eitaa logo
آشپزی خاص
103.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک قاشقی تخم مرغ 1 عدد آرد 1 پیمانه شکر 1/2 پیمانه ماست 1/2 پیمانه گلاب 1 قاشق غذاخوری (دلخواه) پودر هل یا وانیل 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری تخم مرغ، شکر، پودر وانیل یا هل رو با همزن دستی، سه تا چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه. ماست و گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید. یه سمتش که کمی سرخ شد، برگردونید. کلا بهتره که موقع سرخ شدن، چند بار زیر و رو کنید تا دوطرفش یکدست رنگ بگیره. حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: 500 گرم گوشت چرخ‌کرده 3 پيمانه برنج 1 عدد پياز درشت 3 ق‌س آرد نخودچي 100 گرم کشمش 1ق‌س رب‌انار 1 ق‌س شيره انگور 100 گرم مغزگردو نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم ✍طرزتهیه: برنج را شسته و مقداري آب روي آن بريزيد و با کمي نمک خيس کنيد. گوشت چرخ‌کرده را در کاسه‌اي با ادويه‌ها (نمک، فلفل و زردچوبه) و آرد نخودچي مخلوط کنيد. مايه گوشت آماده شده را خوب با دست ورز دهيد تا کشدار و چسبنده شود. حالا شروع کنيد آنها را به شکل کوفته قلقلي‌هاي کوچک درآوريد. همه مايه گوشت را به همين صورت قلقلي کنيد. در ماهيتابه‌اي روغن ريخته و حرارت دهيد تا داغ شود، بعد کوفته قلقلي‌هاي ريز را که آماده کرده‌ايد، در روغن تفت دهيد. وقتي همه طرف کوفته‌ها سرخ شدند آنها را از روغن خارج کنيد و کناري بگذاريد. پياز را ريز خرد کنيد، در تابه‌اي با روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. گردو را هم بعد از خرد کردن به پياز داغ اضافه کنيد و همراه با پياز داغ کمي تفت دهيد حالا کشمش را اضافه کرده و بعد از يک دقيقه آن را از روي حرارت برداريد. برنج را در قابلمه‌اي حاوي آب جوش ريخته و بجوشانيد. وقتي که برنج سبک شد و روي سطح آب آمد، آن را آبکش کنيد. قابلمه‌اي که مي‌خواهيد غذا را در آن درست کنيد آماده کرده و لايه‌لايه مواد آماده - يعني مخلوط کشمش و گردو و کوفته‌ها - را لابه‌لاي برنج بريزيد. رب انار را با کمي آب رقيق کرده و با شيره انگور مخلوط کنيد، بعد آن را روي برنج ريخته و آن را دم کنيد. مدت زمان دم کشيدن برنج حدود نيم ساعت است. البته يادتان نرود حرارت اجاق در حين دم کشيدن برنج بايد ملايم باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ کیک_خیس_شکلاتی مواد لازم: ✅شکر.۱لیوان ✅شیر.۱ لیوان ✅روغن نصف لیوان ✅آرد ۲/۵لیوان ✅تخم مرغ ۴ عدد ✅بگین پودر یک ق م سرپر ✅وانیل نصف قاشق چایخوری ✅پودر کاکائو 4 ق غ ✅نیسکوئیک. ۲ ق غ ✅ماست سفت ۳ ق غ طرز تهیه: 1. آرد، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. 2. شکر، تخم مرغ وانیل رواضافه کرده مدت ۳ دقیقه باهمزن میزنیم تا کشدارشود وغلیظ بشه 3. سپس روغن رو اضافه کرده فقط یک دور میزنیم 4. بعد ماست رو شیر مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده و با همزن هم میزنیم. 5. مخلوط آرد و بگینگ پودر وپودرکاکائو نیسکوئیک ۲ بارالک کرده رو کم کم اضافه میکنیم. 6. مواد رو در قالب مورد نظر ریخته و درون فر که از قبل به مدت ۱۵ دقیقه روشن بوده میزاریم. *مدت زمان لازم برای پخت کیک حدود 30-35 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد است. *در 20 دقیقه ی اول نباید درب فر باز شود. 9. بعد که از فر درآوردیم از حالت داغی اولیه بیفته وبه آرامی کیک رو بُرِش میزنیم و بعد اون یک لیوان سسی رو که جدا درس کرده بودیم روی کیک میریزیم. کیکِ برش خورده سس رو به خودش جذب میکنه و طعم فوق العاده ای به خودش میگیره. بزارید کاملا سرد بشه و بعد میل کنید. طرزتهیه سس روی کیک مواد لازم یک لیوان شیر. یک لیوان شکر. ۲ ق غ پودرکاکائو ۲ ق غ نیسکوئیک. یک چهارم ق چ وانیل یک عدد زرده تخم مرغ روغن. نصف لیوان همه مواد رو خوب باهمزن بزنید تا کاملا صاف ویکدست بشه سپس ازروی کیک بریزید قالب من سایز ۳۰ بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از پر طرفدارترین کوکو‌ها! کوکوی سیب‌زمینی هست. هم ساده هم خوشمزه. کامل کننده سفره. هم میتونید با نون به صورت ساندویچ و هم با برنج میل کنید مایه کوکو: ۲ عدد سیب‌زمینی خام رو رنده کنید ۳ حبه سیر خُرد شده فلفل‌سیاه نمک گردو(اختیاری): ۵-۶ عدد شوید تازه (نصف لیوان) ۳ عدد تخم مرغ موارد رو خوب مخلوط کنید. و توی ماهیتابه با حرارت متوسط خوب اونهارو سرخ کنید. (هر طرف ۲-۳ دقیقه) اونهارو خارج کنید. گوجه گیلاسی بریزید، روغن زیتون، نمک، فلفل‌سیاه و لیمو تازه بزنید. حرارت رو کم کنید و خوب بکوبید. کوکوهارو بچینید، اگه دوست داشتید پنیر چدار بذارید و با همراه نون ساندویچ درست کنید و میل کنید. نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک رافائلو👨🏼‍🍳 👈🏻مواد لازم 200 گرم پودر نارگیل 400 گرم شیر عسلی (دستور شیر عسلی با جزئیات در پایین 👇🏻) 50 گرم بادام 👈🏻طرز تهیه پودر نارگیل و شیر عسلی را در یک کاسه گود مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا پودر نارگیل جذب شیر عسلی شود، سپس تقریباً یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و در دست گرد کنید و در دست کمی باز کرده و وسط مخلوط یک عدد بادام بریزید و به شکل توپ در آورید. دوباره توپ را داخل آرد نارگیل بغلطانید و سرو کنید. نوش جان خوبی این توپک ها اینه که میتونید به مدت طولانی در فریزر نگه داری کنید و قبل از سرو کردن از فریزر خارج کنید ولی در حالت معمول توپک ها را در یخچال نگهداری کنید. ... شیر عسلی یکی از موادی است که در تهیه انواع دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم شیر عسلی را به صورت آماده از فروشگاه تهیه کنیم، باید هزینه زیادی بپردازیم. ولی در صورتی که آنرا در منزل درست کنیم، ارزون درمیاد و مطمئنه شیر عسلی 👈🏻مواد لازم شیر دو پیمانه (حتما محلی باشه) شکردو سوم پیمانه کره 20گرم مرحله اول ابتدا شیر را به همراه شکر داخل یک تابه نسوز بزرگ و جادار می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در شیر حل شود. نکته مهم در این مرحله این است که قبل از به جوش امدن شیر را باید مواد را هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کند، سریعا حرارت زیر تابه را تا حد ممکن کم می کنیم و هر چند دقیقه یک بار مواد داخل تابه را هم می زنیم تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر ما برسد. نکته مهم در مورد حرارت زیر تابه این است که حرارت باید در حدی باشد که شیر به هیچ وجه نجوشد، چون اگر شیر بجوشد شیر عسلی ته می گیرد. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا شیر علسی به غلظت مناسب برسد. در زمان اماده شدن شیر عسلی ممکن است اطراف تابه شکرک بزند، به هیچ شکرکهای اطراف تابه را داخل شیر علسی نریزید چون باعث شکرک زدن شیر علسی می شود. غلظت شیر عسلی باید به حدی برسد که روان نباشد در پایان کره را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را خاموش میکنیم. رنگ شیرعسلی زرد کمرنگ است. سپس در یخچال میزاریم که بمدت دو هفته قابل نگهداری هست. دقت کنید پس از سرد شدن غلیظ تر میشود(بصورت آماده هم میتونید تهیه کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این توپک ها خیلی خوشمزه ان و مناسب عید و ارزون در میان اگر خودتون شیرعسلی آن را هم درست کنید من که خودم همیشه شیرعسلی ام را درست میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک رافائلو👨🏼‍🍳 👈🏻مواد لازم 200 گرم پودر نارگیل 400 گرم شیر عسلی (دستور شیر عسلی با جزئیات در پایین 👇🏻) 50 گرم بادام 👈🏻طرز تهیه پودر نارگیل و شیر عسلی را در یک کاسه گود مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا پودر نارگیل جذب شیر عسلی شود، سپس تقریباً یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و در دست گرد کنید و در دست کمی باز کرده و وسط مخلوط یک عدد بادام بریزید و به شکل توپ در آورید. دوباره توپ را داخل آرد نارگیل بغلطانید و سرو کنید. نوش جان خوبی این توپک ها اینه که میتونید به مدت طولانی در فریزر نگه داری کنید و قبل از سرو کردن از فریزر خارج کنید ولی در حالت معمول توپک ها را در یخچال نگهداری کنید. ... شیر عسلی یکی از موادی است که در تهیه انواع دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم شیر عسلی را به صورت آماده از فروشگاه تهیه کنیم، باید هزینه زیادی بپردازیم. ولی در صورتی که آنرا در منزل درست کنیم، ارزون درمیاد و مطمئنه شیر عسلی 👈🏻مواد لازم شیر دو پیمانه (حتما محلی باشه) شکردو سوم پیمانه کره 20گرم مرحله اول ابتدا شیر را به همراه شکر داخل یک تابه نسوز بزرگ و جادار می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در شیر حل شود. نکته مهم در این مرحله این است که قبل از به جوش امدن شیر را باید مواد را هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کند، سریعا حرارت زیر تابه را تا حد ممکن کم می کنیم و هر چند دقیقه یک بار مواد داخل تابه را هم می زنیم تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر ما برسد. نکته مهم در مورد حرارت زیر تابه این است که حرارت باید در حدی باشد که شیر به هیچ وجه نجوشد، چون اگر شیر بجوشد شیر عسلی ته می گیرد. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا شیر علسی به غلظت مناسب برسد. در زمان اماده شدن شیر عسلی ممکن است اطراف تابه شکرک بزند، به هیچ شکرکهای اطراف تابه را داخل شیر علسی نریزید چون باعث شکرک زدن شیر علسی می شود. غلظت شیر عسلی باید به حدی برسد که روان نباشد در پایان کره را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را خاموش میکنیم. رنگ شیرعسلی زرد کمرنگ است. سپس در یخچال میزاریم که بمدت دو هفته قابل نگهداری هست. دقت کنید پس از سرد شدن غلیظ تر میشود(بصورت آماده هم میتونید تهیه کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🎀
📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قلیه ماهی یا مرغ؟ وقتی داری برای دل خودت آشپزی می‌کنی چهارچوب ها رو رها کن😊 و نگم برات از طعمش😍😍😍 . و اما مقادیر برای چهارنفر 👇👇👇 بک عدد جوجه نهصد گرمی یک عدد پیاز یک بته سیر حبه شده سه عدد فلفل عنابی هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه یک قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک صد و پنجاه گرم تمبر هندی آب جوش ششصد میلی لیتر ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم سه پیمانه برنج ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر بادمجان دوست دارید قطعنا از این کتلت خوشتون میاد طعمی متفاوت 😋 طرز تهیه بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سزار😍😋 مواد لازم: کاهو رسمی 🥬۱ عدد نان تست 🍞۳-۴ عدد سیر 🧄۳ حبه پنیر پارمزان 🧀۴ ق غ زرده تخم مرغ🥚 ۱ عدد سس خردل🥣 نصف ق چ مایونز🫔 ۳ ق غ روغن زیتون🫒 ۵-۶ ق غ لیمو ترش🍋 ۲ ق غ سرکه🍇 ۱ ق غ طرز تهیه: ۱ عدد سینه مرغ از وسط نصف کن پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون بزن و رو تابه گریل کن سس: ۱ عدد زرده، نصف ق چ سس خردل، ۱ ق سرکه بریز و خوب قاطی کن و کم کم ۵-۶ ق غ روغن زیتون اضافه کن و خوب قاطی کن و بعد سس مایونز، سیر له شده، پنیر پارمزان و لیمو ترش ۲ ق غ و ۱ ق غ آب اضافه کن و هم بزن نون تست برش بزن با نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون تو تابه تفت بده کاهو و سس با هم قاطی کن و روش نون برشته شده و مرغ کبابی بذار . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌 سینه مرغ از نصف کمی بیشتر سیب زمینی خام دوعدد پیاز دوعدد سیر سه حبه تخم مرغ یک عدد آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم سینه مرغ رو چرغ کنید سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ کوچک ۱ عدد پیاز ۱ عدد لیمو ترش ۳ عدد زعفران دم کرده ۲قاشق غذاخوری رب انار ۱ پیمانه روغن مایع ۱ لیوان زردچوبه به مقدار کافی فلفل سیاه به مقدار کافی نمک به مقدار کافی تخم گشنیز فلفل دلمه ای دستور پخت و طرز تهیه در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید. ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم. و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ،زعفران ،فلفل دلمه ای به مرغ اضافه می کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید. پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه سیر به قابلمه اضافه می کنیم..حالا برای چاشنی و رنگ غذا، 1 قاشق چایخوری زعفران رو همراه با کمی آب جوش دم می کنیم و بعد نمک، زردچوبه، کمی فلفل اضافه میکنیم. من کمی پودر تخم گشنیز هم برای عطرش اضافه کردم شما اگر دوست ندارین اضافه نکنین.به روغن اضافه می کنیم ۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. حدودا ۱ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است. در میانه پخت غذا جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود. نکته اگر از مرغ با وزن بیش از ۸۰۰گرمی استفاده کردید اول مرغ را نصف کنید بعد در همان سسی که مزه دار کردید نیم ساعت بپزید بعد در روغن سرخ کنید در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم : پودر سوخاری پانکو طلایی آرد سفید میگو ۲ عدد تخم مرغ ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها طرز تهیه : ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن. داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم. تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه. آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم. بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه. میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین. نکات : ميگوها را زياد در آرد نغلتونین. در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن. میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه. برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه. توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