eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با مرغ و نان لواش😋❤️ مواد لازم: سینه مرغ خرد شده سه تکه روغن مایع سه قاشق غذاخوری ابلیمو دو قاشق غذاخوری فلفل سبز یک عدد ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی سیر یکی دو حبه پیاز دو عدد خلالی خردشده فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده طرز تهیه نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا باشه،گیاهی باشه اینقدر هم خوشمزه😍😋 مواد لازم: پاستا: ۴۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد جعفری: ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه گوجه: ۴ عدد سویا : ۳/۴ پیمانه گردو آسیاب شده: ۴ قاشق غذاخوری مرزه: ۲ قاشق مرباخوری تخم گشنیز و زنجبیل :نصف قاشق مرباخوری زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری نمک/ فلفل پنیر گیاهی چدار دمای ۲۰۰ درجه /۱۰ دقیقه عزیزای دلم من از سویا غیرتراریخته مانداسوی بافت ریز استفاده کردم. 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی😍😋 مواد لازم برای قالب قطر ۲۰ معمولی یا ۲۳ سانت میان تهی تخم مرغ 🥚۳ عدد وانیل🌸 نصف ق چ شکر 🍚۳/۴ پیمانه شیر🥛 ۳/۴ پیمانه روغن🥃 ۱/۲ پیمانه آرد سفید🥡 ۱ پیمانه پودر کاکائو🍫 نصف پیمانه بکینگ پودر 🥄۲ ق چ طرز تهیه : تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید.سپس‌شیر و روغن مایع را اضافه‌کنید و مخلوط‌کنید و در نهایت مواد خشک الک شده را اضافه و ترکیب کنید. و در فر ۱۷۰ درجه از قبل داغ شده بمدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزید. برای سس شکلاتی یک و نیم لیوان شیر🥛 ۲ق غ پودر کاکائو🍫 ۲ق غ نشاسته ذرت🌽 ۳ق غ شکر🍚 ۲۵ گرم کره 🧈 تمام مواد را بجز کره باهم ترکیب کنید و روی حرارت بذارید و مثل فرنی هم بزنید تا کمی غلیظ بشه(خیلی نباید سفت بشه). وقتی به غلطت رسید از روی حرارت بردارید و کره را اضافه و ترکیب کنید و‌روی‌کیک بریزید و به دلخواه با توت فرنگی یا شکلات تزین کنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه: 1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید. 2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه و بذارید گوشت بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس. : 1 ق غ رب گوجه تفت داده شده و ادویه ها (1ق چ نمک و پودر گشنیز، نصف ق چ فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا)، 1ق غ رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه رنده شده 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده بذارید جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید . 1 فنجان آب به سس اضافه و هم بزنید. شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید. مواد گوشتی رو با 1ق غ زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فلفل دلمه ای……۲عدد سینه مرغ…..۲۵۰ گرم پیاز…..۱عدد سیر…..۳حبه پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری پنیر پیتزا…..به مقدار لازم نمک و فلفل و پودر گوجه قارچ…..۲۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 . این کتلت گوشت و بادمجون یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزست که اگه از غذاهای تکراری خسته شدید بهتون پیشنهاد میکنیم حتما این کتلت رو درستش کنید . مواد لازم👇 گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم بادمجون کبابی: ۱۵۰گرم پیاز: ۱عدد سیر: ۳حبه ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ جعفری خوردشده: ۴ق.