eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ ۳ عدد ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا ۲/۳ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) زعفران ۱۵ میلی (۲ تا ۳ ق غ) گلاب ۷۵ میلی (۱/۳ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل نوک قاشق تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن زدم تا کرم رنگ بشه . روغن مایع رو اضافه کردم کمی زدم و بعد ماست رو اضافه کردم . زعفران و گلاب رو هم اضافه کردم (گلاب رو می تونید حذف کنید) آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . داخل قالب رو با روغن جدا کننده ( ۵۰ گرم کره یا روعن جامد+۵۰ گرم روغن مایع+ ۵۰ گرم آرد با همزن ۵ الی ۶ دقیقه بزنید این مخلوط رو داخل ظرب درر دار در یخچال نگه داری کنید هر وقت خواستید مقداری ازش بردارین و قالب رو باهاش چرب کنید) چرب کردم . مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها با هم فرق می کنه حتما خودتون چک کنید . چون مدل قالبم این طور بود وسطش هم ژله قرمز رنگی درست کردم و گذاشتم یخچال کمی نیم بند شد داخل جای خالی ریختم و کیک رو داخل یخچال قرار دادم تا ژله بسته بشه . درون فر دست ساز و در تابه دو طرفه نیز روی گاز می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز با مرغ و زرشک پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم: گوجه فرنگی: ۴ عدد پیاز: ۲ عدد کوچک هویج: ۱ عدد سیب‌زمینی: ۱ عدد آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری . بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست. دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه. اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید. روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی فوری😍😋 اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید . اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته . وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید. بزازید یک ساعت بمونه وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید . داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی ۱ دقیقه ای 😍😋 مواد لازم: آرد 🥡دو قاشق غ خ پودر کاکائو🍫 نصف قاشق غ خ شکر🍚 یک قاشق غ خ بیکینگ پودر🥄 یک چهارم قاشق غ خ شیر 🥛سه قاشق غ خ روغن مایع 🥃یک و نیم قاشق غ خ کافیه که فقط همه ی موادُ خوب مخلوط کنید و اگه دوست داشتی وسطش شکلات تخته ای/سکه ای یا حتی نوتلا بریزی و یک دقیقه بزاری تو مایکروویو تا بپزه😍 مقدار مواد تو این کیک خیلی مهمه اگه رعایت نکنید یا کیک سفت و لاستیکی میشه یا نمیپزه و پف نمیکنه پس حتما به مقدار ها توجه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لیوان 200 میلی(لیوان دسته دار چهار پنجم لیوان را پر کنید) 2 عدد تخم‌مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن‌مایع 3 ق غ پودرکاکائو وانیل شکری نوک ق چ بکینگ‌پودر 2.5 ق چ 1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد برای روی قرابیه پودرقند تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر مجلسی و فوق العاده خوشمزه و مناسب برای انواع مجالس و مراسم و مهمانی ها 🤗🤗😍😍 این دسرها رو چند روز پیش برای مراسمی که پدر و مادرم داشتند براشون درست کردم 🌹 البته من بدون تخم مرغ درست کردم ☺️ آدمی بر آیین دوست خود است، پس بنگرید با که دوستی می‌کنید. پیامبر اکرم (ص) خامه قنادی ۲۰۰ گرم بستنی وانیلی ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) شیر ۱ لیوان پودر ژله آناناس ۱ بسته پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ) آب جوش نصف لیوان آب کمپوت آناناس نصف لیوان کمپوت آناناس ۱ قوطی کوچک مغزیجات خرد شده به میزان دل خواه ، من از گردو خرد شده و خلال پسته استفاده کردم . 👈 خامه قنادی استفاده کردم ، در صورتی که خامه صبحانه استفاده می کنید از شکر هم استفاده کنید حدود ۵۰ تا ۷۰ گرم ( ۳ تا ۵ ق غ ) استفاده کنید . 