eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 750 گرم سیب زمینی 1 عددتخم مرغ 50 گرم پودر سوخاری 1 کمی نمک 1 کمی فلفل 1 ق.چ ادویه ایتالیایی 4 ورق پنیر موزارلا 8 عددریحان 1.2 پیمانه سس گوجه فرنگی طرز تهیه ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس کاملا پوره(له) کنیدبه سیب زمینی ها تخم مرغ، پودر سوخاری، ادویه ایتالیایی، نمک، فلفل اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید(اگر دیدید مواد هنوز شل هستند پودر سوخاری را بیشتر بریزید)مواد را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و به صورت مربعی شکل دهیدروی 4 مربع، سس گوجه فرنگی بزنید و سپس پنیر موزارلا و ریحان قرار دهید4 مربع دیگر را روی مربع های پنیری قرار دهید و خوب لبه های آن را به هم بچسبانید و روی آن با برس روغن زیتون بمالیددو طرف ساندویچ ها را در تابه سرخ کنید یا به مدت 15-20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محبوب ترین غذای هم وطنان عرب جنوب ایران و حاشیه خلیج فارس که با گوشت، ماهی، میگو و یا مرغ درست میشه، برنج، شوید، پیاز، سیب زمینی، لپه و ادویه مخصوص به اضافه هل، میخک و دارچین، البته در مناطق مختلف متاثر از سبک زندگی و فرهنگ بومی و محلی روش پخت متفاوته، مثلا در این منطقه مردم غیر عرب بومی هستند که به زبان اَچُمی صحبت می کنند اما این غذا رو درست می کنند و بیشتر از مرغ و یا گوشت استفاده می کنند، میهمان خانواده محترم احمدی در بندر پارسیان بودیم، دِی حسن با کمک بُوای حسن و بچه ها این مجبوس خوشمزه با مرغ رو آماده کردند، مرغ هم اول پخته بودند بعد سرخ کردند و روی چلو گذاشتند تا دم بکشه، خیلی عالی شده بود به خصوص عطر خاصی که به خاطر ادویه و هل و میخک و دارچین پیدا کرده بود. راستی سیب زمینی و لپه خیس کرده هم جدا سرخ کردند برای تزئینات دور دیس. «ایران با همه زیبائی هایش از شما دورنیست 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ترد🍟 عزیزان برای رشته کردن سیب زمینی از رنده المانی استفاده کردم بعد از رشته کردن با اب سرد خوب شسته داخل آب ویخ به مدت یکساعت بزارید مثل چیپس تا ترد وخوشمزه بشه بعد از یکساعت داخل ابکش بریزید تا ابش کاملا جمع بشه داخل روغن داغ سرخش کنید موقع سرخ کرون رو هم انباشه نشه آب یخ باعث میشه سیب زمینی ترد بشه هرچند ساعت هم بعد از سرخ کردن بمونن نرم نمیشه برای خلالی سیب زمینی از رنده آلمانی استفاده کردم رنده ندارید طبق فیلم با کارد برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا رولی مرغ سینه مرغ: ۲ عدد ( فلفل قرمز: ۱/۲ ق چایخوری فلفل سیاه: ۱ ق چایخوری نمک: ۱ ق چایخوری آویشن: ۱ ق چایخوری پاپریکا: ۱ ق چایخوری اورگانو: ۱ ق چایخوری) روغن زیتون: ۳ قاشق سس قرمز: ۳ قاشق سس مایونز: ۲ قاشق پنیر پیتزا در مرغ: ۱ پیمانه پنیر پیتزا برای روی لازانیا میزان دلخواه لازانیا: ۱۵ ورق 📌مواد سس بشامل: شیر: ۲ لیوان آرد: ۲ قاشق کره: ۲ قاشق جوز هندی: ۱/۲ فلفل و نمک: به میزان لازم فلفل قرمز: ۱ پینچ طرز تهیه: اول مرغ رو مزه دار کنید و یکساعت توی یخچال استراحت بدید و بعد توی تابه و در روغن سرخ کنید، بعد اینکه هر دو طرف پخت میتونید یه ذره کم اب گرم هم اضافه کنید تا مرغتون کاراملی و مغز پخت بشه ورقه لازانیا رو به همراه کمی روغن و نمک توی اب جوش بزارید تا بپزه و بعد با اب سرد ابکشی کنید و ورقه هارو جدا از هم بچینید ( روی هم رها نکنید که میچسبه و باید بندازید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن🤩🤩 دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین به مواد اضافه و یکدست کنین کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین تا نصفشون از مواد بریزین لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره حتما درستش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧁بدون فر گاز هم میتونی انواع کیک و نون و شیرینی و پیراشکی رو درست کنی 🥰👍 ❤️اگه از قابلمه روحی استفاده کنید خیلی بهتره. 