فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🥚تخم مرغ آبپز رستورانی😍😋
این نوع تخم مرغ رو میتونید هم برای صبحانه وهم کنار غذاهای گوشتی استفاده کنید.
اگه بخواید تخم مرغ آبپز عسلی داشته باشید 3 تا 4 دقیقه کافیه.
مواد لازم :
تخم مرغ
آب، نمک، کره، نان تست
دستور تهیه :
ابتدا در یک قابلمه کوچک یا شیر جوش (کف قابلمه ضخیم باشه بهتره چون حرارت رو نگه میداره) آب ریخته ومیزاریم رو حرات تا بجوش بیاد وبعد کمی نمک (یک قاشق چایخوری) ریخته ووقتی آب شروع به قل زدن کرد شعله را خاموش میکنیم وتخم مرغ را دریک کاسه میشکونیم وبا همان کاسه خیلی آروم تخم مرغ را در آب جوش میریزیم وخیلی آروم کاسه رو بیرون میاریم ومیزاریم تا سفیده خودش رو جمع کند وشکل بگیرد (اگه دیدید سفیده داره پخش میشه خیلی آروم با یک قاشق سفیده رو کنار زرده جمع کنید) بعد که سفیده شکل گرفت شعله روباز روشن میکنیم ومیزاریم با حرارت کم تخم مرغ برای چند دقیقه پخته شود. خیلی آروم تخم مرغ را میاریم بیرون ومیزاریم روی نان تست که در کمی کره تفت دادهایم، کمی فلفل سیاه زده وکنار یک استکان چای میل میکنیم
🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کاسترد_با_کنافه 🍨 😍😋
▫️آب ۴ لیوان
▫️پودر کرم کارامل یک بسته
▫️پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی
▫️شکر یک قاشق غذاخوری
▫️شیر خشک یک لیوان
▫️خامه صبحانه یک پاکت
▫️اسانس وانیل کمی
ک▫️نافه به مقدار لازم
🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل
رو اضافه کرده خوب هم میزنیم
غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده
خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته.
برای روی دسر هم #کنافه رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم.
میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید
♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه پنیری 😍😋
یک لیوان شیر و یک عدد تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید ، تا تخم مرغ از لختگی در بیاد
.
۳/۴ لیوان آرد سفید رو کم کم اضافه کنیدتا به غلظت نسبی برسه
.
پیازچه و جعفری رو اضافه کنید
.
نمک آبی و نمک صورتی رو اضافه کنید که نسبت به نمک های دیگه خوش طعم تره و تلخی نداره و کلی هم خاصیت درمانی داره
همه مواد رو باهم مخلوط کنید
.
یک ملاقه از مواد داخل تابه داغ که کمیچرب کردید ، بریزید
.
پشت و رو بکنید تا برشته و طلایی بشه
.
روی کرپ ها ، پنیرورقه ای گودا و ژامبون بزارید و رولش کنید و برش مورب بزنید
به مدت ۳-۴دقیقه کمی سرخش کنید تا برشته بشه
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_پنیری😍😋
250 گرم اسپاگتی لوله ای
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر)
2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
جوز هندی
نمک
لایه پنیری👇
125 گرم پنیر فتا
پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم
پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید ومرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_شکم_پر
طرز تهیه.
ماهی را از شب قبل نمک زدم وشستم روی پوست ماهی چند شیار ایجاد کنید توی شکم ماهی را زردچوبه وفلفل سیاه و گرد لیمو بزنید حشو را توی شکم ماهی بذارید ویا بدوزید یا مثل من دروش گره بزنید
زردجوبه وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز و کمی دارچین وپودر پایریکا وپودر زیره وپودر تخم گشنیز را مخلوط کردم شما میتونید هر ادویه ای که خودتان استفاده می کنید باشه با کمی ارد مخلوط کردم ودوطرف ماهی را توی روغن سرخ کردم وبعد اب نارنج روش ریختم وحرارت را کم کردم ودر تابه را کمی کج کردم تا عرق نکنه وماهی نرم بشه واجازه دادم تا با اب نارنج ارام پخته بشه و گاهی هم زیر رو کردم تا دوطرفش طعم نارنج بگیره بعد که پخت سر تابه را برداشتم تا ماهی نرم نشه
درست کنید تا فصل نارنج است واز خوردنش لذت ببرید با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید
#پنکیک_سبزیجات_ترکیه_ای
مواد لازم
تخم مرغ2 عدد شیر 1 لیوان روغن مایع1 فنجان قهوه خوری (حدود 60 گرم) آرد 1 لیوان +1 قاشق غذاخوری پربکینگ پودر2.5 قاشق چایخوری هویج کوچک1 عددپیازچه3 ساقه شویدمقداری جعفری مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمزیه مقدار لازم پنیر در صورت تمایل مقداری
طرز تهیه
ابتدا سبزیجات را ریز خرد کنید. هویج را رنده کنید. تخم مرغ و شیر را هم بزنید. روغن مایع را اضافه کرده هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید. تا زمانی که خمیر یکدستی شود هم بزنید. هویج رنده شده، سبزیجات و ادویه ها را به مایه پنکیک اضافه کرده با قاشق هم بزنید.
من از ماهیتابه مخصوص پنکیک استفاده کردم. ماهیتابه تفلون هم می توانید استفاده کنید. ماهیتابه را به کمک فرچه با روغن مایع چرب کنید.
روی حرارت ملایم گذاشته با قاشق یا ملاقه از مایه پنکیک بریزید. صبر کنید تا مواد خودش پخش شود.
وقتی روی پنکیک حباب زد آن را برگردانید. بعد از پختن هر دو طرف، در ظرف سرو می گذاریم.
نوش جان 💖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
اگه تو هم عاشق کیک شکلاتی هستی می تونی این خوشمزه را هم امتحان کنی کیک دبل چاکلت🤌
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲/۳ پ (۱۵۰گرم)
شیر ۲/۳ پ (۱۵۰گرم)
آرد یک و نیم پ(۲۲۵گرم)
روغن مایع ۲/۳ پ(۱۳۰گرم)
پودر کاکائو ۳ق س (۱۵گرم)
شکلات تخته ای بنماری ۶۰ گرم
بکینگ پودر ۲ ق چ (۹گرم)
وانیل ۱/۴ق چ
🔸️تمام مواد هم دمای محیط باشن
🔸️آرد + بکینگ پودر + پودر کاکائو مخلوط و ۳ بار الک کنید
🔸️شکلات بنماری رو وقتی به مواد اضافه میکنین نباید داغ باشه
🔸️سایز قالب (میان تهی ) : قطر ۲۳ سانت و ارتفاع ۹ سانت
🔸️مدت زمان پخت: ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
🔸️دمای فر :۱۷۵ درجه
👈تخم مرغها شکر ووانیل را با همزن خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ وحجیم شود
سپس شیر همدمای محیط و روغن مایع را اضافه ومخلوط کنید شکلات آب شده هم اضافه ودرحد مخلوط شدن هم بزنید
در نهایت مخلوط الک شده آرد وبکینگ پودر وپودر کاکائو را طی دو سه مرحله اضافه وبا همزن دستی به آرومی یکدست کنید (زیاد هم نزنید)
داخل قالب چرب شده بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۷۵درجه حدود۴۵ دقیقه بپزید
