15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ عسلی
مواد لازم:
بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم
عسل 🍯۱ ق چ خ
روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن.
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن.
⭕️نکته:
استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخوام برا همیشه خیالتو از بابت #فلافل راحت کنم! اینم از یه دستور بی نقص و امتحان شده برای فلافل که طعمشو تضمین میکنم😎
مواد لازم :
نخود ۲ لیوان
پیاز متوسط ۱ عدد
ادویه مخصوص فلافل
سیب زمینی آبپز ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق م
فلفل قلمی ۱ عدد
کنجد برای تزئین
نمک، فلفل سیاه
پودر گشنیز
فلفل قرمز
گشنیز تازه
سیر ۴ حبه
پودر سیر
زیره سبز
زردچوبه
پاپریکا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_شکلاتی
سه تا تخم مرغ یک لیوان شکر را با همزن زدم تا حجمش دوبرابر بشه وکرم رنگ بشه
کمی وانیل وگلاب زدم و نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیرکاکائو اضافه کردم وهم زدم
دو و نیم لیوان آرد ویک قاشق غذاخوری پکینگ پودر و چهار قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم
داخل قالب کیک یزدی کاغذ مخصوص گذاشتم و با ملاقه کوچیک از مایه کیک داخلشون ریختم و روی مایه کیک شکلات سکه ای ریختم داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بیست دقیقه پایین گذاشتم ۵دیقه بالا بادمای ۱۰۰درجه تا کیکها پخته بشه وبا خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر درآوردم
نوش جونتون
ادمین مونا 😌❤️#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_سالاد_الویه😍😋
با چند تا کار ساده و راحت الویه رو اینجوری جینگول کن
⛔️فقط اینو بگم چند تا نکته داره، که الان دارم میگم رعایت نکنی الویه وا می ره و خوب فرم نمی گیره
❌نکته اول؛ مواد الویه رو اگر چرخ ، رنده یا له می کنید بذارید کامل خنک بشه بعد بهش سس مایونز بزنید، طعم عالی میشه، سس کمتری جذب می کنه
❌نکته دوم :به مواد الویه سس و خامه کمتر برنید، چون اینجوری چسبندگی سیب زمینی از بین نمیره و برای قالب زدن بهتره ، وااا نمیره ، هم اینکه چون با سس کاورشمی کنیم، نباید پر سس باشه
❌نکته سوم:موقعی که مواد رو قالب می زنید خوب فشرده کنید تا حفره ایی نمونه، و لایه ها کامل بچسبن بهم
❌مورد دیگه اینکه تخم مرغ ها رو بعد از رنگ کردن حتما بذارید یخچال، خیلی خوب برش می خوره و خورد نمیشه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ذغالی
.اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی #چای_آلبالو🍒
بهترین خواص این چایی از بین بردن چربی دور شکم و کاهش وزنه که باید یکساعت قبل از غذا یک استکان خورده بشه باعث کاهش اشتها میشه و احساس سیری بهتون دست میده...😍☘️
آلبالو یک استکان، آب جوش دو استکان، نبات یک تکه کوچک، زنجبیل تازه یک تکه، دارچین یک تکه
🍒برای درست کردنش ب قصد کاهش وزن نبات رو حذف و زنجبیل و دارچین رو برای اثر و چربی سوزی بیشتر اضافه کنین
🍒وقتی رنگ آلبالو کاملا از بین رفت چایی شما دم کشیده
🍒اگر آلبالو ها سفت بود اواخر دم کشیدن با گوشکوب برقی کمی میکس کنین...
🍒اگر توی کتری میخاین درست کنین اول بیست دقیقه توی شعله مستقیم بجوشه بعد داخل قوری یک ربع روی سماور یا کتری دم بکشه
🍒برای دم کردن ۱۵دقیقه توی قوری درب قوری و نذارین تا دیگه نجوشه و کف نکنه و رنگشو تغییر نده....#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_کارامل بیسکویتی💚
✅مواد لازم
شکر ۳ ق غ
شیر یک لیوان
#بیسکویت پتی بور ساده ۱۳ عدد
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک ق چایخوری
شکر برای مواد بیسکویتی ۱ الی ۲ ق غ
✅طرز تهیه داخل ویدیو هست.
