eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑🛑خیاطی با راحت ترین روش بدون محاسبات 😍 ما اولین بار درفضای مجازی با روشهای بدون فرمول بهترین روش الگوکشی رو یادتون میدیم.💃💃💃 گروه رفع اشکالم داریم 😍 به راحتی و رایگان تو خونه خیاط خودت باش کانال رایگانم داریم که هر روز یه مدل آموزش میدیم حتما عضو باش👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1459552283C012b557734
هدایت شده از 
عضو این کانال شدی دوره هاشو تخفیف ویژه زده که باورت نمیشه😳😳😳 . اموزش لباس زیرشو ببین دیگه خودت نخر فقط بدوز😍😍👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1755644319C531d863db2 بهت یادمیده چطور بدوزی و پول دربیاری
کیک باقلوا یا کیک شربتی کیکی بسیار مجلسی و خوشمزه و عالی آرد 3 لیوان شکر1.5 لیوان روغن 1.5 لیوان (من یه کوچولو از این مقدار کمتر ریختم) (فرقی نداره مایع یا جامد) ماست 1.5 لیوان( ترش نباشه) تخم مرغ 6 عدد بیکینگ پودر 3 ق چ پودر هل 1 ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم و به دلخواه برای شربت آب 1.5 لیوان شکر 1.5 لیوان گلاب کمتر از نصف لیوان زعفران به میزان لازم روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن کمی زدم . پودر هل رو هم اضافه کردم .تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری خوب با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .( من این بار داخل مواد هم کمی زعفران ریختم به دلخواهه) آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با قاشق هم زدم ، زیاد هم نزنین . قالب 30 در 40 ( قالب من 34 در 44 بود) رو انتخاب کردم و توش کاغذ روغنی انداختم . اگه قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک بیشتر و اگه قالب بزرگتر باشه ارتفاعش کمتر میشه . بستکی به علاقه خودتون داره موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه 180 به مدت 25 دقیقه قرار دادم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین . برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتین توی شربت میتونین هل هم بریزین . بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم و خنک شد برگرددوندم و کاغذ روغنی رو کندم و دوباره توی قالب گذاشتم و توی خود قالب برش دادم ، من به شکل لوزی برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر نارگیل و پودر پسته ریختم . بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه . نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه . با این مقدار و در این قالب برای من بین 80 تا 90 برش شد . البته بستگی به خودتون داره چه اندازه برش بدین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صورتم پر از لکه و کک مک بود بخاطر پوستم حالم بد میشد وقتی میرفتم جلو آینه😔 این عکس ۱ ماه پیشمه که گرفتم👆 کلی لک که امانمو بریده بود دوستم طبیب مشهدی رو بهم معرفی کرد کرم بیوتی ساخت طبیب مشهدی رو با کلی شک گرفتم واستفاده کردم 🧐 قبلا هم خیلی از راه ها رو رفته بودم و نتیجه ای نگرفتم 😑👆 برای همین اولش شک داشتم اما امروز نتیجه ۱ ماه مصرف این محصول رو دیدم و از اینکه میرم جلو آیینه لذت میبرم و به همه معرفیش میکنم😍🌱 من این مشکلو داشتم میدونم چقدر حس بدیه برای همن میخوام کمکت کنم ایدی کانال طبیب مشهدی اینه فقط ۵ تا پیام آخر کانالشو ببین 👇 https://eitaa.com/joinchat/436470263Cbda50791f2 .
