eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🤩آموزش تارت گردویی🤩 . دوستان عزیزم سلام😍 امروز قراره آموزش یه تارت خوشمزه رو داشته باشیم که ماندگاری بالایی داره، حتما پست رو سیو کنین تا بعدا گمش نکنین😉😉😉 ❌نکات مهم❌ 🌷من از آرد قنادی استفاده کردم 🌷همه مواد حتما هم دمای محیط باشه 🌷به جای شکر قهوه ای میتونین شکر سفید استفاده کنین ولی رنگ مواد رویه روشن میشه خمیر تارت کره نرم ۱۴۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم ( ۱/۳ پ) زرده تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱ ق چ آرد ۲۶۰ گرم ( ۲ پ) ابتدا کره و پودرقند را کمی مخلوط کرده زرده و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود در نهایت خمیر لطیفی داریم که چسبندگی نداره، به خمیر یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد به قطر ۴،۵ میل باز میکنین قالب تارت را کمی از قبل چرب میکنیم و به اندازه قالب تارت قالب زده و فیکس میکنیم کفش را سوراخ کرده و مجدد داخل یخچال میزاریم بعد از آماده کردن مواد میانی داخل تارت ها مواد میانی را میریزیم فقط خیلی نباید پر بشه داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم بعد تا گرمه با شربت بار رومال کرده و با پودر پسته تزیین میکنیم مواد گردویی تخم مرغ ۱ عدد/ شکر قهوه ای ۸۰ گرم ( ۱/۲ پ سرخالی) وانیل ۱/۲ ق چ/ کره آب شده ۳۰ گرم( ۳ ق س) آرد ۳۰ گرم ( ۳ ق س) / گردو پودر شده ۱۱۰ گرم ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن میزنیم تا روشن و سبک بشه کره آب شده و آرد را اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم و درنهایت پودر گردو را اضافه میکنیم وقتی مواد ترکیب شد داخل قیف ریخته و تارت ها رو پر میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش نان بروتشن🤩 دوستای گلم سلام😍 من اومدم با آموزش یه نون خوشمزه دیگه😋 نان بروتشن نونای کوچیک و خوشمزه ای هستن که برای وعده صبحانه یا عصرونه میتونین میل کنین و تو دو مدل مغزدار و ساده سرو میشه🤗🤗🤗 راستی شما طرفدار نونای شیرین هستین یا کم شیرین؟؟ بریم سراغ نکاتش😌 من از آرد نان فانتزی استفاده کردم، بهبود دهنده اختیاریه و برای ماندگاری بیشتر نون مواد رو به پیمانه هم گذاشتم ولی تاکیدم مثل همیشه اینه که با گرم کار کنین تا احتمال خطا کمتر بشه✌🏻 اگر اسلایسر سیب ندارین با تیغ روی نون رو طرح بدین حتما آب اسپری کنین تا مغز ها به خمیر بچسبه🥰🥰 نان بروتشن آرد ۴۷۰ گرم (سه و نیم پیمانه) آب ولرم ۳۰۰ گرم ( یک و نیم پیمانه) مایه خمیر ۷ گرم ( ۱ ق چ+ ۱/۲ ق چ) بهبود دهنده ۳ گرم (۱/۲ ق چ) نمک ۵ گرم ( ۱ ق چ) شکر ۱۰ گرم ( ۲ ق چ) شیرخشک قنادی ۳۰ گرم ( ۳ ق س) کره ۴۰ گرم ابتدا نیمی از آب و مایه خمیرو شکر را مخلوط کرده تا مایه خمیر عمل بیا‌د ، داخل کاسه همزن آرد، نمک ، بهبود دهنده و شیرخشک را مخلوط کرده مایه خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم و مابقی آب را کم کم میریزیم تا خمیر جمع شود کره نرم رو اضافه میکنیم و ده دقیقه خمیرو ورز میدیم اگر خمیر سفت بود میتونین کم کم آب اضافه کنین در نهایت خمیر لطیفی داریم که به دست نمیچسبه، ۱ ساعت تو دمای محیط به خمیر استراحت داده و بعد به ۱۰ چونه مساوی تقسیم میکنیم و چونه گیری میکنیم، ده دقیقه به خمیر استراحت میدیم و بعد داخل سینی فر گذاشته روی چونه ها آرد الک میکنیم و طرح میندازیم من از اسلایسر سیب استفاده کرده شما میتونین تیغ بزنین بعد روی چونه ها آب اسپری میکنیم و داخل