فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی😋😍
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه.
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه.
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه🔻
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ توت فرنگی و میوه
تابه به قطر 20 سانتی متر
مواد لازم پودینگ توت فرنگی:
- توت فرنگی 150 گرم
100 میلی لیتر شیر
- 120 گرم شکر
- پودر ژلاتین (10 گرم)
- 1.1 لیتر شیر
مواد شفاف:
- ژلاتین ۵گرم
- شکر 100 گرم
- آب 800 میلی لیتر
میوه به دلخواه
- پودینگ توت فرنگی: همه مواد را با هم مخلوط کنید، در حین هم زدن بپزید تا بجوشد، در قالب بریزید، بگذارید بماند تا در دمای محیط بماند، از قالب خارج کنید سپس به 16 قسمت مساوی برش دهید.
- مواد شفاف: همه مواد را با هم مخلوط کنید و در حین هم زدن بپزید تا بجوشد
- کمی داخل قالب بریزید تا شفاف شود سپس پودینگ توت فرنگی و میوه ها را بچینید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این میگن دسر 🫶🏼♥️👌🏻
انقدر طعم خوب و بافت لطیفی داره که نگم براتون🌟
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
همه عاشقش میشن 🥰
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
پودر نسکافه آماده ۱ بسته
پودر کارامل ۱ بسته
بیسکوییت پتی بور ۱۸ تا ۲۰ عدد
ژلاتین ۱ ق غ
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🌟اول از همه شیر و ژلاتین و نسکافه و کارامل رو باهم ترکیب کنید و بزارید رو گاز تا کامل حل شه .. لازم نیست بجوشه!!
بعد بیسکوییت و خامه رو اضافه کنید و با گوشتکوب برقی میکسش کنید
تا یکدست بشه.. میتونین تو مخلوط کن هم بریزید ..
💖 بعد هم بریزید داخل قالب سیلیکونی با هر طرحی که دوست داشتین
‼️نیازی نیست قالب رو چرب کنید چون خامه داره راحت خارج میشه از قالب
برای برگردوندن قالبتون اول با یه چاقو بزنید داخل اب جوش بعد دیواره دسر رو از قالب جدا کنید و در نهایت خیلی راحت برمیگرده😍🥰👌🏻
‼️ یک شب حتما تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره
دسر عربی از اون دسرهاست که همه عاشقش میشن..
اگه سوالی داشتی بپرس مثل همیشه جواب میدم☺️🌟
نوش جونتون♥️🫶🏼#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_بادمجان 🍆 .
حدودا برای ۴ تا ۵ نفر خوبه
بادمجان ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
گردو خرد و یا پودر شده ۳ ق غ
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
سیر ۱ حبه
سس مایونز ۲ ق غ
خامه ۲ ق غ
سرکه ۱ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم .
.
بادمجان ها رو شستم روشون چند تکه شکاف انداختم و روی حرارت قرار دادم و کباب کردم و بعد پوستش رو کندم و ساطوری کردم .
تخم مرغ رو آبپز کردم و رنده کردم .
گوجه رو داخل آب جوش یکی دو دقیقه قرار دادم و پوستش رو کندم و بعد نگینی خرد کردم .
خیارشورها رو هم نگینی ریز خرد کردم .
داخل ظرفی بادمجان و جعفری خرد شده و تخم مرغ و گوجه فرنگی و خیارشور و گردو پودر شده رو با هم مخلوط کردم .
برای سس : خامه و سس مایونز و سرکه و نمک و فلفل و سیر رنده شده رو با هم مخلوط کردم .
سس رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . سالاد ما آماده است بهتره یکی دو ساعت داخل یخچال بمونه و بعد سرو بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردویی 🥳🥳🥳🥳
نشاسته گل نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل ساییده نصف ق چ
شکر دو سوم لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یکچهارم لیوان آب
گلوکز یک ق غ سرپر
جوهر لیمو نوک ق چ
روغن مایع چهار ق غ
اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم
ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه
باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کممیکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه
خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_مرغ
من میزان مواد رو چشمی ریختم
از فیله یا سینه مرغ خرد شده استفاده کنید و حرارت ملایم باشه تا مرغ به آرومی بپزه
به جای اسفناج میتونید از فلفل دلمه استفاده کنید
میتونید پنیر خامه ای رو حذف و دو تا سه قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید
خمیر یوفکائی که استفاده کردم برای سمبوسه هست و برشش به صورت مستطیل باریک هست و اکثر سوپر مارکتها دارن
فر من گازی هست و با دمای 200 درجه حدود 30 دقیقه طول کشید تا بورک کاملا طلایی شد
در تابه روی گاز هم میتونید بپزید...کف تابه رو کمی چرب کنید و زیر تابه شعله پخش کن بذارید...یک طرف که طلایی شد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه
بورک رو نباید سرخ کنید و معمولا در فر پخته میشه...ولی دوست داشتید میشه سرخ کرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کوکی های کوچولو رو حتما تستش کنید مخصوصا طرفداران قهوه
علاوه بر شکلش که یاد آور دونه های قهوه هست طعم ملایم قهوه و شکلات رو داره.
