eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅موادلازم: 🌈مرغ چرخ کرده (مخلوط سینه وران مرغ یافقط سینه) من۲تاسینه و۱ران مرغ برداشتم ولی شما۱سینه و۱ران باتوجه به تعدادنفراتتون میتونین بردارین 🌈پیازرنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈سیررنده شده۲حبه 🌈فلفل دلمه ای رنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈آردنخودچی یاسوخاری برای انسجام۲ق غ 🌈تخم مرغ۱عدد 🌈زعفران غلیظ دم کرده 🌈ادویه،نمک،فلفل،،زرچوبه،آویشن به مقدارلازم ____ ✅موادمیانی رولت: 🌈 هویج پخته ی آب پزشده۱عدد 🌈پیازداغ 🌈گردوخوردشده 🌈زرشک 🌈جعفری تازه یاسبزی خشک معطر ____ ✅موادلازم برای سُس 🌈رب گوجه فرنگی۲-۳ق غ 🌈نمک وفلفل 🌈۲آبلیمو 🌈آب جوش۱ لیوان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
43.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یه غذای ساده اس با طعم و مزه وعطر جدید و پیشنهاد می کنم اگه از غذاهای تکراری خسته شدید حتما درستش کنید و لذت ببرید😋 برنج ۳/۵ پیمانه، ساق مرغ ۶عدد، قارچ ۲۰۰گرم، پیاز بزرگ دوعدد، لیمو ترش تازه یک عدد، زست لیمو یک ق چ، روغن زیتون دو ق غ، روغن حیوانی یا کره ۶ق غ ادویه مرینیت مرغ👈نمک،فلفل سیاه، پولبیبر، تخم گشنیز،پاپریکا، زعفرون برای پلو من از ادویه پلویی استفاده کردم، روغن حیوانی یا کره دو ق غ 🔺من از ترکیب برنج طارم محلی و دودی هاشمی استفاده می کنم چون عطر و طعمش عالیه ترکیب اینجوریه👇👇👇 🔺برای هر پنج پیمانه برنج طارم محلی از یه پیمانه برنج هاشمی دودی استفاده می کنم 🔺برنج طارم محلی برنج کشت اوله و حتما باید ۶ساعت قبل پخت با نمک خیس بشه تا بهترین پخت و داشته باشید 🔺رسپی اصلیش قارچ نداره 🔺من از ساق مرغ استفاده کردم شما می تونید از سینه مرغ هم استفاده کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
40M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت هویچ😍😋 برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم هویج بزرگ ۲ عدد پیاز ۱ عدد آلو بخارا یا آلوچه یا آلو پیوندی ۸ تا ۱۰ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم زعفران به میزان لازم . پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، گوشت های خورشتی رو هم بهش اضافه کردم کمی زردچوبه ریختم و کمی تفت دادم و روش کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه . هویج رو هم خلالی رنده کردم ( من از رنده آلمانی استفاده کردم) با روغن کمی تفت دادم موقعی که کمی تفت داده شد یه مقدار زعفران بهش اضافه کردم و دیگه همون جا هم این بار کمی رب گوجه ریختم و تفت دادم و بعد کمی از آب گوشت داخلش ریختم و بهم زدم و وقتی گوشت نیم پز شده داخل قابلمه ریختم با گوشت ها بپزه . آلوچه ها رو هم توی آب نیم ساعت خیسوندم و بعد آبش رو بیرون ریختم و نیم ساعت آخر داخل خورش ریختم . نمک هم ریختم . وقتی خورشتم جا افتاد از حرارت برداشتم . من چون شیرین دوست ندارم شکر بهش اصافه نکردم چون ما شیرین دوست نداریم دوست دارین بهش شکر بریزین خیلی ها توش لیمو عمانی یا آبلیمو هم میریزن من دیگه آلوچه ریختم .🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴1 بسته ژله بلوبری رو با1 لیوان اب جوش حل کنید2 قسمت کنین. به یکی رنگ آبی رویال بزنین به یکی دیگه1 قطره رنگ آبی آسمانی و 1قطره رنگ سبز بزنین. وقتی سرد شد به هرکدوم 1/4لیوان شیر یا بستنی آب شده اضافه کنین برای رنگ بنفش، نصف بسته پودر ژله انگور (3 ق غ سرپر) رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین.