eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 خامه یک پاکت ۲۰۰ml ماست چکیده یک ق غ توت فرنگی ۵۰۰gr شکر ۴ ق غ آب لیو ۱ ق غ توت فرنگیهارو بشورید و دو ساعت در یخچال قرار بدید.و سپس با شکر،خامه،آب لیمو،ماست چکیده در بلندر بریزید و پوره کنید.و سپس در ظرفی بریزید در فریزر بزارید و به حالتیکه یخ نزنه هر یک ساعت در بیارید و با قاشق هم بزنید،این کارو چهار ساعت انجام بدید ،و به شکل دلخواه سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۱۳ عدد شیرینی کره ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان) نشاسته ۴۰ گرم (۱/۴ لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) پودر قهوه ۱ ق چ آب جوش ۱ ق غ پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ بیکینگ پودر ۳ گرم (۱ ق چ) وانیل ۱/۲ ق چ همه مواد نیم ساعت قبل در دمای محیط باشه . کره نرم و پودر قند الک شده رو ۵ دقیقه با همزن زدم و تخم مرغ رو اضافه کردم و وانیل رو ریختم . نشاسته رو اضافه کردم و مخلوط کردم . از هر نوع قهوه و پودر قهوه میشه استفاده کنین . من از قهوا اسپرسو استفاده کردم و دم کردم و دو قاشق داخلش ریختم . اگر پودر قهوه فوری هست داخل آب جوش حل کنین و داخلش بریزین . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم . خمیر شیرینی ها ورز دادن نمی خواد و الا به روغن میفته . فقط آرد تا جایی ریخته بسه که خمیر به دست نچسبه . میزانش تقریبی هست ممکنه بیشتر هم لازم بشه . بعد از خمیر به اندازه یه قاشق برداشتم و توی دستم بیضی کردم و داخل سینی فر چیدم و با چاقو روش خط انداختم . فر از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکته.... مارمالاد تا گرمه رقیق تر است سرد بشه سفت تر می شه مارمالاد من هنوز گرمه واما دستور مارمالاد توت فرنگی. توت فرنگی تمیز شده نیم کیلو شکر نیم کیلو پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری پر اب دوقاشق واسه حل کردن ژلاتین در صورت تمایل رنگ مجاز خوراکی قرمز چند قطره طرز تهیه. توت فرنگی وشکر را مخلوط وبذارید تا یه شب بمونه وخوب بیندازه بعد روی حرارت بذارید وشروع به جوشیدن که کرد کف مربا را بگیرید وبذاریدتا ابش کمتر ونسبتا غلیظ بشه بعد اگر توت فرنگی شما مثل من کمرنگ است چند قطره رنک اضافه تا خوشرنگ بشه ژلاتین را در اب سرد حل کنبد وروی حرارت کتری بذارید تا شفاف بشه وبه مربا اضافه ومخلوط کنید بعد خوب با گوشت کوب برقی یا غذا ساز پوره کنبداگر دوست دارید از صافی رد کنید تا بکدست وبدون دانه باشه سرد که شد توی ظرف دردار توی یخچال نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر طعم کدو رو دوست نداری اینو امتحان کن مطمئن باش نظرت عوض میشه 😍😋🎃 کف یک تابه یاظرف نچسب شیره انگور بریزودارچین بپاش وسپس کدوها را بچین وبعد دوباره کمی شیره انگور ودارچین وپودر هل که من عرق هل استفاده کردم هرکدوم بود بریزید فرقی نداره، و بعد مقداری گلاب .و نصف لیوان آب بریز وکمی کره که عطر ‌وطعمشو فوق العاده میکنه. کره قابل حذف هستش ولی بریزی محشر میشه . درب ماهی تابه رو ببندید و وقتی آبش کم شد دو طرف چند بار برعکس کنید که قشنگ کاراملی بشه 😋 نوش جونتون❤️ 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری گوشت چرخ کرده نیم کیلو لوبیا سبز ۲۰۰ گرم گوجه نیم کیلو پیاز ۱ عدد نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم . 🔴لوبیا سبز را پخته و سرخ میکنیم و کنار میذاریم. پیاز را تفت میدیم و گوشت را به آن اضافه و بعد از سرخ شدن، ادویه و لوبیا سبز و گوجه خرد شده را اضافه میکنیم در آن را میبندیم و ۱ ساعت روی حرارت کم میذاریم 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این و همزن ،نیم ساعته و توی قابلمه درست شده و بافتش بی نظیر شد🤩فوق العاده خوشمزه میشه بهت قول میدم😍👌 مواد لازم: تخم مرغ ۲عدد شکر ۱/۲پیمانه روغن ۱/۴ پیمانه شیر ۱پیمانه آرد ۱/۵پیمانه پودر کاکائو ۲ق غ وانیل ۱/۳ ق چ بکینگ پودر ۱ق مرباخوری مواد سس روی کیک: خامه صبحانه ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای تلخ ۸۰ گرم کره ۱ ق غ طرز تهیه: تخم مرغ هارو با وانیل و شکر با هم زن دستی دو سه دقیقه بزنید شیر و روغن و اضافه و مخلوط کنید آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو که الک کردید کم کم اضافه و مواد و یکدست کنید قابلمه رو با کره چرب و آرد پاشی کنید مواد کیک رو بریزید روی حرارت متوسط رو به کم که قبلا شعله پخش کن گذاشتید بذارید و دربش رو دم کنی قرار بدید به مدت نیم ساعت زمان بدید و با خلال چک کنید اگه چیزی نچسبید پخته🥰 برای سس روی کیک، خامه رو روی حرارت بذارید آب بشه ولی نجوشه،شکلات رو اضافه و مدام هم بزنید آخرسر هم کره رو اضافه کنید کیک که از دما افتاد روی کیک بریزید و نوش جان کنید🤩👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیار مقوی و دارای آنتی اکسیدان فراوان و برای بسیار مفید است ضد سرطان و پیری است کدوحلوایی ۲ کیلو، پیاز ۱ عدد بزرگ، کره ۵۰ گرم تا ۱۰۰ گرم، آرد ۵۰ گرم تا ۱۰۰ گرم، خامه آشپزی ۱۰۰ گرم، لیموترش ۱ عدد، نمک وفلفل، آب، استاک مرغ یا استاک گوشت یا آب مرغ یا قرص سوپ ۱ لیوان اگر کدو را بیشتر ریختیم همه مواد را اضافه می کنیم. 🔴کدوی پوست گرفته را به تکه های کوچک تقسیم کرده وداخلش را با قاشق تراشیده وتمیز کرده وکنار گذاشته پیاز نگینی شده را با روغن تفت داده. 2حبه سیر را رنده واضافه کرده وکمی زردچوبه میریزیم تفت خورد کدو و آب آب اضافه کرده ومیگذاریم بپزد. کدو که پخت خاموش کرده با گوشت کوب برقی میکس کرده وبعد کره را در تابه کوچک ریخته آب شد آرد را اضافه وتفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد به کدو حلوایی اضافه آب مرغ را هم میریزیم وکمی نمک وفلفل وآب یک لیمو ترش را اضافه ومیگذاریم روی حرارت کم ومرتب هم زده تا غلیظ شود وخامه را هم مطابق فیلم میریزیم ویکبار دیگر سوپ را با همزن برقی زده5 دقیقه که جوشید آماده است. 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 قسمت اول✔️ 💞کلیــک کنید مواد لازم برای ۳نفر: بادمجون 👈🏻۵عدد گوشت چربی‌دار👈🏻۳۰۰گرم سیر 👈🏻 ۴عدد فلفل سبز 👈🏻۲عدد پیاز 👈🏻 یک عدد متوسط گوجه 👈🏻به میزان دلخواه رب 👈🏻 یک قاشق ادویه 👈🏻 فلفل پول‌بیبر،زردچوبه،ادویه‌کاری،پودر سیر،زنجبیل👈🏻نصف قاشق چایی خوری نمک 👈🏻 یک قاشق چایی خوری بادمجون‌هارو نمک بزن نیم ساعت بمونه با دستمال کاغذی خشک کن و سرخ کن. گوشت‌هارو هم با آب‌و‌پیاز نیم پز کن ۱۵دقیقه. حالا پیاز،سیر،فلفل رو نگینی خورد کن و او پیاز ده دقیقه و بعد سیر و فلفل رو اضافه کن و پنج دقیقه سرخ کن. حالا گوشت‌هارو اضافه کن‌ و دو دقیقه بعد ادویه. چند دقیقه بعد رب بزن و تفت بده،خامی رب گرفته