بافت داخلش نرم و کیکی هست و بیرونش ترده
البته که رعایت نکات پخت تو بافت کوکی تاثیر داره بریم با هم درستش کنیم
🟣🟣اگه از اکسپلور میایی پستهای قبلی رو از دست نده
کلی آموزشهای جذاب رایگان تو پیجم دارم 😍
که امیدوارم به کارت بیاد
دوره رایگان رو تو هایلایت ها ببین اگه نداریش حتما بهم پیام بده تا لینک تقدیمتون بشه
🟣مواد لازم :
کره هم دمای محیط : ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ : یک عدد
آرد قنادی :۱۳۰ گرم
نشاسته ذرت : ۲۵ گرم
پودر کاکائو ۱۰ گرم
نسکافه فوری : ۵ گرم 1 ق غذا خوری
آب جوش : یک ق غذاخوری
پودر قند : ۷۰ گرم
وانیل : یک دو ق چ
🟣طرز تهیه :
ابتدا نسکافه رو تو آب جوش حل کنید و کنار بگذارید
کره رو به همراه پودر قند حدود ۳ دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و پوک بشه بعد زرده تخم مرغ رو به همراه وانیل اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
نسکافه رو هم اضافه کنید و چند ثانیه دیگه هم بزنید
بعد آرد ، پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو روی مواد الک کنید
ابتدا یه کم با لیسک مخلوط کنید
و بعد در حد چند ثانیه با دور کند همزن بزنید تا یکدست بشه
نکته مهم : دقت کنید اگر زیاد هم بزنید خمیرتون بی کیفیت میشه
هر بار فقط در حد مخلوط شدن مواد و در حد چند ثانیه
خمیر کمی چسبنده هست خمیر رو داخل نایلون بزارید و یک ساعت تو یخچال بذارید.
از خمیرگلوله های 10 گرمی بردارید یا با یه قاشق چایخوری از خمیر بردارین که همه یه اندازه باشن
تو دست حالت بیضی بدین
و با چاقو روی هر کوکی رو شیار ایجاد کنید
🟣خیلی عمیق برش نزنید
اگه دیدین موقع برش کوکی دفرمه میشه یعنی خمیرتون گرم شده حتما بزارین تو یخچال که خنک شه بعد وسط کوکی رو برش بزنید
و تو سینی فر بذارید و مجدد 1 ربع تو یخچال استراحت دهید
و تو این فاصله فر رو هم روشن کنید تا گرم بشه
دمای 170 درجه برقی
و 180 درجه گازی
سینی رو به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت وقتی خنک شد از کاغد جدا کنید و داخل ظرف در بسته نگهداری کنید.
🟣دقت کنید که تایم پخت کوکی ها کوتاهه پس زیاد تو فر نزارید
که کوکی ها خشک میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی😍😋
به جرات ميگم خوشمزه ترين كوكي دنياااااست
كوكي موكا، كره ١٠٠ گرم، پودرقند ٥٠ گرم، نسكافه ١/٥ ق چ، اب ١/٢ ق چ، ارد ١٥٠ گرم، پودر كاكائو ١/٢ق چ یا ۱ ق چ
✅ كره به دما محيط رسيده و پودر قند رو باهمزن بزنيد تا پوك و سبك بشه سپس پود نسكافه گلد رو با اب داخل رسپي تركيب كنيد و به مواد اضافه كنيد اگر خواستيد موكا بشه پودر كاكائو رو هم اضافه كنيد اگر نه كوكي نسكافه اي ميخوايد اضافه نكنيد👋🏻 من بعد از اضافه كردن ارد تصميم گرفتم پودر كاكائو بزنم يهو دلم خواست كوكي موكا بشه براي همين بهش اضافه كردم و هم زدم. خمير بدست امده رو در كيسه فريزر بزاريد و در يخچال ١ ساعت استراحت بديد. بعد از اين زمان خمير رو باز كنيد و كاتر بزنيد ، بره توي فر دستساز بمدت ٢٠ دقيقه يا بره توي فر معمولي با دماي ١٦٠ بمدت ١٥ دقيقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما شب سال نو غذا چی درست میکنید؟؟🧆🍲🍚🐠🐟
.