هدایت شده از 
325.5K
الان همه بهم میگن چیکار کردی؟ چطور پوست صورتت سفید شده؟ منم میگم طبیب مشهدی برام معجزه کرده 😍 اینم کانال طبیب👇 https://eitaa.com/joinchat/436470263Cbda50791f2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊 مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم. پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغِ ناردونی 😍😋 مواد لازم : ران مرغ پیاز سیر آلو جنگلی آلو بخارا ناردون رب انار رب نارنج شکر یک قاشق غذا خوری زردچوبه،فلفل سیاه ، نمک گردو اختیاری زعفران به میزان لازم ابتدا تکه های مرغ رو با کمی‌‌ پیاز ، نمک و فلفل سیاه طعمدار میکنیم ، بعد پیازها را جدا کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم ، دو طرف مرغ کامل سرخ بشه بعد از اون پیاز خرد شده رو‌نفت میدیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم ، سیر رنده شده را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد یه لیوان ناردون (انار دون شده) میریزیم داخل ظرف ، مرحله بعد دو قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق رب نارنج و یک و یک قاشق پودر گردو( اختیاری) و کمی شکر مقدارش بنابه (ذائقتون ) و تمام مواد رو با سس آغشته میکنیم همراه نمک و فلفل زردچوبه و فلفل سیاه با هم تفت میدیم.بعد آلو جنگلی و آلو بخارا رو اضافه میکنیم که طمع فوق العاده به این غذا میده . مقدار کمی آب جوش کنار قابلمه داخل مرغ میریزیم و با حرارت ملایم یک ساعت اجازه میدیم بپزه و روغن بندازه . نکته ❌ : در روش پخت دیگه میتونید الوها رو ۲۰ دقیقه پایانی اضافه کنید و میتونید کمی رقیق تر هم درستش کنید 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
🛍انواع لباس های بچگونه با قیمت مناسب و کیفیت منحصر به فرد دهکده پوشاک بچگانه😍🌿 💝رنگ بندی لباس های کودک پاییزه و زمستانه ویژه کودک های 3 تا 10 ســـــــــــال🤩🥳 💯سایز کودکت رو به ادمین بگو و مشتری همیشگی لباس های ویژه دهکده ما شو😎🛍👇🏻 ᴊᴏɪɴ➺https://eitaa.com/joinchat/1431109785C5e34475c0e برای دسترسی به بهترین ها به ما محلق شووو😌❤️🌿👇🏻 ᴊᴏɪɴ➺https://eitaa.com/joinchat/1431109785C5e34475c0e ارسال به سرار کشور و امکان خرید حضوری در استان قم😍❤️☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سه قلم مواد یه دسر درست کن و عشق کن😄 یعنی هم خوشمزست هم آسون😁 شیر : یه لیوان مارشمالو : ۵۰ گرم شکلات تخته ای : ۵۰ گرم شیر و مارشمالو رو حرارت بذار و بعد اینکه مارشمالو حل شد، شکلات تخته ای اضافه کن و هم بزن. بعد زیرشو خاموش کن و بریز توی ظرف مورد نظر. ۳ ساعت بذار یخچال. با توت فرنگی، شکلات تخته ای و بیسکویت تزئینش کن. یعنی از طعمش نگم برات😋 کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر یلدایی ژله انار یک بسته ژله قرمز ترجیحا انار انار دون شده مقداری برای کرم کیوی: یک بسته ژله ی سبز ترجیحا کیوی سه عدد کیوی متوسط خامه یا ماست شیرین دو قاشق غذاخوری شکر یک چهارم پیمانه اول ژله ی انارو با یکونیم لیوان آب جوش خوب هم بزنید تا شفاف بشه بعد بذارید کنار کاملا سرد بشه ژله ی کیوی رو با یک پیمانه اب جوش مخلوط کنید اگه دیدید ک خوب مخلوط نمیشه اونو روی حرارت بنماری یا بخار کتری بزارید و مدام هم بزنید تا کاملا زلال بشه و حل بشه و بذارید تا کاملا سرد بشه کیوی هارو با هر وسیله ای که دارید پوره کنید من رنده ریز کردم وبا شکر بزارید روی حرارت و همش بزنید تا یکی دو جوش بخوره و شکرش حل بشه کیوی پخته نشه نمیزاره ک ژله ببنده اگه دیدید ک کیوی هنوز ترشه و شیرین نشده یک ق غ دیگه بهش شکر بزنید وبگذارید که اونم خنک بشه و سپس همراه ماست یا خامه به ژله ی کیوی اضافه کنید حالا یک قالب رو خوب با روغن مایع چرب کنید و تا نصف قالب رو اناربریزید وروی انار رو ژله ی انار بریزد تا حدی که با انار لب به لب بشه سپس بذارید یخچال تا نیم بند بشه سپس کرم کیوی رو روش بریزید و حداقل ۸ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بذارید تا خوب ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماست کباب🤤 یه غذای لذیذ و بسیار آسون 📍مواد لازم سینه مرغ یک عدد پیاز متوسط یک عدد فلفل دلمه یک عدد ماست یک پیاله کوچک کره ۳۰گرم زعفران دم کرده ادویه آویشن