بعد از پخت وخنک شدن با گاناش تزیین کنید
من قالب را با روغن جداکننده چرب کردم:
🔸️روغن جدا کننده:
مخلوط ۵۰ گرم روغن نیمه جامد+۵۰گرم آرد سفید که با همزن کمی زده تا سفید رنگ شود
🔸️گاناش:
۱۰۰گرم خامه صبحانه را روی حرارت کم قرار بدین وقتی باز ویکدست شد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده اضافه ومخلوط کنید یکدست که شد ازروی حرارت بردارین
#کیک_شکلاتی_دبل_چاکلت_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫
طرفدارای آش، این آش بسیااارخوشمزه را ازدست ندین
الانم که فصلشه و حسااابی میچسبه😋
عدس ۱/۳لیوان (حدود ۶۰_۵۰گرم)
ماش ۱/۳ لیوان ( ۵۰ گرم)
برنج نیم دانه ۲/۳لیوان (۱۰۰تا ۱۲۰گرم)
اب به مقدار لازم اگر ازاب قلم یا ماهیچه هم استفاده بشه که خیلی عالی تره،
پیاز بزرگ ۱عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
سبزی آش ۵۰۰_۴۰۰گرم
شلغم ۴ عدد بزرگ
آبغوره برای چاشنی مقداری
ابتدا پیازها را نگینی یا خلالی خرد کنید وبا مقداری روغن درحد سبک و شیشه ای شدن تفت بدین سپس به مقدار کافی زردچوبه وفلفل بزنید
👈اگر سرما خوردید وبرای سرماخوردگی این آش را تهیه می کنید پیاز راخام بریزید تفت ندین
سپس ماش، عدس و برنج خیس خورده را اضافه کنید وهم بریزید وبه مقدار کافی اب بریزید(حبوبات را از شب قبل خیس کنید برنج را از چندساعت قبل)
اجازه بدین تا حبوبات کاملا پخته شود و برنج نیز شکفته
👈اگر احتمال میدین عدس یا ماش خیلی دورمیپزن میشه اونها را جداگانه پخت وبعد به برنج پخته شده اضافه کرد
بعد ازپخت حبوبات و برنج، شلغمهای نگینی شده وسبزی آش رااضافه کنید وبا حرارت ملایم اجازه بدین تا آش کاملا پخته وجا افتاده شود(اگر آب کم بود اضافه کنید )
درنهایت نمک رامیزان کنید و مقداری آبغوره اضافه کنید
❗️بعضیها به جای ماش ازلپه یا بلغور جو استفاده می کنن وبه جای سبزی آش فقط ازگشنیزیا شوید
❗️داخل این آش به دلخواه می توان ازگوشت قلقلی ریز یاماهیچه پخته شده هم استفاده کرد
❗️فقط توجه کنید که هرازگاهی آش راهم بزنید چون این آش زود ته میگیره
❗️با کشک،پیاز داغ ونعنا داغ به دلخواه تزیین کنید،البته بعضیها دست اخر به جای آبغوره مقداری کشک ونعنا داغ به اش اضافه می کنند،پس به دلخواهه
#آش_شلغم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گز آردی
مواد لازم :👇
بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید.
شکر 250 گرم(1و1/4 پیمانه)
گلوکز(بادکا)375 گرم(1و1/4پیمانه)
گز اصولا باید با گزانگبین تهیه شود ولی امروزه از گلوکز به جای گزانگبین در تهیه گز استفاده میشود.
سفیده تخم مرغ 150 گرم(5عدد)
گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوری پر
حتما از گلاب مرغوب استفاده کنید
آب 1 پیمانه
مغز گردو،پسته یا بادام 150 تا 200 گرم
دستور تهیه :👇
ابتدا شکر+آب را در ظرف روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
بهترین ظرف برای تهیه گز پاتیل مسی هست،اگه در دسترس نبود از ظروف نچسب استفاده کنید.
حتما حتما زیر ظرف شعله پخش کن قرار بدید و حرارت کاملا ملایم باشد.
به هیییییچ عنوان شهد نباید بجوشد
وقتی شکر حل شد و مایع کاملا داغ شد آنگاه گلوکز را اضافه و هم بزنید تا گلوکز حل شود.