غ . بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر. از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم. تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم. این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه. این کتلت متفاوتو خوش عطرو خوشمزه رو برای یکبارم شده امتحان کنید قطعا عاشقش میشیدو میره تو لیست غذاهای همیشگیتون😍😋 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دو قلم مواد ، خوراکی خوشمزه برای مدرسه بچه ها درست کن🤩💝🥰 ☘️☘️مواد لازم: سیب زمینی پخته شده ۲ عدد متوسط نشاسته ذرت ۲ ق غ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم جعفری خرد شده ۱ ق غ (به دلخواه) 🌼🌼نکته : 🌟برای سرخ کردن کرانچی ها حتما روغن داغ باشه اما شعله ملایم باشه 🌟حتما حتما شعله ملایم باشه 🌟از ظرف کوچک برای سرخ کردن استفاده کنید که روغن زیادی نبره 🌟اندازه یه بند انگشت روغن داخل تابه باشه کافیه 🌟جعفری قابل حذف هست 🌟بعد سرخ شدن روی پارچه تمیز بزاربد تا روغن اضافش گرفته بشه 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 3 این خرما قالبی ها هم شیک مجلسی خوشمزه و مقوی هستن😋😍 مخصوص پذیرایی ،مجالس 🌹 مواد لازم خرما بدون هسته و شیره نیم کیلو یا ۵۰۰ گرم کنجد تفت داده شده نصف پیمانه پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق پر پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه پودر زنجفیل و پودر هل نصف قاشق چ ارده ۳ قاشق نکاتش 🌹میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید فقط قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه. 🌹کنجد رو حتما روی حرارت کم تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه و بوی خامیش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه تا تلخ نشه. 🌹قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره. 🌹در آخر یک ربع بذارین داخل یخچال بعد به راحتی از قالب جدا کنید. 🌹من از بيسکوئيت پتی بور کاکائویی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده با یک ق پودر کاکائو هم استفاده کنید. 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 لپه: ۵ قاشق غذاخوری (۹۰ دقیقه اجازه بدید داخل آب خیس بخوره) گوجه: ۶-۷ عدد رو پوره (یا رنده) کنید و ۳۰ دقیقه داخل ماهیتابه حرارت بدید. پیاز: ۲ عدد (ریز) با یکم روغن سرخ کنید (۶-۷ دقیقه) گوشت قرمز: ۲۰۰ گرم (گوسفندی یا گوساله به سلیقه خودتون، من ماهیچه گوساله استفاده کردم) گوشت رو اضافه کنید و ادویه رو بزنید. زیره سیاه: (تازه با هاون آسیاب کنید): ۲ قاشق چای‌خوری پُر زردچوبه: ۱/۵ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری خوب مخلوط کنید و ۶-۷ دقیقه دیگه سرخ کنید. گوجه رو اضافه کنید. به همراه آب و اجازه بدید ۹۰ دقیقه روی حرارت کم بپزه. بعد از ۹۰ دقیقه لپه خیس خورده، نمک، ۳-۴ تا لیمو عمانی و یکم آب اضافه کنید و ۹۰ دیگه بذارید تا بپزه. کته هم با آب و روغن و نمک بار بزارید. بادمجون رو قاچ کنید، سرخ کنید (کم، هر طرف ۲ دقیقه). ۲۰ دقیقه پایانی پخت خورشت، بادمجون رو به اون اضافه کنید(حرارت کم) تمام. داخل همون روغن که بادمجون رو سرخ کردید سیب‌زمینی هم سرخ کنید و نوش جون کنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 دو سوته ی خوشمزه😍 350 گرم قارچ، 2 عدد پیاز، 4 عدد فلفل سبز، 2 عدد فلفل دلمه رنگی، 2 حبه سیر له شده، 1 ق غ رب گوجه، 200 میلی لیتر پوره گوجه یا 2 عدد گوجه بزرگ رنده شده، 4 ق غ روغن زیتون، 200-250 میلی لیتر آب گرم، 1 ق چ پودر فلفل قرمز، 1 ق چ فلفل سیاه، 1 ق چ آویشن 🔴 قارچ، پیاز و فلفل ها را خرد کنید،در تابه پیازها را به مدت 3 دقیقه تفت دهید سپس قارچ ها را اضافه کرده و به مدت 5-6 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید حرارت را کمتر کنید و فلفل ها را اضافه کنید و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید رب گوجه را اضافه و کمی تفت دهید،پوره گوجه، سیر رنده شده، ادویه و نمک را اضافه،خوب مخلوط کنید و 1-2 دقیقه دیگر بپزید،در نهایت آب داغ را بریزید و 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