و فلفل سیاه . سینه مرغ رو مکعبی کوچک برش بزنید پیاز و فلفل دلمه رو خرد کرده به همراه ماست ادویه ها و آبلیمو ترش خوب مرنیت کنید و دو ساعت به بالا اجازه بدید که خوب مزه دار بشه سپس سینه مرغ و فلفل دلمه رو مطابق فیلم به سیخ چوبی بزنید و داخل تابه از قبل گرم شده بچینید و سپس از ترکیب زعفران دم کرده و کره ذوب شده به جوجه ها رومال بزنید وقتی دوطرف جوجه سرخ شد کباب خوشمزه ما آمادس بی نهایت خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ مرغ😋 اینم یه دستور بیست دقیقه‌ای برای عزیزانی که فرصت آشپزی ندارن😍 *اگه می‌خوای رژیمی باشه پنیر و مایونز رو حذف کن (برای سس میتونید از ترکیب ماست پرچرب و روغن زیتون و کمی کچاپ استفاده کنید) اسم سسی که در ویدیو استفاده شد وُسْتِشِر هست (یک سس تخمیری انگلیسی) در واقع خوندن و نوشتن این واژه تفاوت داره (ورچسترشایر نوشته میشه) از این جهت مثل خیلی کلمات دیگه به صورت غلط وارد زبان فارسی شده. فلفلی هم که اضافه شد پول بیبر هست فلفل حلبی که پرک شده بهش فلفل ترکی هم میگن (کمی مرطوبه) و خیلی هم تند نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: برنج ۶ پیمانه مرغ ۱ عدد کشمش پلویی ۲ پیمانه زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری کرفس (اختیاری) به مقدار لازم رب نارنج ۳ قاشق سوپ خوری پیاز (سرخ شده) ۱/۴ پیمانه روغن (حیوانی) ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا میكنیم و مرغ را به شش یا هشت تكه تقسیم نموده و با نمك، فلفل و ادویه مزه‌دار می‌كنیم. بعد مرغ‌های مزه‌دار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ می‌نماییم. در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط كرده و به همراه پیازداغ روی مرغ‌های سرخ‌شده می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا كاملا بپزند. اگر دوست دارید میتوانید مقداری كرفس را جداگانه سرخ كرده و با مواد مخلوط كنید. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبكشی رسانده و آبكش نموده و دم می‌كنیم. كشمش‌ها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم كرده، كشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ كرده را با هم مخلوط می‌كنیم. در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را كشیده، تكه‌های مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط كشمش و برنج را روی آن می‌دهیم و سرو می‌نماییم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوباره ایده یلدایی 😊😍. یه نکته مهم در تهیه مسقطی بگم که حتما حوصله به خرج بدین و زمان خیلی مهمه . حالا نکات رو در ادامه میگم آب انار ۱ لیوان شکر یک سوم لیوان ( این بسته به شیرینی و ترشی انارتون و میزان علاقه به شکر داره) من خیلی شیرین درست نمی کنم تا نصف لیوان شکر می تونین بریزین . نشاسته گندم (نشاسته پودری) ۲ ق غ ( از نشاسته گل هم می تونین استفاده کنین در این صورت حدودا ۳ ق غ) گلاب ۲ ق غ کره ۱ ق غ ابتدا بگم که در حجم زیاد می تونین درست کنین تا ۴ تا لیوان آب انار بهتون مقدار بیشتری مسقطی میده . آب انار هم طبیعی باشه نه از این کارخونه ای ها اصلا کیفیتش خوب نمیشه . نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد حل کردم . بعد از صافی رد کردم خوب نشاسته من عالی بود ولی اگه نشاسته تون باز هست و ممکنه توش ناخالصی باشه و آشغال باشه خوبه که از صافی رد بشه . آب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و زیر شعله ملایم قرار دادم (رو به کم ) و مدام هم زدم . این یه نکته مهم که حوصله به خرج بدین و هی هم بزنین و از کنار اجاق کنار نرین . مدام هم بزنین تا حایی که حسابی موادمون سفت بشن و به سختی بشه هم زد . این حدودا یک ساعت زمان می بره . بعد بهش گلاب رو اضافه کردم و بعد آخر کار کمی کره ریختم بعد هم می تونین مثل من توی قالب های ریز بریزین . هم می تونین توی قالب بزرگ و هم می تونین توی یه ظرف مستطیلی بریزین و بعد به دلخواه برش بدین . من توی قالب سیلیکونی های ریز رو کمی با روغن مایع چرب کردم و بعد ریختم داخلش و در یخچال ۵ تا ۶ ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم . پودر ژلاتین نیاز نیستش اصلا ولی اگه خودتون خواستین تا ۱ ق م می