eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سوپ گوجه فرنگي گوجه فرنگی متوسط ٤عدد-کره ٥٠كرم-1 قاشق غذاخوری-پیاز متوسط رنده شده ١عدد-آرد ١قاشق غذا خوري-رب گوجه فرنگی١قاشق-آب گوشت1 پیمانه -ریحان تازه یا خشک1 قاشق -جعفری تازه یا خشک- يك پيمانه جو اول گوجه ها ۲دقیقه آپز کنید پوست بگیرید و ریز خورد می کنیم با همزن پوره میکنیم پیاز خرد شده را در کره تفت می دهیم تا طلائی شود آرد را اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه هم می زنیم و جو پخته هم اضافه میکنیم بعد رب گوجه را اضافه می کنیم و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم می زنیم گوجه های پوره شده و آب گوشت و نمک را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید حرارت را کم می کنیم در آخر فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری می ریزیم و داغ سرو می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. رشته کنافه (کادایف) 250 گرم، کره آب شده 150 گرم، پنیر موزارلا ( پنیر پیتزا) 100 تا 150 گرم شهد کنافه: شکر یک پیمانه، آب نصف پیمانه،عسل دو قاشق غذاخوری، زعفران دم کرده کمی آب و شکر بزارید روی حرارت متوسط شکر که حل شد زعفران دم کرده بریزید و یه پرلیمو و یه پنج شش دقیقه روی حرارت قل بزنه کمی غلیظ بشه كافيه حرارت خاموش کنید گلاب یا عرق هل خواستید اضافه کنید آخر بریزید اصطلاحا عطرش نپره رشته های کادایف تازه رو با غذا ساز یا با یه چاقو تیز کمی خورد کنید ( مثل سبزی که خورد میکنید برا کوکو ) ریز ریز نکنید فقط در حد اینکه راحت با کره مخلوط بشن و جایی از رشته ها خشک و غیر چرب نمونه، ته یه قالب 23 سانتی رو با کره خوب چرب کنید بزارید یخچال،رشته های کادایف با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا حسابی چرب بشن، کاملا دو قسمت کنید شون یه قسمت بریزید توی قالب چرب شده پهن کنید ته قالب و با دست حسابی فشرده کنید تا حد توان هرچی منسجم تر بعد پخت بهتره، پنیر موزارلا بریزید روی رشته ها فقط مراقب باشید نزدیک دیواره قالب نباشن موقع پخت ذوب میشن و میسوزن از دور قالب یه سانتی کمتر پنیر پهن کنید و حالا نیمه دیگر رشته ها رو بریزید رو پنیر ها و باز با کف دست خوب منسجم کنید بزارید فر گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت تقریبی 40_50 دقیقه، وقتی درآوردید شهد هم دمای محیط رو کنافه داغ بریزید و بعد دو سه دقیقه قالب توی دیس سرو برگردونید با پسته یا هرچی دوست دارید تزیین کنید اول نکته در مورد ایرانی و خارجی این رشته هاست من ایرانی استفاده کردم و دو سه تا برند هم بیشتر نیست تو ایران پس گیج نمیشین همش مثل همه، خشک این رشته ها هم هست که با شعریه متفاوته اشتباه نکنید اما کنافه با رشته تازه بهتر درمیاد ( نظر کاملا شخصی خودمه)تمام لوازم قنادی ها دارند، در مورد پنیر موزارلا تمام رسپی ها که خوندم گفته بودن تازه متاسفانه در شهرما که نبود😉نیست نگردین من موزارلا که برا پیتزا استفاده میکنم برای کنافه هم میزنم باید بگم با مواد میانی زیادی آماده میشه، یعنی موزارلا با پنیر لبنه، موزارلا با خامه، موزارلا با کرم ( شبیه پاتیسر با نشاسته ذرت و..) درست میشه اما در نهایت بگم من خودم فقط با پنیر موزارلا تنها دوست داشتم ان شاالله عمری باشه روش های مختلف رو خواهم گذاشت من معمولا عسل رو با کمی عرق هل و گلاب که میریزم داخلش به عنوان شهد استفاده میکنم و دیگه شهد آماده نمیکنم نکته آخر اینکه اگر قبل از اینکه مهمون بیاد آماده کردین بزارید روی وارمر تا گرم بمونه صد درصد لذیذ تره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
