15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شوید_پلو_با_دُم_گوساله 🍲 😋😍😋
▫️دم گوساله
▫️سیر فراوون
▫️پیاز فراوون
▫️زعفران
▫️چوب دارچین
▫️روغن
▫️نمک، فلفل سیاه، ، زرد چوبه
🔸اول پیاز هارو روی تابه با حرارت کم قرار بدید (ضخیم خرد کنید) یک مقدار که آب انداخت روغن و سیر هارو به همراه زرد چوبه اضافه کنید،چند لحظه بعد دم گوساله زعفرانی شده ، زرد چوبه،فلفل سیاه هم اضافه و بعد در ظرف رو بزارید با حرارت کم بزارید یک ساعت بگذره،بعد از یک ساعت، زعفران و آب جوش وچوب دارچین رو اضافه کنید بره برای ۴ تا ۵ ساعت پخت کامل...یادتون باشه نیم ساعت تا یک ساعت آخر نمک رو اضافه کنید...👌🍚برای شوید پلو هم برنجی که از قبل خیس کردید رو به آب جوش همراه با شوید و زرد چوبه برای عطر و رنگ اضافه کنید و آبکش کنید و بزارید برای دَم کشیدن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کالباس_خونگی با این روش بدون کاور خیلی راحت درست میشه و طعمش هم بینظیره فقط کافیه یه بار امتحانش کنید 👌😍😋
کالباس خونگی
مخلوط ران و سینه مرغ ۷۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳ ق غ
شیرخشک قنادی ۳ ق غ
سیر ۵ حبه
تخم گشنیز ۱/۲ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ
جوز هندی ۱/۴ ق چ
اویشن ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱/۴ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید)
فلفل قرمز ۱/۴ ق چ
نمک ۱ ق غ سرخالی
💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید
سس خردل ۱ ق غ
سس کچاب ۱ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
یخ ۶ تکه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_بادمجان😍😋
1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده
2 بادمجان
2 سیب زمینی
3 فلفل سبز
1 فلفل قرمز
1 عدد سیر
1 پیاز
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ...
روغن زیتون
در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین.گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بریانی_میگو 😍😋
✅ برای 3 پیمانه برنج 300 گرم میگو استفاده کردم روی میگو ها آب ولرم بریزید و بزارید روی حرارت وقتی کف سفید روی میگوها رو گرفت آبکش کنید. برنج خیس خورده رو طبق معمول بپزید و آبکش کنید. 2 عدد سیب زمینی نگینی رو سرخ کنید و کنار بگذارید. 2عدد پیاز بزرگ و خلال شده رو تفت بدید تا سبک بشه سیر این غذا باید زیاد باشه پس با دست و دلبازی سیر رنده و با ادویه ها (تخم گشنیز ،فلفل قرمز، کاری، زردچوبه) اضافه و تفت بدید. 1ق رب گوجه اضافه و تفت بدید میگو ها رو اضافه کنید و بعد گشنیز تازه و فلفل قرمز تازه خرد شده اضافه کنید بخاطر اینکه میگوها سفت نشه زیاد تفت ندید و حرارت رو خاموش کنید
تهدیگ مورد نظرتون رو آماده کنید که بهتره برنج به همراه زعفران باشه و لایه لایه برنج میگو و سیب زمینی بریزید بین هر لایه کمی پودر دارچین و زیره اضافه کنید و در آخر زعفران بریزید (زعفران رو با شیر مخلوط کردم به جای آب عطر و طعم خاصی به غذا میده ) و اجازه بدید پلو دم بکشه در زمان سرو می تونید از سیب زمینی و پیاز سرخ شده برای تزیین استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_دنت_و_خرما
حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است. امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام ، دسری خوشمزه آوردم ، دوست داشتنی با طعم عالی . که با چند تا تغییر در این دسر می تونید انواع مختلفی درست کنید 😊🌹
شیر ۳ لیوان
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ)
دنت ۱ بسته
خرما ۱۵ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
هسته خرماها رو جدا کردم ، دو و نیم لیوان شیر و خرما رو داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم و بعد از صافی رد کردم تا یکدست بشه .