#سبزی_پلو با #ماهی_شکمپر 🧆🍲🍚🐠🐟
مواد لازم برای ماهی شکم پر
جعفری ۱ دسته کوچک
گشنیز ۱ دسته کوچک
شنبلیله ۱ دسته کوچک
نعنا به دلخواه ۱ دسته کوچک یا (چوچاق از سبزیجات معطر شمال)
رب انار ترش ۲-۳ ق غذاخوری
گردو صد گرم
سیر ۲-۳ حبه
.
ادویه های مزه دار کردن ماهی :
نمک فلفل زردچوبه پاپریکا پودر سیر
.
❌❌برای درست کردن کته سبزی پلو یا شوید پلو حتما اب برنج روکمتر در نظر بگیرین و برنج مرغوب استفاده کنید که برنجتون شفته نشه
.
❌❌ماهی رو قبل از مزه دار کردن حتما خشک کنید
.
🐠🐟دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت پخت بین ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت و برای برشته شدن روی ماهی ۵ دقیقه اخر گریل رو بزنید تا برشته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_سیب_زمینی😍😋
1 1 کیلو سیب زمینی کوچک
1-2 عدد جعفری ریز خرد شده
3 شاخه پیاز سبز
2 حبه سیر
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
نمک
پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و در آب نمک می جوشانند تا نرم شوند.خیلی نرم نشوید وگرنه از هم می پاشن.کره و روغن زیتون را در تابه ای جداگانه بریزید. سیر رنده شده را اضافه کنید و آن را چند نوبت برگردانید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و آن را به نوبت برگردانید و سپس سیب زمینی های آب پز را اضافه کنید. مطمئن شوید که با مخلوط کردن آن رنگ می گیرد. روی پیازچه و جعفری ریز خرد شده بپاشید. در آخر پنیر چدار را اضافه کنید و درب آن را ببندید و بگذارید کاملا آب شود
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی😍😋
• جذاب ترین واسه مهمونیاتون😍
۲۵۰ ماکارونی شکل دار داخل آبجوش بریزید تا بپزه.
ماکارونی آبکش شده، ۱ عدد هویج رنده شده، ۱۰۰ نخودفرنگی پخته شده، ۱۰۰ گرم ذرت پخته شده، ۱۰۰ گرم خیارشور خرد شده، نصف فلفل دلمه ای رنگی خرد شده، نصف سینه پخته و ریش ریش شده.
برای سس:
نصف لیوان سس مایونز، ۱ لیوان ماست چکیده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، ۲ ق غ روغن زیتون، ۱ ق چ سس کچاپ، ۱ ق غ سس خردل، ۱ ق غ آبلیمو تازه ترکیب کنید.
حالا سس اضاف کنید و حسابی مخلوط کنید
بجای گوشت مرغ میتونید از ژامبون هم استفاده کنید.🤤
نوش جان
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی😋😍
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه.
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه.
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه🔻
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
*این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
*آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم
*حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه
*کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
••••●❥JOiN👇🏾
💕
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
❌😍بلاخره تونستم راز چاقی صورت و بفهمم😍❌
👨👩👧👦مهمونی خونه دوستم که دعوت شدم بعد از چند ماه دیدم لپاش گل انداخته 🤔😏
صورتش تپل شده با کلی خواهش و التماس تونستم راز تپلی صورتش بفهمم😚🥺
🟢کانالش براتون میزارم که شما هم مثل من بتونید لپ گلی بشید😍❣️
💥💣میخوای صورتت تپل بشه اینجا بهت توضیح میدم کانال عضو شو 👇
https://eitaa.com/joinchat/3556049684C42f15f1a28
🔰شماره تماس جهت مشاوره 👇
🔶️۰۹۳۹۱۰۷۵۶۷۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیله_استرپیس😍😋
🍗ادویهها و مرینیت:
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر
بهمراه سس خردل و روغن زیتون
🍗بردینگ(پوشش مرغ):
دو پیمانه آرد گندم
نصف پیمانه آرد ذرت
نمک، فلفل سیاه و قرمز
پاپریکا، پودر سیر
اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم
بعد آب سرد
و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید
در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه
در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی
یک سیب زمینی بزرگ آبپز کنید
به قطعات بزرگ خرد کنید
در روغن داغ بسرخید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
همیشه از رنــگ مو استفاده میکردم و از عـواقب این کار خبـر نداشـتم 🙆🏻♀
ریشه موهـام ضعیف شده ،برای یک خانم که همه زیبایی اش به موهاشه ریزش مو آخر افسردگیه🥺
✧با معرفی دوستم، درمان رو با ورود به این کانال شروع کردم ،👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/4113433169Ccd4201619e
✧با مشاوره دکـــتر؛واستفاده از محصول الان دیگه روز به روز#مو هام پر پشت تر میشن👩🏻👩🏻👩🏻👩🏻🌱
🙄باورم نمیشه رشد موهام تو یک ماه بیـــشتر شد🤗🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_متفاوت😍😋
سس داخل سمبوسه:
عدس: ۱ لیوان (۱ ساعت داخل آب بمونه)
پیاز: ۱ عدد (خلال کنید)
پیاز رو به خوبی سرخ کنید و عدسهای خیس شده رو بعد از آبکش کردن به پیاز اضافه کنید و موارد زیر رو اضافه کنید(حرارت زیاد):
-فلفلقرمز: نصف قاشق چایخوری (اگه دوست دارید سمبوسه ها تند باشند)
-نمک
-فلفلسیاه
خوب مخلوط کنید و روی اون آبجوش بریزید تا بپزه. (حدود ۹۰ دقیقه)
داخل یک قابلمه دیگه، یک عدد سیبزمینی رو با آب و نمک بپزید و پوره کنید.
