eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ... من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇 کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار قارچ هم همینطور حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه و یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه). یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه. قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 400 گرم کدو حلوایی 30 میلی لیتر ( 2 ق غ) روغن 1 عدد تخم مرغ 2 ق غ شکر 1 ق چ نمک 950 گرم آرد (همه منظوره) 10 گرم (1 ق غ) خمیر مایه خشک ابتدا کدو حلوایی را بجوشانید و بعد کاملا له کنید. سپس روغن، تخم مرغ، شکر، نمک، خمیر مایه و آرد را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه استراحت کند. خمیر را به قسمت های مختلف تقسیم کرده و به صورت چانه در می آورید.با هر چانه طبق تصویر یک پاپیون تشکیل دهید و در روغن داغ سرخ کنید و در شکر بغلتانید. شیرینی پاپیونی کدو حلوایی شما آماده ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفکی و ترد رستورانی رو با آسون‌ترین روش همراه با سس تارتار این مدلی درست کنید مطمئنم خوشتون میاد😍😋 فیله ها رو با آبلیمو و پودرسیر یا حریره ی سیر که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه سس تارتار : ماست و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چیتی لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 دستور دقیق سبزی شکم پر شمالی که هم برای داخل شکم ماهی هم مرغ استفاده میشه😍 1 لیوان گردو، 4 ق رب انار ترش، 2 ق اناردون سابیده، 7_8 عدد آلو بخارا، 1 عدد پیاز رنده، نمک، فلفل، زردچوبه، سبزی 👈۴ دسته اناریژه(کیجاواش)، ۱ دسته زلنگ (چوچاق)، 2دسته اوجی (خنش)، 1 دسته گشنیز، 1دسته تره، 1دسته جعفری اگه به اون سبزی های معطر دسترسی ندارید میتونید فقط سه مورد آخر رو بریزید. سبزیجات شمالی رو میتونید اینترنتی خرید کنید یا شمال حضوری بخرید 🟣 اصلا در تابه ماهی رو نباید بزارید روغن هم حتما باید داغ باشه تابه نچسب باشه و شعله هم متوسط رو به بالا باشه یک طرفش که سرخ شد حرارت کمتر کنید تا اون طرفش هم مغزپخت بشه هم سرخ بشه در آخر که پشت رو کردین روی ماهی ها رو 1ق رب انار و 1ق آب نارنج تازه هم بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣ شیک و لاکچری😍😋 🌺 ⁣ تخم مرغ ۳عدد، شکر ۹۰گرم⁣، آرد ۹۰گرم⁣، شیر ۳۰میلی⁣، روغن ۲۰گرم، وانیل نصف ق.چ⁣ 🔴 زرده و سفیده رو جدا و سفیده ها رو با شکر هم میزنیم تا پفکی بشه یکی یکی زرده ها رو اضافه و هم میزنیم. آرد الک شده رو اضافه و با همزن می زنیم شیر، روغن و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم ۲ق.غ ازمایع کیک رو به مخلوط شیر و روغن اضافه و هم میزنیم. به مایع کیک اضافه و هم میزنیم تو قالب ریخته در فر 180 درجه ازقبل گرم شده ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم ⁣ ⁣ شیر ۷۵میلی⁣، ژلاتین ۱۰ گرم⁣، آب پرتقال ۱۵۰ میلی⁣، خامه صبحانه ۱۸۰ میلی⁣، شکر ۵۰ گرم⁣ خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره شیر و ژلاتین رو با هم مخلوط و میذاریم روی بخار کتری تا حل بشه بعد برداشته و آب پرتقال رو اضافه و به خامه اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم ⁣ ⁣ ژله پرتقال ۱ بسته، آبجوش ۱/۵لیوان⁣، بستنی آب شده ۱ق.