eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه کلم 😍😋 مواد لازم : برنج 🍙دو پیمانه سبزی معطر خورد شده🌿(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه🫛 نصف پیمانه کشمش یا زرشک🍇 (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی 🥩۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ🍃 ادویه 🥄(پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی🥫 نصف پیمانه روغن🥃 زعفران به میزان لازم💛 رب انار نصف پیمانه 🥣(بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر🍇🍚 نمک و فلفل 🧂🌶به میزان لازم آب💧 سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سیب زمینی تنوری😍😋 مواد لازم: سیب زمینی کوچک:🥔 ده عدد نمک و فلفل🌶🧂 یک قاشق چایخوری روغن زیتون🫒 یک قاشق غذاخوری برای سس مخصوص: زرده تخم مرغ🥚 یک عدد سرکه🍇: یک قاشق غذاخوری نصف لیمو ترش🍋 نمک و فلفل سیاه:🌶🧂 یک قاشق چایخوری ماست چکیده:🍶 دو قاشق غذاخوری سیر: 🧄۲ حبه روغن زیتون: 🫒۳ قاشق غذاخوری شوید🌿، جعفری☘️ و پیازچه ی خرد شده🌱: هرکدام یک قاشق غذاخوری دو عدد خیار🥒 یک عدد پیاز بنفش🧅 نکته: اگه حس بدی به زرده تخم مرغ خام دارین میتونین مراحل هم زدن سس رو، روی حرارت بخار آب انجام بدین. ولی پنج دقیقه هم زدن سس، با موادی که بهتون گفتم، هیچ اثری از بوی تخم مرغ باقی نمیذاره. نکته: سیب زمینی ها رو نیم ساعت آب پز کنین و بعد تنوریشون کنین تا کاملا ترد بشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز نگینی شده ۱ عدد بزرگ گوشت چرخکرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم سبزی دلمه خرد شده ۳۰۰ گرم ▪️ترکیب سبزی میتونه متفاوت باشه ولی من از ترکیب ۲۰۰ گرم تره+۲۰۰گرم جعفری+۱۰۰ گرم ترخون+۱۰۰ گرم مرزه+چند شاخه پیازچه همیشه استفاده میکنم لپه ۲/۳ لیوان(نپخته) حدود ۱۴۰ گرم برنج ۲/۳ لیوان(نپخته) حدود ۱۴۰ گرم نمک+فلفل+زردچوبه به میزان لازم برگ مو به میزان لازم . ابتدا لپه را از قبل خیس کرده سپس با آب بپزید برنج را هم از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کرده سپس بجوشانید و آبکش کنید(مغز برنج رو کمی سفت تر بردارید) پیاز را تفت دهید تا سبک شود سپس فلفل و زردچوبه افزوده کمی که تفت خورد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت دهید سپس سبزی خرد شده را اضافه و تفت دهید تا سبزی نرم شود لپه و برنج نیم پز را اضافه و مخلوط کنید در انتها بچشید و نمک به اندازه لازم اضافه و حرارت را خاموش کنید. دمبرگ های برگ مو را بچینید و برگها را بشوئید. و ۱ دقیقه در حدی که رنگ برگها تغییر کند در آب جوش قرار داده و آبکش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب ، این کوکی ها خیلی راحت آماده می شوند ، و بچه های شما مطمئنا طعم آن را دوست دارند ، حتماً بپزید! ⠀ عناصر تخم مرغ - 2 عدد. آرد - 180 گرم بلغور جو دوسر خشک (در مخلوط کن خرد کنید) - 170 گرم. کره ذوب شده - 100 گرم شکر- 180 گرم نمک - 1/3 قاشق چایخوری(ویدیو یادم رفت بگم) وانیلین - یک قاسق چای خوری پودر بیکینگ - 1 قاشق چایخوری شکلات 50 گرم. مخمر فعال یک قاشق چای خوری تخم مرغ و شکر رو باهم‌مخلوط میکنیم تا کرنی رنگ بشه آرد و ارد جودوسر رو بهش اضافه میکنیم ،بکینگ پودر،وانیل،نمک،مخمرفعال و کره ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم و ام میزنیم تا خنیرمون یک دست بشه از خنیرمون کف دستمون گواه میکنیم پهن میکنیم میچینیم روی کاغذ روغنی و روش تکه های شکلات میزاریم میزاریم داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کردیم به مدت25الی 30 دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کوکی های ما حاضره نوش جان🥰❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 دو سوته ی خوشمزه😍 350 گرم قارچ، 2 عدد پیاز، 4 عدد فلفل سبز، 2 عدد فلفل دلمه رنگی، 2 حبه سیر له شده، 