و روغن مواد لازم ؛ آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ .وانیل یا هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان،١عدد زرده تخم مرغ،١/٢پيمانه آب گرم ،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود. چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم ، گشنيز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود. بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ مرغ😋 اینم یه دستور بیست دقیقه‌ای برای عزیزانی که فرصت آشپزی ندارن😍 *اگه می‌خوای رژیمی باشه پنیر و مایونز رو حذف کن (برای سس میتونید از ترکیب ماست پرچرب و روغن زیتون و کمی کچاپ استفاده کنید) اسم سسی که در ویدیو استفاده شد وُسْتِشِر هست (یک سس تخمیری انگلیسی) در واقع خوندن و نوشتن این واژه تفاوت داره (ورچسترشایر نوشته میشه) از این جهت مثل خیلی کلمات دیگه به صورت غلط وارد زبان فارسی شده. فلفلی هم که اضافه شد پول بیبر هست فلفل حلبی که پرک شده بهش فلفل ترکی هم میگن (کمی مرطوبه) و خیلی هم تند نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🟥خامه قنادی بصورت منجمد هست و باید از لوازم قنادی یا مراکز پخش و نمایندگی خامه شهرتون تهیه کنید.🟥بصورت بسته های پنج کیلویی هست که لوازم قنادی ها بسته بندی میکنن و بسته های یک کیلویی درست میکنندکه بهتر خودتون بسته پنج کیلویی بخرید و بسته بندی کنید بزارید فریزر 🟥این نوع خامه نباید ذوب بشه و مجدد منجمد پس وقتی خریدید فوری بزارید فریزر 🟥شش ماه تاریخ انقضا دارن 🟥 هربار که میخواهید خامه رو فرم بدید از فریزر در بیارید بزارید یخچال وقتی مثل ماست چکیده در اومد موقع فرم دادن میشه 🟥 اینکه میگیم بخزدایی داخل یخچال بشه بخاطر اینه که خامه آروم آروم باز بشه و کیفیتش پایین نمیاد 🟥اگه خامه سفت زیر دستگاه همزن بزارید یا پره همزن می‌شکنید یا فرم کاذب میگیره و موقع خامه کشی یهو خامه شل میشه 🟥 موقع هم زدن اول بچبک دقیقه با دور کند و بعد با آخرین درجه همزن هم می‌زنیم هر سی ثانیه تا یک دقیقه همزن خاموش کنید و خامه های دور کاسه رو وسط بیارید تا یکدست فرم بگیره 🟥اگه اینکار نکنید خامه وسط کاسه فرم میگیره و کرم میشه و به کره میوفته ولی خامه های دور کاسه هنوز شل هست و فرم نگرفته 🟥تا وقتی خامه براقه و روش حالت آبکی داره یعنی هنوز فرم نگرفته تا جای که خامه مات بشه به همزدن ادامه میدیم 🟥 بیش از اندازه اگر هم بزنید خامه گرم میشه و کره میندازه 🟥نوع خامه خیلی مهمه ،خامه قنادی پالم یا همون روغن نباتی داره هرچقدر میزان پالم بیشتر باشه خامه سفت تر هست و کار کردن باهاش آسون‌تر اما خب مضر تر هم هست 🟥پودر خامه توصیه نمیکنم چون ضرر زیادی داره 🟥خامه ی که من فرم دادن ترکار هست که گرونترین و خوشمزتربن خامه هست اما خب چون پالم کمتری داره شاید یکم برای مبتدی ها کار کردن باهاش سخته 🟥خامه گلرود نقره ی و سالویا آبی برای کاور کیک خیلی راحت هستن چون سفت هستن 🟥میتونید برای فیلبنگ کیک از ترکار و برای کاور از این خامه ها استفاده کنید چون ترکار خوشمزه تر هست 🟥خامه ممتاز هم خامه خوبیه بعد فرم دادن و کار کردن مابقی تا یکی دو روز داخل یخچال میتونید نگه دارید 🟥من خامه های اضافه رو داخل ظرف دربسته فریز میکنم و برای کاملش آب میکنم و با شکلات تخته ی مخلوط میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زرد ۲تا ۳عدد پودر دارچین