eitaa logo
آشپزی خاص
103.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
توپک رافائلو👨🏼‍🍳 👈🏻مواد لازم 200 گرم پودر نارگیل 400 گرم شیر عسلی (دستور شیر عسلی با جزئیات در پایین 👇🏻) 50 گرم بادام 👈🏻طرز تهیه پودر نارگیل و شیر عسلی را در یک کاسه گود مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا پودر نارگیل جذب شیر عسلی شود، سپس تقریباً یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و در دست گرد کنید و در دست کمی باز کرده و وسط مخلوط یک عدد بادام بریزید و به شکل توپ در آورید. دوباره توپ را داخل آرد نارگیل بغلطانید و سرو کنید. نوش جان خوبی این توپک ها اینه که میتونید به مدت طولانی در فریزر نگه داری کنید و قبل از سرو کردن از فریزر خارج کنید ولی در حالت معمول توپک ها را در یخچال نگهداری کنید. ... شیر عسلی یکی از موادی است که در تهیه انواع دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم شیر عسلی را به صورت آماده از فروشگاه تهیه کنیم، باید هزینه زیادی بپردازیم. ولی در صورتی که آنرا در منزل درست کنیم، ارزون درمیاد و مطمئنه شیر عسلی 👈🏻مواد لازم شیر دو پیمانه (حتما محلی باشه) شکردو سوم پیمانه کره 20گرم مرحله اول ابتدا شیر را به همراه شکر داخل یک تابه نسوز بزرگ و جادار می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در شیر حل شود. نکته مهم در این مرحله این است که قبل از به جوش امدن شیر را باید مواد را هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کند، سریعا حرارت زیر تابه را تا حد ممکن کم می کنیم و هر چند دقیقه یک بار مواد داخل تابه را هم می زنیم تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر ما برسد. نکته مهم در مورد حرارت زیر تابه این است که حرارت باید در حدی باشد که شیر به هیچ وجه نجوشد، چون اگر شیر بجوشد شیر عسلی ته می گیرد. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا شیر علسی به غلظت مناسب برسد. در زمان اماده شدن شیر عسلی ممکن است اطراف تابه شکرک بزند، به هیچ شکرکهای اطراف تابه را داخل شیر علسی نریزید چون باعث شکرک زدن شیر علسی می شود. غلظت شیر عسلی باید به حدی برسد که روان نباشد در پایان کره را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را خاموش میکنیم. رنگ شیرعسلی زرد کمرنگ است. سپس در یخچال میزاریم که بمدت دو هفته قابل نگهداری هست. دقت کنید پس از سرد شدن غلیظ تر میشود(بصورت آماده هم میتونید تهیه کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🎀
📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قلیه ماهی یا مرغ؟ وقتی داری برای دل خودت آشپزی می‌کنی چهارچوب ها رو رها کن😊 و نگم برات از طعمش😍😍😍 . و اما مقادیر برای چهارنفر 👇👇👇 بک عدد جوجه نهصد گرمی یک عدد پیاز یک بته سیر حبه شده سه عدد فلفل عنابی هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه یک قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک صد و پنجاه گرم تمبر هندی آب جوش ششصد میلی لیتر ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم سه پیمانه برنج ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر بادمجان دوست دارید قطعنا از این کتلت خوشتون میاد طعمی متفاوت 😋 طرز تهیه بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سزار😍😋 مواد لازم: کاهو رسمی 🥬۱ عدد نان تست 🍞۳-۴ عدد سیر 🧄۳ حبه پنیر پارمزان 🧀۴ ق غ زرده تخم مرغ🥚 ۱ عدد سس خردل🥣 نصف ق چ مایونز🫔 ۳ ق غ روغن زیتون🫒 ۵-۶ ق غ لیمو ترش🍋 ۲ ق غ سرکه🍇 ۱ ق غ طرز تهیه: ۱ عدد سینه مرغ از وسط نصف کن پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون بزن و رو تابه گریل کن سس: ۱ عدد زرده، نصف ق چ سس خردل، ۱ ق سرکه بریز و خوب قاطی کن و کم کم ۵-۶ ق غ روغن زیتون اضافه کن و خوب قاطی کن و بعد سس مایونز، سیر له شده، پنیر پارمزان و لیمو ترش ۲ ق غ و ۱ ق غ آب اضافه کن و هم بزن نون تست برش بزن با نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون تو تابه تفت بده کاهو و سس با هم قاطی کن و روش نون برشته شده و مرغ کبابی بذار . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌 سینه مرغ از نصف کمی بیشتر سیب زمینی خام دوعدد پیاز دوعدد سیر سه حبه تخم مرغ یک عدد آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم سینه مرغ رو چرغ کنید سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ کوچک ۱ عدد پیاز ۱ عدد لیمو ترش ۳ عدد زعفران دم کرده ۲قاشق غذاخوری رب انار ۱ پیمانه روغن مایع ۱ لیوان زردچوبه به مقدار کافی فلفل سیاه به مقدار کافی نمک به مقدار کافی تخم گشنیز فلفل دلمه ای دستور پخت و طرز تهیه در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید. ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم. و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ،زعفران ،فلفل دلمه ای به مرغ اضافه می کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید. پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه سیر به قابلمه اضافه می کنیم..حالا برای چاشنی و رنگ غذا، 1 قاشق چایخوری زعفران رو همراه با کمی آب جوش دم می کنیم و بعد نمک، زردچوبه، کمی فلفل اضافه میکنیم. من کمی پودر تخم گشنیز هم برای عطرش اضافه کردم شما اگر دوست ندارین اضافه نکنین.به روغن اضافه می کنیم ۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. حدودا ۱ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است. در میانه پخت غذا جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود. نکته اگر از مرغ با وزن بیش از ۸۰۰گرمی استفاده کردید اول مرغ را نصف کنید بعد در همان سسی که مزه دار کردید نیم ساعت بپزید بعد در روغن سرخ کنید در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم : پودر سوخاری پانکو طلایی آرد سفید میگو ۲ عدد تخم مرغ ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها طرز تهیه : ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن. داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم. تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه. آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم. بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه. میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین. نکات : ميگوها را زياد در آرد نغلتونین. در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن. میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه. برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه. توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم روغن مخصو سرخ کردنی 1 پیمانه پیاز خرد شده 1 عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده 1 پیمانه سیر دو حبه خرد شده مرغ پخته و خرده شده 3 پیمانه ادویه فاهیتا 1/3 پیمانه رب گوجه فرنگی 1/2 پیمانه نان ترتیلا 22 عدد آرد 1/4 پیمانه آب 1/4 پیمانه روغن کانولا به مقدار لازم سس پستو 1 پیمانه طرز تهیه: ابتدا پیازها را درون روغن مخصوص سرخ‌کردنی ریخته تا سرخ شوند، کمی بعد، فلفل دلمه‌ای خرد شده(ترجیحا از ٣ رنگ برای عطر و ظاهری بهتر) و سیر را به مخلوط اضافه کرده و ادویه فاهیتا و رب را به آن اضافه کنید. (ادویه فاهیتا: ترکیبی از نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، نشاسته ذرت، پودر سیر و زیره) در ظرفی دیگر آرد و آب را با هم ترکیب کرده و از آن به‌عنوان ماده چسبنده برای نان ترتیلا استفاده کنید. نان‌ها را مطابق ویدئو برش دهید و قیف درست کنید، مخلوط مرغ را داخل آن قرار داده و روی آن‌ها را به روغن کانولا آغشته کنید. به‌مدت ٢۵ دقیقه در دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار داده و در پایان سس پستو را بر روی آن بمالید. فاهیتا مرغ آماده است. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد و ابزار لازم: 🔹پودر ژله قرمز ۱ بسته 🔹پودر ژله آلوئه ورا ۱ بسته 🔹پودر ژله در رنگهای مختلف چند بسته 🔹رنگ خوراکی زرد چند قطره برای نوک پرنده 🔹دنت کاکائویی ۱ بسته 🔹پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری 🔹شیر ۱/۵ لیوان 🔹قالب گرد بزرگ 🔹قالب مخروطی برای نوک پرنده توجه: در صورت تمایل میتوانید به جای استفاده از پودر ژله در رنگهای مختلف ، از پودر ژله آلوئه ورا و رنگ های خوراکی استفاده کنید. ♨️طرز تهیه: ابتدا پودر ژله قرمز را در یک لیوان آب جوش حل کرده و برای چند دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید و بهم بزنید تا کاملا حل شود. سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید سرد شود . پس از سرد شدن کمی کمتر از نصف لیوان شیر به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد. بعد از بسته شدن ژله قرمز، شروع به تهیه ژله آلوئه ورا کنید. ژله آلوئه ورا را با آب جوش به همان ترتیبی که گفتیم مخلوط کنید و این بار به جای آب سرد تنها از کمتر از یک لیوان شیر استفاده کنید. ژله را از یخچال خارج کرده و قسمت پایین نوک پرنده را مثل تصویر با یک چاقوی خیس برش بزنید و قسمت برش خورده را خارج کنید. و به جای آن ژله شیری بریزید تا جایی که هم سطح ژله قرمز شود. و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد. اندکی از ژله شیری را در یک قالب به اندازه سفیدی چشم های پرنده ریخته و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. بقیه ژله آلوئه ورا را با چند قطره رنگ زرد مخلوط کنید و در قالب مخروط ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد. ژله قرمزی که جدا کرده اید را به صورت کاکل پرنده و برای لپ هایش به صورت تصویر برش بزنید و در یخچال بگذارید برای لایه های بعدی به دلخواه از هر رنگ ژله ای دوست دارید استفاده کنید. توجه کنید که هر لایه را بعد از بستن کامل لایه قبلی اضافه کنید. پودر ژلاتین را با چند قاشق آب به صورت بن ماری ذوب کنید و سپس دنت را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل به اندازه ضخامت حداکثر ۱۰ سانت بریزید و بگذارید تا ببندد.