1 ق غ رب گوجه، 200 میلی لیتر پوره گوجه یا 2 عدد گوجه بزرگ رنده شده، 4 ق غ روغن زیتون، 200-250 میلی لیتر آب گرم، 1 ق چ پودر فلفل قرمز، 1 ق چ فلفل سیاه، 1 ق چ آویشن 🔴 قارچ، پیاز و فلفل ها را خرد کنید،در تابه پیازها را به مدت 3 دقیقه تفت دهید سپس قارچ ها را اضافه کرده و به مدت 5-6 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید حرارت را کمتر کنید و فلفل ها را اضافه کنید و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید رب گوجه را اضافه و کمی تفت دهید،پوره گوجه، سیر رنده شده، ادویه و نمک را اضافه،خوب مخلوط کنید و 1-2 دقیقه دیگر بپزید،در نهایت آب داغ را بریزید و 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سیب زمینی متوسط:۳ عدد، تخم مرغ:۲ عدد، جعفری خورد شده:۱ دسته، سیر:۳ حبه، نمک،زردچوبه، پنیر پیتزا:۱۵۰ گرم مایه گوشتی: فلفل دلمه ای:نصف ۱ عدد،گوجه:۲ عدد، پیاز ۲ عدد، پیازچه:یه دسته، گوشت چرخکرده۲۰۰ گرم، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر سیب زمینی هارو پوست گرفته رنده کنید و آبشو بگیرین و بذارین روی یه پارچه که کامل آبش بره. 2عدد تخم مرغ، جعفری خورد شده،ادویه ها و پنیر رنده شده رو اضافه و خوب هم بزنید کف سینی فر کاغذ روغنی بندازین و با قلمو چرب کنید و مواد سیب زمینی رو بریزین کفش و بذارین تو فر از قبل گرم شده رو برنامه ی پخت با فن تو دمای ۱۵۰ درجه ۲۵ دقیقه یا در فر گازی ۱۶۰درجه ۳۰ دقیقه بعد از پخت کاغذ روغنیشو جدا کنید و بذارین تا خنک شه و گوشه هاشو برش بزنید فلفل دلمه،پیاز،گوجه،پیازچه رو خورد کنید تو تابه تفت بدین گوشت چرخکرده رو اضافه وقتی آبشو کشید رب و ادویه هارو اضافه کنید. از مواد بریزین رو سیب زمینی و رول کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بذارین چرب کنید و رولتو روش بذارین و روش پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای و گوجه بریزین. تو فر ۱۷۰ درجه، ۱۰ دقیقه تا پنیر روش طلایی بشه 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد الویه تک‌نفره هم شیک ترِ هم به صرفه ترِ مواد لازم: قالب شیرینی زبان نان تست سالاد الویه سس مایونز سس کچاپ کالباس پنیر گودا طرز تهیه: با قالب شیرینی زبان نان تست رو قالب بزنید داخلش رو با سالاد الویه پر کنید از پایین فشار بدید تا از قالب خارج بشه سس مایونز رو داخل قیف بریزید و روی سالاد رو طرح بندازید با کاتر گل کالباس و پنیر گودا رو قالب بزنید و روی سالاد بزارید برای مدل بعدی تزئین، یک ردیف سس مایونز و یک ردیف سس کچاپ بریزید و با سیخ چوبی رفت و برگشت بکشید تا طرح بیفته با کالباس و پنیر گودا که کاتر زدید تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده……۵۰۰ گرم ارد سوخاری…..۱/۳ پیمانه پیاز اب گرفته…..۱عدد نمک،فلفل،زردچوبه،سماق…..به مقدار لازم گوجه…..۴عدد زعفران کره پیاز قرمز و جعفری گوشت را به همراه پیاز اب گرفته و ارد سوخاری و ادویه و زعفران خوب مخلوط کنید و ورز دهید.بعد در دست به اندازه یه نارنگی برداشته و رول کنید.داخل تابه گریل با کمی کره سرخ کنید.داخل همون تابه گوجه نگینی شده را بریزد بعد ادویه اضافه کنید و کره بریزد.کمی که ابش جمع شد،یه تکه نان لواش داخلش بندازیذ تا گوجه و کره به خورد نون بره،یه تکه کباب گذاشته و پیاز و جعفری مابینش بزارید و رول کنید بهتون پیشنهاد میکنم این رول های خوشمزه را حتما امتحان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد برای قسمت وانیلی ۱ ق غ خوری برای سس شکلات ۱۰۰ گرم شکلات سکه ای رو بن ماری کنید بهش ۲ ق غ خوری روغن مایع اضافه کنید(فندوق یا بادوم زمینی دلبخواه) تخم مرغ +شکر+وانیل حسابی بزنید کرم رنگ بشه.بهش شیرو اضافه کنید یه هم کوچولو بزنید .بعدم نوبت روغنه.آردو بکینگ پودرو الک کنید با کمک همزن دستی اضافه کنید .مواد رو به دوقسمت تقسیم کنید .