این دسر ساده و خوشمزه رو با هر آبمیوه ای که دوست داری میتونی درست کنی🧃😍
#دسر_میوه_ای
مواد لازم برای لایه سفید:
۳ لیوان شیر(۶۰۰ میلی لیتر)
۶ ق غ شکر(میتونید به دلخواه کمتر استفاده کنید)
۲ ق غ نشاسته ذرت
مواد لازم برای لایه رنگی:
۳ لیوان از هر آبمیوه ای که دوست دارید
۲ ق غ نشاسته ذرت
۱ ق غ آرد
۵ ق غ شکر(میتونید کمتر استفاده کنید)
پودر پسته برای تزئین
روش تهیه:
مواد لازم برای هر دو لایه رو جداگانه داخل قابلمه میریزیم بعد از اینکه مخلوط کردیم همزمان با شعله متوسط حرارت میدیم و هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.در حالیکه گرمه لایه لایه داخل قالب میریزیم و بعد از اینکه از حرارت افتاد دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از خارج کردن از یخچال لبه های دسر رو با کارد جدا کرده و بعد با پودر پسته تزیین کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رشته_پلو
عزیزان رشته پلو هم با مرغ خوشمزس هم با کوفته قلقلی😊
عزبزان این مقدار برای پنج الی شش نفره مواد رو اندازه نگرفتم فقطچشمی زدمتقریبی مینویسم😄
مواد کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده حدود ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ یک عدد رنده شده واب گرفته شده با رنده ریز رنده کنید
آرد نخود چی یک قاشق
نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه وزردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم جتما با دست ورز بدید که کوفته ها موقع سرخ کردن ترک برندارن
چهار پیمانه برنج رو از قبل خیس کردم
همراه نمک به آب درحال جوش اضافه میکنیم وقتی که برنج پخته شده مقدار ۳۰۰ گرم رشته رو بهش اضافه کردم یک الی دو دقیقه بپزه کافیه گاز رو خاموش آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید ومخلوط برنج درسته روش مابینشون مقداری ادویه پلوی بزنید( پودر دارچین؛پودر تخم شنیبلیه؛پودر آویشن) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با حرارت خیلی کم تا بخار ازش بلند بشه مقداری روغن مایع وکره رو با حرارت کم داغ کرده وبریزید روش وبزارید دم بکشه
هسته چند عدد خرما رو بیرون بیارید وسرخ کنید تو همون ماهی تابه کشمش که قبلا شسته ایم تفت میدیم وکمی زردچوبه میزنیم مواظب باشید کشمش خیلی زود میسوزه
کشمش وخرما خالی کرده تو همون ماهی تابه پیاز داغ وقلقلی ها رو سرخ کرده برنج که دم کشید بکشید تو دیس وبا قلقلی وکشمش وخرما وپیاز داغ تزیین کنید
عزیزان من از رشته خونگی استفاده کردم رشته خونگی حتما باید سرخ بشه(بدون روغن) وبعدا استفاده کنید توجه کنید رشته خونگی قبل از اینکه بریزید تو برنج حتما خوب بشورید با اب سرد
رشته بازاری شستن و سرخ کردن نمیخواد تکه تکه کنید وبریزید داخل برنج اونم یکی دو دقیقه بجوشه کافیه البته اینو بگم من هیج وقت نخوردم واستفاده هم نکردم فقط نت سرج کردم ونوشتم
😊عزیزان یکبار بجای زعفران از زردچوبه استفاده کنید طعمش عالی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ
برای ۳ نفر
سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست سون کاله نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم .
روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم .
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ🥰😍😋
کتلت مرغ آبدار
مواد لازم
مرغ (۱ کیلو)
پیاز ( ۳۰۰ گرم)
سیر (۱ حبه) کره
نان تست ( ۶ تکه)
شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر)
مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری)
نمک،فلفل و پاپریکا
جعفری تازه کمی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه.
#کتلت_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ
برای ۳ نفر
سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست سون کاله نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم .
روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم .
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا_رولی👇👇👇
#لازانیا
خوراک دوستداشتنی بچهها و بزرگترها 😋
موادلازم:
لازانیا ۱۲ ورق
گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم یا فیلهی مرغ نگینی ریز خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک،فلفل،زردچوبه و تخمگشنیز ساییده به میزان لازم
قارچ ورقه ای خرد شده ۲۰۰ گرم
فلفلدلمهای نگینی خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق س
گوجه فرنگی در صورت تمایل ۲ عدد
پودراورگانو خشک ۱ ق چ
پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
موادلازم #سس_بشامل:
کره ۱ ق غ
آرد ۳۰ گرم معادل ۲ ق غ
شیر ۵۰۰ میلیلیتر معادل ۲ و نیم لیوان
نمک،فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را تفت داده و سیرله شده را افزوده و تفت داده وگوشت چرخکرده یا فیلههای مرغ را افزوده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و تخم گشنیز ساییده و پودراورگانو را افزوده و تفت داده و قارچها رو اضافه کرده و تفت داده تا آبشون کشیده بشه و در نهایت فلفل دلمهای را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
ورقهای لازانیا را داخل آب در حال جوش که یک قاشق نمک هم داخل آب ریخته ایم،قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا لازانیاها پخته شوند و سپس آنها را به آرامی آبکشی نموده تا ورقها پاره نشوند.
در فاصلهی پخت لازانیا #سس_بشامل را آماده کنید.
کره را روی حرارت ذوب کنید و آردگندم الک شده را به آن بیافزایید و تفت دهید تا خامی آرد از بین برود و شیر را بهتدریج به آرد بیافزایید و هم بزنید تا غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و نمک وفلفل سیاه به آن بیافزایید و هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود.
کف و دیوارههای ظرف نسوز را بامقداری کره چرب کنید. یک کمی سس کف ظرف بریزید و یک ورق لازانیا را داخل سینی پهن کنید و کمی سس بشامل با قلمو روی سطح ورق بمالید و از مواد گوشتی روی سطح لازانیا قرار دهید و کمی پنیر به دلخواه روی مواد ریخته و از یکطرف رول کنید و داخل ظرف بچینید و تمام رولها را که آماده کردید ،سس بشامل روی رولها ریخته و کمی پنیر بپاشید.
اگر میخواهید لازانیا را قالبی بپزید باید کف ظرف سس بشامل بریزید و سپس به ترتیب یک ردیف لازانیا و بعد سس بشامل، پنیر موتزارلا رندهشده و مخلوط گوشت را بریزید و دوباره لازانیا و به همین ترتیب ادامه دهید و درآخر، روی آن را با سس بشامل و کمی پنیر موتزارلا بپوشانید.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. و لازانیا را تقریبأ ۴۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید تا بپزند و روی آنها طلاییرنگ شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نرگسی_اسفناج👇👇👇
#غذای_سنتی🍲🍲🍲
موادلازم:
اسفناج ۱ کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
یک کیلو اسفناج رو پاک کرده و شسته و کمی درشت خرد کرده و داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت قرار داده تا اسفناج پخته شود و آبش کشیده شود.
در یک ماهیتابه دیگر، پیاز را با کمی روغن تفت داده ودوسه حبه سیر را هم له کرده و به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه افزوده واسفناجهای پخته را افزوده و با پیاز و سیر تفت داده تا آب اضافیشان تبخیر شود و تخم مرغها را افزوده و همزده تا تخممرغها بسته شوند.
برای تزیین و سرو از گردو یا پیاز داغ استفاده کنید.
🔺نکته:
اسفناج گیاه نمک داری هست و حتمأ در میزان نمک مصرفی دقت کنید و حتیالمقدور از کمترین میزان نمک استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