وقتی سرد شد 1/4 لیوان شیر یا بستنی آب شده بریزین ژله سفید هم با همین روش با پودر ژله آلوئه ورا درست میشه ژله های رنگی رو تو ظرفهای جدا ریخته بذارین تو یخچال سفت بشن با پشت ماسوره کاتر بزنین چند قاشق از ژله بنفش رو تو مولد دم پری دریایی چرب شده بریزین بذارین سفت بشه. ژله رو از مولد خارج کنین با توجه به گنجایش قالب تعدادی پودر ژله آلوئه ورا نیازه. هر بسته رو با1/5 لیوان آب جوش حل کنین بذارین سرد بشه کمی آلوئه ورا کف قالب بریزین بذارین تو یخچال نیم‌بند بشه ژله دم پری دریایی رو بذارین وسط قالب،دیواره قالب رو با ژله های رنگی پر کنین ژله آلوورا رو توی قالب بریزین پر بشه بذارین یخچال چند ساعت بمونه قالب رو چند ثانیه تو آب گرم نگهدارین و ژله رو برگردونین تزئین کنین. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ابپزشده دو لیوان شیر دو قاشق تخم مرغ یک عدد ارد ذرت چهار ق غ پنیر پارمسان ۳ ق غ پنیر چدار ۴ ق غ ( هر چی بیشتر ،خوشمزه تر) نمک وفلفل سیاه هر کدوم یک ق چ پودر سیر و اویشن اختیاری هست . سیب زمینی و شیر با چنگال یا گوشتکوب له کنید .با گوشتکوب برقی انجام ندید چسبندگیش کم میشه .حالا بقیه مواد اضاف میکنیم هم میزنیم توی قیف میریزیم و با روغن داغ سرخ میکنیم تا برشته بشه.اگه قیف ندارید وسط دو تا مشما فریزر بزارید پهن کنید وبا قالب کوچک دایره ای، قالب بزنید بشکل حلقه در بیارید سرخ کنید اگه از ارد گندم استفاده کنید طعم تردی نداره و داخل پفک مثل نون خمیر میشه حتما اردش ذرت باشه تا ترد بشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تیرامیسو مواد لازم: لیدی فینگر ۱ الی ۱/۵ بسته قهوه ۱ لیوان خامه قنادی ۲ کاپ (۴۵۰ گرم) زرده تخم مرغ ۶ عدد شکر نصف لیوان (۶-۷ ق غ) پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۴۵۰ گرم پور کاکائو طرز تهیه: آب جوش و با قهوه فوری قاطی کن بذار کنار تا خنک شه ۶ تا زرده تخم مرغ، نصف لیوان پودر قند یا شکر و بریز و خوب قاطی کن و رو آب گرم ۸ دقیقه همش بزن و بعد بذارش کنار تا یکم ولرم شه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای با همزن برقی خوب قاطی کن و ۲ قاشق از اون قهوه ای که درست کردی بعد تخم مرغ هارو اضافه کن و دوباره قاطی کن تو یه ظرف دیگه خامه بزن تا یکم پف کنه (۳ دقیقه) بعد به مواد اضافه کن (تو ۲ مرحله) و قاطیشون کن لیدی فینگر بزن تو قهوه بذار کف ظرف و نصف خامه ها دوباره لیدی فینگر و دوباره خامه بعد سلفون بکش و بذار ۱۰ الی ۱۲ ساعت یخچال پودر کاکائو الک کن و سروش کن 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ویفر از جمله خوراکی های نوستالژی که همه دوست دارند🤗 اینکه بتونی این خوشمزه رو خودت تو خونه درست کنی که دیگه محشر👌 آرد 1 و نیم پیمانه، پودر قند1 ونیم پیمانه، روغن نصف پیمانه، وانیل نوک ق چ، اسانس پرتقال ۴قطره، ورق میکادو ۶ الی ۷ 🔴آرد را ۱۵ دقیقه تفت بدید و الک کنید. پودر قند هم الک کنید بعد روغن را اضافه و ۱۰ دقیقه تفت بدید در آخر وانیل و اسانس را اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. بیش از اندازه نزارید مواد خنک بشه خیلی داغ هم استفاده نکنید که ویفرتون نرم بشه. طوری باشه که راحت بتونید مواد رو روی نون پخش کنید، ۲الی ۳ ساعت داخل یخچال بزارید و بعد برش بدهید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها عاشق این ویفر مدادی خوشگل و بامزه میشن🥰 🔪سر ویفرها رو با چاقو به صورت مثلثی برش بدید 🥣داخل دو تا پیاله شکلات سفید رو بن ماری کنید 🟪داخل یکی از