#مرغ_با_سس_قارچ 😋
#موادلازم👇
مرغ دو تیکه
قارچ 10 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
رب نصف ق غ
نمک فلفل زردچوبه زعفران به میزان لازم
مرغ میپزیم سرخ میکنیم میزاریم کنار پیاز رنده میکنیم سرخ میکنیم با نمک و فلفل و زردچوبه قارچ رنده شده به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم شعله زیاد میکنیم بهش اب لیمو و نمک میزنیم شعله زیاد میکنیم تا سیاه نشه وقتی ابش کشیده شد رب بهش اضافه میکنیم و قشنگگگگ سرخ میکنیم بعد مرغ های سرخ شده اضافه کرده کمی تفت داده نمک فلفل زردچوبه اب لیمو اضافه کرده مقدارش دست خودمونه کمی اب مرغ بهش اضافه کرده شعله کم کرده میزارم جا بیوفته این غذا بدونه آبه نوش جان حتما امتحان کنید 😅
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دونات_ژامبون
#فينگرفود
آب ولرم يك ليوان
خمير مايه يه ق غ خ سر خالى
شكر يه ق غ خ
نمك نصف ق غ خ
سوسيس يا ژامبون رنده شده يك ليوان
فلفل دلمه رنده شده نصف ليوان
فلفل و اويشن به ميزان لازم
آرد حدود ٢/٥ ليوان (شايد بيشتر يا كمتر بشه)
اب ولرم و خمير مايه و شكر رو با هم مخلوط كنيد و بعد نمك و اويشن و فلفل رو اضافه كنيد و فلفل دلمه و ژامبون رو هم توش بريزيد و هم بزنيد و بعد ارد رو سه بار از الك رد كنيد و به مواد كم كم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه بدست بياد...
روى ظرفى كه خمير رو گذاشتيد سلفون بكشيد و دوساعت جاى گرم بذاريد تا خمير دوبرابر بشه.....
بعد خمير رو با به قطر دو سانت پهن كنيد و قالب بزنيد و يك ربع بعد قالب زدن استراحت بديدو توى روغن سرخ كنيد...
نكته
حرارت اجاق بايد ملايم باشه و روغن نبايد موقع سرخ كردن خيلى داغ شده باشه،ديديد كه روغن خيلى داغ شده شعله رو كمتر كنيد....
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_موز_و_کره_ی_بادام_زمینی
تخم مرغ دو عدد
شکر یک پیمانه
آرد یک و سه چهارم پیمانه
کره یکچهارم پیمانه (پنجاه گرم)
کره بادام زمینی یکچهارم پیمانه
موز دو عدد بزرگ
بکینگ پودر دو ق چ
نمک یکچهارم ق چ
وانیل یکچهارم ق چ
کره و تخم مرغ به دمای محیط برسه
موز را با چنگال له کنید .
آرد و نمک و بکینگ پودر با هم مخلوط و سه بار الک شود.
کره ی نرم شده و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
کره ی بادام زمینی را اضافه کنید.
تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید ( هر کدام را یک دقیقه بزنید سپس تخم مرغ بعدی اضافه شود)
موز له شده را نیز اضافه کنید .
آرد را نیز اضافه کنید .
مایه ی کیک را داخل قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و در فر ازپیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید
داخل قالب کاپ کیک ، ۲۵-۳۰ دقیقه
من با دوبرابر دستور ۲۲ عدد کاپ کیک داشتم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ مربای بالنگ😋
پوست بالنگها را نازك گرفته از وسط نصف ميكنيم،وسط ميوه را خارج كرده به ابعاد مكعبي كوچيك با قيچي خردشان ميكنيم
يك روز در آب سرد قرار داده و چندين بار اب را عوض ميكنيم. سه بار جوشانده و اب را خالي ميكنيم. هم وزن بالنگها شكر اضافه كرده و ميگذاريم تا مربا جا بيوفتد.
🚦نكته:
براي جلوگيري از قندك زدن مقداري ابليمو در اخر اضافه شود و براي عطر و بوي بهتر از گلاب يا زعفران در اخر ميتوان استفاده كرد.
