هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
۶- ژله آلوئه ورا را مطابق با دستور روی جعبه درست کنید و اجازه بدهید کاملا خنک و در حد سفیده ی تخم مرغ نیم بند شود.
۷- کف قالبی که میخواهید ژله نهایی را داشته باشید به اندازه ی نیم میلی متر ژله آلوئه ورا بریزید.
۸- حال با صبر و حوصله مانند تصویر ژله ها را بچینید. (اگر واقعا حوصله دارید میتوانید گوشه های کار را هم هندسی بپچینید که طرح زیباتری داشته باشید).
۹- حال با احتیاط باقی ژله آلوئه ورای نیم بند شده را روی آنها بریزید و قالب را تکان مختصر بدهید . (احتمالا یک بسته کافی است ولی در صورت نیاز دو بسته ژله را بریزید.)
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
۱۰- قالب را داخل یخچال قرار بدهید و اجازه بدهید چهار یا پنج ساعت بماند تا خوب ببندد.
۱۱- بعد از بستن ژله، دور ژله را با چاقو از قالب جدا کنید و در ظرف آب داغ قرار بدهید و سریع در ظرف سرو که کف آن خیس شده برگردانید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله هندسی
بهترین آموزشهای رایگان فقط کانال آشپزی خاص 🌹🌹🌹
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#خاگینه هویج
مواد لازم برای تهیه خاگینه هویج:
هویج 5 کیلوگرم
تخم مرغ 8 عدد
آرد 8 ق سوپخوری
آب 8 ق سوپخوری
گردو 125 گرم
دارچین، هل، گل محمدی، زنجبیل از هر کدام 1 ق غذاخوری
زعفران دمکرده 1.5 ق سوپخوری
بیکینگ پودر 1 ق مرباخوری
نمک خیلی کم
مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه:
آب 1 لیوان
شکر 3 لیوان
گلاب 1/2 پیمانه
طرز تهیه خاگینه هویج تبریزی، خاگینه، انواع خاگینه، خاگینه هویج، یرکوکی قیقناخ، خاگینه موز، خاگینه عسلی
طرز تهیه خاگینه هویج:
برای تهیه خاگینه هویج ابتدا هویجها را شسته، پوست بگیرید.
هویجها را پخته و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
هویجهای خنک شده را رنده کنید.
هویجهای پختهشده را کمی تفت دهید.
اجازه دهید هویجها کمی خنک شوند.
حین خنکشدن هویجها، تخممرغها را با همزن بزنید.
به تخممرغها آب و آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
زعفران را اضافه کرده و هویجهای تفت داده شده را به این مخلوط اضافه کنید.
در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
وقتی روغن داغ شد، نیمی از مواد را در تابه ریخته و روی آن مخلوطی از گردو، گل محمدی، هل و دارچین بریزید.
بقیه مواد را داخل تابه ریخته و با قاشق سطح آن را صاف کنید.
وقتی یک طرف سرخ شد، آن را با احتیاط برگردانید و سمت دیگر را نیز سرخ کنید.
حرارت را کم کنید تا خاگینه مغز پخت شود.
در این فاصله سراغ درستکردن شربت بروید.
برای تهیه شربت خاگینه هویج، شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
گلاب را اضافه کرده و صبر کنید تا شربت کمی به غلظت برسد.
حالا حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا شربت کمی خنک شود.
خاگینه را داخل همان تابه به صورت مکعب یا لوزی برش دهید و از شربت خنک شده روی آن بریزید.
کمی صبر کنید تا شربت به خورد خاگینه برش خورده داخل تابه برود.
بعد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا از حرارت بیفتد.
برای تزیین خاگینه میتوانید از پودر پسته، پودر نارگیل یا پودر گل محمدی استفاده کنید.
خاگینه شما آماده است. میتوانید آن را به صورت گرم یا سرد و به عنوان دسر، صبحانه یا عصرانه سرو کنید.
نکاتی درباره تهیه خاگینه هویج:
هویجها را در مرحله اول نباید آنقدر بپزید که له شوند. پخته شدن هویج در حد متوسط کفایت میکند.
علت اینکه باید صبر کنید تا هویج خنک شود و بعد آن را رنده کنید این است که اگر هویجها داغ باشند، موقع رنده کردن کاملا له میشوند و موقع برشدادت خاگینه ظاهر زیبایی نخواهند داشت.
