eitaa logo
آشپزی خاص
100.2هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
29.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای عزیزم🥰 امروز میخوام کتلت مرغ زعفرانی درست کنم که بی شک یکی از بهتریناست🤤🤔 ✅️مواد لازم: 🌮۴ عدد سیب زمینی متوسط 🌮یک عدد سینه مرغ 🌮دو عدد تخم مرغ 🌮سه قاشق جعفری و پیازچه خرد شده 🌮زردچوبه فلفل نمک زعفران کنجد 🌮پودر سوخاری 🌮دو حبه سیر ✅️طرز تهیه: 🌮ابتدا مرغ رو با پیاز و زردچوبه فلفل ابپز کردم 🌮سیب زمینی هارم ابپز کردم 🌮مرغ و سیب زمینی رو بعد از خنک شدن رنده کردم 🌮سيب زمینی مرغ تخم مرغ زردچوبه فلفل نمک سیر جعفری پیازچه زعفران پودر سوخاری و کنجد رو اضافه کردم و ورز دادم 🌮یک ساعت در یخچال 🌮سپس بهش شکل دادم و در روغن زیاد با حرارت نسبتا بالا سرخ کردم نوش جونتون 🥰🥰😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🦒🦒 موادلازم برای قسمت سفیدرنگ: سفیده تخم مرغ ۵عدد آردسفید۱پیمانه شکر۱/۲پیمانه شیر۱/۴پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر۱ق م وانیل۱ق م موادلازم برای قسمت زردرنگ: زرده تخم مرغ ۵عدد آردسفید از ۱ پیمانه ۱ق غ سرپر کمتربریزید شکر۱/۲پیمانه شیر۱/۴پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر ۱ق م وانیل ۱ق م پودرکاکائو به میزان لازم تخم مرغ هم دمای محیط،زرده وسفیده راجداکنید،سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره وشکر را بهش اضافه وهم بزنید.بترتیب شیر وروغن راافزوده،مخلوط کنید سپس آرد(۳بارالک شده)وبیکینگ پودرووانیل رااضافه وباهمزن مخلوط کنید تا یکدست شه.بزارید کنار وبرید سراغ زرده ها. زرده را باهمزن بزنید تا ازحالت لختگی دربیاد.شکر رااضافه وبزنید تا حجیم شه.بترتیب شیر وروغن رااضافه ومخلوط کنید.سپس آرد وبیکینگ پودر ووانیل رااضافه وخوب مخلوط کنید(بعضی از زرده های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده ها اضافه کنید)قالب میان تهی راخوب چرب وکاغذروغنی بزارید واول مقداری مایه زردرنگ را داخل قالب بریزید وروش پودرکاکائو الک کنید طوری که سطح موادکاملا پوشش داده بشه.بعد مقداری مایه سفید رنگ رابریزید ودوباره پودرکاکائو روش الک کنید تا ۴لایه این کارراتکرار کنید مطابق کلیپ یعنی درکل دوقسمت زرد رنگ ودوقسمت سفید رنگ جمعا میشه ۴لایه .لایه آخر را پودرکاکائو نپاشید.قالب را۳باربه سطح کار بکوبیدهوای اضافه خارج بشه وداخل فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت ۴۰دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر.بعد گذشت ۴۰دقیقه باسیخ یاخلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید وسالم بیرون اومد کیکتون آماده ست.ازفرخارج کنید بزارید کمی خنک شه وبرگردونیدکاغذرا ازش جداکنیدوبرش داده ونوش جان کنید. قطر قالب ۲۵سانت پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میتونید معیارتون قرار بدیدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای انجیر یه کیلو و نیم انجیر یه کیلو و سیصد گرم شکر(مقدار شکر بستگی به شیرینی انجیر داره اگر خیلی شیرین بود از مقدار شکرتون کم کنید) نصف لیوان آب نصف لیوان گلاب نصف ق چ جوهرلیمو ✅️تمام مراحل تو ویدئو مشخصه سوالی بود تو کامنت بپرسید ❌️روی حرارت ملایم باشه تا انجیرها کامل بپزن ❌️حتما کف روی مربا رو بگیرید تا مرباتون شفاف بشه ❌️مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه(در قابلمه رو نبندید) ❌️بعد از پخت اجازه بدید مربا در دمای آشپزخونه خنک بشه و بعد داخل ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 گوشت گوساله 1 کیلو لپه دو لیوان (خام) برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام) سبزی شامل تره 1لیوان تره و مرزه وترخون تازه ریز خرد شده و۱قاشق ترخون ومرزه خشک از هرکدوم پیاز ۲عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه