eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه مواد مورد نیاز: 3 قطعه سینه مرغ نصف قاشق چای خوری جوش شیرین 1 لیوان آب برای سس: 1 لیوان آرد 1 شیشه دلستر 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری نمک. برای سوخاری: 1 لیوان آرد. روغن برای سرخ کردن. طرز تهیه: گوشت مرغ به صورت مکعب خرد می شود ... یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین مخلوط کنید... گوشت مرغ به مخلوط اضافه می شود ... به مدت 30 دقیقه بمونه ... سس را اماده کنید مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید ابتدا در ارد وسپس در سس بغلطانید تا سه مرحله و بعد در روغن سرخ کنید نوش جان 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 3 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن 1 قاشق چایخوری استاندارد بکینگ پودر نصف  قاشق چایخوری وانیل شکری 2.5 پیمانه آرد ابتدا تخم مرغ و شکر را حدود 10 دقیقه بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دادم. آرد را الک کنید و همراه وانیل و بیکینگ پودر به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. مایع کیک را داخل قالبی که با روغن چرب شده بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از ترشی فلفل هالوپینو من معمولا به عنوان تاپینگ پیتزا مکزیکی یا انواع دیگه پیتزا و ساندویچ‌ها مثل تاکو استفاده می‌کنم و نگم براتون از طعمی که می‌سازه و چه کیفی میده😍خیلی تنده، و زمانی که اینطوری حلقه شده درستش می‌کنیم، اسراف نمیشه😉 مواد لازم برای یک شیشه نیم‌کیلویی: فلفل هالوپینو ۳۰۰ گرم آب ۲ پیمانه سرکه سفید نصف پیمانه نمک ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه اول اب و نمک و سرکه رو میذاریم روی حرارت تا بجوش بیاد، بعد فلفل‌هایی که شستیم و نیازی نیست حتما خشک باشن رو حلقه ‌می‌کنیم و داخل اب و سرکه و نمک میریزیم، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگه که نیم پز شد و از مقدار پختش راضی بودیم از روی حرارت برمیداریم و میذاریم تا داخل همون قابلمه خنک بشه، بعدم داخل شیشه تمیز خشک می‌ریزیم و داخل یخچال نگهداری می‌کنیم😍 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا ۳۰۰ گرم آرد، ۲قاشق چایخوری بکینگ پودر، ⅛ قاشق چایخوری نمک رو با الک مخلوط کنید.دوتا بادمجون رونگینی خرد کنید و سرخ کنید یک پیاز بزرگ (۴تا۶ قاشق غذاخوری ) رو رنده و سرخ کنید یک پیمانه ذرت پخته بدون آب رو با بادمجونها و پیاز داغ، ۸ حبه سیر له شده، ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، ۲ قاشق چایخوری گشنیز یا جعفری خشک و نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد سه تا تخم مرغ ،یک سوم پیمانه شیر و ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون بهش اضافه ،خوب مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست بشه داخل قالب های مافین یا رکین یا ظرف های تکنفره مناسب فر رو چرب کنید مواد رو بریزید داخلشون به طوری که ۳سانت از سر هر ظرف خالی بمونه روش پنیر پیتزا بریزید بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 😋😍 🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید. میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید. داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند) 🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم). . