8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه اناری
.
برای ۲ تا ۳ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه)
زعفران به میزان لازم
گردو سابیده به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
برای سس : ۱/۲ ق غ رب گوجه ، ۱ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ پیاز سرخ شده ، زعفران ، دارچین ، پودر پاپریکا .
سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه با رب انار و زعفران و روغن زیتون و گردو و پودر سیر و نمک با هم مخلوط کردم و در طرف رو قرار دادم و توی یخچال بهتره یه شب تا صبح یا ۳ تا ۴ ساعتی بمونه .
بعد سیخ چوبی ها رو شستم . می تونید از سیخ فلزی هم استفاده کنید و بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کم آب و روغن ریختم و سیخ ها رو قرار دادم . در تابه رو هم گداشتم تا بپزه .
برای سس : یه کم روغن ریختم و رب گوجه رو یه کم تفت دادم و بعد رب انار و پیاز سرخ شده و زعفران و دارچین و پاپریکا و یه کم آب ریختم .
وقتی جوجه ها پختن مقداری از این سس رو جوجه ها ریختم و یا می تونید توی یه طرف جدا کنار غذاتون بزارید و موقع سرو استفاده کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای هویج
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
روغن مایع ⅓ پیمانه
عرق هل ¼ پیمانه
یا پودر هل ۲ ق چ
زعفران ¼ پیمانه
گلاب ⅓ پیمانه
هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
کره ۲ پیمانه
#حلوای_هویج
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب چنجه😍
کیا طرفدار پر و پاقرصشن?🤩
کباب چنجه هم میتوان با گوشت گوساله وهم با گوشت گوسفندی🐑 درست کنید.ترجیحا گوشت گوسفندی همراه با چند تکه دنبه
اینو بگم اصلش با گوشت بره س😐
حدود یک کیلو گوشت رو خوب شسته بزارید ابش کاملا جمع بشه با کارد تیز به اندازه مساوی برش بزنید.
دو عدد پیاز نسبتا بزرگ رو با رنده ریز،رنده کنید اب پیاز رو کامل بگیرید
گوشت رو در کاسه نسبتا بزرگ بریزید واب پیاز،اضافه کرده وخوب مخلوط کنید
ادویه ها نمک دریایی،فلفل سیاه ویک عدد چیلی
رو با هاون بکوبید نیم کوب بشه کافیه
به گوشت اضافه کرده وخوب مخلوط کنید.
سه قاشق ماست پر چرب ،ته استکان اب لیمو ترش،پنج قاشق روغن زیتون با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه به گوشت اضافه کرده وهمه رو با هم خوب مخلوط کرده سلفون بکشید دوازده الی ۲۴ ساعت داخل یخچال بزارید
بعد از طعم دار شدن انها رو به سیخ بکشید
مابین چند تکه گوشت یک تکه دنبه بندازید
با دنیه کباب خیلی لذیزتره
سعی کنید حرارت زغال یکسان باشه
چنجه همراه گوجه و فلفل کبابی هم با نان وهم با پلو سرو میشه .
میتونید به گوشت کمی زعفران دم کرده هم بزنید
برای چنجه از ماست پرچرب استفاده کنید مایونز رو جایگزین نکنید .
بهتره از فیله گوسفند استفاده کنید
#کباب
#کباب_چنجه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
از قدیم گفتند 80درصد زیبایی درچاقی صورت است🥰
چاقی صورت بدون بوتاکس و هزینه های سنگین بدون دردوخون ریزی مگه ممکنه؟😲😲
بااین روش ده سال جوانی روبه خودتون هدیه کنید
پست ۱۲ کانال 😍😍
http://eitaa.com/joinchat/2148794399Cbcad438a26
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ویژه
س لااااام دوستای گلم من اومدم با یک مرغ ویژه
۳ عدد سینه مرغ
۱۰۰ گرم کره
۳ ورق ژامبون
یک بسته پنیر گودا
دو عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
یک کاسه آرد سفید
یک کاسه آرد سوخاری
ابتدا سینه ی مرغ رو از وسط برش میزنیم و میکوبیم تا پهن و نازک شه سپس نمک و فلفل و کره میزنیم و ژامبون و پنیر گذاشته و میبندیم و داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و نمک و آرد سوخاری میزنیم و از دوطرف با شعله کم سرخ میکنیم
ممنون از توجهتون🌈💖
🎀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شکلاتی
شکلات 125 گرم
از شکلات مرغوب استفاده کنید چون همه طعم این دسر به نوع شکلات بستگی داره
شیر پرچرب 2 لیوان(500 میلی لیتر)
خامه نصف لیوان(125 گرم)
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شکر به میزان دلخواه
من از شکلات تلخ 85%استفاده کردم و 2 قاشق شکر اضافه کردم اگه شکلات شیرین استفاده کردید میتونید شکر را حذف کنید.
شیر را در شیرجوش بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و صبر کنید تا اسفنجی شود.
از نشانه های فاسد شدن ژلاتین عدم اسفنجی شدن آن است.