داخل نصف لیوان شیر سرد ، پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و کنار گذاشتم که از دما بیفته .
داخل شیر خرما ، یک بسته دنت ریختم ، من از دنت وانیلی استفاده کردم . می تونید براساس ذایقه و موادتون طعم دلخواه رو جایگزین کنید. ژلاتین حل شده خنک رو هم ریختم و ترکیب کردم . خامه صبحانه یا قنادی رو هم اضافه کردم و تا زمانی که یکدست بشه هم زدم .
داخل قالب از مواد دسرم ریختم ، چون خانه داره و چربی هست چرب کردن قالب خیلی ضرورت نداره ، اگر می بینید جنس قالبتون طوری هست و نمیشه ، می تونید قالب رو چرب کنید .
از مواد دسر داخل قالبم ریختم .
نصف از مواد رو هم داخلش ۵۰ گرم شکلات تخته ای که به روش بن ماری آب کرده بودم و از گرمی افتاده ، رو ریختم و ترکیب کردم . و داخل قالبم ریختم .
حداقل ۶ الی ۷ ساعتی داخل یخچال بمونه و بعد دورش رو آزاد کردم و از قالب خارج کردم و روشون شکلات چیپسی چیدم .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_موزی
خودت را به کارهای زیبا عادت بده که اگر به آنها عادت کنی، برایت لذت بخش میشوند . امام علی (ع) (نهج البلاغه)
سلام دوستان گل ، هفته خوبی پیش رو داشته باشید . با یه صبحونه خوشمزه و عالی اومدم . بچه ها خیلی دوست دارند 😊🤗
موز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر حدودا ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان)
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ رو دو سه دقیقه با همزن دستی (یا برقی) زدم . وانیل ریختم . موز رو له کردم و اضافه کردم و ترکیب کردم .
آرد سفید رو الک کردم و داخلش ریختم ، بیکینگ پودر هم اضافه کردم و مخلوط کردم . شیر رو کم کم ریختم ، تا زمانی که مواد غلظتش به صورت ماست در بیاد ، شیر ریختم . غلظت مواد نه شل و نه سفت .
تابه رو خیلی جزیی با کره چرب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و بک ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . تا زماتی که شروع به حباب زدن کرد و دون دون شد ، موقع برگردوندن هست و بر گردوندم تا طرف دیگه اش هم یکی ، دو دقیقه بمونه و سرخ بشه و بپزه و بعد آماده است .
حدودا برای من ۸ تا شد.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_کیکی
عاقبت انديشى پيش از عمل ، تو را از پشيمانى در امان مى دارد . امام علی (ع) (عیون اخبار الرضا)
سلام دوستان گل و عزیز ، دونات از نوع کیکی ☺ خیلی عالی و خوشمزه و دوست داشتنیه😍
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
روغن مایع ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . وانیل ریختم و روعن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر روریختم و در حد ترکیب شدن مخلوط کردم . آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . اگر کاکائو نمی خواید بریزید ، جاش همون میزان آرد بریزید . بعد کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم .
قالب دوناتی رو چرب کردم . من کمی کره زدم و آردپاشی کردم . از مواد تا دو سوم قالب ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا خنک بشه .
میشه همین طور ساده هم سرو کرد . من داخل گاناش غلتوندم . که ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه کردم و روی حرارت غیر مستقیم گداشتم تا با هم خوب ترکیب و یکدست بشه و وقتی از دما افتاد داخل گاناش غلتوندم . یک سری رو ساده گداشتم و یک سری رو آغشته به گاناش و روی یک سری هم پودر نارگیل رنگی ریختم .
برای من ۲۳ تا دونات شد .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