👈 من از آب کمپوت آناناس استفاده کردم ، می تونید جای آب کمپوت از نصف لیوان آب سرد استفاده کنید . پودر ژله رو با آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . کنار گذاشتم در دمای محیط خنک بشه . پودر ژلاتین رو با آب کمپوت آناناس ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه ، کنار گذاشتم در محیط خنک بشه . خامه قنادی رو با همزن زدم تا فرم بگیره و بعد بستنی رو ریختم و کمی زدم . شیر ( به دمای محیط رسیده ) اضافه کردم و ترکیب کردم . این ترکیب مواد رو در محیط گذاشتم که از سردی بیفته . پودر ژله حل شده و پودر ژلاتین حل شده رو که از دما افتاده به مواد خامه و بستنی اضافه کردم و ترکیب کردم . مدت کوتاه این ترکیب رو در یخچال قرار دادم تا یک کم ببنده . 👈 این کار به خاطر این هست که مغزیجات رو می خوایم بریزیم ته نشین نشه . در ادامه کار وقتی یک کم دسر نیم بند شد ( مثل سفیده تخم مرغ ) آناناس خرد شده و مغزیجات خرد شده رو ریختم و ترکیب کردم . قالب رو خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و مایه دسر رو ریختم و در یخچال ۷ الی ۸ ساعتی قرار دادم تا بسته بشه . بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و روش یک دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم . برای تزیین از پودر پسته ، خامه فرم گرفته (با ماسوره 1M ، شکوفه زدم ) و کمپوت گیلاس و کمپوت آناناس استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای شام یلدا شما چی درست می کنید 🙂 میرید سراغ غذاهایی که اناری و رب اناری و یلدایی هستن ، یا نه فرقی نداره ☺️ رسم شهر شما چی هست چه غذاهایی برای شام یلدا درست می کنید 🧐 یکی از خورش های فوق خوشمزه ،از خوبان روزگار ،من که عاشق این جور مزه های ترش و ملسم 😋😋😍😍 عاقل ترین مردم خوش خلق ترین آنهاست. امام صادق (ع) برای ۳ نفر مرغ به تعداد پیاز ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ رب انار ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم آلوچه ، آلو بخارا ، قیسی ( یا زردآلو خشک ) و یا انواع آلوچه دل خواه حدود ۱۰ تا ۱۵ عدد مرغ رو با کمی روغن ، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم . پیاز رو خلالی خرد کردم . پیاز توی این خورش نسبتا کمی زیاد هست ، پیاز رو تفت دادم و سرخ کردم . رب گوجه رو اضافه کردم و تفت دادم و آب ریختم و نمک هم تست کردم و تکه های مرغ رو اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت رو به کم بمونه . من از آلوچه و آلو بخارا و زردآلو خشک ( و یا قیسی) استفاده کردم و از یکی دو ساعت قبل شستم و با اب ولرم گذاشتم خیس بخوره . ( این که از چه مدل آلوچه بخواید استفاده کنید بستکی به خودتون داره و هر چه دوست دارید 😃 می تونید فقط آلوچه بریزید و یا ترکیبش با زردآلو) اواسط پخت آلوچه رو هم اضافه کردم . رب انار هم ریختم و گذاشتم روی حرارت بمونه تا حا بیفته ، آخر کار هم کمی زعفران ریختم . ⬅️ از زرشک ، آبغوره هم می تونید در این خورش استفاده کنید . اگر دوست دارید یک کم شیرین بشه می تونید شکر هم بریزید که سلیقه ای هست ولی بدون شکر یه چیز دیگه است 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت خامه ای با تم یلدایی 😍😋 رولت از اون شیرینی های پرطرفدار و محبوب که این بار به شکل هندوانه ☺️😍 گشاده ‏رویى ، کمند دوستى است. امام علی (ع) تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان ) شکر ۱۰۰ گرم( حدود نصف لیوان) عسل ۱ ق غ آب جوش ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم و سفیده رو با همزن زدم تا فرم بگیره ، زرده رو با شکر و وانیل با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه. آب جوش ریختم ، دور گیری هم انجام دادم ، عسل هم ریختم . (عسل بابت خوش رنگ شدن هست و قابل حذفه) سفیده رو به زرده اضافه کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم ، به دو قسمت مساوی موادم رو تقسیم کردم . آرد رو به دو تقسیم کردم و به هر کدوم ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) آردی که ۳ بار الک شده ریختم و قبل کامل ترکیب کردن رنگ خوراکی هم ریختم و دورانی مخلوط کردم . به یکی رنگ خوراکی سبز و دیگری رنگ خوراکی قرمز ریختم . (رنگ خوراکی ژله ای) قسمتی که سبز رنگه یکی دو قاشق برداشتم و جدا بهش رنگ سبز ریختم تا برای سبزهای پررنگ طرح هندوانه . سینی ۳۰ در ۴۰ کفش کاغذ انداختم و کاغذ رو چرب کردم. از دو طرف مواد رو ریختم و یکدست کردم . قسمت سبز پر رنگ رو هم داخل قیف یکبار مصرف ریختم و خط هایی کشیدم وطرح دادم . سینی رو چند بار روی سطح کار کوبیدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم ، فر برقی دمای ۱۹۰ درجه ، فر گازی دمای ۲۱۰ تا ۲۲۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه گذاشتم . ⬅️اگر زود از فر خارج کنید و نپزه رولت خمیر میشه.