غ⁣ پودر ژله و 1 ونیم لیوان آبجوش رو هم میزنیم ژلاتین حل بشه وقتی خنک شد بستنی رو اضافه و توظرف میریزیم. میذاریم یخچال تا ببنده⁣ در رینگ‌ متحرک به ترتیب، کیک، ژله و موس میریزیم، میذاریم یخچال تا ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایگزین نمک؟مگه میشه 😍😳 بریم برای درست کردنش که فوق العاده راحته یعنی با یه قلم مواد میتونی آمادش کنین خیلی ام فوریه مواد لازم: همون طور که گفتم فقط به قلم مواد میخواد اونم ترخون که به میزان دلخواه شما بستگی داره😍 . 🧑‍🍳حالا بیا تا خواصش رو بهت بگم👇 ❗قند خون را در بیماران دیابتی کاهش می دهد ❗قلب خود را سالم نگه دارید ❗استخوان را سالم نگه می دارد ❗از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند ❗از مخاط روده محافظت می کند ❗از کم خونی جلوگیری می کند ❗به کاهش علائم بی اشتهایی کمک می کند ❗به رفع اضطراب کمک می کند ❗علائم بی خوابی را کاهش می دهد ❗کاهش علائم التهاب 🔺 کسانی که مشکل خون دارند میتونیم به عنوان نمک توی غذاها ازش استفاده کنن 🔺دقت کنین که توی نور غیر مستقیم آفتاب خشک کنین 🔺توجه داشته باشین که بیش از اندازه ازش استفاده نکنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارانی تو فر مواد لازم 👇 250 گرم ماکارونی جوشانده شده 🔻برای مخلوط گوشت چرخ کرده👇 300 گرم گوشت چرخ کرده 3 عدد فلفل سبز ریز شده 2 عدد پیاز کوچک خرد شده 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی فلفل سیاه، فلفل قرمز 5-6 قاشق غذاخوری روغن نمک 🔻برای سس بشامل( سس سفید)👇 2 قاشق غذاخوری آرد 500 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری روغن نمک 200-300 گرم پنیر چدار رنده شده 🔴 طرز پخت: اول از همه تو ماهیتابه روغن ریخته و گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل رو حدود 10 دقیقه خیلی خوب تفت بدین . رب گوجه فرنگی و ادویه جات و نمک را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید و سپس اجاق گاز را خاموش کنید. ماکارونی را در آب نمک بجوشانید و آبکش کنید و در سینی فر بریزید. کره و روغن و آرد را برای سس بشامل تفت دهید و شیر را اضافه کنید و تفت دهید تا غلیظ شود. می توانید نمک بسیار کمی اضافه کنید. سس سفید را روی ماکارونی بریزید و گوشت چرخ کرده را روی آن ریخته، مقداری پنیر چدار اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و باقی مانده پنیر را روی ماکارونی بپاشید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه با حرارت از پایین و بالا بپزید تا قهوه ای طلایی شود. نوش جان....❤😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹با این روش چایی رو خوش عطر و مجلسی کن☕ 🍋 اسلایس های لیمو نه نازک باشه نه قطور که یا میسوزن یا دیر خشک میشن. 🍋توی سینی هم میشه بچینین ولی بعد یه روز حتما زیر و رو کنیدکه می چسبن به کف سینی. 🍋بعد 3،4 روز اسلایس آمادس. 🍋خواستی تیره رنگ بشن حدود 2 هفته طول میکشه. 🍋اسلایس ها جای خشک نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اب هویج دو لیوان شیر حدود یک لیوان ونیم شکر دو قاشق سرخالی گلاب دو قاشق هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه صبحش که میخواید شیر هویج درست کنید.