برای مغز کوفته پیاز داغ+زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یاآلو خشک ویا آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین طرز تهیه: برنج رو نیمپز میکنیم تدریجا با زردچوبه لپه رو کامل میپزیم سبزیهارو میشوریم ومیزاریم آبشون بره گوشت روباپیاز چرخ میکنیم باماشین چرخ گوشت ۱،۲،۳ لپه پخته شده وآبکش شده روکامل چرخ میکنیم لپه وبرنج روبه گوشت اضافه میکنیم سبزیهای تازه وخشک و نمک وفلفل رو به گوشت اضافه میکنیم و خوب گوشت رو ورز میدیدم راز وانرفتن کوفته به خوب ورز دادن هست میتونین لپه رویه بارم باگوشت چرخ کنین بعدبه اندازه دلخواه ازموادبرداشته وتودست گرد میکنیم،وسطش روبازمیکنیم وازمواد میانی داخلش میزاریم ومیبندیم وخوب گرد میکنیم من چند باربالا پایین میندازم تا خوب منسجم بشه اگه بتونین این کاروبکنین فوق العاده میشه. بعدمیزاریم کنارتااخرمواداین کارومیکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای سه ارد خوردن داره حتما امتحانش کنید😍😋 یه لیوان و یه لیوان شکر رو داخل قابلمه یا هم بزازید روی گاز تا جوش بیاد و چند دونه هل نصف لیوان گلاب نصف لیوان زعفران رو بزارید تا جوش ییاد و بردارید تا از دما بیفته . ارد نخود چی نصف لیوان ارد کیک یه لیوان ارد گندم یه لیوان‌ با هم الک‌کنید و داخل تابه با شعله کم تفت بدید تا تغیر‌ رنگ‌ بده (نیم ساعت حدودا) داخل تابه نصف لیوان روغن و یه قالب کره ۵۰ گرمی رو اب کنید اردها رو بهش اضافه کنید تا کش دار بشه شربت رو به صورت مرحله به مرحله اضافه کنید و بزارید خوب خودشو بگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ ۱ عدد ساقه کرفس جوان ۱۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ آبپز ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه نمک و فلفل به میزان لازم پنیر لبنه یا خامه ای مقدار لازم سس خردل ۱ قاشق غذاخوری گردو ۲ عدد نان تست(یا نان دلخواه) پنیر گودا گوجه کره ابتدا سینه مرغ را با سیر و نمک و فلفل آبپز کنید و بعد از پخت با چاقو ساطوری یا ریش ریش کنید و در ظرف بریزید ،کرفس راهم را جدا و ساطوری کنید و در ظرف بریزید ،جعفری را هم خیلی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید،تخم مرغ را هم آبپز و بعد ریز خرد کنید و در ظرف بریزید مقداری گردوی خرد شده هم اضافه کنید حالا پنیر لبنه را که به دمای محیط رسیده را مقداری هم بزنیدتا بافتش از هم باز بشه برای رقیق شدن میتونید روغن زیتون هم اضافه کنید همه مواد را باهم مخلوط کنید، حالاااا نان تست را بردارید روش یک لایه پنیر گودا بزارید روش مقداری از مواد و بعد یک لایه گوجه و دوباره پنیر گودا و نان تست بعدی و حالا ساندویچ را در تابه از قبل گرم شده با مقداری کره چرب کنید و ساندویچ را تا وقتی کریسپی میشه اجازه بدید تا در تابه بماند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 اسکن یه شیرینی کم شیرین و فوق العاده خوشمزه و خوش بافته که خیلی سریع و سه سوته آماده میشه و یه گزینه ی فوق العاده برای صبحونه یا عصرونه س! با این دستور این شیرینی رو درست کن چون عاشقش میشی😍 🍫 برای درست کردنش به این مواد نیاز داریم: آرد ۲۵۰ گرم ( یک لیوان سر پر+سه چهارم لیوان) بیکینگ پودر ۱۰ گرم (یک قاشق مرباخوری) شکر ۲۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری) نمک ۲ گرم (یک چهارم قاشق چایخوری) کره سرد ۱۰۰ گرم شیر سرد ۱۰۰ گرم (نصف لیوان) شکلات تخته ای بن ماری شده ۶۰ گرم رومال: زرده تخم مرغ یک عدد شیر دو قاشق غذاخوری 🔻توضیحات کامل توی ویدیو هست. 🔻همه مراحل رو طبق فیلم انجام بدین! 🔻کره و شیر حتما سرد باشه. 🔻مراحل شکلات کشی رو سه بار انجام بدین! 