اگه خیلی زیاد بمونه نونش خشک میشه . دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون باز چک کنید . بدون فر در تابه دو طرف روی گاز می تونید درست کنید . بلافاصله روی آن پارچه تمیز انداختم و روی آن سینی دیگری قرار دادم تا خنک بشه.بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم و از قسمت قرمز رنگ با پارچه رول کردم و در یخچال قرار دادم . 👈 : از خامه قنادی استفاده کردم ، نرم شد ، اول با دور کند همزن دو دقیقه و بعد با دور تند همزن دو سه دقیقه زدم ، فرم بگیره . دو قسمت خامه فرم گرفته هست هر کدوم رو من ۲۰۰ گرمی جدا کردم و به یک قسمت رنگ خوراکی قرمز اضافه کردم . نون رولت رو از یخچال بیرون آوردم و قسمت قرمز رنگ ،خامه قرمز و قسمت سبز ، خامه سفید زدم و رول کردم و یخچال گذاشتم ، حدود ۴ ساعت ،هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تر هستش. با چاقوی تیز برش دادم و برای دونه های هندوانه از شکلات چیپسی استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از آسون ترین دسرها که می تونید برای یلدا درست کنید 😊😍 از دسرهای تک نفره که خیلی سریع آماده میشه و با مواد راحت☺️ . سه خصلت موجب دوستى است: خوش‌خویى، مهربانى و فروتنى. امام علی (ع) آب انار ۱.۵ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۷۰ گرم (حدود ۵ ق غ) (می تونید کم و زیاد کنید بستگی به آب انارتون داره) نشاسته ذرت ۴۰ گرم (حدود ۴ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ کره ۱ ق غ (قابل حذف) بیسکویت پتی بور ۱ بسته گردوی خرد شده به میزان دل خواه انار دون شده به میزان دل خواه ۳ عدد انار رو دون کردم و داخل میکسر ریختم و بعد از صافی رد کردم . یک و نیم لیوان آب انار شد . در ظرفی آب انار ، شیر ، شکر (میزانش قابل تغییر هست و بستگی به شیرینی و ترشی آب انار داره ) ، نشاسته ذرت رو ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه و در آخر وانیل و کره ریختم و از حرارت برداشتم . ⬅️می تونید پودینگ رو به هنین شکل در جام ها بریزید و بزارید یخچال بگیره و بعد سرو کنید . می تونید از ژله انار هم استفاده کنید نصف پودینگ بریزید و بزارید یخچال و بعد از ژله انار در نیمه کار استفاده کنید . می تونید مثل من از بیسکویت خرد شده و گردو استفاده کنید . من لا به لا در لیوان ها از پودینگ ،بیسکویت خرد شده ، گردوی خرد شده استفاده کردم و روش انار دون شده و خلال پسته ریختم . ۳ تا ۴ ساعتی هم یخچال بمونه بهتر و آماده سرو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍اگه میخوای امسال شب یلدا بدرخشی حتما این آموزش روتااخرببین ☺️خب توضیحات رو اینجا میگم کیک پایه که اماده کردیم میزاریم خنک بشه با کاتر یا چاقو برش میزنیم شکلات رو به روش بن ماری یا داخل ماکرویو ذوب می‌کنیم من از شکلات تلخ استفاده کردم برای رنگی از شکلات سفید میتونین استفاده کنین با رنگ پودری رنگ کنین /با بلندر بزنین رنگتون باز بشه حالا داخل قالب ها شکلات میزنیم کف و دیواره ها این کار دو یا سه بار انجام میشه بعد از اون لایه لایه کیک و فیلینگ و در آخر شکلات من برای اینکه مخملی کنم از اسپری مخملی استفاده کردم شما میتوتید ازدستگاه مخمل پاش هم استفاده کنید برای مخملی کردن حتماحتما داخل حیات برید و سفره بندازید تاکثیف کاری نشه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب چی بهتر از یه خوشمزه 🤗 درست کردنش خیلی راحته کافیه یبار تا آخر ببینید🤗من ساده ترین روش ممکن گفتم خیلی دستورا هست ،بامواد اولیه بیشتر ،اما من ساده ترین روش براتون گفتم 😋به جای سلفون از کاورهای مخصوص هات داگ میشه استفاده کرد اما من اینو تو یه پیج خارجی دیدم که اونجا هم با سلفون درست کرد❤️حالا میشه به جای مرحله پخت در آب جوش ،بخار پز هم کرد انتخاب باشماست❤️ مواد لازم برای ۴ یا ۵ عدد هات داگ👇👇👇 سینه مرغ یک عدد دونه خردل یک قاشق مربا خوری ،دونه