کنجد یا مغز آفتابگردان میزنیم مجدا ۲۰ دقیقه استراح میدیم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش کیک رولتی🤩 دوستان عزیزم سلام🥰 امروز اومدم با آموزش کیک رولتی خوشمزه😋 حتما پست رو سیو کنین و این دستورو تست کنین 🤗🤗 من برای این کیک دو بار رولت رو درست کردم چون میخواستم کیکم قطر بیشتری داشته باشه پس اگر شمام کیک با قطر بیشتری میخواین همه مواد رو دوبرابر کنین و تو دوتا قالب ۳۰ در ۴۰ درست کنی مواد لازم کیک تخم مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد شکر ۴۰ گرم( ۴ ق س) وانیل ۱ ق چ آرد ۵۰ گرم( ۵ ق س) سفیده تخم مرغ ۲ عدد شکر ۶۰ گرم (۱/۴ پ +۱ ق س) ابتدا تخم مرغ و زرده و وانیل و شکر اول رو با دور تند همزن میزنیم تا حجم بگیره و کرم رنگ بشه آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم ، سفیده تخم مرغ را میزنیم تا کف کنه شکر دوم رو کم کم اضافه کرده با دور تند همزن میزنیم تا فرم بگیره، سفیده فرم گرفته رو تو چند مرحله به مواد زرده اضافه کرده و فولد میکنیم داخل قالب ۳۰ در ۴۰ ریخته و یکدست پخش میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم بعد از پخت وقتی از حرارت افتاد از قالب خارج کرده و ورق نسوز را جدا کرده میزاریم تا خنک بشه بعد با سیروپ تر میکنیم و کمی گاناش فرم نگرفته روی رولت ریخته ، ۲۵۰ گرم خامه قنادی را فرم میدیم و ۱ ق چ پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط میکنیم سطح رولت رو خامه زده و از عرض ۶ سانت برش میزنیم و برش اول رو رول کرده به صورت استوانه درون سینی میزاریم و مابقی برش ها رو مانند فیلم قرار میدیم داخل یخچال میزاریم گاناشی که سفت شده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره و اطراف کیک رو پوشش میدیم و با پالت طرح تنه درخت رو روش میندازیم سیروپ: آب جوش ۵۰ گرم (۱/۴ پ ) ، شکر ۱ ق س پودر کاکائو ۱ ق چ همه مواد رو مخلوط کرده میزاریم خنک بشه گاناش: خامه صبحانه ۱۵۰ گرم/ شکلات تلخ ۲۰۰ گرم خامه رو روی حرارت گذاشته تا جوش ریز بزند شکلات رو اضافه میکنیم وقتی کامل مخلوط شد یه مقدارش رو برای روی کیک برمیداریم و مابقی رو میزاریم یخچال تا سفت بشه بعد با همزن میزنیم تا فرم بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش کیک خیس شکلاتی🤩 دوستای عزیزم سلام😍 چند روز اخیر پستایی گذاشتم که مربوط به معرفی پکیج کوکی کیک ها بود، دیگه وقتش بود که یه آموزش عالی براتون بزارم که شک ندارم بعد از درست کردنش هم از بافت و هم از طعمش لذت میبرین همیشه تو دستورای کیک خیس یه لیوان از مواد مایع کیک رو جدا میکنن و بعد از پخت روی کیک میریزن ولی من اینبار با یک روش دیگه این کیکو درست کردم که نتیجه فوق العاده ای داشت و خودم از بافت و طعمش خیلی راضی بودم شمام حتما امتحانش کنین😍😍😍😍 کیک خیس شکلاتی شیر ۳۲۰ گرم ( ۱ + ۱/۲ پیمانه سرپر) شکر اول ۱۲۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه+ ۲ ق س) پودر کاکائو ۵۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه) تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ ق چ شکر دوم ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه) روغن مایع ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه) آرد ۳۲۰ گرم بکینگ پودر ۲ ق چ ابتدا شیر و شکر قسمت اول و پودر کاکائو رو باهم مخلوط می کینیم ومیزاریم کنار، تخم مرغ هارو به همراه وانیل وشکر دوم با همزن میزنیم تا کاملا حجیم و کرم رنگ بشه، بعدشم روغن مایع