🔻اسکن ها رو‌ حتما ۶ قسمت کنین 🔻دمای پخت فر برقی ۱۸۰ درجه - فر گازی ۱۹۰ درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری 😍😋 سس گوجه جعفری: ۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام. گوشت قلقلی: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده نمک و فلفل سیاه یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه) یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست) خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید. هر چند ثانیه اون‌هارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقه‌ای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید. همه چیز آماده هست. مثل من ساندویچ‌هارو درست کنید و نوش جون کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یکی از خوشمزه ترین پلوهایی که تا حالا خوردم همین قنبرپلو هست... برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد زردچوبه،فلفل،دارچین،نمک از هر کدام نصف ق چ آرد نخودچی ۱ ق غ گردوی خرد شده نصف پیمانه کشمش پلویی نصف پیمانه رب انار ۲ ق غ زعفران دم کرده ۲ ق غ 🌱اگر رب انارتون غلیظ هست ،ی مقدار رقیق کنید بعد استفاده کنید 🌱۲ عدد پیاز داریم ،یکی رو رنده و مقداری آبگیری میکنیم و با گوشت ورز میدیم،یکی رو خلالی خرد و سرخ می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه‌ای 😍😋 گوشت چرخ کرده ۱کیلو پیاز ۲عدد تخم گشنیز ۱ق م خ دانه فلفل ۱ق م خ نمک ۱ق م خ زرد چوبه ۱ق م خ زعفران دم کرده ۴ق م خ امروز اموزش یه کباب تابه ای خیلی خوشمزه داریم پیاز را با غذاساز رنده کنید و آبش رو بگیرید گوشت رو چرخ کنید و کنار بگذارید تخم گشنیز دانه فلفل رو آسیاب کن و با نمک و زردچوبه مخلوط کن پیاز و گوشت رو حسابی مخلوط کن ادویه رو اضافه کن و ماساژ بده زعفران دم کرده رو اضافه کن و دوباره ۱۰ دقیقه دیگه ماساژ بده تا به انسجام کامل برسه ۱ساعت استراحت داخل یخچال یک کیسه فریزر رو باز کن ۱۰۰ گرم از گوشت را به شکل داخل ویدیو بزار روی کیسه و ۲بار دور گوشت تا بزن و گوشت رو آروم به طرفین فشار بده حالا هر طرف بزارید بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخاب اول و آخرت واسه مهمونیا میشه، چون زیاد خرج رو دستت نمیذاره 😍😍😋 سه لیوان آرد نمک و شکر و خمیر مایه یک قاشق چایخوری، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری با هم مخلوط کنین یک پیمانه آب ولرم اضافه کنین، ورز بدین تا خمیر جمع شه روشو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدین پف خمیر رو بگیرین و به دوازده قسمت تقسیم و چانه کنین تابه دو طرفه رو کمی چرب کنین و چانه ها رو داخلش بچینین درشو ببندین و دوباره یک ساعت استراحت بدین با ته لیوان وسط خمیر ها رو گود کنین کمی سس بزنین و با فرچه پخش کنین مقداری ژامبون کمی قارچ تفت داده شده پنیر پیتزا بریزین با ترکیب یک عدد زرده‌ی تخم مرغ و مقداری عصاره زعفران، رومال کنین کنجد بپاشین، کمی هم فلفل دلمه ای خرد شده بریزین روی شعله پخش کن، با حرارت کم و درِ بسته، نیم ساعت زمان بدین خمیرِ این پیتزا بافت نرم و عالی‌ای داره، با طعم معرکه‌ش دل همه رو بدست میاره نوش جان😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک عدد پیاز بزرگ 200 گرم گوشت خورشتی ساقه کرفس و سبزی نعناع و جعفری سرخ شده زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک کمی رب یه کاسه کوچک لوبیا چیتی بدلخواه دوتا لیمو عمانی همونطور که دیدید اول پیاز رو تفت دادم کمی که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم حالا نوبت ادویه هاست بعدش کرفس و سبزی را اضافه کردم و کمی تفت دادم کرفس و سبزی رو از قبل سرخ و فریز کردم بعد ابجوش ریختم و وقتی جوش اومد یک کاسه کوچک لوبیاچیتی و دو تا لیمو عمانی ریختم و گذاشتم خورش روی شعله کم جابیفته دو ساعت بعد لیمو هارو برداشتم که خورشت رو تلخ نکنه حدودا پخت خورشت کرفس 5.6 ساعت هست که بیشترم