پیاله ها مقداری رنگ پودری صورتی بریزید و هم بزنید 📝سر ویفر رو داخل شکلات سفید بزنید و برای نوکش شکلات چیپسی کاکائویی بزارید 🟩میتونید برای نوک مداد بجای شکلات چیپسی اونارو داخل شکلات قهوه ای بزنید 🟪ته ویفر رو داخل شکلات صورتی بزنید 🕑بزارید خودشو بگیره 🎀داخل نایلون بزارید و با روبان ببندید. یه ایده عالیه برای تولد ها و مدرسه بچه ها❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاام قشنگا😍 ببینید چی داریییییم!! لازانیای‌ مرغ 😎✋🏻 👈🏻خب بریم سراغ طرز تهیه: اول دو تا پیاز متوسط رو نگینی کنین و با کمی روغن تفتش بدید. بعد که پیازا سبک شدن، یک عدد سینه مرغ رو هم به تیکه‌های کوچیک تقسیم کنید و بهش اضافه کنین. (تو این مرحله فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر و نمک هم بزنین!) بعد که مرغ هارو تفت دادین یدونه فلفل دلمه‌ای رو هم نگینی کنین و به موارد اضافه کنید! بعد ازینکه مرغ کامل پخته شد نوبت اضافه کردن قارچه! حواستون باشه که قارچ ها رو حتما آخر کار به موادتون اضافه کنین که آب نندازن! حالا بریم سراغ سس بشامل جذاب: ۲۵ گرم کره رو با‌ دو قاشق آرد تفت بدین تا خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده.بعد ۲ پیمانه شیر رو کم کم بهش اضافه کنین و مدام هم بزنید که گلوله نشه.وقتی به غلظت رسید تموومههه! نمک و فلفل یا جوزهندی هم آخرش اضافه کنین!حالا کف ظرف رو چرب کنید و لازانیا بچینید و سه قاشق سس بشامل بریزید روش بعد و موادتونو به همراه پنیر پیتزا اضافه کنید و لایه لایه ادامه بدید.حالاااا فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه؛ بعد لازانیا رو داخل فر بذارین تا پنیر ها آب و روی لازانیا طلایی بشه. تموومه✋🏻✋🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کچاب 🥰 مواد لازم: 📝 آب یک لیوان فرانسوی نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری سرخالی سرکه یک چهارم لیوان فرانسوی شکر یک چهارم لیوان فرانسوی رب ۲ قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری سرپر پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پاپریکا ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه یا قرمز به میزان دلخواه(قابل حذف) روغن زیتون یا روغن مایع یک قاشق غذاخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سیب زمینی و تخم مرغ غذای ایتالیایی بپز. چرا میگم سیب زمینی و تخم مرغ چون این دو مواد اصلی این رسپی هستن "نیوکی" یا "نوکی" از لحاظ تلفظ یا ماکارونی سیب زمینی دوتا سیب زمینی رو بزار آبپز بشه رنده کن و با گوشت کوب خوب له کن یه تخم مرغ بهش بزن یه لیوان آرد دو صفر و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کن خوب ورز بده به چهار قسمت تقسیم کن هر قسمت رو به رول های باریک در بیار رول هارو به قطعات کوچک تقسیم کن روش آرد بریز تا نچسبن به هم میتونی با پشت چنگال یا پشت سبد یا رنده اونارو شکل بدی یا نه فقط گلوله های کوچک دربیاری. بزار آب جوش بیاد مثل ماکارانی بریز تو آب هر وقت اومد روی آب بعد از ۶ الی ۸ دقیقه آبکشی کن تو تابه کره بنداز نصف پاکت خامه هم دمای محیط شده بریز نمک و فلفل و پاپریکا اضافه کن دو قاشق سس پستو بریز و ماکارونی سیب زمینی رو اضافه کن روش حتما پنیر پارمسان بزن با هر نوع سس دیگه ای هم میتونید درست کنید سس قارچ، سس گوجه، سس پِستو... درست کنید و حالشو ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت خوشمزه🍗🍖 مواد لازم📝 *️⃣سینه و ران مرغ یک عدد *️⃣دوتا سیب زمینی بزرگ *️⃣یه لیوان سر خالی پنیر پیتزا *️⃣پودر پاپریکا و پودر آویشن و نمک (دوقاشق چایخوری) *️⃣پودر سیر یک قاشق چایخوری *️⃣تخم مرغ سه عدد *️⃣آرد یه لیوان(داخلش یه قاشق پاتریک،پودر سیر و فلفل سیاه) *️⃣پودر سوخاری (یه لیوان) . . اول تیکه های مرغ رو با کمی نمک،زردچوبه و ادویه کاری میذارم کامل آب پز بشه و بعد ریش ریش میکنیم. سیب زمینی هارو هم میذاریم خوب آب پز بشه و همونطوری داغ داغ با هر چی که داشتیم له میکنیم. حالا مرغ های ریش شده رو با سیب زمینی له شده و پنیر پیتزا و ادویه ها مخلوط میکنیم. اگه احساس کردین چسبناکه،یه قاشق آرد و یه قاشق روغن زیتون اضافه کنید. با دشت بهشون فرم دلخواه بدین،بعد بذارید نیم ساعت تو فریزر بمونه تا خوب سفت بشه که راحت تو پودر سوخاری و تخم مرغ بغلتونیدش. بعد کراکت هارو اول تو آردی که مزه دارش کردیم میغلتونیم،(حتما تکون بدین تا آرد اضافیش بریزه✋🏻) بعد تو تخم مرغ و بعدش هم تو پودر سوخاری. تابه رو داغ کنید،توش یکن روغن بریزید و دوطرف کراکت هارو سرخ کنید و بعد نوش جان❤️ 🔻اصلا نیاز نیست روغن زیادباشه چون مواد داخلش کاملا پخته است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مواد ساده و بدون زحمت یه دسر شیک و خوشمزه درست کنید🤩 مواد لازم: پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته پودر ژله آلوئه ورا ۱ بسته پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه ساده ۲۰۰ گرم بیسکوئیت ساقه طلایی به مقدار لازم توت فرنگی به مقدار لازم 🔸برای اینکه هیچ دونه ی حل نشده ای از ژله باقی نمونه حتما بعد ریختن آبجوش ظرف رو روی حرارت کتری بذارید و هم بزنید تا ژله کاملا شفاف بشه. 🔸اگه از قالب سیلیکونی استفاده میکنید نیازی به چرب کردن قالب نیست. 🔸بعد از اینکه ژله توت فرنگی ۳۰-۴۰ دقیقه تو یخچال موند میتونید مایه پنیری رو روش بریزید. 🔸برای اینکه دسرتون به راحتی از قالب جدا بشه تو یه ظرف بزرگتر آبجوش بریزید و قالب رو تا نیمه تو آبجوش بذارید ۱۰ ثانیه نگه دارید بعد به راحتی ژله از کف قالب جدا میشه. بعد از اینکه دسر از قالب جدا شد یک ربع دیگه دوباره تو یخچال بذارید تا ژله ها آب نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم رستورانی 😋 مواد لازم: 1 عدد کلم قرمز کوچک 2 قاشق مرباخوری نمک دانه درشت 1 قاشق مرباخوری جوهر لیمو یک لیوان سرکه نصف لیوان اب خنک اب یک لیمو کلم ا ریز خرد کرده و بشویید. آن را در سینی قرار دهید، نمک، آب لیمو را اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط کنید.آن را بمالید. ظرف شیشه ای را با فشار دادن آن پر کنید. نمک لیمو، سرکه و آب آشامیدنی را اضافه کنید و پوشش را ببندید آن را زیر و رو کرده و به مدت دو روز در یخچال استراحت دهید.بعد از دو روز کلم ترش ارغوانی ما آماده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش زودتر این دسر خوشمزه و خاص یادمیگرفتم 🍮 مواد لازم: دوبسته بیسکوییت پتی بور ساده +شیر لایه دوم: ۴پیمانه شیر ۴قاشق غذاخوری شکر ۵قاشق غذا خوری کاستارد ۱پیمانه بستنی وانیلی لایه سوم: ۲بسته ژله توت فرنگی ۲لیوان آب جوش ۱پیمانه توت فرنگی اسلایس شده . یکی از آسان‌ترین و در دسترس‌ترین جایگزین‌ها برای پودر کاسترد، پودینگ‌های وانیلی آماده است. این پودینگ‌ها به‌راحتی در سوپرمارکت‌ها پیدا می‌شوند. برای تهیه پودینگ باید محتوای بسته را با ۲ لیوان شیر سرد مخلوط و به‌مدت ۲ دقیقه با همزن برقی میکس کنید. اضافه‌کردن کمی نشاسته ذرت و پنیر خامه‌ای به پودینگ، طعم و بافتی نزدیک به کرم کاسترد ایجاد