مواد لازم🔻
خمیر باقلوا ۱ بسته
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۷۵ گرم
هل سابیده شده ۱ ق.چ
دارچین ۱ ق.چ
مراحل پخت باقلوا رو توی ویدئو گفتم.
زمان پخت هم حدود نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده.
⚠️چند تا نکته🔻
وقتی لایه های رویی خمیر رو میچینید حتما روی هر لایه رو کامل چرب کنید و بعد لایه بعدی رو بذارید.
این کار باعث میشه که زمان پخت خمیر ها از هم جدا بشن و کاملا ترد بشن.نکته بعدی اگه لبه های خمیرو رو به داخل فشار ندین توی فر خمیر ها شروع میکنن رو به بالا جمع میشن و باقلوا خراب میشه.
اما برای شهد🔻
شکر ۲ لیوان
آب ۱/۵ لیوان
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
گلاب در صورت تمایل
طرز تهیه🔻
آب و شکر رو روی حرارت میذاریم و کامل مخلوط میکنیم.
وقتی به جوش اومد زعفران رو اضافه میکنیم و میذاریم قوام بیاد.
در آخر اگه دوست داشتین گلاب هم اضافه میکنین و میذارین خنک شه.
این باقلوا اصولا با بستنی سرو میشه ولی همینجوری هم خیلی خوشمزه است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا پوآچا
.
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان آب ولرم (نصف لیوان)
1 استکان روغن مایع (نصف لیوان)
1 استکان ماست (نصف لیوان)
3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
50 گرم کره نرم شده در دمای اناق
7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پیتزا پوآچا:
پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید)
طرز تهیه:
شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است.
وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان
نکته:
خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی برنجی 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✋سلام اعضای محترم کانال
🎯برای ایجاد تحولی بزرگ در #سلامتی #زیبایی روی گزینه های مورد نظر کلیک کنید و Open را بزنید.
⌛رفع چروک زیر چشم
⌛تعیین جنسیت فرزند
⌛آموزش تهیه دمنوش ها
⌛درمان جوش های سرسیاه
⌛تاثیر تغذیه بر سلامتی
⌛رفع تیرگی پوست و زیر بغل
⌛لاغری و چاقی بدون عوارض
⌛عوامل ریزش مو و درمان آن
⌛ماسک شفافیت پوست صورت
👆🏽سریع جوین شین تا چند دقیقه دیگه این لیست حذف میشه.💃💃
#نان_بان_برگر 🍔𖦹
↜نان بان برگر یک نون فوق العاده خوشبافت و نرم مخصوص ساندویچ های سرد و گرم🌯
↜بفرست برای اون دوستت که به این دستور فوق العاده احتیاج داره👌
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم❤️
مواد لازم🍚:
آردفانتزی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۵۴ گرم
مخمرفوری ۱۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱۵ گرم
ماست ۱۵ گرم
آب ۲۱۰ گرم
روغن ۲۲ گرم
برای رومال :
تخم مرغ و یک پنس نمک
طرز تهیه🫕:
۱- ابتدا تمام مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم.🥣
۲-تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس ماست را اضافه میکنیم و بعد آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🍶
(با توجه به اینکه آبخوری آرد ها با هم متفاوت است،اگر دیدید خمیر به سختی زیر دست شما ورز میخورد آب را قاشق به قاشق اضافه کنید تا خمیر به راحتی زیر دست شما ورز بخورد )
۳- روغن را اضافه میکنیم و سپس ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗
۴- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ربع ساعت استراحت میدهیم🫓
۵- بعد استراحت اولیه پف خمیر را میگیریم و به چانه های دلخواه تقسیم میکنیم🥟
(چانه های من ۱۸۰ گرمی هستند)
۶- بعد روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به مدت ۱ساعت و نیم دیگر استراحت میدهیم تا کاملا دوبرابر شوند و بعد از تمام شدن استراحت پایانی به خمیر رومال زرده تخم مرغ و یک پنس نمک میزنیم.🍣
۷- و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰به مدت ۳۰دقیقه تا نان ها رنگ شوند میپزیم.🍔
نوش جان🍽
↜این نان برگر رو برای شام و وعده های صبحانه و مهمونی هاتون میتونید درست کنید، بی نظیره👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سیر
همه مراحل در ویدئو مشخصه...من مواد رو چشمی میریزم...ولی میزان رو حدودی براتون نوشتم...
یه نکته مهم اگه مثل من طعم کره رو دوست ندارید میتونید مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین کنید.
مارگارین(کره گیاهی) رو از سوپرمارکتها میتونید تهیه کنید
استفاده از تره عطر بسیااار دلپذیر و ملایمی به نان سیر شما میده پیشنهاد میکنم در کنار جعفری حتما ازش استفاده کنید
استفاده از پنیرپارمزان در این نان صرفا برای طعم دهی بیشتر هست و میتونید حذفش کنید
چون پنیر پیتزا نمک داره در استفاده از نمک حتما دقت کنید یوقت نون دلبرتون شور نشه
من همیشه در مواد نان سیر 1 قاشق مایونز اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و میتونید حذفش کنید.
حتما مواد رو یکنواخت روی نانها بماید هیچ جای روی نونها بدون مواد نمونن یوقت
مارگارین یا کره در فر آب میشه و حسااابی نونهاتون رو ترد میکنه...جوری که نونها توی دهن آب میشن...
دمای ذکر شده 240 درجه به مدت 10 دقیقه برای فرهای گازی هست...برای فر برقی یا توستر دما رو روی 200 یا 220 درجه بذارید و از کنار فر تکون نخورید چون نونها یهو طلایی و برشته میشن
این نون دلبر رو میتونید توی تابه هم درست کنید...نونها رو توی تابه بچینید و درب تابه رو بذارید تا پنیر کاملا ذوب و زیر نونها برشته و طلایی بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ژله_توت_فرنگی
. یک بسته ژله توت فرنگی
15تا16 عدد توت فرنگی سمولینا 14 قاشق غذا خوری(ازلوازم قنادیها تهیه کنید) 1 لیتر شیر
1لیوان سرخالی شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری کره
وانیل
طرزتهیه :
در ابتداباید ژله راآماده کنید.
.
میتونید قالب راخیلی کم چرب کنید وبا دستمال اضافه روغن روبگیرید، چون چربی باعث میشه ژله درست نبنده. .
طبق دستور روی پاکت ژله را آماده کنید. ودرقالب توت فرنگی های خورد شده رابریزید وژله رااضافه کنید وکمی که خنک شد دریخچال بزارید تا ژله تقریباً بسته بشه. (نباید ژله سفت بشه چون لایه بعدی موقع برش ازش جدا میشه، همین که لایه ردی ژله چسبناک بود کافیه).
تاژله آماده بشه مواد پودینگ رودرست میکنیم.
تمام مواد را بجزوانیل وکره راباهم مخلوط کنید وروی حرارت ملایم بزارید تا غلیظ شود ودرآخر وانیل وکره را اضافه کنید واز روی حرارت بردارید ووقتی از حرارت افتاد روی ژله بسته شده بریزید(اگه مواد پودینگ راداغ بریزید ژله آب میشه ولایه ها با هم قاطی میشه)و برای 2تا3ساعت بزارید تا دسر آماده بشه ودرظرف سرو برگردونید وبه دلخواه تزیین کنید. 😋😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