تونین بریزین . اگه اون چیزی که گفتم رعایت کنین یه مسقطی عالی دارین که خیلی هم خوب و منسجم و حالت پاستیلی بهتون میده . حدودا برای من ۸ الی ۹ عدد این قالب های کوچولو شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سنتی زعفرانی😍😋 فرمول کلی برای همه ی حلوا ها همین اندازه هایی هست که نوشتم ، از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد سفید استفاده میکنید از همون باید برای باقی مواد باید استفاده کنید _ مواد لازم: آرد یک لیوان(من از ارد نان فانتزی استفاده کردم) شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان گلاب نصف لیوان (میتونید از مقدار گلاب کم کنید و به همون اندازه به اب اضافه کنید زعفران غلیظ ۳ق غذاخوری اول شکر و آب زعفران و گلاب رو روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید،شکرکه کاملا حل شد از حرارت بردارید نباید بجوشه حالا آرد رو با روغن در تابه بریزید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید باید رنگش از نخودی تیره بشه (🛑 زمانش بستگی به مقدار مواد و حرارت زیرش داره). ••••●❥JOiN👇🏾 💕 🍡کانال دوم دسر ودیزاین👇 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ۳ سوته😍😋 مواد لازم: برای كرم: ١ پاكت خامه صبحانه صورتى🥣 ٢ ق غ پنير خامه اي🧀 ٣ الي ٤ ق غ شير عسلي🍯 همه ى مواد رو باهم مخلوط ميكنيم و بعد يه بسته بسكوييت پني بور وانيليو نصف بسته بسكوييت پتي بور شكلاتي اضاف ميكنيم با هم مخلوط ميكنيم و ميريزيم تو ظرف سرو و بالاش رو با قاشق صاف ميكنيم و اخر كار بالاى دسر هر كرمى كه دوست داريد بريزيد و بفرستيد يخچال كه خنك بشه و نوش جان… ❌با هر طعم بسكوييتي كه دوست داريد ميتونيد درست كنيد🍪 ❌من اينجا كرم نوتيلا ريختم كه با كرم لوتوس هم فوق العاده ميشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رول سیب زمینی رو حتما یه بار امتحانش کن 😍😋 اقتصادی و خوشمزه و فوری اینارو میخوایم 😍 سیب زمینی ۴ عدد کره ۱۰۰ گرم هویج رنده شده ۱ عدد خیارشور ۲ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد ژامبون ۳ورق رول ۲ ساعت داخل یخچال باشه تا کاملا خنک بشه و بعد هرجوری دوست دارید سرو کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. . برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: سینه بوقلمون 300گرم هویج کوچک 1عدد پیاز رنده شده1عدد جعفری خردشده کمی زعفران دم کرده2قاشق مرباخوری نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا 1قاشق غذاخوری روغن زیتون طرزتهیه : اول کارسینه بوقلمون روچرخ کردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقی تمام مواد مخلوط کردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگی پیداکنه وبعد روش روسلفون کشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ کشیدم وباز برای نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن کم سرخ کردم، وواسه کنارش هم پلو کته ای درست کردم که اونم عالی شد. 🤗🤗 به همین راحتی وخوشمزگی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه 1 بسته سینه مرغ 2 تکه قارچ ورقه شده 400 گرم پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان خامه صبحانه 1 لیوان سیر 3 تا 4 حبه کره 30 گرم پنیر پارمسان 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین آب لیمو 2 تا 3 قاشق قرص عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری . ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید. سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید. مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید. در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد. سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید. در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد. سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید. اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود. سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید. پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید. اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید. حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