میتونه بمونه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ⚠️نکته:لوبیا چیتی داخل خورشت کرفس کاملا دلبخواهیه و خورشت رو لعابدار میکنه ⚠️نکته:ساقه کرفس رو خرد میکنم و سرخ میکنم به همراه سبزی نعناع و جعفری و فریز میکنم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه😍😋 ۱۲ عدد نان تست فلفل دلمه ۲۵ گرم کره ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم پنیر فتا ۲ عدد گوجه فرنگی خورد شده بدون پوست ۸ عدد تخم مرغ ۱ فنجان شیر روغن مایع نصف لیوان چای خوری ابتدا داخل ظرف نان تست هارو بچینید و با کره چرب کنید و مقداری پنیر پیتزا بپاشید و فلفل دلمه و گوجه فرنگی و پنیر ریخته و تخم مرغ و شیر و روغن رو با همزن زده و نصفیش رو روی مواد میریزیم و دوباره یک لایه نان تست گذاشته و بقیه مواد تخم مرغی و پنیر پیتزا رو ریخته و حدود ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میذاریم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ خرد شده: 750 گرم تخم مرغ : یک عدد شیر: نصف لیوان روغن زیتون: نصف استکان نمک و پاپریکا: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری فلفل قرمز و سیاه و زیره: هرکدام ۱ قاشق چای خوری آرد الک شده: ۴ قاشق غذاخوری آرد سوخاری(خرده نان باگت خشک شده): یک لیوان سینه مرغ را بندانگشتی خرد میکنیم در ظرفی تخم مرغ، شیر، روغن،نمک، فلفل ها و پاپریکا و زیره و آرد سفید را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس تکه های مرغ را با این سس مرینیت میکنیم و استراحت میدیم.بعد سیخ میزنیم و به آردسوخاری آغشته میکنیم کف سینی فر را چرب کرده (کاغذ روغنی هم میتونید بذارید)توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵دقیقه بپزید. بستگی به دمای فر مدت زمانش تغییر میکنه. یبار درست کنید دستتون میاد.میتونید توی فر نذارید و توی تابه سرخشون کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ⬅️سینه ی مرغ کامل ۱عدد ⬅️پیاز بزرگ خلالی ۱عدد ⬅️پودرگردو ۵قاشق ⬅️جعفری وگشنیز خرد شده ۲قاشق که البته (سبزی اصلیش چوچاق وخالواش هست اما چون همه جای ایران نمیشه این سبزیارو پیدا کرد بجاش جعفری وگشنیز جایگزین شده (من سبزی تازه نداشتم خشک زدم) ⬅️رب انار ملس ۲تا ۳قاشق ⬅️نمک وفلفل به میزان لازم ⬅️برا سرخ کردن هم میتونین از کره استفاده کنین هم روغن مایع و یا کباب هارو روی زغال بپزین 👈سینه رو مکعبی خرد میکنیم پیاز،گردو،رب انار،سبزی،نمک وفلفل رو روی گوشت ریخته خوب مخلوط میکنیم وسلفون کشیده وبرا چند ساعتی داخل یخچال میزارم تا گوشت مرغ طعم مواد رو جذب خودش کنه.بعداز استراحت گوشتهارو به سیخ میکشیم ودر تابه روغن یا کره ریخته وسرخ میکنیم دقت کنین چون گردو داره باید مدام زیرو رو بشه تا هم مغز پخت بشه هم گردوها نسوزن 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗 این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀 . گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم نان باگت ۱ تا ۲ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم . نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم . داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲🍆😍😋 ۲ کیلو بادمجان نخود یک پیمانه عدس یک پیمانه گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم کشک نمک و زردچوبه پیاز داغ آرد سفید ۴ قاشق دو حبه سیر 🔴 بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید. داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببنیدبد اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه بعد عدس و آب میریزید داخل قابلمه اجازه میدید تا خوب بپزن داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید وقتی گوشت و نخود پخته شد