شیر رو بزارید رو گاز شکر وگلاب بریزیدنمیخوایم شیر جوش بیاد همینکه داغ شد وشکر کاملا حل شد گاز رو خاموش کنید وبزارید فریزیر حدود دو ساعت تا سرد سرد بشه اما یخ نبنده آب هویج رو با دستگاه آب میوه گیری بگیرید ،سپس مخلوط شیر وشکر رو بهش اضافه کنید وبریزید داخل لیوان سرو تا خنکه نوووش جان کنید. این شیر هویج داخل پارچ در بسته سه روز داخل یخچال ماندگاری داره. خیلی خوشمزس طعم هویج بستنی میده 😋 این روش برای عزیزانی که دستگاه آب میوه گیری ندارن فقط مخلوط کن دارن👇👇 اگر دستگاه آب میوه گیری ندارید هویج رو پوست بگیرید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید چند دقیقه بزنید تا پوره بشه سپس مخلوط شیر اضافه کنید این نوع حالت اسموتی داره وغلیظ تره وبه دلیل پوره هویج کمی دیر هضم تره اگر برای کودکان و افراد سالمند درست میکنید وقتی که هویج رو پوره کردید قبل از ریختن شیر هویج پوره شده رو از صافی رد کنید تا هضمش راحتر باشه سپس شیر اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلیم بادمجان برای ۴ نفر گوشت ۲۰۰ گرم (من گوشت گوسفندی استفاده کردم ، ) پیاز ۲ تا ۳ عدد سیر ۲ الی ۳ حبه (در صورت تمایل قابل حذف) بادمجان ۳ تا ۴ عدد (حدودا نیم کیلو) برنج نصف پیمانه (یا عدس) پودر گردو نصف لیوان (به میزان دلخواه) نمک و زعفران دم کرده به میزان لازم نعنا به میزان لازم کشک ۲ ق غ پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم و بهش آب ریختم و گذاشتم بپزه و اواخر پخت نمک وکمی زردچوبه اضافه کردم . کمی از اب گوشت باقی بمونه .بعد از پخت گوشت اون رو ریش ریش کردم . برنج رو هم شستم و با آب گوشت گذاشتم و بپزه ، برنج باید خوب بپزه و نرم بشه . بادمجون ها رو با روغن خیلی کم سرخ کردم در تابه رو بزارین این طوری روعن کمتر مصرف میشه . بعد من آب ریختم حدود نیم ساعت گداشتم بادمجون بپزه . پیاز ها رو خلالی و سرخ کردم مقداریش کنار گذاشتم برای تزیین . بادمجونها رو بعد از پخت با گوشت کوب کوبیدم و برنج و گوشت رو هم اضافه کردم و کوبیدم . پیاز ( و سیر ) رو داخل تابه ریختم و کمی نعنا خشک اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم مواد بادمجان و گوشت و برنج رو اضافه کردم و پودر گردو رو هم به دلخواه هر میزان بخواین من دو سه قاشقی ریختم و بعد زعفران رو اضافه کردم . و کشکی که کمی توی اب گوشت حل کردم رو اضافه کردم گذاشتم روی حرارت بعد از نیم ساعت حلیم بادجون حاضره . من زیاد کشک نمی ریزم که طعم کشک بادمجون نده و بعد اضافه کردن کشک زیاد روی حرارت نمونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جو پوست کنده 200 گرم( حدودا 1 لیوان) آب مرغ یا استاک مرغ 1 لیتر ◀من از آب مرغی که برای داخل سوپ پختم استفاده کردم،میتونید از قرص عصاره مرغ هم استفاده کنید ◀هر چقدر آب مرغی که در سوپ استفاده میشه به نسبت آب معمولی بیشتر باشه،سوپ خوشمزه تر میشه😋 آب معمولی 6 تا 8 لیوان ◀دقت کنید که همیشه میزان آب بسته به سایز قابلمه و جنس جو میتونه کم و زیاد بشه و نمیشه میزان آب رو دقیق گفت...اگه سوپ غلیظ شد بهش آب اضافه کنید رب گوحه فرنگی 4 تا 5 قاشق غذاخوری ◀مقدار رب هم بسته به قدرت رنگ دهی ربتون میتونه کم و زیاد بشه سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به میزان دلخواه جعفری ساطوری به میزان دلخواه پیاز بزرگ نگینی شده 1 عدد هویج 2 عدد متوسط نگینی شده آرد قنادی 1 قاشق غذاخوری ( دلخواه) نمک؛فلفل،زردچوبه به میزان لازم . 🌸مراحلو کامل توضیح دادم 🌸معمولا جو پوست کنده رو 12 ساعت خیس میکنم و چند بار آب رو عوض میکنم،خیساندن جو به سریع پخته شدنش کمک میکنه،برای من با حرارت متوسط حدود 1 ساعت و نیم طول کشید تا جو کاملا پخت و شکفته شد 🌸قابلمه باید گنجایش کافی داشته باشه چون جو بعد از پخت حجیم میشه 🌸در طول مراحل پخت جو حتما در قابلمه رو نیمه بذارید وگرنه سَر میره 🌸موقع پخت جو میتونید کمی نمک بهش اضافه کنید 🌸وقتی مرغ رو پختم آبشو جدا کردم و توی سوپ استفاده کردم...