و مواد کاکائویی رو اضافه میکنیم و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله اضافه و مخلوط میکنیم، موادو تو قالب سایز ۲۴ میریزیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم بعد از پخت کیک را از قالب خارج می کنیم و میزاریم خنک بشه سس: شکلات کارات ۲۵۰ گرم شیر ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) ، کره ۱ ق چ همه مواد را مخلوط میکنیم و روی حرارت غیرمستقیم میزاریم تا کاملا یکدست بشه و اجازه میدیم از حرارت بیفته و ولرم بشه و روی کیک میریزیم، سس چون رقیقه جذب کیک میشه ، من مواد رو از سینی مجددا جمع و از صافی رد کردم، بعدش اجازه دادم سس خنک و غلیظ بشه دوباره روی کیک ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش تارت گیلاس🤩 . دوستان عزیزم سلام😍 تارت گیلاس ترکیبی از تارت و دسر و کرم هستش فوق العاده خوشمزه که اگه درستش نکنین از دستتون در رفته😉😉😉 پس پست رو سیو کنین که بعدا دنبالش نگردین به جای گیلاس از هر میوه ای بخواین میتونین استفاده کنین فقط میزان شکر رو بسته به شیرینی یا ترشی میوه یه مقدار کم و زیاد کنین🥰🥰🥰 خمیر تارت کره ۱۸۰ گرم/ آرد ۲۷۰ گرم/ زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۶۰ گرم/ وانیل ۱ ق چ/ آب سرد ۱ ق غ ابتدا کره سرد و آرد رو با نوک انگشت ورز داده تا به صورت خورده نان در بیاد زرده تخم مرغ و پودرقند و وانیل رو اضافه کرده و مقدار آب رو کم کم میریزیم تا خمیر جمع شود برای من حدود نصف مقدار آب مصرف شد ، خمیرو داخل نایلون پهن کرده یکساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به قطر ۴،۵ میل پهن کرده به اندازه قالب برش میدهیم و کف خمیرو با چنگال سوراخ میکنیم میتونین روش فویل بزارین و حبوبات بریزین تا توی فر پف نکنه تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میپزیم بعد اجازه میدیم خنک بشه از قالب خارج کرده و دسر گیلاس رو داخلش قرار میدیم و روش رو با کرم تزیین میکنیم دسر گیلاس پوره گیلاس ۵۶۰ گرم/ شکر ۸۰ گرم / ورق ژلاتین ۱۲ گرم آب لیمو ۱/۲ ق چ (جایگزین ورق ژلاتین: ۴ ق چ پودر ژلاتین رو تو ۱/۴ پ آب سرد میزاریم بن ماری بشه) ورق ژلاتین رو تو آب سرد گذاشته تا نرم بشه شکر و پوره گیلاس رو مخلوط میکنیم میزارم رو حرارت تا کمی غلیظ بشه ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم داخل قالب ریخته میزاریم فریزر تا ببنده کرم تارت شیر ۱۸۰ گرم / خامه صبحانه ۹۰ گرم / خامه قنادی ۱۵۰ گرم/ شکر ۴۵ گرم/ زرده ۲ عدد نشاسته ذرت ۲۵ گرم / کره ۶۰ گرم/ وانیل ۱ ق چ شیر و خامه صبحانه رو روی حرارت میزاریم تا یکدست بشه زرده و شکر و وانیل و نشاسته را مخلوط کرده ترکیب شیرو خامه رو اضافه میکنیم و تند هم میزنیم از صافی رد کرده و رو حرارت میزاریم تا غلیظ بشه و بعد کره اضافه میشه ، کرم رو میزاریم خنک بشه، خامه قنادی رو فرم میدیم کرم رو اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش پای نارگیل کرمدار🌴 دوستای گلم سلام🤗 نارگیل دوستا اعلام حضور کنین ببینم چند نفریم🙋‍♀️😅🥥 امروز میخوایم با هم یه پای کلاسیک رویایی درست کنیم🥰 قطعا هرکی مثل من عاشق نارگیل باشه، از عطر و طعم این پای لذت میبره 😍❤️ این پست هم سیو کن که یه پیشنهاد محشر برای عصرونه و مهمونیاتونه🎉☕🫖 اندازه هارو براتون به پیمانه هم‌ نوشتم(خداشاهده کلی وقت گذاشتم برای تبدیل واحدا😁، بینید چقدر برام اهمیت دارین دیگه🌹)، ولی پیمانه دقت کمتری داره و احتمال خطاش زیاده، پس تا جایی که میتونین وزن کنین تا موادتون هدر نره و نتیجه درست بگیرین🤗 این شیرینی رو میتونین تو قالب پای تک نفره هم درست کنین و فقط حتما با روغن جداکننده چرب کنین تا راحت از قالب خارج بشه🥰 پای نارگیلی کره ۷۵ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم (1پ) تخم مرغ ۳ عدد / وانیل ۱/۲ ق چ روغن ۷۵ گرم (۱/۴ + ۱/۸ پ) شیر ۴۰ گرم (۱/۴ پ سرخالی) عسل ۱ق.