🍀برای قسمت زیر قالب و داخل قابلمه از هر نوع وسیله ی فلزی که در اثر حرارت آسیب نبینه میشه استفاده کرد. ❤️15 دقیقه با شعله پخش کن و دم کنی و حرارت ملایم بزارین قابلمه گرم بشه. 🍀زمان پخت حدود 45 دقیقه تا یک ساعت هست. ❤️توی این فر انواع شیرینی، نون، کیک و پیراشکی و پیتزا رو میشه درست کرد. 🍀فقط در قابلمه خوب کیپ بشه که هوا داخلش نزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو بادمجان 😍😋 بادمجان ۵ عدد گوجه ۷_۸ عدد فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م) آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان ____ 1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن 2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار 3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه 4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناهار فوری برای 5 نفر: مواد لازم: فیله تکه ای مرغ 1 کیلویی 1 عدد پیاز ، آب گرفته شده 1 حبه بزرگ سیر 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی نمک 1 قاشق چای خوری سرکه نصف لیوان چای خوری خامه. برای ماکارونی: 2 لیتر آب روغن و نمک 1 قاشق چایخوری زردچوبه 300 گرم ماکارونی 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری اویشن. امیدوارم که لذت برده باشید. دستور رو با صدا توضیح دادم ‎. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ و سس سیر مواد لازم: -قارچ کوچیک ۳۰۰گرم -پیاز ۱ عدد -سیر ۲ حبه -فلفل سیاه و نمک و کمی فلفل قرمز -پیازچه و اگه نباشه جعفری ۱ قاشق -کره ۱ قاشق -روغن زیتون برای سس سیر : °خامه ترش ۲۰۰ گرم و اگه نباشه ماست چکیده ( ۲ قاشق) °سیر ۲ حبه °یه چیکه آب لیمو °فلفل سیاه و نمک °پیازچه یا جعفری ۱ قاشق . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🔴خسته شدی⁉️ ➖ از بس برنامه‌هات به هم خورد😔 ➖همش دنبال کارای عقب افتاده‌ای😫 ➖وقت برای خودت نداری🥺 ❌چرا یاد نمی‌گیری برنامه‌ریزی کردن رو؟!؟! 🤔 📌بیا پیام سنــجاق شده کانال را بخون. برنامه ریزی با تکنیک های فوری داره؛ بهت یاد میده چطوری تو کارهات از بقیه جلوتر باشی👇🏻 😍 🆔 https://eitaa.com/joinchat/3921674786C0bf5e9dd41 اینجا یاد می‌گیری یه آدم مستقل باشی🤩👆
ژله خورده شیشه ژله سبز ......۲بسته آبجوش .....۲لیوان شیر .....۳پیمانه شکر......نصف پیمانه خامه صبحانه......۱پیمانه ژلاتین.....۳ق غ خ وانیل......نصف ق چ خ رنگ سبز.....کمی ژله سبز روبه همراه دولیوان آبجوش حل کنید خوب هم بزنید تا زرات ژله حل بشن.ظرفی رو چرب کنید ژله روداخلش بریزید و ۳ساعت داخل یخچال تاخوب ببنده...