خاگینه یک دسر ایرانی است و نیازی به بیکینگ پودر ندارد و شما میتوانید بیکینگ پودر را از دستور حذف کنید.
همچنین این تعداد تخممرغ در صورتی که به دمای محیط رسیده باشند به خوبی پف میکنند اما با این حال در صورتی که بخواهید میتوانید همین مقدار بیکینگ پودر نیز به مواد اضافه کنید.
برخی از آردها میزان بیشتری آب به خود جذب میکنند پس اگر مایه خاگینهتان سفت شد، یکی دو قاشق غذاخوری شیر سرد به مایع اضافه نمایید تا روانتر شود.
در نهایت و چند دقیقه قبل از خاموش کردن شعله میتوانید به لبههای خاگینه داخل تابه، مقدار کمی شکر بپاشید. این کار باعث میشود لبهها کمی سفتتر شده و ظاهر شیکتری داشته باشد. (این روش کاملا اختیاری است.)
یک قانون بسیار مهم درباره تهیه انواع خاگینهها وجود دارد و آن این است که یا باید خاگینه داغ باشد و شربت سرد و یا خاگینه سرد باشد و شربت داغ. این تضاد باعث ایجاد شوک شده و سبب میشود شربت به خوبی به خورد خاگینه برود.
خاگینه را میتوانید داخل فر نیز تهیه کنید برای این کار باید خاگینه را با حرارت ۱۷۰ درجه داخل فر قرار دهید و تا زمانیکه مواد به چنگال نچسبد، پخت را ادامه دهید.
خاگینه هویج و دیگر انواع خاگینه همچنین یک گزینه مناسب برای سفره افطار میباشند و جلوه خاصی به میز و سفره غذای شما میدهن. امیدواریم از این دستور و نکاتی که درباره تهیه خاگینه آموزش داده شد استفاده لازم را برده باشید و این دسر خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#دسر_طالبی
مواد لازم:
طالبی پوره شده 1 لیوان
خامه صبحانه 1 بسته
شکر 1/2 لیوان (ذائقه ای)
شیر 1 لیوان
ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آب سرد 1/2 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین رو روی آب سر پاشیده و میزاریم اسفنجی بشه، بعد روی بخار آب به روش بن ماری حل میکنیم تا شفاف بشه.
پوره طالبی و شیر و خامه و شکر رو داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس میکنیم.
ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کرده و مخلوط نموده و داخل قالب میریزم.
چهار ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خوب خودش رو بگیره.
دسر خوشمزه ای میشه😉😉
به ازای هر یک لیوان مایع یک قاشق غذاخوری سر صاف ژلاتین میخواد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_سالاد_ماکارانی
مواد لازم:
ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا,۱بسته
کالباس و یا ژامبون مرغ خرد شده,۲۵۰گرم
خیار شورخرد شده 300 گرم
ذرت پخته (کنسرو ذرت ),۳۰۰گرم
سس سفید ,به مقدارلازم
زیتون خرد شده, 300 گرم
هویج رنده شده,۱۰۰گرم
نخود فرنگی پخته شده,۲۰۰گرم
نمک و فلفل و آبلیمو, مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.
تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد مخلوط کرده و در انتها سس , نمک , فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
رول_ژامبون_پنير
طرز تهیه:
من هميشه از نون تست نام آوران استفاده ميكنم براي اين كار بايد حتما تازه تازه باشه كه حالت خميريشو حفظ كنه .بعدِ دور گيري با وردنه خوب بازش ميكنم به يه لايه نازك خميري تبديل ميشه.بعد يه لايه ژامبون و يه ورق پنير ورقه اي گودابعد باهم رولشون ميكنم وبا خلال چوبي فيكس ميكنم.بعد داخل آرد سفيد بعد تخم مرغ زده شده بعد پولك سوخاري ،من از پولك سوخاري پانكو استفاده كردم.فروشگاها و مغازهاي كه شكلات وخوراكيهاي خارجي ميفروشن ميتونيد پيدا كنيد.اگر ديديد كامل همه جاش پوشيده نشده دوباره بزنيد داخل تخم مرغ و بعد پولك سوخاري، يك ساعت تا دوساعت داخل يخچال بزاريد و بعد داخل روغن داغ داغ سرخ كنيد و نوش جااان كنيد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
دسر نسکافه ایی
شیر 1/5لیوان
شکر 1لیوان
خامه 2ق غ
پودر نسکافه 1بسته
پودر ژلاتین 2ق غ
ابتدا شیر و شکر و پوطر نسکافه رو باهم مخلوط کرده و هم میزنیم روی حرارت گزاشته هم میزنیم..بعد پودر ژلاتین رو بصورت بن ماری حل کرده کنار گزاشته و مایعمون رو از رو حرارت برداشته و پودر ژلاتین رو اضافه میکنیم میزاریم تا ولرم بشه بعد خامه رو اضافه کرده هم میزنیم..قالبامونو چرب کرده و از مایعمون توی قالب ریخته ب مدت دو ساعت توی یخچال قرار میدهیم .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#سوپ_خامه_ای
مواد لازم:
جو نصف لیوان
شیر 1 لیتر
آب مرغ 1.2 لیتر یا عصاره مرغ 2 عدد
هویج یک دونه کوچیک
آرد 2 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم
خامه 100 گرم
نمک وفلفل(ترجیحا فلفل سفید) ,و آبلیموجوزهندى رنده شده 1.4 قاشق چایخورى
جعفری ساتوری شده و فلفل قرمز یا پول بیبر برای تزیین
طرز تهیه:
جو رو از شب قبل خیس کنید.بعد با آب مرغ و نصف کره و نمک بگذارید تا پخته بشه.جو باید در حدی پخته بشه که کاملا نرم بشه و لعاب بندازه.
کمی از شیر رو داخل قابلمه بریزید و آرد رو توش بریزید و و خوب هم بزنید تا آرد توی شیر کاملا حل بشه. اگه گلوله داشت از صافی رد کنید.
بقیه شیر و کره رو بریزید.
جوی پخته شده رو اضافه کنید. لازم نیست آب جو کامل کشیده بشه.
هویج رو رنده کنید(هویج رو از طول دو سه قسمت کنید،انتهای هویج رو جدا نکنید و با رنده درشت اون رو رنده کنید.با اینکار هویجها درشتن اما دراز نیستن). هویجهای رنده شده رو داخل صافی بریزید و بشورید (واسه اینکه رنگ سوپ رو نارنجی نکنه,اینکار رو حتما انجام بدید وگرنه رنگ سوپ سفید نمیشه)، هویج رو داخل سوپ بریزید.
فلفل رو اضافه کنید، اگه از فلفل سفید استفاده کنید داخل سوپ دونه های سیاه دیده نمشه، اگه در دسترس نداشتید هم میتونید از فلفل سیاه هم استفاده کنید، بنظر من که مهم هم نیست که دونه های فلفل تو سوپ دیده بشه.ترجیحا فلفل رو حذف نکنید چون تند بودن این سوپ رو خوشمزه تر میکنه.
اگه دوست داشتید مقداری هم جوز هندی داخلش رنده کنید، من اگه برای خودمون این سوپ رو بپزم حتما جوز رو اضافه میکنم. ولی برای اینکه طعم جوز خاصه برای مهمونها نمیریزم چون برای مهمونی باید ذائقه همه در نظر گرفته بشه.
بگذارید سوپ بجوشه و کامل جا بیفته اگه وسط پخت دیدید که سوپ غلیظ شده ولی جو زیاد وا نرفته میتونید مقداری شیر یا آب مرغ اضافه کنید ولی اصلا آب خالی اضافه نکنید که طعم سوپ رو آبکی میکنه.
توی یه کاسه خامه رو بریزید، آبلیمو رو اضافه کنید.
با چنگال بزنید تا یکنواخت بشه.
اکثر همه در مورد بریده بریده شدن سوپ بعد از اضافه کردن آبلیمو مشکل دارن، خود منم یک زمانی هر کاری میکردم سوپم کامل یکنواخت نمیشد. ولی یکی از دوستان سایت این روشی رو که توضیح میدم براتون پیشنهاد داد و من امتحان کردم و راضی بودم.
بعد از پخت سوپ یکی دو ملاقه از سوپ رو داخل مخلوط خامه و آبلیمو بریزید و هم بزنید.
این مخلوط رو داخل سوپ بریزید و هم بزنید. دیگه لازم نیست سوپ بجوشه از روی شعله بردارید و سرو کنید. اگه همون موقع هم نمی خواهید سوپ رو سرو کنید مشکلی پیش نمیاد، شعله رو خاموش کنید و وقتی خواستید سرو کنید کمی گرم کنید.دیگه مطمئن باشید سوپ نمی بره.