دما در این مرحله حدود 80 درجه سانتیگراد هست...برای تست بهتره انگشت را در مایع فرو ببرید نباید بیشتر از 1 ثانیه بتوانید انگشت را در شربت قرار دهید
بعد از اینکه گلوکز حل شد مدام و به آهستگی شربت را هم بزنید تا کم کم غلیظ و کشدار شود و بین دو انگشت اصطلاحا نخ دهد(شربت مثل آب نبات کشی میشود)
دوباره تاکید میکنم شربت به هیچ عنوان نباید بجوشد،زیر ظرف شعله پخش کن بذارید و حرارت کاملا کم باشه
.
وقتی شهد آماده شد ظرف شهد را روی بخار آب جوش قرار دهید تا گرم بماند.
و بلافاصله سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا سفت و ابری شده و از کاسه نریزند.
سپس گلاب و مقداری از شربت را به تدریج به سفیده اضافه و با همزن بزنید تا یکدست شود.
و بعد مخلوط سفیده را به شهد روی بخار آب افزوده و ابتدا با همزن برقی هم بزنید تا سفیده در شهد یکدست شود.
و سپس با قاشق چوبی یا لیسک شروع به هم زدن مواد گز کنید.
مدام باید مواد را هم بزنید وگرنه گز ته میگیرد و رنگ سفید و بافت لطیف و یکدستش را از دست میدهد.
مرحله هم زدن ممکن است حدود 1/5 تا 2 ساعت طول بکشد.
اینقدر مواد را روی بخار آب هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار شده و از کف ظرف جدا شود(به صورت پارویی هم بزنید)
.
وقتی مواد غلیظ شد مغز دلخواه را افزوده و مخلوط کنید.
کف ظرف پیرکس یک لایه ضخیم آرد پاشیده و مواد گز را در ظرف ریخته و سطح آنرا صاف کنید.
کمی صبر کنید تا رویه ببندد و بعد روی آن آرد الک کنید.
سپس صبر کنید تا مواد خنک شده بعد سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
سپس دور تا دور آنرا با نوک کارد جدا کرده و به راحتی برگردانده و به دلخواه برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر😍😋
یک آموزش جذاب دیگه که مطمئنم هیچوقت طعمشو فراموش نمیکنی
۲ عدد موز رو با چنگال له کنین
۲ عدد زرده تخم مرغ که دلبخواه هست
دو سوم پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
دو قاشق غذاخوری آرد سفید
سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
چهار پیمانه شیر
اضافه کنین و با هم زن دستی بزنین تا یکدست بشه
روی حرارتِ کم بذارین
مدام هم بزنین تا غلیظ بشه
نصف پیمانه شکلات کاکائو
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
بریزین و مخلوط کنین
با گوشکوب برقی میکس کنین تا یکدست بشه
داخل ظرف های مورد نظرتون بریزین
روش موز بچینین
بیسکوئیت پتی بورِ شکلاتیِ پودر شده، بریزین
با پودر پسته و توت فرنگی تزیین کنین
یک ساعت داخل یخچال بذارین و آماده ست
طعم فوق العاده خوبی داره و فوری هم آماده میشه
مطمئنم عاشقش می شید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_کوکو_استار 🍫😋
▫️۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است.)
▫️۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته)
▫️۲۴۰ گرم پودر نارگیل
▫️سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده)
🔸شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید. (اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید.)
سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ جذاب😋😍
مواد لازم برای ۷ عدد🔻
پنیر توپی ۱۰۰ گرم
نان ۷ عدد
خیار شور ۲ عدد
گوجه ۷ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
سیر ۱ عدد
مواد گوشتی🔻
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری ۱ دسته
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز و پودر سیر و پاپریکا ،هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
ایتدا گوشت رو با مواد دیگه ورز بدین و نیم ساعت تو یخچال استراحت بدین ،حالا با کمی روغن مغز پختش کنین،سس رو آماده کنین ،گوشت رو اضافه کنید بهش،پنیر رو بریزین ۵ دقیقه زمان بدین تا اب بشه حالا با نون و خیار شور نوش جان کنید.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ😍😋
کوفته مرغ با سُس مارینارا
مواد لازم:
مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان (پنیر پارمیجانو)
۱/۴ پیمانه پود سوخاری مارک پانکو👌🏼
۱ عدد تخم مرغ
۱ حبه سیر
آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازه یک قاشق غذاخوری یا جعفری خشک ۱ ق چ
.