❌آب قابلکه تا نصف قالبتون باشه
❌شکر خیلی سریع میسوزه پس حواستون باشه که نسوزه و سریع از روی حرارت بردارید.
❌آب قابلمه جوش بیاد بعد قالبو بذارید.
❌بعد از پخت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد برگردونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_انبه🥭
بهتر از این ترشی نداریم هم خوشمزه و هم خیلی سریع آماده میشه.
پس اگر دوست داشتید اول سیو کنید و بعد هم بفرستید واسه دوستانتون که اهل ترشیجات هستند.
.
مواد لازم
انبه سبز یک کیلو
زردچوبه یک ق م
نمک دو ق م
کشمش دو ق س
برگه زردآلو یک سوم لیوان
تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری
رازیانه یک ق م
فلفل قرمز سه الی ۴ عدد
فلفل سیاه یک ق چ
سرکه یک و نیم لیوان
سیر ۳ الی ۴ حبه
سیاه دانه یک ق چ
.
نکته: حتما از انبه سبز ریز استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد
پودر سیر🧄 ۱ ق.غ
پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ
آویشن🍃 نصف ق.چ
پاپریکا 🌶۱ ق.غ
فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم
شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان
آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ
پودر سوخاری پانکو🍘
آرد تمپورای پانکو🍘
.
نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن.
فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی #چای_آلبالو🍒
بهترین خواص این چایی از بین بردن چربی دور شکم و کاهش وزنه که باید یکساعت قبل از غذا یک استکان خورده بشه باعث کاهش اشتها میشه و احساس سیری بهتون دست میده...😍☘️
آلبالو یک استکان، آب جوش دو استکان، نبات یک تکه کوچک، زنجبیل تازه یک تکه، دارچین یک تکه
🍒برای درست کردنش ب قصد کاهش وزن نبات رو حذف و زنجبیل و دارچین رو برای اثر و چربی سوزی بیشتر اضافه کنین
🍒وقتی رنگ آلبالو کاملا از بین رفت چایی شما دم کشیده
🍒اگر آلبالو ها سفت بود اواخر دم کشیدن با گوشکوب برقی کمی میکس کنین...
🍒اگر توی کتری میخاین درست کنین اول بیست دقیقه توی شعله مستقیم بجوشه بعد داخل قوری یک ربع روی سماور یا کتری دم بکشه
🍒برای دم کردن ۱۵دقیقه توی قوری درب قوری و نذارین تا دیگه نجوشه و کف نکنه و رنگشو تغییر نده....#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد
پودر سیر🧄 ۱ ق.غ
پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ
آویشن🍃 نصف ق.چ
پاپریکا 🌶۱ ق.غ
فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم
شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان
آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ
پودر سوخاری پانکو🍘
آرد تمپورای پانکو🍘
.
نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن.
فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_انبه🥭
بهتر از این ترشی نداریم هم خوشمزه و هم خیلی سریع آماده میشه.
پس اگر دوست داشتید اول سیو کنید و بعد هم بفرستید واسه دوستانتون که اهل ترشیجات هستند.
.
مواد لازم
انبه سبز یک کیلو
زردچوبه یک ق م
نمک دو ق م
کشمش دو ق س
برگه زردآلو یک سوم لیوان
تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری
رازیانه یک ق م
فلفل قرمز سه الی ۴ عدد
فلفل سیاه یک ق چ
سرکه یک و نیم لیوان
سیر ۳ الی ۴ حبه
سیاه دانه یک ق چ
.
نکته: حتما از انبه سبز ریز استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