به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید. برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید و سپس روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه بعد به آش اضافه میکنید و کشک را داخلش میریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بامیه • هرچی از خواص این خورش بگم کم گفتم،لذت خوردنشُ از دست ندین🤩🤩 یک عدد پیاز رو داخل روغن تفت بدین دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین و تفت بدین کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنین یک قاشق غذاخوری رب بریزین و ترکیب کنین دو عدد گوجه رنده شده اضافه و مخلوط کنین دویست گرم بامیه بریزین و با مواد کمی تفت بدین به مقدار کافی آب بریزین درِ قابلمه رو بذارین و وقتی به جوش اومد کمی نمک اضافه کنین یک ساعت زمان بدین تا خورشت جا بیوفته با برنج سرو کنین و کنار ترشی میل کنین که عجیب میچسبه نوش جان😍😍 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 یک پیمانه شیره انگور رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ببرین تا گرم بشه. یک پیمانه آرد برنج رو داخل تابه الک کنید، نصف پیمانه آرد قنادی رو هم الک کنین. روی حرارت کم بذارید و ۴۵ دقیقه تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه. ۱ قاشق پودر زنجبیل و ۱ قاشق پودر هل اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و تا آرد داغه، شیره‌ی گرم رو‌کم کم بهش اضافه و یکدست کنین . مواد رو داخل سینی بریزین و با گوشتکوب سطحشو صاف کنید. کمی مغز گردو ، خلال پسته ، و کمی شیره انگور بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا آلبالو میتونید همون لحظه شکر زده و درست کنید اما له و خوب نمیش برای بیرون آوردن هسته از موچین تمیز که مخصوص هسته البالو و گيلاس که دوسرشون صافه وانيل و جوهر ليمو حتما آخر پخت اضافه بشه اول نزنيد وگرنه تلخ ميكنه برای اینکه بدونید چطور شربت قوام و کافیه یک قطره اخر از شربت رو دستمال آشپزخونه گذاشته و دیدین از هم پخش نشد یعنی آماده س آلبالو يك كيلو شكر يك كيلو (٨٠٠ گرم هم ميتونيد بزنيد) جوهر ليمو نصف ق چ خ وانيل نصف ق چ خ : طرز تهیه مربای آلبالو برای درست کردن مربای آلبالو باید ابتدا آلبالوها را تمیز کنید ، برگ و دم آن را بگیرید شسته و از دم وبرگ جدا كرده و شسته و ابكش كرده ، بعد هسته وسط آن را با دستگاه هسته گیر(من از موچين استفاده كردم) و یا با دست به طوری که آلبالو ها له نشوند در بیارید . و در لابه لای آن شکر را اضافه کنید و بزاريد تا ٣/٤ساعت بمونه شکر به خورد آلبالو ها بره بعد از سپری شدن زمان گفته شده آلبالو ها رو در قابلمه كه دو برابر حجم البالو ها رو داشته باشه گذاشته ( يا مثل من از همون اول در قابلمه بزاريد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 واقعا ی طعم‌ دلچسب و جذاب داره که از خوردنش سیر نمیشی حتما امتحان کنید 300 گرم گوشت، 100گرم سبزی کوفته ( جعفری و گشنیز، نعنا، شوید، مرزه و ترخون) نصف پیمانه برنج‌که خام باشه وقتی کمی بزارید نم‌بکشه، 2پیاز متوسط رنده شده ابگرفته شده برای مواد کوفته، 1 پیاز هم برای تفت دادن و درست کردن سس کوفته، نعنا خشک 1_2ق غ، کشک 1/5_2 لیوان اب کرده، 1حبه سیر خرد شده، ادویه و نمک ⭕️ میتونید داخل کوفته رو با خمیر کشک پر کنید ی کوچولو میتونید هیچی نزارید ⭕️اگر میخواید کوفته وا نره حتما سس اولش که پیاز داغ و نعنا و ادویه هست و کمی اب بزارید به نقطه جوش و قلیدن برسه بعد کوفته هارو بریزید داخلش ⭕️بعد ورز دادن مایع کوفته رو بزارید داخل یخچال خوب سرد بشه ⭕️دو قاشق از اون برنج خیس خورده رو داخل سس کوفته بریزید بقیه هم داخل مواد کوفته فوق العاده سس جذاب و خوشمزه ای میشه بقیه مراحل داخل کلیپ. حدود یک ساعت رو شعله ملایم بزارید جا بیفته 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