گشنیز یک قاشق مربا خوری،دونه فلفل سیاه نصف قاشق مربا خوری ،دو عدد میخک ،(همه رو خوب بکوبید میشه از پودرش هم استفاده کرد اما عطرش کمتر میشه) پودر سیر یک قاشق چای خوری ، و پودر پیاز دو قاشق چای خوری، پاپریکا دو قاشق مربا خوری یک قاشق غذا خوری آرد سوخاری خب کافیه همه رو باهم میکس کنید 🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به راحتی این بار این ژله رو درست کن ، قالبش از وسایل خونه است و به راحتی می تونی با سه تاظرف و کاسه توی خونه درست کنی ☺️😍 یه ژله یلدایی که این دفعه بعد از برش از نتیجه اش شگفت زده میشی 😉😄 گشاده رويى خوى آزاده است. امام علی (ع) برای این ژله به ۳ تا ظرف دایره و گرد وار ، در ۳ سایز متفاوت نیاز داریم . من از ۳ تا ظرف مسی استفاده کردم . اگر جنس ظرفتون پلاستیکی و شیشه ای بود با کمی روغن مایع چرب کنید ⬅️گام اول : ۱ بسته پودر ژله سبز رنگ (من لیمو استفاده کردم ) با یک لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . توی محیط خنک بشه و بعد نصف لیوان شیر ( از قبل به دمای محیط رسیده) اضافه کردم. برای این که رنگ سبز پر رنگ تر بشه می تونید از رنگ خوراکی هم استفاده کنید. در ظرف بزرگ تر یک مقدار از ژله سبز حدود یک تا یک و نیم سانت کفش ریختم و گذاشتم یخچال کمی خودش رو بگیره و وقتی بست ، درست وسطش ظرف سایز دوم رو قرار دادم و مابقی ژله سبز رو به آرامی از گوشه ریختم و گذاشتم یخچال بگیره . بعد برای خارج کردن ظرف دوم داخلش آب ولرم ریختم و خارج کردم . ⬅️گام دوم : ۱ بسته پودر ژله آلوررا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم ، روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا خوب حل بشه ، در محیط قرار دادم تا خنک بشه و بعد نصف لیوان شیر ( از قبل به دمای محیط رسیده) اضافه کردم . کف ژله سبز از ژله سفید حدود یک سانت ریختم و در یخچال قرار دادم . وقتی بست ، ظرف سایز سوم رو کفش قرار دادم و مثل مرحله قبل دور اطرافش که خالی هست ، ژله سفید رو ریختم و در یخچال قرار دادم . وقتی بست داخل ظرف رو آب ولرم ریختم و ظرف رو خارج کردم . ⬅️گام سوم : نصف بسته پودر ژله قرمز ( من هندوانه استفاده کردم ) با نصف لیوان آب جوش حل کردم ، روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه و در محیط قرار دادم تا کامل خنک بشه و بعد بهش ۱/۴ لیوان شیر ( از قبل به دمای محیط رسیده) اضافه کردم ، می تونید از رنگ خوراکی برای پر رنگ تر شدن استفاده کنید . داخل جای خالی ریختم و در یخچال قرار دادم . 👈بین ریختن لایه ها و ژله ها در هر مرحله وقفه نیفته. فقط در آخرین ژله ای که ریختید ، ژله ۷ الی ۸ ساعتی یخچال بمونه . دورش رو با کارد آزاد کردم ، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم و برگردوندم . با چاقوی مرطوب برش دادم و برای دونه های هندوانه از رنگ خوراکی مشکی همراه با خلال دندان استفاده کردم . می تونید از شکلات چیپسی هم استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🔴بیا توی یک ماه،قد بلندتر شو😲😮 🟢روغن رزماری معجزه گرشون گیسوکمندت میکنه🤩 🟡 مرهم معرقشون مثل کوره،چربیهاتو آب میکنه🥰 ♨️صابون اکسیر و مروارید،پوستتو احیا میکنه👌 😊 زودباش بیا تا شب یلدا لاغرشو، با لک های صورتت خداحافظی کن و موهاتو پرپشت کن‼️👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/85066067Cd7236c9218
رنگ جذاب این چیز کیک و طعم دلرباش اون قدر فریبنده است که حتما تصمیم می گیری برای یلدا این چیز کیک رو درست کنی 😍 بافتش مخملی و لطیفه و طعم لبو هم نمیده و حسابی لذیذه 😍😋 گشاده رويى، سرآغاز نيكى است.امام علی (ع) چیز کیک رو می تونید با پایه کیک یا بیسکویت درست کنید . برای بیسکویت ۲۰۰ گرم بیسکویت رو با ۱۰۰ گرم کره آب شده ترکیب کنید و کف قالبتون بریزید و فشرده کنید ، یک ساعت یخچال بزارید . برای کیک از هر نوع کیک دل خواه می تونید استفاده کنید . برای کیک تخم مرغ ۱ عدد شیر ۴۰ گرم (حدود ۵ تا ۶ ق غ) روغن مایع ۴۰ گرم ( حدود ۵ تا ۶ ق غ) شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) وانیل ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) مواد پنیری خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم (۱ پاکت) پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (۱ بسته) شکر ۴ تا ۵ ق غ آب سرد نصف لیوان لبو ۱ عدد ( حدود ۳۰۰ گرم ) پودر ژلاتین ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ ق غ) تخم مرغ و شکر رو با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، دورگیری کردم و وانیل ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه زدم . شیر هم ریختم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم و اضافه کردم . کف قالب ۲۰ سانت کاغذ روغنی انداختم و مواد رو ریختم و در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دادم . 