می‌کند. اگر طعم پودینگ را دوست ندارید، می‌توانید به‌سادگی با چند ماده اولیه ساده کاسترد خانگی درست کنید. مواد لازم: برای تهیه کاسترد خانگی ۲ پیمانه شیر ۵۰ گرم شکر ۳ عدد زرده تخم مرغ ۲۰ گرم آرد ذرت نوک قاشق چای‌خوری پودر وانیل نوک قاشق چای‌خوری پودر وانیل با استفاده از مقادیر بالا می‌توان به‌اندازه مصرف ۴ نفر کاسترد تهیه کرد. تهیه مواد اولیه ۱۰ دقیقه و پخت کاسترد ۱۵ دقیقه زمان لازم دارد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مواد ساده و بدون زحمت یه دسر شیک و خوشمزه درست کنید🤩 مواد لازم: پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته پودر ژله آلوئه ورا ۱ بسته پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه ساده ۲۰۰ گرم بیسکوئیت ساقه طلایی به مقدار لازم توت فرنگی به مقدار لازم 🔸برای اینکه هیچ دونه ی حل نشده ای از ژله باقی نمونه حتما بعد ریختن آبجوش ظرف رو روی حرارت کتری بذارید و هم بزنید تا ژله کاملا شفاف بشه. 🔸اگه از قالب سیلیکونی استفاده میکنید نیازی به چرب کردن قالب نیست. 🔸بعد از اینکه ژله توت فرنگی ۳۰-۴۰ دقیقه تو یخچال موند میتونید مایه پنیری رو روش بریزید. 🔸برای اینکه دسرتون به راحتی از قالب جدا بشه تو یه ظرف بزرگتر آبجوش بریزید و قالب رو تا نیمه تو آبجوش بذارید ۱۰ ثانیه نگه دارید بعد به راحتی ژله از کف قالب جدا میشه. بعد از اینکه دسر از قالب جدا شد یک ربع دیگه دوباره تو یخچال بذارید تا ژله ها آب نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با این مواد حدود ۲۰ عدد شیرینی درمیاد کره ۷۵ گرم پودر قند ۱۲۰ گرم معادل سه‌چهارم لیوان (من نصفشوریختم) آرد ۱۲۰ گرم معادل سه‌چهارم پیمانه وانیل نصف‌ق‌چ تخم مرغ ۱ عدد کشمش پلویی نصف لیوان طرز تهیه: کره رو با همزن میزنیم تا پوک بشه، پودر قند رو اضافه میکنیم و پنج دقیقه با همزن میزنیم، تا حسابی رنگش روشن بشه، این وسط وانیل رو هم اضافه میکنیم، تخم مرغ رو اضافه و یک دقیقه دیگر هم میزنیم، حالا آرد رو اضافه میکنیم و مواد رو با لیسک هم میزنیم، کشمش رو در آخر ریخته و بعد از مخلوط کردن مواد رو در قیف بدون ماسوره میریزیم، توی سینی فر کاغذ روغنی انداخته، شیرینی ها رو با فاصله روی سینی با قیف یا قاشق میزنیم، زیاد بزرگ‌نباشن چون پخش میشن، روشون کمی پودر قند الک میکنیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم نکته: عزیزانی که توی تستر میپزند دمای فر رو روی ۱۳۰ بزارن چون حرارت تستر زیاده، زود شیرینی میپزه و پخش نمیشه، شیرینی کشمشی کوپولی دارید اونوقت نکته: به جای کره میتونید از روغن جامد استفاده کنید... 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پوشاک مدلند💃
😎‌‌شیک استایلااااا توجه کنیددد📣📣 دیگه وقت تو الکی تلف نکن😌 اگه دنبال یه کانال خوب و باکیفیت و مطمئن هستی هرچی زودتر بیا اینجا 🥳👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1805648659C660006b46c قیمتای باور نکردنی بیا خودت ببین ازهمه جا ارزونتر😳💶🤗خرید کن بقیه پولت رو سود کن😉 ✅ارسال به همه جا رایگان🚛 ✅👗بهترین و خوشگل ترین لباس ها ✅👡کتونی وصندل های نایک😉🤩 ✅🪡دوخت عالی و باکیفیت💯 هرچی زودتر عضو شو تا از دستش ندادی🔮 👍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 به دوتا تیکه سینه مرغ ۱ ق م زنجبیل رنده شده ۲ تا ۳ حبه سیر رنده شده ۱ ق م نمک ۱ ق م فلفل سیاه تازه آسیاب شده ۲ ق غ گرد نون باگت ۱ پیاز متوسط رنده شده این میزان ۳ تا برگر بهتون میده برای خمیر نون همبرگری هم : یک لیوان آب ولرم ۱ ق غ شکر ۱.