به یکیش آرد و به اون یکی پودر شکلات اضافه کنید .قالب ۲۳ سانتی یا لوف ۱۲ در ۲۲ رو کاغذ بذارید مثل من مایع کیک و بریزید .توو فر قبل گرم شده با درجه ی ۱۷۵ به مدت تقریبا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید .کمی که خنک شد سس رو بریزید روش 😍 نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی رنگینک چیه و برا کجاست؟ رنگینک خرما فوق العاده خوشمزه و مقویه که با چایی خیلی میچسبه😍👌 رنگینک برای شهرای جنوبیه که سر سفره در کنار ماهی میزارن چون ماهی سرده و رنگینک سردیه ماهیو از بین میبره🐟🤌 🌱مواد لازم آرد ۲۰۰ گرم آرد نخودچی ۵۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم کره ۵۰ گرم روغن مایع ۱۴۰ گرم پودر هل نصف تا یک ق چ پودر دارچین یک سوم تا یک ق چ خرما ۲۰ عدد گردو ۵ الی ۷ عدد ⚜️هر بار که اردو تو تابه تفت میدید برای مرحله ی بعدی دوباره الک کنید ⚜️روغنو کم کم اضافه کنید تا موادوتون غلظت مناسب برسه ⚜️بدون قالب هم میتونید درست کنید ⚜️بهتره از آرد سنگک استفاده کنید ⚜️اگر پوست خرما نازک نبود حتما بگیرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با مرغ و نان لواش😋❤️ مواد لازم: سینه مرغ خرد شده سه تکه روغن مایع سه قاشق غذاخوری ابلیمو دو قاشق غذاخوری فلفل سبز یک عدد ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی سیر یکی دو حبه پیاز دو عدد خلالی خردشده فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده طرز تهیه نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا باشه،گیاهی باشه اینقدر هم خوشمزه😍😋 مواد لازم: پاستا: ۴۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد جعفری: ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه گوجه: ۴ عدد سویا : ۳/۴ پیمانه گردو آسیاب شده: ۴ قاشق غذاخوری مرزه: ۲ قاشق مرباخوری تخم گشنیز و زنجبیل :نصف قاشق مرباخوری زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری نمک/ فلفل پنیر گیاهی چدار دمای ۲۰۰ درجه /۱۰ دقیقه عزیزای دلم من از سویا غیرتراریخته مانداسوی بافت ریز استفاده کردم. 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی😍😋 مواد لازم برای قالب قطر ۲۰ معمولی یا ۲۳ سانت میان تهی تخم مرغ 🥚۳ عدد وانیل🌸 نصف ق چ شکر 🍚۳/۴ پیمانه شیر🥛 ۳/۴ پیمانه روغن🥃 ۱/۲ پیمانه آرد سفید🥡 ۱ پیمانه پودر کاکائو🍫 نصف پیمانه بکینگ پودر 🥄۲ ق چ طرز تهیه : تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید.سپس‌شیر و روغن مایع را اضافه‌کنید و مخلوط‌کنید و در نهایت مواد خشک الک شده را اضافه و ترکیب کنید. و در فر ۱۷۰ درجه از قبل داغ شده بمدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزید. برای سس شکلاتی یک و نیم لیوان شیر🥛 ۲ق غ پودر کاکائو🍫 ۲ق غ نشاسته ذرت🌽 ۳ق غ شکر🍚 ۲۵ گرم کره 🧈 تمام مواد را بجز کره باهم ترکیب کنید و روی حرارت بذارید و مثل فرنی هم بزنید تا کمی غلیظ بشه(خیلی نباید سفت بشه). وقتی به غلطت رسید از روی حرارت بردارید و کره را اضافه و ترکیب کنید و‌روی‌کیک بریزید و به دلخواه با توت فرنگی یا شکلات تزین کنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: 1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید. 2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه و بذارید گوشت بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس. : 1 ق غ رب گوجه تفت داده شده و ادویه ها (1ق چ نمک و پودر گشنیز، نصف ق چ فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا)، 1ق غ رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه رنده شده 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده بذارید جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید . 1 فنجان آب به سس اضافه و هم بزنید. شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید. مواد گوشتی رو با 1ق غ زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فلفل دلمه ای……۲عدد سینه مرغ…..۲۵۰ گرم پیاز…..۱عدد سیر…..۳حبه پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری پنیر پیتزا…..به مقدار لازم نمک و فلفل و پودر گوجه قارچ…..۲۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 . این کتلت گوشت و بادمجون یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزست که اگه از غذاهای تکراری خسته شدید بهتون پیشنهاد میکنیم حتما این کتلت رو درستش کنید . مواد لازم👇 گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم بادمجون کبابی: ۱۵۰گرم پیاز: ۱عدد سیر: ۳حبه ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ جعفری خوردشده: ۴ق.غ . بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر. از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم. تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم. این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه. این کتلت متفاوتو خوش عطرو خوشمزه رو برای یکبارم شده امتحان کنید قطعا عاشقش میشیدو میره تو لیست غذاهای همیشگیتون😍😋 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دو قلم مواد ، خوراکی خوشمزه برای مدرسه بچه ها درست کن🤩💝🥰 ☘️☘️مواد لازم: سیب زمینی پخته شده ۲ عدد متوسط نشاسته ذرت ۲ ق غ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم جعفری خرد شده ۱ ق غ (به دلخواه) 🌼🌼نکته : 🌟برای سرخ کردن کرانچی ها حتما روغن داغ باشه اما شعله ملایم باشه 🌟حتما حتما شعله ملایم باشه 🌟از ظرف کوچک برای سرخ کردن استفاده کنید که روغن زیادی نبره 🌟اندازه یه بند انگشت روغن داخل تابه باشه کافیه 🌟جعفری قابل حذف هست 🌟بعد سرخ شدن روی پارچه تمیز بزاربد تا روغن اضافش گرفته بشه 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 3 این خرما قالبی ها هم شیک مجلسی خوشمزه و مقوی هستن😋😍 مخصوص پذیرایی ،مجالس 🌹 مواد لازم خرما بدون هسته و شیره نیم کیلو یا ۵۰۰ گرم کنجد تفت داده شده نصف پیمانه پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق پر پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه پودر زنجفیل و پودر هل نصف قاشق چ ارده ۳ قاشق نکاتش 🌹میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید فقط قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه. 🌹کنجد رو حتما روی حرارت کم تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه و بوی خامیش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه تا تلخ نشه. 🌹قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره. 🌹در آخر یک ربع بذارین داخل یخچال بعد به راحتی از قالب جدا کنید. 🌹من از بيسکوئيت پتی بور کاکائویی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده با یک ق پودر کاکائو هم استفاده کنید. 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لپه: ۵ قاشق غذاخوری (۹۰ دقیقه اجازه بدید داخل آب خیس بخوره) گوجه: ۶-۷ عدد رو پوره (یا رنده) کنید و ۳۰ دقیقه داخل ماهیتابه حرارت بدید. پیاز: ۲ عدد (ریز) با یکم روغن سرخ کنید (۶-۷ دقیقه) گوشت قرمز: ۲۰۰ گرم (گوسفندی یا گوساله به سلیقه خودتون، من ماهیچه گوساله استفاده کردم) گوشت رو اضافه کنید و ادویه رو بزنید. زیره سیاه: (تازه با هاون آسیاب کنید): ۲ قاشق چای‌خوری پُر زردچوبه: ۱/۵ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری خوب مخلوط کنید و ۶-۷ دقیقه دیگه سرخ کنید. گوجه رو اضافه کنید. به همراه آب و اجازه بدید ۹۰ دقیقه روی حرارت کم بپزه. بعد از ۹۰ دقیقه لپه خیس خورده، نمک، ۳-۴ تا لیمو عمانی و یکم آب اضافه کنید و ۹۰ دیگه بذارید تا بپزه. کته هم با آب و روغن و نمک بار بزارید. بادمجون رو قاچ کنید، سرخ کنید (کم، هر طرف ۲ دقیقه). ۲۰ دقیقه پایانی پخت خورشت، بادمجون رو به اون اضافه کنید(حرارت کم) تمام. داخل همون روغن که بادمجون رو سرخ کردید سیب‌زمینی هم سرخ کنید و نوش جون کنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 دو سوته ی خوشمزه😍 350 گرم قارچ، 2 عدد پیاز، 4 عدد فلفل سبز، 2 عدد فلفل دلمه رنگی، 2 حبه سیر له شده، 1 ق غ رب گوجه، 200 میلی لیتر پوره گوجه یا 2 عدد گوجه بزرگ رنده شده، 4 ق غ روغن زیتون، 200-250 میلی لیتر آب گرم، 1 ق چ پودر فلفل قرمز، 1 ق چ فلفل سیاه، 1 ق چ آویشن 🔴 قارچ، پیاز و فلفل ها را خرد کنید،در تابه پیازها را به مدت 3 دقیقه تفت دهید سپس قارچ ها را اضافه کرده و به مدت 5-6 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید حرارت را کمتر کنید و فلفل ها را اضافه کنید و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید رب گوجه را اضافه و کمی تفت دهید،پوره گوجه، سیر رنده شده، ادویه و نمک را اضافه،خوب مخلوط کنید و 1-2 دقیقه دیگر بپزید،در نهایت آب داغ را بریزید و 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک مناسب صبحانه و عصرانه😍😋 برای خمیر * 2 عدد تخم مرغ * 2 قاشق غذاخوری شکر دانه دار * 1 لیوان آب شیر * 1.5 فنجان آرد * وانیل * نصف بسته بیکینگ پودر برای خدمات * موز * * شکلات صبحانه * شکلات چیپسی شوکورول آماده سازی تخم مرغ و شکر رو باهم زن می زنیم تا وقتی کف دار شه. به ترتیب شیر ، آرد ، وانیل ، بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بیایید خمیر پنکیک را درون جای سس مایونز تمیز پر کنیم. ماهیتابه پنکیک را با یک برس چرب کنید. خمیر را کمی کم کم درون تابه گرم شده بریزیم (ظرف سس را به آرامی می ریزیم تا راحت بریزد). روی حرارت متوسط ​​بپزید. و طبق کلیپ تزئین کنید. از غذای خود لذت ببرید🤗 .. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در کل من عاشق غذاهایی هستم که با بادمجان درست میشه🥰😋 مواد لازم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ یا ۴۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد سیر دو حبه نمک و فلفل و ادویه جات به میزان دلخواه گوجه فرنگی فلفل کبابی فلفل دلمه ای و آب بادمجان ها رو شسته ،سرش رو ببرید و از مرکز بادمجان ها سیخ چوبی فرو کنید و با چاقو طبق ویدیو به صورت دورانی با فاصله یک سانتی برش بزنید و از سر و ته بادمجان ها بکشید تا بین برش ها فاصله بیفته گوشت چرخ کرده ،پیاز رنده شده ،سیر له شد و نمک و ادویه جات رو مخلوط کنید و ما بین برش ها رو پر کنید. بچینید تو سینی فر ،آب و گوجه فرنگی و فلفل دلمه وفلفل کبابی هارو هم بچینید و بزارید داحل فر180 درجه به مدت 30 دقیقه . نوش جان داخل ماهیتابه هم روی شعله گاز میتونید اینکار رو انجام بدید ،در ماهیتابه رو بزارید 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب ، این کوکی ها خیلی راحت آماده می شوند ، و بچه های شما مطمئنا طعم آن را دوست دارند ، حتماً بپزید! ⠀ عناصر تخم مرغ - 2 عدد. آرد - 180 گرم بلغور جو دوسر خشک (در مخلوط کن خرد کنید) - 170 گرم. کره ذوب شده - 100 گرم شکر- 180 گرم نمک - 1/3 قاشق چایخوری(ویدیو یادم رفت بگم) وانیلین - یک قاسق چای خوری پودر بیکینگ - 1 قاشق چایخوری شکلات 50 گرم. مخمر فعال یک قاشق چای خوری تخم مرغ و شکر رو باهم‌مخلوط میکنیم تا کرنی رنگ بشه آرد و ارد جودوسر رو بهش اضافه میکنیم ،بکینگ پودر،وانیل،نمک،مخمرفعال و کره ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم و ام میزنیم تا خنیرمون یک دست بشه از خنیرمون کف دستمون گواه میکنیم پهن میکنیم میچینیم روی کاغذ روغنی و روش تکه های شکلات میزاریم میزاریم داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کردیم به مدت25الی 30 دقیقه کوکی های ما حاضره نوش جان🥰❣ 🥂🌯 🌯🥂. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