#مربا_ی_بالنگ
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_فنجانی_بدون_فر
مواد لازم:
آرد: چهار قاشق غذاخوري/شير: سه قاشق غذاخوري/شكر: سه قاشق غذاخوري/پور كاكائو: دو قاشق غذاخوري/روغن مايع: چهار قاشق غذاخوري/بیكينگپودر: یک قاشق سوپخوري/تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه:
1. شكر و تخممرغ را در ظرف ريخته و خوب هم ميزنيم. بعد روغن مايع و آرد و بیكينگ پودر را همراه پودر كاكائو به مخلوط اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم. درنهايت شير به مواد اضافه ميكنيم. داخل يك قابلمه به ارتفاع نصف فنجانها آب ميريزيم و اجازه ميدهيم آب به نقطه جوش برسد.
2. فنجانها را با روغن چرب ميكنيم و یکسوم آن را با مواد كيك پر ميكنيم و در قابلمه آب جوش روي حرارت ملايم ميگذاريم.
3. يك ربع بعد وقتي كيكها خوب پف كرد، زير آن را خاموش ميكنيم و در قابلمه را با يك دمكني ميبنديم و اجازه ميدهيم يك ربع بماند. وقتي كيك سرد شد به راحتي و با چند ضربه از داخل فنجان خارج ميشود. ميتوانيد روي كيكها را با خامه تزئين كنيد.
فوت كوزهگري:
براي جدا كردن كيكها از فنجان صبر كنيد تا خنك شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف ميچسبد.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کباب_تابه_ای_مرغ
کوبیده_مرغ
سینه مرغ با دوتا پیاز بزرگ
خورد میکنیم
(من از بوقلمون استفاده کردم)
باهم چرخشون میکنیم
من اینار یکم فلفل دلمه هم باهاش میکس کردم
برای تنوع بد نیست
ب موادمون نمک فلفل و مقداری زعفران خشک سایبده شده اضافه میکنیم
کف تابه رو یکم روغن میریزیم
موادمون رو کامل پهن میکنیم
یک لیوان اب و زعفران رو روش میریزیم باید ب اندازه ای بلشه ک روشو بپوشونه
(میتونین ی مقدار ابلیمو ب اب و زعفرانتون اضافه کنید)
درش رو میزاریم و با حرارت کم اجازه میدیم بیشتر ابش خشک شه
بعد ب اندازه ای ک میخوایم پهنای سیخمون باشه برشش میزنیم (با چاقو قاشق کفگیر)
و اجازه میدیم ک ابش خشک شه و روغن بندازه
و میزاریم یک طرفش کامل سرخ شه
و طرف دیگرو سرخ میکنیم
کباب تابه ای شما آمادست🌹
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_ته_چین_گوشت
مواد لازم:
برنج ۶ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
ماست کمچرب ساده ۳ لیوان
زعفران ۴ قاشق غذا خوری
روغن ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمک به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
گوشت را بپزید، به طوری که بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد.
استخوان های گوشت را بگیرید.
زعفران را در کمی آب جوش حل کنید.
ماست را هم بزنید؛ سپس نصف از زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی نمک، فلفل و دو عدد زرده تخم مرغ داخل ماست بریزید و به هم بزنید.
گوشت را در ماست بخوابانید ( بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانید)پلو را آبکش کنیدته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ، مقداری روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خوابانده اید بریزیددو یا سه کفگیر برنج در این مایه بریزید و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف کنیدمقداری گوشت روی برنج بچینید، مقداری برنج روی آن بریزید. بقیه گوشت را روی برنج بچینید، با بقیه برنج روی گوشت را بپوشانید و با قاشق برنج را کمی فشار دهید که به هم بچسبدآب گوشت را با بقیه زعفران و سه یا چهار قاشق سوپخوری روغن آب کنید.
بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط کنید. این مایه را روی سطح برنج بریزید و در ظرف را ببندید. ظرف را در فر یا روی آتش قرار دهیدبه مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت بگذارید دم بکشد ( حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت).