۵ ق غ مایه خمیر ۱ ق م نمک حدود ۳ لیوان آرد / حتما حتما حتما از آرد مخصوص نون استفاده كنيد. اصطلاحا بهش ميگن آرد گنبد/ حتما حتما از مايه خمير تازه استفاده كنيد. مايه خمير كهنه عمل نمياد و همه زحماتتون هدر ميرهو یک سوم لیوان روغن مایه خمیر رو عمل بیارید (آب ولرم و شکر و مایه خمیر _۳ دقیقه استراحت ) مایه خمیر عمل اومده و نمک و آرد رو مخلوط کنید- پنج دقیقه ورز بدید و بعد روغن رو اضافه كنيد و باز هم ورز بديد، با دستگاه حدود پنج دقيقه و با دست، يكربع ديگه ورز بديد.در ظرف دربسته ۱ ساعت استراحت بدید به خمیر و بعد کل ساندویچ رو به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه بپزید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
با سلیقه رو میشه از روی بچه مرتب و خوش لباس تشخیص داد😎 ینی تو این کانال باشی کمتر از پرنسس واسه دخترت 👸و شاهزاده کوچولو برا پسرت🤴نمیتونی انتظار داشته باشی ما بهترین ها رو به شما ارائه میدیم👌 معتبرترین کانال لباس کودک در ایتا✅ ⭕️با نازلترین قیمت ⭕️تنوع محصول به قیمت عمده ✅پاسخگویی سریع https://eitaa.com/joinchat/433848989Cbb70c52f62
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول اینکه برای تشخیص کله گوسفند از کله بز باید ب کناره های چشم نگاه کنید اگر در کنار هر دو چشم حفره وجود داشت کله گوسفند هست. کله گوسفند حتی اگر تمیز باشد حتما حتما ب روی اجاق کباب کنید تا کمی روی پوست اون برشته بشه و موهای زیر پوست از بین برن بعد ب مدت ۱۵ دقیقه توی ظرف آب بزارید و بعد از این تایم کاملا کله رو بشورید تا زمانی ک آبی ک در آن کله رو میشورید شفاف بشه (صرفا برای شفاف شدن آب کله پاچه و تمیز شدن مجرای گوش و بینی و زبان) بعد در یک قابلمه حدودا ۴ تا پیاز متوسط رو ک نیم خلال کردیم ب همراه ۶ حبه سیر ۳ تکه شده با مقداری روغن تفت میدهیم تا سبک شوند. بعد ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کرده کمی تفت میدهیم. کله و پاچه و نخود و آب جوش رو اضافه میکنیم (آب تا جایی ک روی کله رو بگیره). حدودا ۲ ساعت ابتدا با شعله زیاد تا زمانی ک آب ب جوش بیاد و بعد با شعله متوسط میپزیم. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی هایی ک سوراخ کردیم رو ب همراه ۲ قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیسل خوشمزه با سیب زمینی ترد و خوشمزه. طرز تهیه: اول سینه مرغ رو برش عای نازک میدیم و خوب میکوبیم تا بافتش باز بشه بعد با نمک و فلفل و زعفران و پیاز و ابلیمو مزه دار کنید.بعد کمی استراحت اول تو ارد سفید و بعد در تخم مرغ کامل زده شده که با دو قاشق شیر یا اب رقیق شده و بعد در پودر یا ارد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و نوش جان.😋😋😋 طرز تهیه سیب زمینی رستورانی: سیب زمینی رو برش های یکدست بزنید بعد از شستن در اب جوش تا چهار پنج دقیقه بگذارید تا نیم پز بشه بعد بلافاصله با اب سرد ابکش کنید و خشکشون کنید و نمک بزنید ودر روغن سرخ کنید. پ.ن دوستان از ارد یا پودر میتونید برای شنیسل استفاده کنید. میتونید مرغ ها رو فقط نمک و فلفل بزنید. تخم مرغ رو با شیر یا اب حدود یک تا دوقاشق رقیق کنید. برای سیب زمینی هم میتونید بعد خشک کردن سیب زمینی را داخل ارد سفید بغلطونید یه لایه نازک روش باشه کافیه بعد سرخ کنید تا ترد تر بشه. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫خدایا با امید به رحمت تو شب میخوابم و امید دارم که بهترینها را برایم رقم بزنی چون به لطف و مهربانیت💞 یقین دارم بخیر 🌸