شد یک پیمانه بزرگ آب یا آب گوشت بریز و بادمجون و گوجه‌هارو اضافه کن، آب قُل زد درشو بزار ۱ساعت بمونه با شعله‌ی کم. بعد یک ساعت تمومه. میتونید با برنج یا نون‌و‌کشک و ماست سرو کنید. نوش جان😍 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥰 بریم سراغ خوشمزه امروزمون مواد لازم باسلوق ژله ای انار : نشاسته گل : نصف پیمانه آب سرد : ۱/۵پیمانه ژله انار یا هندوانه : یک بسته شکر : نصف پیمانه روغن مایع : یک سوم پیمانه گلاب : سه قاشق غذاخوری برای تهیه این باسلوق خوشمزه ابتدا نشاسته ی گل رو در آب سرد حل کنید و بعد بهش شکر، گلاب و پودر ژله رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید، وقتی مواد شروع به غلیظ شدن کرد روغن مایع را اضافه کنید و حدود بیست دقیقه روی شعله کم قرار بدید تا حالت شیشه ای و شفاف پیدا کنه، مواد باسلوق رو با قاشق داخل پودر نارگیل بذارید و با دست بهش شکل بدید، همینطور میتونید این مواد رو داخل سینی سلفون کشیده پهن کنید و بعد از خنک شدن برش بدید. 📌نکته : دقت کنید آب حتما سرد باشه در غیر این صورت نشاسته در آب حل نمیشه. 📌نکته : حتما از شعله ملایم استفاده کنید در غیر این صورت باسلوق طعم خامی نشاسته میگیره. امیدوارم این شیرینیِ یلدایی خوشمزه رو درست کنید و لذت ببری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لیوان 200 میلی(لیوان دسته دار چهار پنجم لیوان را پر کنید) 2 عدد تخم‌مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن‌مایع 3 ق غ پودرکاکائو وانیل شکری نوک ق چ بکینگ‌پودر 2.5 ق چ 1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد برای روی قرابیه پودرقند تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه تو هم مثل من عاشق بادمجونی یه پیش غذای فوق العاده خوشمزه ی بادمجونی براتون آوردم 😍😋 بیورینگ بادمجان بادمجان ۱ کیلو سینه مرغ ۱ عدد گردو ۱ پیمانه جعفری نصف پیمانه سیب زمینی ۴عدد ماست ۴ق غ خ سس ۲ق غ خ نمک فلفل مقداری زعفران مقداری روغن زیتون ۳ق غ خ کنجد۲ق غ خ سیر ۱حبه بادمجونارو پوست بگیرید جعفری وسینه مرع هم خرد کنید سیب زمینی رو رشته خیلی نازک بزنید به مرغتون نمک فلفل روغن زیتون وزعفران بزنید وبزارین ۲ساعت مزه داربشه سیب زمینی روبعداز چندبار شستشو خوب خشک کنید وسرخ کنید بعد بادمجورو سرخ کنید بعد هم مرغ رو سرخ کنید ودرشو ببندین تا بپزه.بادمجونارو خرد کنید بعد مرغ جعفری گردوی خرد شده سیر نمک وفلفل وماست وسس مایونزکنجد رو اضافه کرده وخوب مخلوطش کنید.داخل ظرف سروتون بکشین و اطرافش رو با سیب زمینی پر کنید من باجعفری خرد شده وپیاز داغ تزیینش کردم .طعم این پیش غذا واقعا خوشمزس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تخم مرغ و سیر دارید این خوشمزه رو درست کنید و که کوجیک و بزرگ عاشقش میشد❤ تخم مرغ 2 عدد شیر یا ماست 150 میلی لیتر سیر 5-6 حبه نمک 1 قاشق چایخوری نوشابه 1 قاشق چایخوری آرد 300 گرم نمک 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری آرد 300 گرم مواد رو با هم خلوط کنید و داخل تابه سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 مواد لازم کره همدمای محیط ۲۰۰ گرم شکر قهوه ای ۲۵۰ گرم تخم مرغ همدما ۱ عدد وانیل ۱/۲ ق چ آرد ۳۲۰ گرم بیکینگ‌پودر ۱/۲ ق چ شکلات چیپسی ۱۵۰ گرم نوتلا یا هر کرم شکلاتی که دوست داشتید ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم سایز قالب ۲۰ سانت کف قالب کاغذ روغنی بندازید دمای فر برقی ۱۶۵ دمای فر گازی ۱۸۰ مدت زمان پخت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اجازه بدید خنک بشه و از قالب خارج کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام علیکم. میدونم همگی چیز کیک دوس دارید ، این چیز کیک هم خیلی راحت و عالیه،
