16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_کارامل بیسکویتی💚
✅مواد لازم
شکر ۳ ق غ
شیر یک لیوان
#بیسکویت پتی بور ساده ۱۳ عدد
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک ق چایخوری
شکر برای مواد بیسکویتی ۱ الی ۲ ق غ
✅طرز تهیه داخل ویدیو هست.
❌آب قابلکه تا نصف قالبتون باشه
❌شکر خیلی سریع میسوزه پس حواستون باشه که نسوزه و سریع از روی حرارت بردارید.
❌آب قابلمه جوش بیاد بعد قالبو بذارید.
❌بعد از پخت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد برگردونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_انبه🥭
بهتر از این ترشی نداریم هم خوشمزه و هم خیلی سریع آماده میشه.
پس اگر دوست داشتید اول سیو کنید و بعد هم بفرستید واسه دوستانتون که اهل ترشیجات هستند.
.
مواد لازم
انبه سبز یک کیلو
زردچوبه یک ق م
نمک دو ق م
کشمش دو ق س
برگه زردآلو یک سوم لیوان
تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری
رازیانه یک ق م
فلفل قرمز سه الی ۴ عدد
فلفل سیاه یک ق چ
سرکه یک و نیم لیوان
سیر ۳ الی ۴ حبه
سیاه دانه یک ق چ
.
نکته: حتما از انبه سبز ریز استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد
پودر سیر🧄 ۱ ق.غ
پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ
آویشن🍃 نصف ق.چ
پاپریکا 🌶۱ ق.غ
فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم
شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان
آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ
پودر سوخاری پانکو🍘
آرد تمپورای پانکو🍘
.
نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن.
فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی #چای_آلبالو🍒
بهترین خواص این چایی از بین بردن چربی دور شکم و کاهش وزنه که باید یکساعت قبل از غذا یک استکان خورده بشه باعث کاهش اشتها میشه و احساس سیری بهتون دست میده...😍☘️
آلبالو یک استکان، آب جوش دو استکان، نبات یک تکه کوچک، زنجبیل تازه یک تکه، دارچین یک تکه
🍒برای درست کردنش ب قصد کاهش وزن نبات رو حذف و زنجبیل و دارچین رو برای اثر و چربی سوزی بیشتر اضافه کنین
🍒وقتی رنگ آلبالو کاملا از بین رفت چایی شما دم کشیده
🍒اگر آلبالو ها سفت بود اواخر دم کشیدن با گوشکوب برقی کمی میکس کنین...
🍒اگر توی کتری میخاین درست کنین اول بیست دقیقه توی شعله مستقیم بجوشه بعد داخل قوری یک ربع روی سماور یا کتری دم بکشه
🍒برای دم کردن ۱۵دقیقه توی قوری درب قوری و نذارین تا دیگه نجوشه و کف نکنه و رنگشو تغییر نده....#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد
پودر سیر🧄 ۱ ق.غ
پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ
آویشن🍃 نصف ق.چ
پاپریکا 🌶۱ ق.غ
فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم
شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان
آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ
پودر سوخاری پانکو🍘
آرد تمپورای پانکو🍘
.
نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن.
فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_انبه🥭
بهتر از این ترشی نداریم هم خوشمزه و هم خیلی سریع آماده میشه.
پس اگر دوست داشتید اول سیو کنید و بعد هم بفرستید واسه دوستانتون که اهل ترشیجات هستند.
.
مواد لازم
انبه سبز یک کیلو
زردچوبه یک ق م
نمک دو ق م
کشمش دو ق س
برگه زردآلو یک سوم لیوان
تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری
رازیانه یک ق م
فلفل قرمز سه الی ۴ عدد
فلفل سیاه یک ق چ
سرکه یک و نیم لیوان
سیر ۳ الی ۴ حبه
سیاه دانه یک ق چ
.
نکته: حتما از انبه سبز ریز استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
سلام
وقت بخیر
قصد داریم
شعبه رعد الغدیر را در مازندران ایجاد کنیم
میخواهیم از سرمایهگذاران و علاقمندان دعوت کنیم
https://eitaa.com/joinchat/2138506035Ce6fb454c03
جهت همکاری وارد این کانال شوید.