س / آرد ۲۰۰ گرم (۱+۱/۲ پ) بیکینگ پودر ۷ گرم(۱+ ۱/۲ ق.چ) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱+ ۱/۲ ق.س) ابتدا کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا کرم رنگ و یکدست شود ، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و با آخرین تخم مرغ وانیل رو هم میریزیم، عسل،شیر و روغن اضافه میشه و در حد مخلوط شدن میزنیم ، آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را در چند مرحله الک کرده و به آرامی مخلوط میکنیم، مواد را داخل قالب ریخته و تو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم، در حدی که کیک رویه ببندد، از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شود، کرم را برو روی آن میریزیم. در ادامه مواد نارگیلی را ریخته و بخوبی صاف میکنیم و مجددا در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد (دقت کنید دما و زمان حدودی است و در هر فری ممکن است فرق کند) رویه نارگیلی پودر نارگیل ۱۰۰ گرم (۱ پ+ ۳ ق.س) روغن ۸۰ گرم (۱/۴ پ+ ۳ ق.س) سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (حتما باید وزن شود) شکر ۱۵۰ گرم (۱/۲ + ۱/۴ پ) آبلیمو ۱ ق.چ / وانیل ۱/۲ ق.چ ابتدا پودر نارگیل، سفیده، شکر و نیمی از روغن را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط میگزاریم و مواد را اصطلاحا داغ میزنیم، مدام باید هم بزنیم در حدی که شکر کاملا حل شود و وقتی به مواد دست میزنیم گرمایش قابل تحمل باشد، از روی حرارت برمیداریم، مابقی روغن و آبلیمو و وانیل را هم اضافه میکنیم، خوب مخلوط کرده و اجازه میدهیم خنک شود. ادامه در کامنت اول👇🏻👇🏻 (نصف دستور کرم برای این اندازه قالب کافیه) مواد کرم شیر ۱۸۰ گرم ( ۱پ سرخالی ) خامه صبحانه ۹۰ گرم ( ۴ ق.س) شکر ۴۵ گرم (۱/۴ پ) / زرده ۲ عدد نشاسته ذرت ۲۵ گرم ( ۲ ق.س) کره ۶۰ گرم / وانیل ۱ ق.چ شیر و خامه صبحانه را بر روی حرارت میگزاریم تا گرم شود، زرده، شکر، وانیل و نشاسته را مخلوط کرده، ترکیب شیرو خامه رو اضافه میکنیم و تند هم میزنیم. مواد را از صافی رد کرده و بر روی حرارت میگزاریم تا غلیظ شود، در انتها کره اضافه میشود، کرم را کنا میگزاریم تا خنک شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۲ لیوان سرپر ((نسبت به آبخور آردهاممکنه بیشتر یا کمتر استفاده بشه)) خمیر مایه ۱قاشق غ شیر یا آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲قاشق غ نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق م آب یا شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایع داخل ظرف ریخته یه کم مخلوط کرده ودرشو میزاریم تا عمل بیاد۱۰دقیقه بعد نمک وروغن رو ریخته و بعد آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم آرد تا حدی اضافه بشه که خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبنده باشه طبیعیه اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل یه کاسه و چرب کنین و بزارین و روشو سلفون وپارچه بکشین و در محیط که کمی هم بهتره گرم باشه ۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🍗ران مرغ ۴ عدد 🧅پیاز ۲ تا متوسط 🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد 🥕هویج متوسط ۱ عدد 🧄سیر ۳ حبه متوسط لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد 🌱برگ بو ۲ تا 🍅رب ۱ ق.