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 ‌ بعد از اینکه زردآلوها رو شستیم هسته هاشونو درمیاریم و بعد به ازای هر یک کاسه زردآلو یک کاسه شکر لا به لا میریزیم(سعی کنید بیش از دو لایه نشه چون زردآلوها له میشن)بعد درب ظرف رو میذاریم و یک شب توی محیط آشپزخونه یا یخچال میذاریم بمونه تا شکر با آب زردآلوها خیس بشه حالا میذاریم روی حرارت کم تا زردآلوها آب بندازن و شکر حل بشه وقتی به جوش اومد حدود ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بسته به نوع زردآلو میذاریم با حرارت ملایم بجوشه و کف روشو مرتب جمع میکنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم حالازردآلوها رو جدا کرده و مقداری از شهدشو برمیداریم و بقیه رو میذاریم روی حرارت و بهش نصف ق چ جوهر لیمو اضافه کرده و میذاریم کاملا قوام بیاد(چون زردآلو آب میندازه و شهدش شل میشه و زود کپک میزنه)حالا از روی حرارت بر میداریم و وقتی خنک شد روی زردآلوها میریزیم و توی شیشه پر میکنیم و اگه خواستیم مدت طولانی بمونه توی فریزر میذاریم و گرنه توی یخچال میذاریم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاهماجون ترکیه😋😍 مواد لازم برای خمیر🔻 🍚نیم کیلوگرم آرد 🥤یک و یک سوم لیوان آب ولرم 🍙مخمر فوری ۷ گرم 🧂نصف ق چ نمک 🍙۱ ق چ شکر طرز تهیه خمیر🔻 آرد الک شده رو‌داخل کاسه بریزید و شکر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب کنین)و سپس روشو بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدید. مواد میانی🔻 🥩گوشت چرخ کرده: 400-500 گرم 🌶️فلفل دلمه: 3 عدد 🧅پیاز: 2 عدد 🥦جعفری 🍅رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری 🍅 گوجه فرنگی:3عدد 🧉 روغن:1 قاشق چای خوری 🧉 فلفل سیاه 🌶️ فلفل تند 🧄سیر: 2-3 حبه 🧂نمک ‼️مواد میانی باید خام باشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی تند و آتشین 😝 ترشی خورا دستا بالا 🤚 فلفل مخصوص ترشی کشیده و باریکتره من همینو داشتم. مواد لازم فلفل تند واتشبن نیم کیلو هویج یک عدد سیر سه حبه فلفل دلمه رنگی از هر کدام یک چهارم اختیاریه نداشتید نریزید. ترخان ونعنا وکمی ریحان خشک مقداری تخم گشنیژ ونمک وسرکه به میزارن لازم فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز، سرکه انگور باشه. دو لیوان آب ویک لیوان سرکه ویک قاشق نمک بزارید رو گاز تا بجوش بیاد فلفل رو شسته شده رو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه سپس آبکش کنید. فلفل ها رو بچینید داخل شیشه مابینش هویج، سیر،فلفل دلمه ای وتخم گشنیژ ترخان و ریحان ونعنا بزارید نمک رو داخل سرکه حل کنید وبریزید روی مواد درب شیشه رو محکم ببنیدید وارونه کنید تا درش پرس بشه دو الی سه روز در دمای اتاق ودور از نور آفتاب بزارید بمونه سپس بزارید داخل یخچال بعد از دو هفته قابل مصرفه این ترشی با دیزی وکوفته ونیمرو خیلی عااالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسر رو هم می تونید حتی یلدا هم درست کنید من انار ریختم تم یلدایی بشه😊 طرز تهیه : بیسکویت کاکائویی ۲۰۰ گرم شیر ۳ لیوان آرد سفید ۴۰ گرم (۳ ق غ) نشاسته ذرت ۳۰ گرم ( ۳ ق غ) شکر ۱۲۰ گرم ( نصف لیوان )( بسته به ذایقه میتونین کم و زیاد کنین ) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل نصف ق چ موز ۱ عدد ، انار و .... ( هر نوع میوه ای بخواید ) گردو خرد شده در صورت تمایل بیسکویت رو پودر کردم . شیر و شکر و آرد و نشاسته رو توی یه ظرفی ریختم و مخلوط کردم . زرده تخم مرغ و وانیل رو کمی با چنگال زد و داخل موادم ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم زیر شعله ملایم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه . بعد از حرارت برداشتم یه کم که ولرم شد . داخل جام ها یه ردیف بیسکویت خرد شده ، روش کرمی که درست کردم ریختم و روی اون یه کم موز برش داده و کمی گردو خرد شده و دوباره بیسکویت و به همین شکل لایه به لایه ریختم . من از انار هم در یه لایه استفاده کردم می تونید از هر نوع میوه هم استفاده کنین و حتی پوره موز داخل مواد کرمی بریزین فقط توجه کنین چون موز شیرینه اون وقت شکر کمتر بریزین . بعد هم داخل یخچال گذاشتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☘️تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه. اندازه قالب هم 23تا25 ابتدا این مواد را باهم مخلوط میکنیم. 