بریم سراغ سس مارینارا
۳ عددگوجه ی خرد شده را به همراه ۱ حبه سیر رنده شده، ۳ ق.غ روغن زیتون، ریحانتازه، اورگانو یا کمی آویشن، نمک وفلفل تفت میدید تا سس به قوام برسه
این کوفته طعم سیر رو خیلی جذاب به خودش میگیره و یک تجربه جالب رو براتون ایجاد میکنه .
میتونید اون رو همراه پاستا یا با نان یا حتی کنار برنج سرو کنید
.
بعد ترکیب کردن مواد و قلقلی کردن اونهارو داخل تابه با حرارت کم قرار بدین بعد چند دقیقه جابجاشون کنید تا خوب برشته بشن بعد نوبت سس مارینا هست که به مواد اضافه کنید و بزارید تا خوب با کوفته ها قُل بخوره
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری😍😋
نان تست ۳ عدد
سوسیس دوعدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک وفلفل میزان لازم
پنیرورقه ایی ۳ ورقه
سس کچاب یک قاشق غذاخوری
پودرپولبیبر
ابتدانانهای تست رومطابق کلیپ برش میدیم داخل تابه رویکمی روغن یاکره میریزیم نانهاروداخل تابه گزاشته سوسیسهای برش خورده روداخل نانهامیزاریم بعدتخم مرغ زده شده باادویه راروی سوسیسهامیریزیم بعدیک ورقه پنیرمیزاریم روشویکمی سس کچاب میمالیم پودرپولبیبرمیریزیم ولایه برش خورده تست روروی پنیرگزاشته یطرف که سرخ شدبرمیگردونیم تاطرف دیگه هم سرخ بشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لا پلو😋😍😍
مواد لازم کباب🔻
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ۱/۴ یک عدد
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سماق ۱ ق غ
ادویه گوشت(کاری) ۱/۲ ق چ
جعفری تازه یا خشک ۲ ق غ
مواد لازم سس🔻
گوجه پوست کنده ۲ عدد
کره و روغن مقداری
سماق ۱ ق چ
آویشن ۱/۴ ق چ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رب گوجه ۱/۲ ق غ
فلفل دلمه ۱/۳ یک عدد
سس فلفل به دلخواه
فلفل چرخ شده به دلخواه
طرز تهیه🔻
-مواد گوشتی بعد از مخلوط کردن، یک ساعت استراحت بدین. هرچی بیشتر بمونه مزه ها بیشتر باهم ترکیب میشن
- من از تهدیگ زعفرونی و برنج کته استفاده کردم
-فلفل چرخ شده، اصلا تند نیست و صرفا جهت طعم دهی ست. فلفل چرخ شده شمال هست
-میتونین مواد رو بر اساس ذائقتون تغییر بدین.
-من برای طبخ غذا از روغن محلی استفاده کردم، که خیلی لذیذتر میشه.