غ سر پر آب جوش ۱ استکان روغن مایع ⅓ پیمانه ادویه ها : نمک ۱ ق.م زرد چوبه ۱ ق.چ پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ فلفل قرمز ⅓ ق.چ چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش پای نارگیل کرمدار🌴 دوستای گلم سلام🤗 نارگیل دوستا اعلام حضور کنین ببینم چند نفریم🙋‍♀️😅🥥 امروز میخوایم با هم یه پای کلاسیک رویایی درست کنیم🥰 قطعا هرکی مثل من عاشق نارگیل باشه، از عطر و طعم این پای لذت میبره 😍❤️ این پست هم سیو کن که یه پیشنهاد محشر برای عصرونه و مهمونیاتونه🎉☕🫖 اندازه هارو براتون به پیمانه هم‌ نوشتم(خداشاهده کلی وقت گذاشتم برای تبدیل واحدا😁، بینید چقدر برام اهمیت دارین دیگه🌹)، ولی پیمانه دقت کمتری داره و احتمال خطاش زیاده، پس تا جایی که میتونین وزن کنین تا موادتون هدر نره و نتیجه درست بگیرین🤗 این شیرینی رو میتونین تو قالب پای تک نفره هم درست کنین و فقط حتما با روغن جداکننده چرب کنین تا راحت از قالب خارج بشه🥰 پای نارگیلی کره ۷۵ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم (1پ) تخم مرغ ۳ عدد / وانیل ۱/۲ ق چ روغن ۷۵ گرم (۱/۴ + ۱/۸ پ) شیر ۴۰ گرم (۱/۴ پ سرخالی) عسل ۱ق.س / آرد ۲۰۰ گرم (۱+۱/۲ پ) بیکینگ پودر ۷ گرم(۱+ ۱/۲ ق.چ) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱+ ۱/۲ ق.س) ابتدا کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا کرم رنگ و یکدست شود ، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و با آخرین تخم مرغ وانیل رو هم میریزیم، عسل،شیر و روغن اضافه میشه و در حد مخلوط شدن میزنیم ، آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را در چند مرحله الک کرده و به آرامی مخلوط میکنیم، مواد را داخل قالب ریخته و تو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم، در حدی که کیک رویه ببندد، از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شود، کرم را برو روی آن میریزیم. در ادامه مواد نارگیلی را ریخته و بخوبی صاف میکنیم و مجددا در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد (دقت کنید دما و زمان حدودی است و در هر فری ممکن است فرق کند) رویه نارگیلی پودر نارگیل ۱۰۰ گرم (۱ پ+ ۳ ق.س) روغن ۸۰ گرم (۱/۴ پ+ ۳ ق.س) سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (حتما باید وزن شود) شکر ۱۵۰ گرم (۱/۲ + ۱/۴ پ) آبلیمو ۱ ق.چ / وانیل ۱/۲ ق.چ ابتدا پودر نارگیل، سفیده، شکر و نیمی از روغن را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط میگزاریم و مواد را اصطلاحا داغ میزنیم، مدام باید هم بزنیم در حدی که شکر کاملا حل شود و وقتی به مواد دست میزنیم گرمایش قابل تحمل باشد، از روی حرارت برمیداریم، مابقی روغن و آبلیمو و وانیل را هم اضافه میکنیم، خوب مخلوط کرده و اجازه میدهیم خنک شود. ادامه در کامنت اول👇🏻👇🏻 (نصف دستور کرم برای این اندازه قالب کافیه) مواد کرم شیر ۱۸۰ گرم ( ۱پ سرخالی ) خامه صبحانه ۹۰ گرم ( ۴ ق.س) شکر ۴۵ گرم (۱/۴ پ) / زرده ۲ عدد نشاسته ذرت ۲۵ گرم ( ۲ ق.س) کره ۶۰ گرم / وانیل ۱ ق.