5عدد زرده تخم مرغ و1تخم مرغ کامل را باهمزن میزنیم وبه نوبه 1/2استکان روغن مایع (60گرم)+1/2 استکان (80گرم)شیر+1استکان (75گرم)آرد و1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و کمی وانیل ایرانی همگی را با همزن بزنید تا مخلوط شوند. جداگانه 5عدد سفیده تخم مرغ را با 1 استکان یا(75گرم) پودر شکر با همزن میزنیم تا پفکی شود و وقتی ظرف را وارونه میکنید نریزد. در این مرحله سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به زرده ها اضافه وبا لیسک به شکل دورانی مخلوط کنید (دقت کنید که آهسته هم بزنید تا پف مایه کیک نخوابه). در دو ظرف مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. (با ترازو این کار را انجام بدین تا دقیق هر دو به دوقسمت مساوی تقسیم شوند). برای قسمت کاکائویی: 10 گرم پودر کاکائو (1ونیم قاشق غذاخوری) را با 30 میلی لیتر آب گرم(4 قاشق غذاخوری) مخلوط وبه مایه کیک اضافه ومخلوط کنید. قالب کیک را کاغذ روغنی بندازید وطبق ویدئو به طور مساوی از موایه کیک لایه لایه بریزید (از هرکدام به طور مساوی 4 قاشق بریزید) و قالب را در فر از قبل گرم شده بادمای 150 درجه به مدت 50 دقیقه تا کیک پخته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان گلم . یکی از تنقلات خوشمزه و حتی به عنوان پیش غذا و دورچین ها می تونین استفاده کنید . خیلی خوشمزه و ترد و عالیه ‌. روغن هم زیاد به خودش جذب نمی کنه آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) آب ۱۶۰ میلی (دو سوم لیوان) تخم مرغ ۱ تا دو عدد سیب زمینی ۲ عدد (حدودا ۲۰۰ گرم) کره ۲۰ گرم نمک ۱ ق چ بیکینگ پودر نصف ق چ زردچوبه به میزان لازم کره رو روی حرارت قرار دادم و آب ریختم داخل قابلمه و وقتی ردی حرارت شروع به جوش ریز کرد . آردی که الک شده رو به یک باره داخلش ریختم و با لیسک یا قاشق چوبی شروع کردم به جمع کردن خمیر و خمیر روی حرارت مدام پشت و رو کردم تا جایی که دیگه منسجم بشه و دیگه نشه جا به جا کرد . بعد از حرارت برداشتم و گذاشتم که از دما بیفته . سیب زمینی ها رو گذاشتم آبپز بشه . بعد پوستش رو کندم و رنده زیز کردم . یا حای می تونین بکوبین فقط حسابی له بشه . کمی نمک و زردچوبه ریختم . خمیر که از دما افتاد تخم مرغ بهش اضافه کردم و مواد سیب زمینی رو ریختم و بیکینگ پودر هم اضافه کردم و با دستم چنگ زدم و ورز دادم . من دیدم خمیرم سفت تره و از ماسوره خوب رد نمیشه . یه تخم مرغ دیگه هم بهش اضافه کردم . بعد داخل قیف همراه ماسوره ریختم . ماسوره ای که استفاده کرم ماسوره شماره 1M هست . حالا هر نوع ماسوره ای که علاقه دارید هم میشه . یه ظرفی که خوب بهتره گود باشه رو داخلش روغن ریختم روی حرارت ملایم قرار دادم . روعن که داغ شد مواد رو از ماسوره رد کردم .تعداد اولی ها رو کوچولو درست کردم بعد مابقیش رو درازتر درست کردم . دل به خواهیه هر طور بخواید . و بعد سرخش کردم . روعنی هم به خودش جذب نمی کنه . فقط باید توی روغن شناور باشه . حرارت هم ملایم باشه روغن هم گرم باشه . یه نکته ای هم بگم سری بعدی هم که درست می کنید داخل روغن سیب زمینی بامیه ای هاتون کف می کنه این کاملا طبیعیه ، توی خمیرهایی که توشون تخم مرغ دادن به دلیل وجود تخم مرغ کف ایجاد میشه . از قیف یکبار مصرف هم اگر بخواید استفاده کنید دو تا سه لا باشه تا پاره نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک با فیلینگ توت فرنگی" تخم مرغ 5 عدد اگر درشت بود 4 عدد هم کافیه شکر 1 پیمانه سر پر آرد سفید 1 و نصف پیمانه (1/5) بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری پُر شیر 4 قاشق غذاخوری مواد فیلینگ شیر سه چهارم پیمانه خامه نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری پودر شکر یا پودر قند نصف قاشق غذاخوری سس توت فرنگی توت فرنگی تازه 350 تا 400 گرم شکر 4 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذاخوری آب 8 قاشق غذاخوری خب حالا طبق معمول اول از همه فر