بعداز این مدت ژله رو به مکعب های کوچیک برش بزنید و دوباره داخل یخچال بزارین که آب نشه. برای مواد پاناکوتا اول شیر وشکر روی حرارت بزارین وقتی جوش اومد خاموش کنید وخامه و وانیل ویه کوچولو رنگ سبز بزنید و مخلوط کنید. ژلاتین رو با ۱/۴لیوان آب سردمخلوط کنید و روی بخار کتری بن ماری کنید وبه باقی مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. ظرف ژله اصلی رو کمی چرب کنید ژله مکعبی روداخلش بریزید و مواد پاناکوتا که کاملا سرد شده رو روش بریزید وبرای ۴تا۵ساعت بزارین داخل یخچال تا خوب ببنده بعد از این مدت لبه های ژله رو به کمک چاقو دربیارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله رولی برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن) دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین با این روش ژله رولی دو فاز میشه . سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه . بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای شطرنجی 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شیرینی اُسکار 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه مدل شیرینی اسپانیایی خوشمزه به اسم چوروس که تقریبا تو‌ کل دنیا طرفداراش خیلی زیاده😍 کره: ۸۰گرم آب: ۱لیوان(دسته دار فرانسوی) شکر: ۱ق.غ نمک: ۱پینچ آرد: ۱لیوان تخم مرغ متوسط: ۳عدد وانیل: نصف ق.چ مخلوط شکرو دارچین خامه صبحانه: ۵۰گرم شکلات تخته ای: ۵۰گرم . مخلوط آب و کره و شکرو نمکو رو حرارت میذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارتو کمتر میکنیم و آردو یکباره اضافه میکنیم سریع و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد دو سه دقیقه رو حرارت کم با قاشق خمیرو بازو بسته میکنیم تا مثل توپ تو ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح(داغ زدن)ولی این مرحله نباید خیلی طولانی بشه و آب داخل خمیر بیش از حد تبخیر بشه چون خمیرمون خشک میشه.خمیرو داخل کاسه میذاریم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغو با وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و هر مرحله باهمزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن بعد مرحله بعدی رو اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋👌 🎈پیازچه ۲۰۰ گرم 🎈تره ۵۰ گرم 🎈ماست به ازای هر نفر یک لیوان فرانسوی پر 🎈آب مقداری برای شل کردن ماست( من یه پیمانه استفاده کردم) 🎈تخم مرغ ۱ عدد 🎈نمک 🎈فلفل سیاه 🎈زردچوبه 🛑ماست و تخم مرغ و ادویه ها رو با هم بزنید بعد آب رو اضافه کنید و به سبزی که تفت دادید اضافه کنید مدام هم بزنید که ماست نبره و یکم که غلیظ شد کافیه بعد اینکه به جوش اومد ، ده دقیقه رو گاز باشه با شعله ملایم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ۲ لیوان پودر کاسترد ۳۵ گرم (حدود ۳ ق غ) شکر ۶۰ گرم (حدود ۴ تا ۵ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ پودر ژله دل خواه ۱ بسته پودر ژله (من ژله انار استفاده کردم) با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیرمستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه ‌. می خوام کج قرار بدم و شکل کج بگیره ، ظرف ها رو داخل ظرفی(من از قالب مافین استفاده کردم ) به شکل کج قرار دادم و ژله رو ریختم و گذاشتم در یخچال تا ببنده . برای کاستارد ، پودر کاستارد و شکر رو با هم مخلوط کردم ، شیر رو کم کم ریختم و ترکیب کردم ، روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه و بجوشه و آخر کار وانیل ریختم . ژله وقتی بست ، کاستارد رو که از دما افتاده در مابقی لیوان ریختم ‌. (بین ریختن ژله و کاستارد خیلی فاصله نندازید ) در یخچال قرار دادم تا ببنده و در اخر روش دونه انار ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