( برای دم پرنده ، زیر چشم و ابرو ). بعد از اینکه قالب گرد شما پر شد و ژله کاملا بست؛ آنرا از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید. حالا وقت آن است که با توجه به تصویر لایه های مختلفی که تهیه کرده اید را برش زده و روی کار را تزیین کنید. نوش جان… ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باميه نكات زياد داره كه من همش رو تو ويديو كفتم براتون همچنين توي رسپي و يكي از دلايل خوشمزه و تردشدنش بخاطر شربت بار هست پس حسابي دقت كنيد . قيچي رو داخل روغن داغ بزنيد كه موقع قيچي كردن خميرخمير به قيچي نچسبه توي مرحله ي اول نزاريد خيلي جوش بزنه مخلوط اب و كره و شربتتون ابش زيادي تبخير ميشه والا . حسابي خمير رو باز كنيد و جمع كنيد روي خرارت ملايم بمدت١٠ دقيقه خيلي مهمه . توي تخم مرغ زدن به خمير دقت كنيد خيلييي شل نكنيد خميرو هاا چون شل بشه شكل ماسوره رو نميگيره . خميرتون بايد مشابه ويديو باشه چسبناك ولي قابل شكل دادن و بازي كردن . خميرو روي روغن داغ (ملايم) سرخ كنيد بعد بزاريد داخل ابكش بد داخل شربت سر : يك ليوان اب يك ليوان ارد ٥٠ گرم كره ٢ق غ از شربتي ك درست كرديم براي خوشرنگ شدن ٢ تا و نصفي تخم مرغ(شايد٢تاكافب باشه) وانيل كمي . اب و كره و ٢ق شربت رو بريزيد داخل قابلمه و بزاريد حل بشن و يكم كه جوش زد ارد رو يكدفعه بريزيد داخلش و هم بزنيد تا خمير بشه حرارت رو كم كنيد و خمير رو باز كنيد وجمع كنيد بمدت ١٠/١٥دقيقه خيلي مهمه اين قسمت / بد بريزيد داخل ظرف تا خنك بشه بزاريد حتمااا حسابي خنك بشه حالا ٢تخم مرغ رو داخلش بشكونيد و با دست هم بزنبد تا حسابي به خوردش بره خمير بايد طوري باشه كه بين دوتا انگشت هم چسبناك باشه هم بشه باهاش بازي كرد / من با دوتا تخم مرغ خميرم سفت بود ي تخم مرغ ديكه رو شكوندم هم زدم و يكم به موادم اضافه كردم/ خمير نبايد اونقدر شل باشه كه با ماسوره شكل نگيره نبايدم سفت باشه / روغن رو بريزيد داخل ظرفي گود و بزاريد ملايم داغ بشه قيچي رو داخل روغن داغ ميزنيم تا به خمير نچسبه حالا باماسوره ي شكوفه بزنيد و به انداره هاي ١/٥ سانتي فيچي كنيد داخل روغن ملايم و بزاريد خوب سرخ بشه بعد همونطور داغ داخل شربت سرد بريزيد بمدت ٤دقيقه و بد بريزيد داخل ابكش تا شربت اضافيش بره😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کچاب😍😋 فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاب و درست کن آب یک لیوان ۱ و نیم ق غ نشاسته ذرت ١ ق غ شکر(تو فیلم اضافه کردن شکر جا افتاده) یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید نصف لیوان رب ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه پودر پابریکا ، پودر سیر پودر گوجه(قابل حذف) من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه ❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و پنيري😍😋 مواد لازم ٢٠ عدد خمير يوفكا ٢٠ عدد مواد بورك پنيري 👇 پنير ماسكارپونه ٢٠٠ گرم پنير فتا ١٥٠ گرم جعفري خرد شده ٤ قاشق غ خ تخم مرغ ١ عدد مواد بورك گوشتي 👇 گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم نمك و فلفل و زرد چوبه از هركدوم يك قاشق مربا خوري رب ١ قاشق غ خ پياز ١ عدد فلفل دلمه ١ عدد مواد چسب 👇 تخم مرغ ١ عدد روغن زيتون ٣ قاشق غ خ شير ٣ قاشق غ خ. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ زعفرونی 😍😋 مواد لازم ران کامل مرغ🍗 ۳ عدد پیاز 🧅۲ عدد زرد چوبه نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه🌶 نوک قاشق چای خوری نمک 🧂۱ قاشق چای خوری زعفرون 💛نوک قاشق چای خوری آب💧 نصف لیوان آلو ۱۰ عدد برنج ۱ و‌نیم پیمانه زرشک ۳ قاشق کره 🧈۱۰ گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اب (عصاره سبزیجات) ۴۰۰میلی لیتر شیر ۵۰ گرم کره ذوب شده ۳عدد تخم مرغ ۱۰۰میلی لیتر خامه ۳۵۰ گرم آرد جعفری پنیرچدار ابتدا ران_مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آردگندم و تخم مرغ و آردسوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیرچدار آب شده نوش جان می کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