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک دبل چاکلت 😍😋
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
شیر ۱ لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم
آرد نول دو لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک یک هشتم ق چ
تخم مرغ ، وانیل ، شکر را بزنید تا کرمی رنگ شوند سپس شیر و روغن را اضافه و در نهایت شکلات ذوب شده(ترجیحا تلخ) را بیافزاییدمواد آردی که از قبل الک شدن را طی سه مرحله اضافه و با لیسک بزنید. در آخر اگه نیاز بود حدود یک دقیقه با دور کند همزن مواد رو بزنید تا یک دست شود کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و مایه ی کیک را درون قالب ریخته و برای اینکه مایه یکنواخت پخش بشه دو بار روی سطح کار بکوبید داخل فر ۱۸۰ درجه ی از قبل گرم شده(برای فر های برقی که شامل مایکروفر و سولاردوم و توستر میشه بیست درجه کمتره دما یعنی باید صد و شصت باشه) به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید. حتما با خلال دندان تست کنید که پخته باشه خلال دندون را در مرکز کیک فرو ببرید اگه تمیز خارج شد کیک پخته ولی اگه مواد چسبید بهش یعنی کیک کامل نپخته زمان پخت با توجه به سایز قالب متغییره بعد نیم ساعت اول پخت هر پنج دقیقه چک کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🏮۶ راهکار فوقالعاده برای افزایش رزق و روزی
حیف که هنوز خیلی از افراد، از این راه های
ارزشمند بی خبرن!!! 😔
ببین چقدر پیام افزایش رزق و روزی و رضایت
برامون فرستادن 😊😘👇
https://eitaa.com/herzenafis/10394
https://eitaa.com/herzenafis/10394
💥امیدوارم به زودی پیام رضایت تو رو ببینم😉
.
19.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزه مهمونی به این میگن
دیپ بیکن وپنیر
موادلازم:
پیاز یک عدد بزرگ ترجیحا پیاز قرمز
بیکن یا ژامبون ۶ورق
پنیرخامه ای یک بسته
ادویه ها:نمک،فلفل،اورکانو یا کمی اویشن
اول همه پیازهامو نگینی میکنیم وبا۱قاشق روغن سرخ میکنیم یکم ک طلایی شد دو ق آب بهش اضافه میکنم وباشعله کم تفت میدیم هروقت آب تموم شد دوباره این کارومیکنم تا پیازها کاراملی بشه۳ باراین کاروتکرار میکنیم
بعد ازاون تابه رونشورید وژامبوم هاروتوهمون تابه تفت میدیم ژامبون یا بیکن چون چربی داره نیازی ب اضافه کردن روغن نیست .بعد ازسرخ شدن بیکن ها پیازو وبیکن ومخلوط میکنیم وپنیرمون رواضافه وادویه هارو میزنیم هم میزنیم ومخلوط میکنیم تایکدست بشه درآخرم نون خای مزه دار شده رو دورش بچینید میتونید با چیپس هم میل کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🕋 آخرین خبرها و محتواها از #حج تمتع و #عمره ⁉️
😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1308688696Ce16b49f1d1
🕌 اربعین، کی و چطور بریم⁉️
بزنید رو لینک👇↙️
http://eitaa.com/joinchat/1308688696Ce16b49f1d1
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ
مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز
فلفل قرمز 1 عدد
فلفل سبز 1 عدد
خامه 200 میلی لیتر
ادویه کاری 1/2 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک
1 مشت پنیر موزارلا یا چدار رنده شده
2 قاشق غذاخوری آرد
4-5 قاشق غذاخوری آب
آماده سازی:
مرغ را به تیکه هایِ کوچک خُرد کنید. پیاز و فلفل را هم ریز خُرد کنید. روغن را در تابه داغ کرده و مرغ را کمی تَفت بدید. پیاز و فلفل ها را اضافه کرده و به تَفت دادن ادامه بدید نمک و ادویه را هم اضافه کنید
خامه را داخل آن بریزید و رویِ حرارتِ متوسط کمی بپزید در آخر مقداری پنیر اضافه کنید و مخلوط کنید و از رویِ اُجاق بردارید
نان ها را درست از وسط نِصف کنید
سپس اِبتدا پنیر و سپس 1 تا 2 قاشقِ غذاخوری مرغ بین آن بریزید و نان را مثلِ فیلم تا بزنید
سپس آن را رویِ سینیِ فِرِ پوشانده شده با کاغذِ پخت قرار دهید و رویِ آن پنیر بپاشید در فِرِ 190 درجه از قبل گرم شده حدود 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