مقداری خامه با یکی دو قاشق شیر کمی رقیق کنید و سوپ رو با اون تزیین کنید، میتونید بجای شیر از زعفران داخل خامه بریزید و با خامه زرد سوپ رو تزیین کنید. برای تزیین این سوپ از جعفری،تکه های مرغ و گردو هم استفاده میشه . من از مقداری پول بیبر که یک نوع فلفل قرمز ترکی است تزیین میکنم، اگه با پول بیبر تزیین میکنید مقدار فلفل سوپ رو کمتر کنید
اگه به این سوپ خامه نزنیم در این شکل سوپ شیر میشه که اون هم خیلی خوشمزه است،من بیشتر اوقات واسه خودمون خامه رو کنار سوپ میارم و خودم بدون خامه میخورم و بقیه توی سوپشون خامه میریزن.آرد رو میتونید از سوپ حذف کنید در اینصورت سوپتون رقیق تر میشه.
میتونید آبلیمو رو موقع سرو به همراه سوپ بیارید و هر کس خواست داخل سوپ بریزه، چون این سوپ بدون آبلیمو هم خوشمزه است.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#استیک_فیله_گوساله
مواد لازم:
200 گرم فیله گوساله
2 حبه سیر
پودر پیاز : مقداری
رزماری : کمی
پودر آویشن : به مقدار لازم
سرکه سیب : کمی
روغن زیتون : به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول بگذارید روش تهیه سس خاص استیک را بگوییم. برای درست کردن این سس باید سس سویا، شیره انگور، سرکه سیب، زنجبیل (تازه یا پودرشده)، سیرتازه رنده شده و شکر داشته باشیم. همه این مواد به غیر از زنجبیل و سیر را با هم حل میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا حل شود. یک مقدار که سرد شد زنجبیل و سیر را اضافه میکنیم. دیدید چه کار سادهای بود.
این استیک بدون روغن پخته می شود. پس می رویم سراغ گوشت و گریل کردنش بدون روغن. برای این کار میتوانیم از تابه چدنی استفاده کنیم که ثبات گرمایش بیشتر است. هرطرف فیله را 2 تا 3 دقیقه میپزیم اما بسته به ذائقه افراد این زمان میتواند تغییر کند. اگر به خوردن استیک پختهتر تمایل دارید زمان را 30ثانیه، 30ثانیه اضافه کنید.
فوت آشپزی
گوشت قرمز به زمان بیشتری برای مزه گرفتن از مواد ترکیبی نیاز دارد به همین دلیل باید استیک گوساله را بین 6 تا 8 ساعت در مخلوط پودرپیاز، پودررزماری، پودرآویشن، سرکه برنج یا سیب، سیر و روغن زیتون بخوابانیم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#استیک_مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ ۲ عدد
سیر ۴ حبه
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
دورچینهای دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه های مرغتون رو بی استخوان کنید و کف دستتون رو روش بگذارید واز عرض یه برش بدید.و بعد هم از طول برشش بدید یعنی ۴ تکه بشه.
حالا لای کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک کوب یا اگه ندارید لبه گوشت کوب یا پشت کارد آشپزخانه کمی بکوبیدش تا پهنتر بشه ولی خیلی زیادم باز و پاره نشه.
سیرهاتون رو ریز خرد کنید و کره رو بگذارید تا به دمای محیط برسه.
روی یک طرف استیک هاتون کمی نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید و باچاقو به تمام قسمتهاش کره بزنید و سیر خرد شده.
در این مدل استیک نیازی به استراحت نیست. البته میتونید یه نیم تا ۱ ساعتی استراحتش بدید اما در ظرف در بسته تا یخچالتون بوی سیر نگیره.
حالا تابه چدنی تون رو حسابی داغ کنید و تکه های استیکتون رو در حالی که حرارت متوسط رو به بالاست توی تابه از طرفی که کره و سیر داره بندازید
و توی تابه طرف دوم رو هم کره و سیر بزنید و بعد از ۳-۴ دقیقه که یک طرف استیکهاتون سرخ شد طرف دوم رو برگردونید تا گریل بشه.