به میزان لازم آرد مخصوص قنادی ۱۱۵ گرم نشاسته ذرت ۱۰ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری کره دمای محیط ۵۰ گرم روغن مایع ۴۰ گرم پودر قند ۹۵ گرم تخم مرغ درشت ۲عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری عسل یا شربت بار ۱۵ گرم آب جوش ۱ قاشق سوپ خوری طرز تهیه: تمام مواد به جز آب جوش را از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود. سیب ها را پوست بگیرید. ورقه های نیم تا یک سانتی بزنید. وسط سیب را با کاتر گرد کوچک یا ماسوره گرد برش بزنید تا قسمت سفت و هسته دار سیب جدا شود. حلقه های سیب را در پودر دارچین بغلطانید تا کاملا به دارچین آغشته شود. فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم بشه. کره+روغن مایع+پودر قند الک شده را با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. وانیل هم به همراه تخم مرغ آخر اضافه شود. عسل و آب جوش را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن بزنید. آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کرده و ترکیب کنید. داخل قالب پای کپسول مخصوص پای سیب بذارید. مایه پای سیب را در قیف بریزید سر قیف را کمی قیچی کنید و یک لایه از مواد داخل کپسول بریزید. یک ورق سیب دارچینی روی مایه بذارید و روی آن را مایه بریزید. تا دو سوم قالب مایه بریزید و یک سوم را خالی بگذارید برای پف کیک. روی پای ها را با قاشق کمی صاف کنید. طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید تا بپزد. بعد از پخت با پودر قند الک شده یا دارچین تزیین کنید. نوش جان. به جای کره از روغن صاف هم میتوانید استفاده کنید(من توصیه نمیکنم) این مقدار مواد تقریبا ۶_۷عدد پای میدهد. در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. اگر میخواهید برای چند روز نگه دارید کپسول کاغذی را از پای جدا نکنید چون رطوبت خود را از دست میدهد و خشک می‌شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز سلاممم✋ آماده هستید برای آموزش این خوشمزه جان👌 پای نارگیل شکلاتی تخم مرغ ۲ عدد _ شکر دو سوم پیمانه _ وانیل یک چهارم قاشق چایخوری_ ماست سه قاشق غذاخوری_ روغن مایع یک سوم پیمانه_آرد قنادی یک پیمانه _ بگین پودر یک قاشق چایخوری _ پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری مواد رویه کیک : سفید تخم مرغ یک عدد _ پودر نارگیل ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری_ پودر قند یک سوم پیمانه _ آرد قنادی یک قاشق چایخوری_ وانیل یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: اول مواد رویه کیک آماده میکنیم . سفید تخم مرغ با همزن می‌زنیم تا فرم بگیره بعد پودرقند، وانیل و یک قاشق چایخوری آرد را اضافه میکنیم مجددا با همزن می‌زنیم که مخلوط بشه در آخر پودر نارگیل را اضافه میکنیم با لیسک مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم در یخچال میگذاریم ومواد کیک آماده میکنیم تخم مرغ وسکر و وانیل داخل ظرف میریزیم با همزن سه تا چهار دقیقه با همزن می‌زنیم تا کرم‌رنگ بشه و حجمش دوبرابر بشه بعد روغن مایع و ماست را اضافه میکنیم با همزن مجددا هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد هم آرد بگین پودر وپودرکاکائو روی مواد الک میکنیم در حد مخلوط شدم هم می‌زنیم کپسول ها داخل قالب پای میگذاریم تا دو سوم کپسول ها از مواد کیک میریزیم و بعد مواد رویه کیک مطابق فیلم آموزش روی مواد کیک میریزیم وبعد داخل فر گرم ۱۸۰ درجه بمدت تقریبی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می‌پزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓🍓دسر پرنسس🍓🍓 👈مواد لازم 👈برای لایه صورتی 1بسته پودینگ توت فرنگی 2/5لیوان شیر چند عدد توت فرنگی خرد شده 👈برای محلبی ایرمیکی 4لیوان شیر 1/5 استکان ایرمیک(90 گرم) 1/5استکان شکر(105گرم) 1پاکت یا مقدار کمی وانیل شکری 👈طرز تهیه برای لایه صورتی پودینگ وشیر را در یک قابلمه ریخته هم بزنید و روی گاز گذاشته بپزید تا قوام گرفته و غلیظ شود.