و آب مرغم به اندازه لازم ادویه داشت و وقتی پیاز نگینی شده رو تفت دادم تا سبک و طلایی بشه،دیگه بهش فلفل و زردچوبه نزدم ولی اگه از استاک مرغ یا قرص عصاره مرغ استفاده کردید حتما وقتی پیاز رو تفت دادید و طلایی شد،اول کمی زردچوبه و فلفل سیاه بهش اضافه کنید بعد رب گوجه رو تفت بدید 🌸مرغ رو حتما درشت ریش ریش کنید تا داخل سوپ وا نره و مشخص باشه 🌸برای این مدل سوپ جو به صورت اصولی هویج باید ریز نگینی بشه 🌸اگه میخواید سوپ لعاب بندازه و خوب غلیظ بشه حتما باید تمام مراحل پخت سوپ رو با حرارت ملایم انجام بدید 🌸1 قاشق آردی که اضافه کردم برای لعاب بیشتر سوپ هست...معمولا اضافه میکنیم ولی قابل حذفه 🌸حدودا 15 تا 10 دقیقه پایانی موقع اضافه کردن آبلیمو هست...آبلیمو رو اضافه کنید اجازه بدید سوپ دوباره چند جوش بزنه....5 دقیقه قبل از اینکه حرارت رو خاموش کنید جعفری ساطوری رو هم اضافه کنید 🌸برای 10 تا 15 نفر کافیه این دستور ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ مجلسی فوق العاده خوشمزه ولذیذ😋 برای رولت مرغ هم از قسمت سینه وهم از ران استفاده کنید تا رولت خشک نشه.مخلوط سینه وران رو از چرخ گوشت رد کنید چرخ گوشت ندارید با غذا ساز بزنید. نصف سینه ،ران یک عدد ران تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری نصف پیمانه پیاز رنده شده و آب گرفته شده نسبتا بزرگ یک عدد هویج پخته یک عدد نسبتا بزرگ به اندازه عرض رولت جعفری خرد شده دو قاشق زرشک دو قاشق نمک وفلفل وزردجوبه وپاپریکا به میزان لازم یک عدد پیاز برای داخل سس رب یک الی دو قاشق آب لیمو دو قاشق هویج رو پوست بگیرید بپزید ویا بخار پز کنید. مرغ چرخ شده،ادویه ها وتخم مرغ و ارد سوخاری رو باهم مخلوط کرده وبا دست خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه روی میز کار نایلون فریزیر پهن کرده با اسپری آب میباشیم این کار باعث میشه رولت به نایلون نچسبه. مرغ چرخ کرده گذاشته باز نایلون میزاریم روش وبا وردنه باز میکنیم طبق فیلم یکدست باشه . جعفری وزرشک روش میباشیم هویج پخته از لبه شروع میکنیم به رول کردن با چنگال لبه رو فیکس میکنیم تا موقع پخت باز نشه رولت رو داخل روغن سرخ کرده مقداری پودر زعفران روش میریزیم . تمام اطراف رولت که سرخ شد روغن رو خالی کرده با مقداری از همین روغن پیاز داغ درست میکنیم رب رو باهاش تفت میدهیم کمی سس تند فلفل میزنیم وقتی تفت خورد .اب میریزیم جوش که اومد میریزیم روی رولت کمی آب لیمو زده شده . درشو میزاریم تا بپزه و سس غلیظ بشه. گاه گاهی از آب سس با قاشق روی رولت بریزید تا سس به خورد رولت بره سس که غلیظ وجا افتاد .بکشید رو دیس وبرش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✔گوشت مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم (ترکیب سینه +ران مرغ) ✔دنبه گوسفندی ۵۰ گرم (به این دلیل استفاده میشه که چربی لازم را به گوشت بده وبرگر خشک نشه اگر دوست ندارین حذف کنید ویا جایگزین آن ۱ق غ خامه صبحانه یا ۳۰ گرم کره بزنید ولی با دنبه بهتره ) ✔فلفل دلمه ای ۵۰ گرم گوشت مرغ +چربی+فلفل دلمه ای را یکبارچرخ کنید سپس به آن ✔یک عدد پیاز متوسط رنده شده و اب گرفته ✔۳ حبه سیر رنده شده ✔ ۳۰ گرم (۳ق غ پر ) ارد سوخاری ✔مقداری جعفری ساطوری شده به دلخواه و ✔ادویه جات زیر را اضافه کنید ودر حد یکدست شدن حدود ۴_۳ دقیقه ای مخلوط کنید فلفل سیاه ۱/۲ق چ اندازه گیری فلفل قرمز ۱/۴ ق چ پودر تخم گشنیز ۱ ق چ پاپریکا ۱ق چ آویشن ۱/۲ ق چ پودر جوز هندی ۱/۴ ق چ پودر زیره ۱/۴ ق چ یا دارچین نمک به مقدار کافی ودر صورت دلخواه ۱ق غ سس خردل برای طعم بهتر می توان به گوشت اضافه کرد . گوشت را با برگر زن یا مطابق فیلم قالب بزنید وحدود نیم ساعت درون فریزر بگذارید تا منسجم شوند اندازه هر برگر بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم بستگی به خودتون داره فقط زیاد از حد ضخیم نباشه درنهایت درون روغن با حرارت ملایم سرخ کنید ویا گریل کنید سرخ شده خوشمزه تره.... روی آن پنیر ورقه ای گودا یا چدار قرار دهید و با گوجه ،خیار شور ،کاهو و.......سرو کنید ،نوش جان ......... می توانید به همراه گوشت مقداری سویای خیس خورده (حدود ۵۰ گرم) نیز چرخ کنید ،سویا سلیقه ایه باعث میشه گوشت جمع نشه وبرگر طعم بهتری داشته باشه اگر اضافه کردین گوشت را دوبار چرخ کنید و ارد سوخاری را کمی اضافه تر کنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان خانگی ارد1کیلو اس500_‌گرم10 معادل1ق غ سرپر خمیرمایه 10گرم معادل1ق غ سرپر نمک 12گرم 1ق غ شکر20گرم روغن مایع 20گرم اب580گرم آرد الک شده+نمک+شکر+خمیر مایه+اس500همه را داخل ظرف ریخته(مواد خشک)وباهممخلوط کرده.اب کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم .تاکید میکنم آب کم کم اضافه میکنیم .وبا دست مخلوط میکنیم تاخمیرجمع بشه.بعد از جمع شدن خمیروبدست نچسبیده.نوبت ورز دادن خمیر هست خمیر میتونید با همزن هم بزنید ویا بادست ورز بدیدباهرکدوم راحت هستید اینکاربکنید).اول4دقیقه ورزمیدیم.یا4دقیقه با همزن( سری خمیرگیر)بادورکندهم میزنیم.روغن مایع را اضافه کرده و6دقیقه دیگه ورزمیدیم به هیچ وجه خمیر زمین نکوبیدخمیر یکجا جمع کرده ویک چونه کرده ویک کیسه راحتما چرب کنید و روی خمیر بکشیدتا خمیر موقع استراحت بهش نچسبه وروی نایلون پارچه انداخته شده دقیقه استراحت بهش میدیم.بعد از10دقیقه خمیر به تکه های کوچکتر به اندازه150گرم جدا کرده وخمیرها راچونه میکنیم وبا روش نایلون چرب شده کشیده وروی اون پارچه کشیده شده دقیقه استراحت بهش میدیم (استراحت میانی)بعد از این تایم خمیر بازکرده واسه تا رول داره می‌زنیم و بعد از هر رول مثل کلیپ بهم میچسبونیم تا موقع پخت باز نشه.بعد داخل سینی فر میزاریم .وباچاقوروش خط میندازیم روش دوباره مثل قبل میپوشونیم وبهش 50دقیقه استراحت نهایی رامیدبم بعد روش آب اسپری کرده و کنجد روش میپاشیم وداخل فر ازقبل گرم شده 200سانتیگرادبه مدت 10تا15دقیقه میزاریم بسته به حرارات فرتون تایم کم وزیاد میشه .نکات.حتما آب کم کم اضافه کنید تا خمیرتون شل نشه مجبور بشید بهش آرد اضافه کنید که نان بافت لازم بهتون نمیده.خمیر به اندازه گفته شده ورزید.خمیر سه تا استراحت داره حتما روی تایمها دقت کنید.روی خمیر موقع استراحت حتما نایلون کامل چرب شده بکشیدتا خمیر بهش نچسبه وازروی نایلون پارچه بکشید.اسپری آب یادتون نره.توی سینی فر کاغذ روغنی نسوز بندازید اگر نداریدکمی سینی راچرب کنید به هیچ وجه کاغذ روغنی معمولی استفاده نکنیداس500یک نوع بهبود دهنده هست.حتما اگر نان خوب میخواهید ازاین بهبود کننده استفاده کنید .بهبود دهنده پودر سفید رنگیه که برای بهبود دادن به کیفیت اردهای بی‌کیفیت ایران استفاده میشه وماندکاری نان می‌بره یک کاسه آب هم داخل فر میزاریم تا نان خشک نشه .دوستانی که از دستورات استفاده میکنن من به هیچ وجه راضی نیستم مگر باذکر منبع برای این دستورات زمان وتایم زیادی صرف شده وجز آموزشها هست.با کم وزیاد کردن مواد از دستورات استفاده میکنیدوبه اسم خودتون میزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