رو با حرارت 175 درجه روشن کنین تخم مرغهارو زودتر بزارین بیرون تا با محیط همدما شه تخم مرغ ، شکر ، وانیل را با دور تند همزن چند دقیقه بزنین تا خوب پف کنه و رنگش روشن و کشدار شه شیر رو اضافه کنین و کم کم آرد و بیکینگ پودر رو روی مواد الک کنین و با لیسک دورانی هم بزنین اینجا همزن دیگه لازم نیست چون پف کیک رو میخوابونه با لیسک در حدی که مخلوط و یکدست شه کافیه بریزینش تو قالب میتونین از کاغذ روغنی استفاده کنین یا کف قالب رو خوب چرب کنین بزارینش تو فر حدودا 10 تا 15 دقیقه پختش زمان میبره اگر قالبتون مثل شکل پهن باشه اگر قالب قطرش زیاد باشه ممکنه این زمان بیشتر شه صبر کنین خوب پف کنه و بپزه بعد با خلال چکش کنین که مغز پخت شه کیک رو از فر خارج کنین بزارین خنک شه شیر ، خامه ، وانیل و پودر قند رو خوب مخلوط کنین به کیک خنک شده کم کم اضافه کنین و صبر کنین تا مواد کم کم به خورد کیکتون بره میتونین بسته سلیقتون همه شیر رو نریزین تا خشکتر باشه بزارینش تو یخچال تا سس رو حاضر کنین خوب خنک شه و جا بیفته نشاسته را با 8 قاشق آب سرد خوب مخلوط کنین تا گلوله نشه توت فرنگی ، شکر و مخلوط نشاسته رو بریزین تو میکسر میکس کنین بزارینش رو حرارت خیلی ملایم حسابی همش بزنین تا غلیظ شه و ته نگیره وقتی سس حاضر شد بزارین ولرم شه و روی کیک پخشش کنین و به دلخواه تزئینش کنین و بزارین 2 ساعت تو یخچال بمونه تا جا خنک شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا ترکی مواد لازم: یوفکای باقلوایی نصف بسته ۵۰۰ گرمی کره ۱۵۰ گرم پودر هل ۲ قاشق غ پودرقند ۴ قاشق غ گلاب ۳ قاشق غ مغز گردوی خرد شده ۲ پیمانه زعفران رقیق شده یکی دو قاشق پودر پسته مقداری برای تزئین مواد لازم برای شربت: شکر یک و نیم پیمانه آب یک پیمانه شیر عسلی نصف پیمانه گلاب ۲ قاشق غ طرز تهیه: اول شربت رو درست میکنیم،برای درست کردن شربت آب،شکر و شیر عسلی را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میذاریم و‌ هم میزنیم تا شکر حل شود بعد اجازه میدیم شربت به جوش بیاد و تا حدودی غلیظ بشه و به قوام بیاد کف حاصل از جوشیدن رو میگیریم وقتی شربت به قوام اومد دو قاشق گلاب اضافه میکنیم و وقتی یکی دو قل دیگه زد گازو خاموش میکنیم. حالا مواد داخل باقلوا رو آماده میکنیم،برای مواد داخلش دو پیمانه گردو را با آسیاب چرخ میکنیم نباید زیاد ریز بشه یا درشت بمونه،بعد از اینکه گردو رو چرخ کردیم،دو پیمانه گردوی خرد شده را با پودر قند و پودر هل مخلوط میکنیم بعد بهش سه قاشق گلاب اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا مواد کمی بهم بچسبن و خمیری شوند. خمیر یوفکای باقلوایی را از بستش خارج کنید من از خمیر یوفکای ایرانی مارک هومینا استفاده کردم ولی اگه خمیر یوفکای ترک پیدا کردین از اونم میتونید استفاده کنید. ورقه های یوفکا خیلی نازکن پس باید خیلی با احتیاط لایه ها رو بردارین،سه لایه از یوفکاها رو یکی یکی پهن کرده و مابینشون رو با قلمو کره مال میکنیم تا لایه ها بهم بچسبن بعد از مخلوط گردو روش میریزیم و روی همه ی قسمتها پهنش میکنیم و شروع به رول کردن یوفکاها میکنیم بعد از رول کردن با کارد تیز به اندازه های سه سانت رول رو برش میزنیم و بهمین ترتیب سه الی چهار تا رول درست میکنیم و در ظرف پیرکس چرب شده کنار هم قرار میدیم و در آخر روی همشونو با قلمو کره میمالیم و برای خوشرنگ شدن کمی زعفران رقیق شده روی باقلواها میمالیم و باقلواها رو در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم و در آخر دو الی سه دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی باقلواها طلایی شود،باید مواظب باشیم باقلواها نسوزن،بعد از اینکه باقلواها رو از فر خارج کردیم همونطور داغ شربت خنک شده را کم کم روش میریزیم و روی باقلواها پودر پسته میریزیم و نیم ساعت بهش اجازه میدیم تا شربت به خورد باقلواها برود. موقع درست کردن باقلوا یه دستمال تمیز روی یوفکاهایی