم مرغ
یک پنس نمک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_سورمه_کباب
اول ۳تا بادمجونو کباب میکنیم
همینطور ۳تا تیکه فلفل دلمه ای رنگی
تخمه های فلفل هارو جدا کرده بادمجون
هارو پوست گرفته و با چاقو ساطوری خورد میکنیم پیاز و سیر رو سرخ کرده مخلوط بادمجون و فلفل رو بهش اضافه کرده نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،پودر پاپریکا رو هم همینطور در تابه رو بزارید و یک ربع اجازه دهید طعمشون قاطی بشه.گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده به همراه نمک و فلفل سیاه خوب ورز داده توی تابه سرخ کنید توی ظرف کنارهم چیده با گوجه گیلاسی و فلفل سبز کبابی تزیین نمایید
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_قارچ
دوستای عزیز یه کوکو خوشمزه و عالی .
در واقع میشه گفت کوکو قارچ و سیب زمینی هم خوش خوراکه و هم خوشمزه .
برای ۹ عدد کوکو ( برای حدودا ۳ نفر)
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری ۱ ق غ
جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ها رو ریز خرد کردم .
سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم .
فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم .
پیاز رو رنده کردم .
سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم . تخم مرع ها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم .
داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد به دلخواه ریختم و سرخ کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستانم خودم شب میخواستم مرغ درسته درسته کنم مونده بودم سبزیجات کنارشو چجوری بپزم،این کلیپ به خودم ایده داد گفتم واسه شماهم بزارمش
امیدوارم مفید باشه براتون،موادشم مشخصه فقط ادویه هاش رو واستون مینویسم
نمک،فلفل قرمز،آویشن،روغن زیتون،سیر ۱۰حبه،فلفل سیاه
سینی رو،طبقه بالاو درجه بالایه فرتون بزارید اما چک کنید،بعد که پخت چند لحظه روش رو وردارید تایکم خوشرنگتر بشه اما بالاسرش وایستین که نسوزه
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موس انار
مواد لازم :👇
ژله انار: 2 بسته، آب جوش: 1 لیوان، خامه صورتی:1 بسته(200گرمی)، پنیر ماسکارپونه: نصف بسته، شیر: 1 لیوان، شکر : 1 ق غ
دستور تهیه :👇
ابتدا دو بسته ژله رو همراه یک لیوان آب جوش روی کتری قرار داده و هم میزنیم تا ذرات ژله کاملا حل بشه، کنار میزاریم تا از حرارت بیفته و خنک بشه.
در این فاصله خامه صبحانه(اگر خامه فرم گرفته باشه خیلی بهتره)رو با یک قاشق شکر با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره، سپس پنیر رو اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.
ژله رو که از حرارت افتاده و خنک شده به مواد اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر شیر رو و هم میزنیم.
قالب مورد نظرمون رو با کمی روغن چرب کرده و مواد رو داخلش میریزیم و به مدت سه تا پنج ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
*نیازی به پودر ژلاتین نیست و به راحتی از هر قالب برمیگرده چه پلاستیکی چه سیلیکونی.
*دستور اصلی موس ها تخم مرغ هم داره که من چون زیادی سنگین میشد نریختم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر_مرغ_پنیری
مواد لازم:
۵۰۰ گرم سینه مرغ
۳_۴ حبه سیر
۱ قاشق مرباخوری نمک
۱قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
۱ق چایخوری فلفل سیاه
زیره و آویشن ( در صورت تمایل )
۳قاشق غذاخوری روغن زیتون
نان همبرگر به تعداد
برای داخلش:
پنیر کاشار (پنیر پیتزا هم میشه)
برای رویش :
۱عدد تخم مرغ
۲ ق غذاخوری آرد
۱کاسه ذرت برشته
سس کچاپ و کاهو و پیاز حلقه ای برای تزیین داخل همبرگر
طرز تهیه:✍✍✍
مرغها را همراه با سیر چرخ کنید (یا داخل غذا ساز).نمک وادویه جات و کمی روغن زیتون اضافه کنید و خوب ورز بدید. قالب گرد کوچکی به اندازه نانهای همبرگ انتخاب کنید؛ داخلش سلفون گذاشته و از مواد به اندازه نارنگی برداشته و داخل قالب بگذارید و فرم بدید و بعد رویش یک تکه کوچک پنیر گذاشته و دوباره رویش را با مواد پر کنید و خوب اطرافشو ببندید.
وقتی همبرگرها آماده شدند اول در ارد وسپس تخم مرغ و در انتها در ذرتهای برشته خرد شده بغلتانید و در ماهیتابه با کمی روغن زیتون سرخ کنید. موقع سرخ کردن می تونید روی همبرگرها ورقه های پنیر پیتزا هم بذارید ( خوشمزه تر میشه)
برای سرو کردن از کمی سس کچاپ و کاهو وحلقه های پیاز می تونید استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# رب_ انار☝️☝️
_تهیه ی رب انار تو خونه این روزا خیلی ساده ست
_قبلنا که این وسایل برقی نبوده خداییش سخت بوده ولی الان دیگه دستگاه مخلوط کن در هر خونه ای پیدا میشه وراحت میشه باهاش آب انار رو بگیرید ،سخت ترین مرحله ی رب انار ،دون کردن اناره که اونم اگر با دوستی ،خواهری ،همسایه ای ،بشینید هم انار دون کنید هم گل بگیدو بشنوید خیلی زود تموم میشه خیلیم خوش میگذره
_اگر انارتون با کیفیت و پوست نازک و آبدار باشه ، هشت کیلو انار یک کیلو رب انار میده ولی اگر کیفیت انار معمولی باشه ده کیلو انار یک کیلو رب انار
_هرچی مقدار انار کمتر باشه رب انار کمتر رو حرارت میمونه و قرمز تر میشه ،اگر در یخچال نگهداری کنید این رنگ قرمز رو پنج شش ماه حفظ میکنه_
_🔴اواخر پخت که داره غلیظ میشه باید گهگاهی هم بخوره تا ته نگیره
_🔴این مدل رب انار به رب انار گوشتی معروف هستش چون از کوشت انار هم داخلش استفاده میشه ،اگه اب انار رو از صافی ریز رد کنید اونطوری رب انار حالت شیره میشه
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