نکته ؛ مواد پنیری رو حتما با همزن ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا کمی حجم بگیره و پفکی بشه . نسکافه ای که استفاده کردم ، نسکافه خالص بدون شکر و ... هست مثل گلد مواد لازم پایه کیک نسکافه؛ تخم مرغ ۳ عدد شکر ۷۵ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری آرد ۸۸ گرم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نسکافه یک قاشق چایخوری آب یک قاشق غذاخوری قالب ۲۳ سانت ، مدت تقریبی پخت ۳۰ دقیقه، فر ۱۷۰ درجه برقی و ۱۸۰ درجه گازی طرز تهیه تو فیلم کاملا مشخصه . مواد لازم کرم پنیری نسکافه ای ؛ پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم خامه نیمه فرم گرفته ۴۰۰ گرم ژلاتین ۵ قاشق چایخوری آب برای حل کردن ژلاتین ۱/۴ لیوان نسکافه دو قاشق غذاخوری پر آب دو قاشق غذاخوری( برای نسکافه ) پودر قند ۶ قاشق غذاخوری نکته ؛ میتونید مقدار پنیر رو بیشتر کنید و از خامه کم کنید ( اگه میخواین طعم پنیر بیشتر بشه ) برای گاناش ؛ شکلات ۸۰ گرم خامه صبحانه ۸۰ گرم شکلات رو ذوب کنید و خامه دمای محیط رو بهش اضافه کنید هم بزنید و گاناش شما اماده هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد جو ۴۰ گرم آب گوشت ۲ لیوان شیر ۲ لیوان خامه ۴ قاشق مربا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: ۱- آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار می دهیم. ۲- بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم می کنیم و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. ۳- سپس می گذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل می زنیم. ۴- پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پتاژ ارد جو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه تو هم مثل من عاشق بادمجونی یه پیش غذای فوق العاده خوشمزه ی بادمجونی براتون آوردم بیورینگ بادمجان بادمجان ۱ کیلو سینه مرغ ۱ عدد گردو ۱ پیمانه جعفری نصف پیمانه سیب زمینی ۴عدد ماست ۴ق غ خ سس ۲ق غ خ نمک فلفل مقداری زعفران مقداری روغن زیتون ۳ق غ خ کنجد۲ق غ خ سیر ۱حبه بادمجونارو پوست بگیرید جعفری وسینه مرع هم خرد کنید سیب زمینی رو رشته خیلی نازک بزنید به مرغتون نمک فلفل روغن زیتون وزعفران بزنید وبزارین ۲ساعت مزه داربشه سیب زمینی روبعداز چندبار شستشو خوب خشک کنید وسرخ کنید بعد بادمجورو سرخ کنید بعد هم مرغ رو سرخ کنید ودرشو ببندین تا بپزه.بادمجونارو خرد کنید بعد مرغ جعفری گردوی خرد شده سیر نمک وفلفل وماست وسس مایونزکنجد رو اضافه کرده وخوب مخلوطش کنید.داخل ظرف سروتون بکشین و اطرافش رو با سیب زمینی پر کنید من باجعفری خرد شده وپیاز داغ تزیینش کردم .