توجه کنید که حرارت تابه بالا باشه و مقدار زیاد استیک یکدفعه توش نندازید چون باعث کاهش دمای تابه و آب انداختن و سفت شدن استیکهاتون میشه.
و همچنین استیکهاتون رو توی تابه مدام از این رو به اون رو نکیند و وقتی یک طرف کاملا آماده شد برش گردونید چون باعث از دست دادن آب میان بافتی استیک و خشک شدن اون میشه.
به همین سرعت و به همین راحتی یکی از خوشمزه ترین استیکهای مرغ بین المللی رو نوش جان کنید با خرج کم.
دو تا سینه مرغ برای ۴ نفر کافیه.
در کنارش میتونید از پوره سیب زمینی- نخود فرنگی- ذرت- انواع سالادها- سس قارچ سرخ شده- هویج و …….
برای دور چین و سیر کنندگی و زیبایی بشقاب استیکتون و همچنین رسوندن فیبر و ویتامینها به بدن بهره ببرید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_بقچه_گوشت_كرپى
مواد لازم:
برای کرپها (12 عدد):
1 پیمانه آرد
2/3 پیمانه شیر سرد
2/3 پیمانه آب
3 تخم مرغ
1 پنس نمک
3 قاشق غذاخوری کره آب شده
برای مواد گوشتی (برای 8 کرپ):
500 گرم گوشت چرخ کرده
فلفل دلمه ای یا فلفل قرمز یا سبز، مکعبی خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 پیمانه گردو خرد شده
نمک، فلفل سیاه و...
4 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
3 پیاز یا بیشتر، مکعبی خرد شده
✍طرز تهيه:
همه موادو با همزن بزنین، 25 دقیقه بزارین یخچال، سپس یک تابه بزرگ نچسب رو گرم کنین و 1 ملاقه از مخلوط بریزین داخل تابه و پخش کنین تا نازک شه خوب، همینکه روش شروع کرد به پف کردن، برگردونین تا اونیکی طرفشم سرخ شه.بقیه مخلوط رو به این صورت بپزین.
برگهای پیازچه که 1-2 دقیقه داخل آب گرم نگه داشتین
داخل 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، فلفل رو روی حرارت ملایم تفت بدین تا نرم شن، بعد از روی حرارت بردارید. سپس در یک تابه دیگه، پیاز و گوشت رو بهمراه 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین و بپزین.رب هم اضافه کنین و تفت بدین.ادویه جات، فلفل های تفت داده شده، گردو ها و جعفری رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
فر رو در دمای 200 درجه بزارین و داخل کرپها، مواد گوشتی رو بزارین و با برگها ببندین، بعد چند دقیقه داخل فر بزارین و گرم سرو کنین.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
چیز کیک شکلاتی
مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی 150 گرم
کره ذوب شده 100 گرم
گردوی پودر شده 30 گرم
پنیر ماسکارپونه 750 گرم
شکر 150 گرم
ماست خامه ای 300 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق سوپ خوری
شیر 300 میلی لیتر( حدود یک و 4/1 پیمانه)
شکلات تلخ 150 گرم
شکلات شیری 150 گرم
توت فرنگی 200 گرم
مواد لازم رویه:
شکلات تلخ 100 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
کره یک قاشق سوپ خوری
توت فرنگی و میوه دلخواه به مقدار لازم( جهت تزیین)
طرز تهیه:
بیسکویت شکلاتی پودر شده و پودرگردو را با کره ذوب شده خنک مخلوط کرده و داخل قالب کمربندی 23 سانتی متری پرس کرده و در یخچال قرار دهید.
برای آماده کردن مواد پنیری: پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود( ژلاتین داخل شیر سخت تر حل می شود و امکان دارد ذوب کردن آن زمان بیشتری ببرد). شکلات شیری و تلخ را نیز ذوب کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
پنیر ماسکارپونه و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکرحل شود سپس ماست خامه ای را بیافزایید. ژلاتین حل شده خنک را افزوده و با دور کند همزن مخلوط کنید. شکلاتهای ذوب شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
دیواره قالب را با طلق پوشانده و توت فرنگی ها را از وسط نصف کرده و دور تا دور قالب چیده و مواد آماده چیز کیک را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. قالب را به مدت حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید. در هنگام سرو چیز کیک ها را از قالب جدا کرده و رویه آماده را روی چیز کیک ریخته و با پالت صاف کنید سپس با میوه تزیین کنید.