-گوشت چرخ شده مخلوط گوساله و گوسفندی باشه خیلی بهتره
-قطر ظرف طبخ کباب کوچکتر از برنج باشه تا لابلای برنج قرار بگیره
-میتونین کباب رو لابلای برنج نزارین و داخل سس گوجه قرار بدین و چند دقیقه که سس جوشید و به خورد گوشت رفت میل کنید.(اینم عالیهه🤦🏻♀️)
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_رولی😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
دستور :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ خوشمزه😋🍗 😍
مواد مزه دار کردن مرغ ها:
ران مرغ: ۸-۶ عدد
آب لیمو: ۶-۵ قاشق غذاخوری
روغن: ۴-۳ قاشق غذاخوری
سس: ۱ قاشق غذاخوری (کچاپ یا فلفل یا باربیکیو یا تریاکی)
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر سیر، زیره سبز و آویشن: به مقدار لازم
مواد مزه دار کردن سیب زمینی ها:
سیب زمینی متوسط: ۶ عدد
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و زیره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها رو با آب لیمو، روغن، سس، ماست و ادویه ها (نمک، فلفل، پودرسیر، زیره و آویشن) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، همین طور سیب زمینی های خرد شده را با خامه و ادویه ها (نمک، فلفل، پودر سیر، زیره و آویشن) مزه دار کرده و در سینی فر بچینید. در انتها در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه بپزید.اگر زیر و روی مواد رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرف نچسبند و همین طور خشک نشوند.به جای سیب زمینی می توانید از سبزیجات دلخواه استفاده کنید.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دیگی😋😍
مواد لازم🔻
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله 200گرم
پیاز یک عدد رنده شده و آب گرفته
ادویه🔻
زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، پودر پاپریکا، پودر پیاز و نمک
مواد لازم سس🔻
گوجه رنده شده یک عدد
رب نصف قاشق غذاخوری
سير رنده شده یک عدد
آب یک لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی یا معمولی (نصف کنید)
نمک
طرز تهیه🔻
مواد کباب رو همه رو باهم مخلوط میکنیم ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته بعد سرخ میکنیم.
پیاز نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سبک شد سیر و رب رو میریزیم باز کمی تفت میدیم بوی خامی رب گرفته بشه بعد پوره گوجه و آب و آبلیمو رو میریزیم جوش اومد کباب ها رو با گوجه میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا هم کباب مغز پخت بشه هم گوجه ها بپزه و سس غلیظ بشه.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ😍😋
موادلازم:
چندحبه سیر
۵۰ گرم کره
نصف سینه مرغ پخته شده وریش ریش شده
نمک ،فلفل وآویشن بمیزان لازم
قارچ ۲۰۰ گرم
لیموترش نصف یک عدد
نان ساندویچی دو عدد
درصورت تمایل نیتونید فلفل دلمه ای وذرت هم اضافه کنید.
طرزتهیه:
سیرراله کرده و باکره مخلوطش کرده وآنرا بین نان ساندویچی مالیده و داخل نان راسرخ کنید.
سینه مرغ را باکمی روغن تفت داده وقارچ ها ونمک وفلفل وآویشن ولیموترش(وقتی قارچ رامیریزید لیموترش رااضافه کنید تاقارچ هاسیاه نشوند)رااضافه کرده و وقتی خوب تفتشان دادید آنهارادرون ساندویچ گذاشته وباجعفری وسس هرارجزیره نوش جان کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅با صدا ببینید🔈
🌺به یمن لطف تو بختم بلند خواهد شد🌷
🌸سرم به خاک رهت ارجمند خواهد شد🌹
🌺لبی که زمزمه درد می کند شب و روز🌷
🌸به یمن روی تو پر نوشخند خواهد شد🌹
❤پدرم دوستت دارم ، روزت مبارک❤
شب خوش 💞💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـــدایا
❄️در این شب سرد زمستانی
✨آرامش را نصیب همه دلها بگردان
❄️خـدایا
✨شبی بی دغدغه
❄️آروم و بی نظیرقسمت
✨عزیزان و دوستانم بگردان
✨آمیـــن یا رَبَّ 🙏
❄️زمستانی را
✨براتون آرزو دارم که :
❄️بارانش
✨برای شستن دلتنگی هاتون
❄️برفش
✨برای زدودن غم هاتون باشد
❄️به امید طلوعی دیگر
✨شبتون بخیر
❄️در پنـاه خدای مهربون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
پلو بحريني
مواد لازم براي چهارنفر
برنج : 3 پيمانه
فيله مرغ : 8 عدد
پياز متوسط : 4 عدد
گردو و خلال بادام : يک ليوان
کشمش پلويي : نصف ليوان
پودر ليمو عماني : قاشق غذاخوري
ليمو عماني درسته : 2 عدد
ادويه ي پلويي : به ميزان لازم
دارچين و زردچوبه : به ميزان لازم
نمک و فلفل : به ميزان لازم
زعفران دمكرده سه قاشق غذاخوري
.