طعم این پیش غذا واقعا خوشمزس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای فوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دسر خیلی راحته و مغذی و پر خاصیت 😍😋 سریع آماده میشه و لذیذ و خوش خوراکه😊 خيرخواهى محبت آور است. امام علی (ع) کدو حلوایی یک کیلو شیره انگور شکر به میزان دل خواه ( من ۴ ق غ شیره ریختم) زعفران ، دارچین ، هل به میزان دل خواه کره ۱ ق غ کدو حلوایی رو پوست کندم و برش دادم. در تابه با مقداری روغن تقت دادم ، یک مقدار هم کره ریختم که خوشمزه ترش می کنه ، بعد از تفت دادم ، شیره ( یا شکر ) ، پودر دارچین ، زعفران ریختم . آب اضافه کردم و درش رو گذاشتم تا بپزه . حدود نیم ساعته آماده است . فقط از آب و شهدش هم کمی بزارید بمونه که موقع سرو در بشقاب بریزید . گردوی خرد شده و کمی دارچین هم رویه کدوهای پخته شده ریختم . من با شیره انگور درست می کنم که رنگش رو کمی تیره تر می کنه ،از شکر یا عسل استفاده کنید رنگش روشن تر هستش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩‍🍳 موادلازم 18 ورقه لازانیا برای ملات داخلی: گوشت چرخ کرده 280 گرم اسفناج 150 گرم 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 1 هویج فلفل کاپیا 1 عدد 400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده 200 میلی لیتر آب داغ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری ریحان یک پیمانه شکر برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن 3.5 فنجان شیر سرد فلفل سیاه، نمک، جوز هندی برای موارد فوق: پنیر چدار رنده شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با رب انار یه چلو گوشت متفاوت با رب انار بریم با هم درستش کنیم گوشت گوسفند ۱کیلو، پیاز ۲عدد، سیر ۱ق غ، رب گوجه فرنگی ۱ق غ، رب انار۱/۲ پیمانه، سرکه ۱/۳پیمانه، نمک، زردچوبه و برگ بو و فلفل قرمز 🔴 گوشت را توی قابلمه سرخ کرده بعد پیاز خلالی شده درشت و برگ بو را اضافه میکنیم و سپس ۵پیمانه آب را اضافه میکنیم و درب قابلمه را گذاشته ۳ساعت زمان میدهیم تا بپزد نیم ساعت آخر سسمون که شامل رب گوجه فرنگی و ۱ق غ سیر و نمک و زردچوبه و فلفل قرمز را با سرکه میکس کرده اضافه میکنیم و میگذاریم تا به روغن بیافتدو ۵دقیقه آخر رب انار را اضافه میکنیم و یکی دو جوش که زد به قوام مورد نظر میرسد و تمام در کنار برنج زعفرانی و ته دیگ سیب زمینی محشره نوش جونتون🙋‍♀️💓 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سالاد شباهت زیادی به سالاد الویه داره ولی یه طعم و عطر جالبی به خاطر سبزی معطر و تن ماهی داره که میتونه گزینه ی خیلی مناسبی برای مهمونی یا شام باشه قالب ۲۰ سانتی، سیب زمینی3 عدد، خیارشور ۴ عدد کوچک، سبزی معطر ریز شده شامل گشنیز و پیازچه و شوید1 پیمانه، هویج2عدد، تخم مرغ2 عدد، تن ماهی 1 عدد 🔴سیب زمینی و هویج و تخم مرغ را پخته و رنده میکنیم. تن ماهی و سبزی های معطر را اضافه میکنیم سس مایونز دو ق غ سر پر، پودر پاپریکا یک ق چ، فلفل سیاه کمی، نمک و آبلیمو هم به میزان دلخواه، کمی از روغن تن ماهی را مخلوط و به سالاد اضافه میکنیم بعد از اینکه مواد را خوب هم زدیم هر قالبی که دارید را کمی چرب کنید و سالاد را ریخته و صاف میکنیم و قالب را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم و در ظرف سرو برمیگردانیم روی سالاد را سس زدم. هویج پخته، حلقه شده و خیارشور حلقه شده و سبزی معطر تزیین کردم .دیواره ها رو کاهو و گوجه گذاشتم. میتونید سبزی ریزشده هم بزنید من سبزیم کم بود کاهو زدم 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