بعد از اینکه ژلاتین اسفنجی شد،شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین کاملا ذوب و یکدست شود.
(گاهی مواد را هم بزنید)
در طی مراحل تهیه به هیچ عنوان شیر نباید به نقطه جوش برسد وگرنه ژلاتین بریده بریده و دسر خراب میشود.
سپس شکلات را اضافه و هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب و یکدست شود.
در این مرحله مواد را بچشید و در صورت نیاز بنا به ذائقه خود شکر اضافه و هم بزنید تا شکر حل شود.
حرارت را خاموش کنید.
سپس خامه را هم اضافه و با همزن دستی مخلوط کرده تا در مواد کاملا حل و یکدست شود.
خامه بهتر است به دمای محیط رسیده و با قاشق همزده شده و بعد به دسر اضافه شود.
به جای خامه صبحانه میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید.
مایه دسر آماده است آنرا در قالب مورد نظر که کمی چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته کادین بودو
مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ شده گوساله
1 عدد پیاز
1 مشت جعفری خرد شده
1 استکان برنج
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
روغن مایع برای سرخ کردن
برای روی کوفته ها:
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه:
1 استکان برنج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید 1.5 لیوان آب جوش بریزید و تا وقتی که آب برنج کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود (اگر در خانه از روز قبل برنج دارید میتوانید 1 لیوان از آن استفاده کنید) 250 گرم گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه خوب تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. بعد از اینکه برنج و گوشت چرخ کرده سرد شد داخل یک ظرف بریزید. 250 گرم گوشت چرخ کرده باقیمانده را هم اضافه کنید. ادویه ها ، جعفری و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس تمام مواد را خوب ورز بدید. دستتان را با روغن چرب کنید و از مواد کوفته برداشته شکل بدید. دو عدد تخم مرغ را شکسته هم بزنید. کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید. نوش جان .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
سلام 🥰 امروز براتون آموزش این کلوچه سیب خوشمزه را آوردم حتما امتحانش کنید که خیلی خوشمزه س و بافت خیلی نرمی هم داره🤌
#کلوچه_سیب
مواد لازم:
تخم مرغ درشت ۱ عدد ( وزن تخم مرغ با پوست ۷۰ گرم )
شکر ۱/۲ پیمانه (۱۱۰گرم )
روغن مایع ۱/۳ پیمانه ( ۷۰ گرم )
ماست ۱/۳ پیمانه ( ۸۰ گرم )
آرد قنادی ۲ پیمانه ( حدود ۳۰۰ گرم )
بکینگ پودر ۱ق چ ( ۵ گرم )
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد میانی👈 سیب پوست گرفته و رنده شده ۲ عدد - شکر دو قاشق غذا خوری سرپر ( ۴۰ گرم ) پودر دارچین یک قاشق چای خوری
👈تمام مواد را از نیم ساعت قبل در محیط آشپزخونه قرار بدید
👈 تخم مرغ +شکر + وانیل
با همزن خوب خوب بزنید تا کاملاسفیدکشدار وحجیم شود
ماست و روغن مایع را اضافه کنید ودو سه دور فقط درحد مخلوط شدن هم بزنید
👈 آرد + بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم به مواد در چند مرحله اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی شکل بگیره خمیر را ورز ندین آرد هم حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم نیاز میشه سعی کنید آرد زیاد به خورد خمیر ندین ولطافت خمیر را ازبین نبرید
سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید(چون خمیر چسبنده ونرمه)
👈 بعد از استراحت از خمیرگوله های ۵۰ گرمی بردارین وسطش ازمواد میانی قرار بدین گرد وکمی پهن کنید ودر سینی بچینید
👈برای رومال کلوچه هم یک عدد زرده تخم مرغ +۱ق چ اندازه گیری پودر دارچین را مخلوط کنید و رومال کنید
👈دمای فر برای فرهای گازی ۱۷۰درجه هست و مدت زمان پخت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه
برای فرهای برقی ۱۶۰ درجه بزارید
👈 کلوچه ها زیاد در فر نمونه وگرنه خشک میشه همین که زیرشون رنگ گرفت وپخته شدن کافیه بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چک کنیدبرای خوشرنگ شدن کمی روی کلوچه ها را گریل کنید
👈وقتی کلوچه ها از فر بیرون اومد زیاد در مجاورت هوا نمونه چون خشک میشه باید بعد ازچند دقیقه در ظرف در بسته نگهداری کنید
👈برای مواد میانی:
دو عدد سیب را رنده بزنید به همراه شکر روی حرارت ملایم قرار بدین تا زمانی که سیب ها کاملا پخته نرم وآبش کشیده بشه اگر سیب ها سفت هستن کمی آب هم اضافه کنید در نهایت دارچین وبه دلخواه گردوی ریز خردشده هم می تونید اضافه کنید آب سیب ها که کشیده شد شعله را خاموش کنید وبزارید کنار تا خنک بشه
#کلوچه_سیب_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