پودینگ پخته شده را از روی گاز بردارید و چند عدد توت فرنگی خرد شده در ان بریزید و هم بزنید. قالب را زیر اب بگیرید تا درون ان خیس شود و آب اضافی را بیرون بریزید و پودینگ را در قالب خیس شده بریزید روی ان را صاف کنید .تا زمانی که محلبی ایرمیکی را اماده میکنید پودینگ را در یخچال بگذارید برای محلبی شیر و شکر و ایرمیک را در یک قابلمه ریخته و هم زده و روی گاز بگذارید مداوم هم بزنید قوام که گرفت(ایرمیکها حجیم میشوند) از روی گاز بردارید و وانیل را به محلبی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند .محلبی را روی پودینگ سرده شده بریزید و پخش و صاف کنید و روی آن پودر نارگیل بپاشید. 3تا4 ساعت یا 1 شب در یخچال استراحت دهید . 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ نصف عدد سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست داریدبهترکه تازه باشه اگه در دسترس نداشتیدخشک بریزیدهرنوع سبزی که علاقه دارید )۱ تا ۲ ق غ ماست چکیده یک لیوان نمک وفلفل وپودرسیربمقدارلازم نوش جان ❤️ 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سينه مرغ ١عدد پنير گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق پياز ١عدد سير ١عدد فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم نصف ليمو ترش ٣ق غ كره اب شده نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود) از وسط برشش بديد تا نازوك بشه سسر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه، سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم دستور یه سالاد خوشمزه روسی: مواد لازم مرغ آبپز شده سیب زمینی آبپز شده هویج پخته شده تخم مرغ آبپز شده قارچ تف داده شده پنیر پارمزان🧀 سبزیجات و تخم مرغ را آبپز کرده و آنها را رنده کنید. مرغ را به صورت نواری برش دهید. لایه لایه مواد را روی هم بزارید، هر لایه را با سس مایونز پر کنید. می توانید با سلیقه خودتون تزئین کنید. من با خیار و گوجه گل درست کردم😍 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم📝 سیب زمینی، فلفل دلمه ای ، سینه مرغ ،قارچ، پنیر پیتزا ، ✍طرز تهیه: سیب زمینی رو سرخ میکنیم زرد چوبه زده میریزیم. لای اول مرغ خوری ی کوچولو پنیرپیتزا روش ریختم.. لای دوم فلفل دلمه ای قاچ کردم وبازم پنیرپیتزا لای سوم قارچ ومرغ پخته شده ریختم روش با پنیر پیتزا پوشوندم گذاشتم تو فر بعدش اماده خوردن...😋😋 🍔🥗🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه غذای خوشمزه مواد لازم: چرخ کرده: ۵۰۰ گرم تخم مرغ: ۱ عدد جعفری خرد شده: ۱ قاشق سیر خرد شده: ۱ حبه پودر سخاری: ۲۵ گرم نمک: ۱/۲ قاشق فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق پیاز کوچک نگینی: ۱ عدد نمک برای تست سیر خرد شده: ۲ حبه فلفل تند برای تست مخلوط رب و آب: ۲ لیوان نمک و فلفل سیاه اسفناج کمی نان پنیر موزارلا رنده شده طرز تهیه: گوشت را با تخم مرغ، جعفری، سیر، پودر سخاری، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده ورز میدهیم و سپس به صورت کوفته قلقلی در می اوریم پیاز را داخل‌ روغن سرخ می کنیم کمی نمک می زنیم و سیر اضافه کرده و فلفل تند می زنیم کمیکه پیاز ها طلایی شدند مخلوط رب و اب را میریزیم و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده اجازه می دهیم جا بیفتد کوفته قلقلی هارا داخل سس چیده کمی تفت داده سپس درب ماهیتابه را می گذاریم تا مغز پخت شوند داخل نان را خالی کرده سیر و کره می مالیم و از سس کوفته ها میریزیم تهش و سپس پنیر موزارلا رنده می کنیم کوفته هارا چیده مجددا پنیر رنده می کنیم و به مدت ۲ تا ۵ دقیقه درون فر گریل می کنیم 🍏🍎 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره سیبزمینی سرخ شده😋 مواد لازم🔻 4 لیوان سیب زمینی پوره شده 3 قاشق غذاخوری شیر 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد 1/2 قاشق چایخوری نمک (فلفل طبق ذائقه) 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر روغن برای سرخ طرز تهیه🔻 در یک کاسه گود پوره سیب زمینی را با شیر،آرد،تخم مرغ نمک و پودر سیر مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند ،سپس مواد را در یک کیسه پلاستیکی(زیپ کیپ) یا قیف یکبار مصرف بریزید(ترجمه از آشپزی_خلاق)و در روغن داغ به شکل دلخواه سرخ کنید،سپس روی حوله آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود، با سس کچاپ سرو کنید نوش جان🤗 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هست کسی که ترشک آلبالو دوست نداشته باشه؟ اصلا اسمش که میاد دهن همه آب میفته درست کردنش خیلی راحته از ۶ کیلو آلبالو ۸ لیتر شربت و ۲ کیلو ترشک خوشمزه درست کنید و لذت ببرید😍 نکات مهم ترشک آلبالو: آلبالوها قرار نیست تو آفتاب خشک بشن فقط کمی باید چروکیده بشن من نصف روز گذاشتم تو آفتاب موند مقدار نمک و رب انار کاملا سلیقه ایی هست😍 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت کادایف پاشا 🔴 مواد لازم‌ : 👇‌ ✅ ۲۵۰ گرم کادایف تفت داده شده(در ماهیتابه با ۳ قاشق غذاخوری کره تا زمانی که طلایی بشه تفت دهید)‌ ✅ ۳ قاشق غذاخوری مارگارین‌‌ 👈برای محلبی: ✅ ۱ لیتر شیر‌ ✅ ۱ لیوان شکر‌ ✅ ۱ لیوان آرد‌ ✅ ۱۰۰ گرم مارگارین یا کره‌ ✅ نوک قاشق چایخوری وانیل‌ 🔴 طرز تهیه : ‌‌👇 کادایف را در سینی فر چهارگوشی ریخته و پخش کنید روی آن از مارگارین آب شده بریزید و خوب فشار دهید تا منسجم شده و همه قسمت ها به صورت یکنواخت پخش شود.‌ برای درست کردن محلبی، در یک قابلمه مناسب شیر، شکر و آرد را بریزید. روی حرارت گذاشته و به صورت مداوم هم بزنید تا به قوام برسد و بپزد. وقتی غلیظ شد، از روی حرارت بردارید، ابتدا وانیل و سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که کره آب شود. سپس کم کم با یک قاشق از محلبی روی کادایف بریزید. طوری که به صورت یکنواخت همه جای آن پخش شود.‌ روی آن سلفون بکشید و حداقل ۶، ۷ ساعت در یخچال بگذارید. از یخچال که در آوردید برش بزنید.‌ روی آن تکه های گردو یا فندق فراوان بپاشید. سپس خیلی با دقت و ظرافت تکه‌های برش زده را رول کنید. نوش جان‌🌹‌ 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده 2 بادنجان 2 سیب زمینی 3 فلفل سبز 1 فلفل قرمز 1 عدد سیر 1 پیاز نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ... روغن زیتون در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین. گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین. 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