که استفاده نمیکنید بذارید تا خشک نشن،یوفکاهای اضافی رو بسته بندی کرده و تو فریزر نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز وحتی دستگاه ساندویچ ساز هم قابل پخت هست،من داخل قالب تک نفره ریختم وبه شکل دونات دراوردم،خوب بریم سراغ دستور ومیزان مواد،این اندازه ای که می نویسم همین تعدادی میشه که داخل قالب هست: خرمای بدون هسته ۵عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید) شیره انگور ۲ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد) عسل ۳ ق غ مغزیجات دلخواه ۱/۳لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد پودر نارگیل ۱/۳لیوان کره اب شده ۵ ق غ(کره را اب کنید وسپس ۵ ق بردارید) شیر ۶ق غ موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ ارد سفید ۲/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم بیکینگ پودر ۱و ۱/۴ق چ پر تخم مرغ ۱عدد پودرهل یا پودر دارچین ۱/۴ق چ همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید، مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید، پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره ،من شکلات زدم وبا شکلات خوشمزه بود، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک زبرا مواد لازم: * ۵ عدد تخم مرغ + ۱ عدد تخم مرغ * کمی کمتر از یک استکان شکر * ۱ استکان پر آرد * نصف استکان شیر * کمی کمتر از نصف استکان روغن مایع * ۵ گرم بکینگ پودر * ۵ گرم وانیل * ۱/۵ ق غ کاکائو * ۴ ق غ آب داغ نکته: منظور از استکان، استکانهای کمر باریک ترک است. طرز تهیه: ۵ عدد تخم مرغ را زرده و سفیده را از هم جدا کرده و در ظرفهای جدا بریزید. ۱ عدد تخم مرغ کامل را به زرده ها اضافه کرده و با همزن ۴ تا ۵ دقیقه بزنید تا رنگشان تغییر کند. سپس به آنها روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید لازم نیس همزن را روشن کنید در حدی که باهم مخلوط شوند کافیست. حالا آرد، بکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مواد اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه با همزن بزنید. این مواد را کنار بگذارید. سفیده ها را کمی با همزن بزنید سپس شکر را آرام آرام در سه مرحله به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب پف کرده و به حالتی برسد که اگر ظرف را کج کنید از ظرف نریزد. سفیده ها را آرام آرام به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک خیلی آرام آنها را باهم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کاکائو را با آب داغ خوب مخلوط کنید. از مایه‌ی کیک ابتدا ۳ تا ۴ قاشق برداشته و با کاکائو مخلوط کنید سپس نصف مایه کیک را کاکائویی کنید و نصف دیگر سفید بماند. داخل قالب کمر بندی گرد کاغذ روغنی پهن کنید. حالا یک فنجان مواد ساده وسط قالب بریزید سپس یک فنجان مواد کاکائویی وسط مواد ساده بریزید ( مانند فیلم ). همینطور ادامه دهید تا همه مایه‌ی کیک داخل قالب ریخته شود. قالب را چند بار محکم به زمین بکوبید. ( این کار کمک میکند تا کیکتان گنبدی نشود ) داخل فر ۱۵۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید بپزد. توصیه میکنم قبل از ۴۰ دقیقه در فر را اصلا باز نکنید. بعداز پخت از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا پوآچا . مواد لازم: 1 لیوان شیر ولرم 1 استکان آب ولرم (نصف لیوان) 1 استکان روغن مایع (نصف لیوان) 1 استکان ماست (نصف لیوان) 3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 50 گرم کره نرم شده در دمای اناق 7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پیتزا پوآچا: پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید) طرز تهیه: شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است. وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان نکته: خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