چ شیر و خامه صبحانه را بر روی حرارت میگزاریم تا گرم شود، زرده، شکر، وانیل و نشاسته را مخلوط کرده، ترکیب شیرو خامه رو اضافه میکنیم و تند هم میزنیم. مواد را از صافی رد کرده و بر روی حرارت میگزاریم تا غلیظ شود، در انتها کره اضافه میشود، کرم را کنا میگزاریم تا خنک شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش نان هویج🤩 دوستای عزیزم سلام🤗 امروز با آموزش یه نون جدید و خوشمزه اومدم پیشتون🥰 نان هویج امتحان کردین؟ اصلا ذهنیتی از طعمی که ممکنه داشته باشه دارین؟به نظر من که خیلی طعم و بافت جذابی داشت🤩 پس حتما این پست رو سیو کنین و برای کسایی که عاشق نانوایی تو خونه هستن بفرستین🙃🙃 شما جای هویج میتونین کدو حلوایی هم بریزین☺️ مثل بقیه نونا برای این نون هم از آرد نان فانتزی استفاده کردم نان هویج هویج شسته و پوست گرفته ۱۵۰ گرم( حدودا ۲ عدد) آب ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) آرد ۳۲۰ گرم ( ۲ پ + ۱/۲ پ) مایه خمیر ۳ گرم ( ۱/۲ ق چ) نمک ۳ گرم (۱/۲ ق چ) بهبود دهنده ۱/۴ ق چ شکر ۲۵ گرم ( ۲ ق س) روغن مایع ۳۰ گرم (۱/۸ پ) ابتدا هویج خورد شده را با آب مخلوط کرده و پوره میکنیم، باقی مواد شامل آرد و مایه خمیر و نمک و بهبود دهنده و شکر را مخلوط کرده پوره هویج را اضافه میکنیم. خمیر رو ورز میدیم و روغن اضافه میکنیم، اگر تو این مرحله خمیر شل بود میتونین کم کم آرد اضافه کنین و اگر خمیر سفت بود میتونین آب اضافه کنین در نهایت باید خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نمیچسبه. خمیرو ۵ دقیقه ورز میدیم و میزاریم نیم ساعت تو دمای محیط استراحت کنه و بعد خمیر و از اطراف به وسط ، مطابق با فیلم جمع میکنیم. مجددا نیم ساعت به خمیر استراحت میدیم بعد از استراحت پف خمیرو میگیریم و به ۹ چونه مساوی تقسیم و چونه گیری میکنیم و داخل قالب ۲۰ با کمی فاصله میچینیم. ۳۰ الی ۴۰ دقیقه به خمیر ها استراحت داده و بعد روی خمیر را تیغ میزنیم و یا شابلون میزاریم روش آرد الک میکنیم داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم، دما و زمان حدودی هست دقت کنین که نون نباید رنگ بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش پیراشکی سیب🤩 . دوستای گلم سلام🥰 فقط ببینین چی آوردم براتون😋 یه پیراشکی عالی با طعم جدیدو خاص که اگر امتحانش کنین مطمئنم خوشتون میاد☺️☺️☺️ پیراشکی سیب آرد نان فانتزی ۲۸۰ گرم ( ۲ پ+ ۲ ق س) مایه خمیر ۵ گرم ( ۱ ق چ) شکر ۳۵ گرم ( ۳ ق س+ ۱ ق چ) نمک ۱/۴ق چ بکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق چ) تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) اسانس سیب ۳ قطره یا ۱/۲ ق چ وانیل سیب ۲ عدد ابتدا شیر و مایه خمیر و ۱ ق چ از شکر را مخلوط کرده میزاریم کنار تا عمل بیاد! آرد ، نمک ، بکینگ پودر ، مابقی شکر ، تخم مرغ و اسانس را مخلوط کرده، مایه خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر جمع شود (اگر دیدین خمیر سفته میتونین شیرو اگر شل بود کمی آرد اضافه کنین )تا در نهایت خمیر لطیفی داشته باشیم که چسبندگی نداره، یک ساعت به خمیر در دمای محیط استراحت میدیم و بعد پف خمیر را میگیریم و با وردنه خمیرو به ضخامت ۳،۴ میل پهن میکنیم و سیب هارو روش میچینیم و رول میکنیم انتهای خمیرو با آب خیس میکنیم تا درز خمیر کامل فیکس بشه و بعد به اندازه های دلخواه برش میزنیم و داخل سینی که کفش ورق نسوز گذاشتیم میچینیم و روشو میپوشونیم و ۳۰ دقیقه دیگه استراحت میدیم و بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم تا دو طرفش سرخ بشه ، روی دستمال کاغذی میزاریم تا روغن اضافی خارج بشه و بعد داخل شکر میغلطونیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای سیر