🔴توجه: اگه قالب کمربندی (یا قالبی مثل من) ندارید ،کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید. از رینگ و یا طلق هم می تونید استفاده کنید . لایه بعدی :چغندر لبو رو خوب شستم و سر و ته اش رو نگرفتم و با مقداری آب پختم و پوست کندم .با گوشت برقی له و پوره کردم (می تونید رنده ریز هم کنید) پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد کنار گذاشتم خنک بشه . خامه رو با پنیر ماسکارپونه کمی زدم . شکر اضافه کردم . میزان شکر بسته به نوع خامه مصرفی هم داره. پوره لبو و بعد ژلاتین رو اضافه کردم. روی کیک مواد پنیری رو ریختم و حداقل ۴ الی ۵ ساعتی یخچال بمونه . بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و از قالب جدا کردم . برای تزیین رویه از خامه فرم گرفته استفاده کردم و داخل قیف همراه ماسوره برگ دورش طرح زدم و از پودر پسته هم استفاده کردم . تزیین رویه دل به خواهی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر فوق خوشمزه و مجلسی 😍😋 دسر ایتالیایی روکر از اون دسرهای بسی خوشمزه و لذیذ هست که قبلا روکر موز رو براتون گذاشته بودم .این بار تم یلدایی گرفته و با انار هست . همین دستور رو با جایگزین کردن هر نوع میوه دل خواه و پودر ژله متناسب اون میوه می تونید درست کنید ☺️ گشاده رويى، سرآغاز نيكى است. امام علی (ع) پودر ژله انار ۱ بسته پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ) زرده تخم مرغ ۲ عدد پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم شیر ۲ لیوان شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) انار ۱ عدد بیسکوییت پتی بور نصف بسته (۱۵ عدد ، ۶۰ گرم) گردو خرد شده به میزان دلخواه وانیل ۱/۴ ق چ یک بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم، روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه. یک مقدار جزیی از ژله رو با یکی دو قاشق شیر ترکیب کردم (این رو به خاطر طرح وسط قالبم که مشخص بشه و نمایان بشه انجام دادم ) وسط طرح قالب ریختم و یخچال گذاشتم . بعد مقداری از ژله رو در قالب ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و بعد انار دون شده و خلال پسته داخلش ریختم و مجدد مابقی ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال . زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم . نشاسته ذرت رو اضافه کردم و یک کم زدم . توی یه ظرفی نصف لیوان آب سرد ریختم ، پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . شیر رو داخل ظرفی ریختم ، روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه قبل جوشیدن مواد تخم مرغی رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم یه کم روی حرارت حدودا یکی دو دقیقه بمونه و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم توی محیط از دما بیفته . برای تهیه خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم از فریزر بیرون آوردم یه کم که نرم شد ، اول با دور کند همزن دو سه دقیقه زدم و بعد دو سه دقیقه دیگه با دور تند تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه کردم مواد خامه و پنیری رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . بیسکوییت خرد شده ، گردو خرد شده و انار دون شده ریختم . قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مواد رو توش ریختم و مجدد توی یخچال گذاشتم تا خوب بسته بشه حداقل ۶ الی ۷ ساعتی بمونه . از یخچال بیرون آوردم دورش رو آزاد کردم توی آب ولرم چند ثانیه قرار دادم ، از جاش آزاد شده و بعد یه دیس مرطوب روش قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