طرز تهيه
ابتدا برنج را شسته و کمي نمک مي زنيم و مدت دو ساعت قبل از پخت خيس مي کنيم.
سپس پيازها را تفت داده كمي زردچوبه زده وتكه هاي مرغ ها را اضافه كرده و تفت دهيد و همراه دوعدد ليموعماني ( پودرليمو ) و نمك و فلفل مي گذاريم بپزند. آب مرغ بايد زياد باشد، زيرا براي دم کردن برنج از آب مرغ استفاده مي شود.
مواد روي برنج
پيازها را پوست کنده و خلال و سرخ مي کنيم تا کاملا طلايي شوند. كشمش ، گردو خردشده ، خلال بادام را كمي تفت داده و نمك و فلفل سياه و پودر ليمو عماني و سه قاشق زعفران دمكرده اضافه ميكنيم و براي تزيين پلو استفاده مي کنيم.
بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کرده و در قابلمه ي پيازها مي ريزيم تا بجوشد.
نمک برنج را شسته و در قابلمه ي آب مرغ مي ريزيم و مي گذاريم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.
سپس قبل از اين که برنج را دم کنيم، مقداري ادويه ي پلويي و دارچين روي آن مي پاشيم و پلو را دم مي کنيم.
کشمش، گردو و خلال بادام را با نيمي از پيازهاي سرخ شده تفت مي دهيم و پودر ليمو عماني روي آن مي پاشيم.
بعد از دم کشيدن پلو، با کفگير پلو را مخلوط مي کنيم تا ادويه و دارچين با پلو مخلوط شوند.
سپس کمي به برنج روغن زده و در ديس مي کشيم.
بنابه سليقه خودتون روي برنج را با گوشت و مخلفات تزيين كنيد.👌🏻😋
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاکو فلفل ترکی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.
2. با استفاده از یک چاقوی تیز، سر هر فلفل را قطع کنید. و از آن برای برای برش و حذف دانه ها از داخل فلفل استفاده کنید.
3. فلفل ها را در یک ظرف مخصوص فر کمی روغن زده کنید و کنار بگذارید.
4. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار دهید. 1 عدد پیاز خرد شده را با 1 قاشق چای خوری زیره سبز
،1 قاشق چایخوری آویشن، 1 قاشق چای خوری پاپریکا،1 قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
اضافه نمایید تا زمانیکه پیازها نرم شوند( حدود 2-3 دقیقه است) آن را سرخ نمایید.
5. سیر له شده و خرد شده را به مواد بیفزاییدو آن را حرارت دهید( حدود 30 ثانیه)
6. پیاز را از مرکز تابه حرکت دهید تا یک سطح باز در میانه تابه ایجاد شود. گوشت را درون تابه بریزید و آن را بازکنید.
7. گوشت و پیاز را با هم ترکیب کنید و به آن اجازه پخت و مزه دار شدن دهید. حال 1 فنجان لوبیای سیاه (250 گرم) ، 1 فنجان ذرت (250 گرم) و سس سالسا را بریزید و مخلوط را به هم بزنید.
8. درون فلفل ها را از مواد پر کنید ، در صورت تمایل بر روی آن سس پستو ریخته و روی فلفل را بگذارید .
9. برای مدت 30-35 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد تا زمانی که فلفل زرد نرم و کمی نرم شود آن را بپزید.
نوش جان
مواد لازم برای سس پاستا 👇👇
گوجه فرنگی هشتصد گرم
گشنیز نصف پیمانه
پیاز یک چهارم پیمانه نگینی
سیر متوسط یک عدد نگینی
فلفل تند یک چهارم
زیره یک چهارم ق چ
نمک یک سوم ق چ
شکر یک چهارم ق چ
آب نصف لیمو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_ذرت
برای ۳ نفر
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ
کنسرو ذرت ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
شیر ۲ تا ۳ لیوان
آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ
قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد
هویج ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)
نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