تازه بدون ساقه یک کیلو سرکه سفید یا قرمز یک لیتر نمک ۳ قاشق غذاخوری رب انار ۳ قاشق غذاخوری نبات چند تکه شیره خرما یا انگور به دلخواه طرز تهیه سیر ترشی مرحله اول برای درست کردن یک سیر ترشی خوشمزه در ابتدا سیرها را تمیز بشویید و هیچ گل و لایی روی آنها نماند پوستش را بگیرید ولی یک لایه نازک روی آن ها بگذارید که حبه ها از هم جدا نشوند. مرحله دوم سیرها را بعد از شستن برای یک تا دو روز روی یک پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شوند سپس در یک قابلمه بزرگ و جادار بریزید روی سیرها شیره انگور یا خرما را به همراه رب انار بریزید. مرحله سوم البته لازم به ذکر است که اضافه کردن شیره انگور یا خرما دلخواه است. در این مرحله نمک و تکه های نبات را به قابلمه اضافه نمایید و سرکه سفید یا قرمز بریزید تا روی سیرها را کاملا بپوشاند. مرحله چهارم قابلمه را روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم می کنیم تا برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد و سیرها نرم شود سیر را تست کنید تا به نرمی دلخواه برسد. مرحله پنجم وقتی سیرها نرم شد از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود می تواند در همان قابلمه تا صبح بماند سپس یک شیشه تمیز و خشک را برداشته و از سیر سرد شده داخل آن می ریزیم. مرحله ششم در ادامه سرکه سرد شده را روی سیرها می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم و در جای خشک و خنک می گذاریم بعد از یک هفته سیر ترشی خانگی ما آماده مصرف است. نکات سیر ترشی مقدار مواد گفته شده در این مطلب مناسب یک کیلو سیر است می توانید هر چقدر سیر را اضافه کردید به همان ترتیب مواد اولیه را هم بیشتر نمایید. می توانید شیره خرما و نبات را با هم استفاده کنید یا شیره خرما را حذف نمایید بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد، شیشه حتما تمیز و خشک باشد و ترجیحا درب شیشه فلزی نباشد. خواص سیر برای سلامتی بدن سیر بسیار پر خاصیت است از خواص سیر می توان به پاک سازی خون و بازکننده گی عروق قلبی اشاره کرد سیر خواص ضد عفونی کنندگی معده دارد و اشتها آور است جالب است بدانید که خون ساز و صاف کننده خون است و شستشو دهنده طبیعی مجاری صفرا و دفع کننده سنگ کیسه صفرا نیز می باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد وانیل نصف ق چ شکر ۱ لیوان پودر کاکائو ۳ ق غ قهوه فوری ۱ ق غ در صورت تمایل موز ۲ عدد درشت ماست ۱ لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد سفید قنادی ۲ لیوان بکینگ پودر ۱ ق غ طرز تهیه: موز ها،شکر،پودر کاکائو، وانیل ،تخم مرغ ها و قهوه فوری را داخل خرد کن یا مخلوط کن بریزید. همه را با هم چرخ کنید.سپس ماست و روغن بریزید و در حد مخلوط شدن بزنید.آرد وبکینگ پودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. من از قالب میان تهی به قطر ۲۰ و ارتفاع ۱۰ سانت استفاده کردم. مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را در سرخ کن بدون روغن بزارید. سرخ کن من ۹ لیتری هستش. با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. من در ابتدا با زمان ۴۰ دقیقه ،تنظیم کردم.بعد از ۳۰ دقیقه ،چک کردم و کیکم به مدت نیم ساعت پخت. اگر داخل فر میپزید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. نوش جانت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و شکلات با سرخ کن بدون روغن ادامه👇👇👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