بعد از اینکه عدس پخت، پوره سیبزمینی و جعفری رو اضافه کنید، مخلوط کنید تا یکدست بشه.
در نهایت نون لواش رو مثل من بُرش بدید، سمبوسههارو بپیچید و داخل روغن داغ (روی حرارت کم) سرخ کنید و نوش جون کنید
━#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
❗️عطر و طعم این کانال توی ایتا پیچیده❗️
خورشتام روغن نمینداخت 😢 گوشتش سفت میشد🤢 با کلی ادویه مزه آب میداد، لیموهم میزدم تلخ میشد 😫
قورمه سبزی باید #سیاه باشه
باید بوش 7 تا خونه بپیچه😜
۱۰ راز #طلایی و مهمش اینجاس👇
بیا راز خوشمزه شدن خورشتها رو یاد بگیر👩🍳👇
💥اوووف چقدر خوشمزس🤤👌
https://eitaa.com/joinchat/1003488011C2f14d91515
تمام آشپزای ایتا اینجا جمع شدن بزن رولینک تا ببینی 😳👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی ترد 🥐🧆🥪
.
مواد لازم :
سیب زمینی زرد ۶۵۰ تا ۷۰۰ گرم
ادویه ها:
پودر پیاز ۱ ق.چ
زردچوبه ⅔ ق.چ
نمک ۲ ق.چ
فلفل قرمز ½ ق.چ
اورگانو یا آویشن یا هر سبزی معطری ۱ .۵ ق.م
.
پودر نان ۳ ق.مرباخوری یا ¼ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
.
نکات :
1️⃣سیب زمینی ۹۰ درصد باید پخته بشه .
2️⃣سیب زمینی باید از دما بیوفته
3️⃣تخم مرغ و سیب زمینی و انقدر همبزنید تا کاملا بخورد هم بزن .
4️⃣روغن که داغ شد سیب زمین و سرخ کنید .
دمای متوسط .
5️⃣بعد از پخت حتما روی دستمال حوله ای برای روغن گیری قرار بدین .
•••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_پنیری😍😋
یک بسته نان تست
۲ عدد سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ عدد هویج
۱ عدد فلفل دلمه
پنیر پیتزا
برای سس
۱ ق غ پنیر ماسکارپونه
۱ ق غ سس مایونز
ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
*این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
*آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم
*حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه
*کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
••••●❥JOiN👇🏾
💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی😍😋
• جذاب ترین واسه مهمونیاتون😍
۲۵۰ ماکارونی شکل دار داخل آبجوش بریزید تا بپزه.
ماکارونی آبکش شده، ۱ عدد هویج رنده شده، ۱۰۰ نخودفرنگی پخته شده، ۱۰۰ گرم ذرت پخته شده، ۱۰۰ گرم خیارشور خرد شده، نصف فلفل دلمه ای رنگی خرد شده، نصف سینه پخته و ریش ریش شده.
برای سس:
نصف لیوان سس مایونز، ۱ لیوان ماست چکیده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، ۲ ق غ روغن زیتون، ۱ ق چ سس کچاپ، ۱ ق غ سس خردل، ۱ ق غ آبلیمو تازه ترکیب کنید.
حالا سس اضاف کنید و حسابی مخلوط کنید
بجای گوشت مرغ میتونید از ژامبون هم استفاده کنید.🤤
نوش جان
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردویی 🥳🥳🥳🥳
نشاسته گل نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل ساییده نصف ق چ
شکر دو سوم لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یکچهارم لیوان آب
گلوکز یک ق غ سرپر
جوهر لیمو نوک ق چ
روغن مایع چهار ق غ
اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم
ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه
باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کممیکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه
خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