طرز تهیه رویه:
شکلات تلخ را روی بخار آب یا داخل ماکروویو ذوب کرده سپس به خامه صبحانه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
کرم آماده غلظت مناسبی برای ماسوره زدن روی چیز کیک را نیز دارد.
نکته:
برای آماده کردن چیز کیک تمام مواد اولیه باید به دمای محیط رسیده باشد. تا هنگام افزودن شکلات به مواد پنیری راحت مخلوط شده و داخل مخلوط نبندد.
استفاده از شکلات تلخ و شیری برای متعادل شدن طعم چیز کیک می باشد در صورت تمایل می توانید از یک شکلات به مقدار 300 گرم استفاده کنید. برای چیز کیک شکلاتی از شکلات خالص مرغوب استفاده کنید.
از مخلوط ماسکارپونه و پنیر خامه ای نیز می توانید برای این چیز کیک استفاده کنید.
برای آماده کردن ماست خامه ای می توانید 250 گرم ماست پر چرب را با 50 گرم خامه صبحانه مخلوط کنید.
در صورت در دسترس نبودن توت فرنگی می توانید از دستور حذف و با دکور ساده سرو کنید.
برای راحت جدا کردن چیزکیک از قالب، کف آن را با فویل بپوشاند سپس بیسکویت را کف قالب پرس کنید.
انواع چیز کیک:
این دسر را در طعم و اشکال مختلفی تهیه میشود ولی جدا از طعم و تزئینات متفاوت موجود، این دسر از پایه، به دونوع مختلف تقسیم بندی میگردد:
1) چیزکیک تنوری، که مواد رویه آن معمولاً شامل تخم مرغ می¬باشد و در فر پخته می شود و پس از پخت در یخچال خنک شده و با رویه و سس های متفوت سرو می شود.چیز کیک نیویورکی از معروفترین نوع آن می باشد.
در شماره های آینده بیشتر به چیز کیک های تنوری پرداخته خواهد شد.
2) چیزکیک یخچالی، که اغلب در آن از ژلاتین بعنوان سفت کننده مواد رویه استفاده می¬شود. در تهیه مواد رویه چیزکیک های یخچالی که پس از آماده سازی نیازی به پختن ندارند و در یخچال سفت می¬شوند، از انواع پنیرهای خامه¬ای بدون نمک وماسکارپونه استفاده می¬شود و این نوع چیزکیک ها، سبکتر از نوع تنوری آن بوده و چیزکیک کلاسیک یکی از متداولترین انواع آن محسوب می¬شود. چیز کیک شکلاتی نیز از پر طرفدارترین نوع چیز کیک می باشد.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#فرنی_توت_فرنگی
دسری فوقالعاده خوشمزه و خوشرنگ
😍😋🍓
ده تا پانزده عدد توت فرنگی درشت را با چهار قاشق شکر و نصف لیوان آب روی حرارت میگذاریم تا توت فرنگی ها نرم شوند، حدود یک ربع زمان میبره...
حالا توت فرنگی ها رو از صافی ریز رد میکنیم تا قشنگ پوره بشن، سه قاشق غذاخوری آرد برنج، کمی وانیل اضافه میکنیم...
حالا دو لیوان شیر اضافه کرده و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا غلیظ شود...
توی ظرف سرو ریخته و بعد از سرد شدن نوش جان میکنیم...
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
#دسر_ژله_خاکشیر_و_تخم_شربتی 😋
#مناسب_ماه_رمضان
🍜 طرزتهیه :
اول خاکشیرو خوب بشوریدبزاریدته نشین بشه
نصف بسته ژله آلووراء رو باسه چهارم لیوان آبجوش روبخارکتری خوب حل کنید تاشفاف بشه
وبعدخاکشیری که آب اضافه ش رو گرفتید باژله آلووراء مخلوط کنید وته قالبی که قالب رو چرب کردید بریزید،بزاریدداخل یخچال تا خودشوبگیره
برای طبقه بالاهم همین مراحل وانجام بدید اماتخم شربتی روشب قبل بشوریدبزاریدلعاب بندازه،
وقتی باژله آلووراء مخلوط کردید بزاریدسردبشه بعدآرام بریزیدروی ژله خاکشیربزاریدتوی یخچال خودشوبگیره.
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
دسرخاکشیروتخم شربتی مناسب ماه رمضان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