سایر نکات:
هر قدر حرارت ملایمتر و مدت طبخ طولانیتر باشد، ته چین بهتری عمل میآیدموقع کشیدن کمی روغن، داغ کرده روی ته چین بدهیداز مایه ماست و تخم مرغ کنارهای ته چین و روی آن بریزید تا ته چین انسجام بیشتری پیدا کند و موقع برگرداندن شکل خود را از دست ندهدبرنج ته چین باید مغز پخت شود ولی نرم نشودتزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشک شکیل خواهد بود.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#چیپس_طعمدار_درماکروفر
سیب زمینی به اندازه دلخواه
ادویه های دلخواه
من از نمک،فلفل،پودر سیر و کمی شبت خشک استفاده کردم 👍🏻
روغن خیلی کم
کاغذ روغنی
ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته سپس به نازک ترین شکل ممکن اسلایس کرده ، کف سینی ماکروفر کاغذ روغنی انداخته و با روغن مایع کل کاغذ را چرب میکنیم. اسلایس های سیب زمینی را روی کاغذ چیده ، نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را روی سیب زمینی ها میریزیم و مدت ۶ تا ۷ دقیقه ، با دکمه استارت ماکرو داخل ماکرو گذاشته تا کاملا کریسپی و ترد شود.😋
سپس با کمی کچاپ نوش جان میکنیم.
اگر مساله ی رژیمیش براتون مهم نیست روی سیب زمینی هارو هم با یه براش روغن بمالید و بعد ادویه ها رو اضافه کنید. انقدر خوشمزه و ترده که به چشم به هم زدنی تموم شده😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#فیکن_مرغ
موادلازم
نان تست : 10 عدد
گوشت مرغ چرخ کرده : 150 گرم
قارچ : 150 گرم
کنسرو ذرت : 100 گرم
پیاز : یک عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
رب : یک قاشق غذاخوری
سس گوجه : یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : 100 گرم
تخم مرغ زده شده : یک عدد
آرد سوخاری و پفک پودر شده به میزان لازم
ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم
پیاز نگینی خرد شده را سرخ می کنیم.
گوشت چرخ کرده اضافه کرده و تفت می دهیم.
فلفل دلمه ای نگینی را هم اضافه کرده و تفت می دهیم.
سپس اطراف نان تست را با چاقو جدا می کنیم. سپس کمی آب به سطح نان تست می پاشیم.
با کمک وردنه نان را کمی صاف می کنیم.
سپس از مواد گوشتی یک قاشق در یک طرف نان می ریزیم.
روی آن قارچ های ورقه ای سرخ شده را می چینیم.
کمی کنسرو ذرت ریخته و روی آنها پنیر پیتزا می ریزیم.
سپس دست خود را خیس کرده و آرام نان تست را از یک طرف رول می کنیم.
با کمک کمی آب دوطرف نان تست رامی بندیم تا مواد بیرون نریزد.
رول های اماده شده را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم، سپس در آرد سوخاری و پفک رنده شده میزنیم و در روغن سرخ می کنیم .
به جای گوشت مرغ چرخ شده از گوشت قرمز چرخ شده هم می توان استفاده کرد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_فلفل_دلمه
سس فلفل دلمه ایی قرمز درست کردم خیلی عالیه و خوشمزه ست. میشه ازش به عنوان چاشنی همه نوع خورش یا سوپ استفاده کرد
5 الی 6 عدد فلفل دلمه ایی قرمز را داخلشو تمیز کردم و گذاشتم با حرارت ملایم بدون آب نرم بشه. بعد چند عدد فلفل قرمز تند هم که تخماشو درآوردم به فلفلای نرم شده اضافه کردم.
بعد فلفل ها رو داخل یه لیوان دسته دار میریزم به این صورت که به ازای دولیوان فلفل، نصف لیوان سرکه و دو قاشق غذاخوری رب گوجه یه قاشق شکر و یه قاشق نمک میریزیم. همه رو داخل مخلوط کن میریزم تا یکدست شه سپس داخل یه ظرف شیشه ایی تو یخچال میذاریم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