eitaa logo
آشپزی خاص
103.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریون خوشمزه 😍😋 ادويه اي كه استفاده كردم ادويه مخصوص ميزبان و تركيب ٤٠ نوع ادويه اس چيز ديگه اي نياز نيست اضافه كنيد اینارو میخوایم 😍👇🏻 ساق مرغ ۴ عدد ماست ۲ ق غ خامه ۱ ق غ ادویه میزبان ۲ ق چ سس مایونز ۱ ق غ سس کچاپ تند ۲ ق غ سس خردل ۱ ق غ شیر ۱ لیوان روغن زیتون ۲ ق غ سیب زمینی ۲ عدد 🍃خطوط روی مرغ برای بهتر مزه دار شدنش مرغ نیم ساعت با شیر مزه دار بشه و یکساعت با سس ترکیبی 🍃 🍃 مرغ و سیب زمینی در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱:۴۵ دقیقه باید بپزه نیم ساعت اخر کاغذ روغنی رو بردارید و گریل رو روشن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: برای کوفته: 420-450 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد تخم مرغ متوسط 1 پیاز (رنده شده) 7 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه طبق ذائقه 1/2قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پودر قرمز 1 قاشق چایخوری رب فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری پول بیبر برای پوره سیب زمینی: 5 عدد سیب زمینی متوسط ​​(500 گرم) 1 قاشق غذاخوری کره 70 میلی لیتر شیر کمی نمک، فلفل و جوز هندی برای سس روی کوفته: 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 لیوان آب (200 میلی لیتر) 1 عدد گوجه فرنگی 4-5 برگ ریحان تازه نمک، فلفل پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد کشمش مقداری آلو مقداری گردو مقداری زعفران نمک.فلفل.پودر سیر مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋 15-20 عدد گوجه گیلاسی 5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده 1 عدد پیاز قرمز 2 عدد پیاز چه 1 عدد خیار 2 آووکادو کاهو سس سالاد: آبلیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده 1 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل مرغ: 2 عدد سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زیره 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۲ لیوان سرپر ((نسبت به آبخور آردهاممکنه بیشتر یا کمتر استفاده بشه)) خمیر مایه ۱قاشق غ شیر یا آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲قاشق غ نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق م آب یا شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایع داخل ظرف ریخته یه کم مخلوط کرده ودرشو میزاریم تا عمل بیاد۱۰دقیقه بعد نمک وروغن رو ریخته و بعد آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم آرد تا حدی اضافه بشه که خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبنده باشه طبیعیه اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل یه کاسه و چرب کنین و بزارین و روشو سلفون وپارچه بکشین و در محیط که کمی هم بهتره گرم باشه ۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐ امشبانه آرامش آسمان شب 💫سهم قلبتان و خــداونـد 💫روشنى بى خاموشِ تمـام لحظہ هايتـان باشد 💫شبتون بخیر لحظہ هاتون سرشـار از آرامش 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ…..۳ عدد شکر…..۱پیمانه گلاب…..۱/۴ پیمانه ماست…..۳قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه روغن….۲/۳ پیمانه هل…..نصف قاشق چای خوری عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید. بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋 15-20 عدد گوجه گیلاسی 5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده 1 عدد پیاز قرمز 2 عدد پیاز چه 1 عدد خیار 2 آووکادو کاهو سس سالاد: آبلیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده 1 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل مرغ: 2 عدد سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زیره 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: برای کوفته: 420-450 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد تخم مرغ متوسط 1 پیاز (رنده شده) 7 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه طبق ذائقه 1/2قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پودر قرمز 1 قاشق چایخوری رب فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری پول بیبر برای پوره سیب زمینی: 5 عدد سیب زمینی متوسط ​​(500 گرم) 1 قاشق غذاخوری کره 70 میلی لیتر شیر کمی نمک، فلفل و جوز هندی برای سس روی کوفته: 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 لیوان آب (200 میلی لیتر) 1 عدد گوجه فرنگی 4-5 برگ ریحان تازه نمک، فلفل پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی 😍😋 ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری سس گوجه جعفری: ۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام. گوشت قلقلی: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده نمک و فلفل سیاه یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه) یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست) خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید. هر چند ثانیه اون‌هارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقه‌ای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید. همه چیز آماده هست. مثل من ساندویچ‌هارو درست کنید و نوش جون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۲ لیوان سرپر ((نسبت به آبخور آردهاممکنه بیشتر یا کمتر استفاده بشه)) خمیر مایه ۱قاشق غ شیر یا آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲قاشق غ نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق م آب یا شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایع داخل ظرف ریخته یه کم مخلوط کرده ودرشو میزاریم تا عمل بیاد۱۰دقیقه بعد نمک وروغن رو ریخته و بعد آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم آرد تا حدی اضافه بشه که خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبنده باشه طبیعیه اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل یه کاسه و چرب کنین و بزارین و روشو سلفون وپارچه بکشین و در محیط که کمی هم بهتره گرم باشه ۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از چشمه
🔰 حالا این پویش هم‌سفر اربعین چی هست؟ 🔆 ماجرا ازین قراره که ما فکر کردیم، حالا که همه لحظه های این سفر خاطره است، ما بیایم یکم هم خودمون خاطره‌سازی کنیم. 🔴 پس ۱۴ مکان در نظر گرفته شد و قرار شد همراهان پویش، در این موقعیت‌ها یک متن خاص رو بخونید و برامون فیلم بفرستند. هر کدوم از این موقعیت‌ها، به نام یکی از بزرگواران نامگذاری شده، لذا بعد از خواندن متن خاص اون موقعیت، می‌تونین چند جمله هم خودتون خطاب به صاحب نام موقعیت بفرمایید و این فیلم‌ها رو برای ما بفرستید. 🔶 ۱۴ تا موقعیت داریم، ۱۴ تا متن، ۱۴ امتیاز، ولی اگه شما فقط ۸ امتیاز از حضور در ۸ موقعیت این لیست رو هم دریافت کنید، در قرعه کشی جوایز ۵۰ میلیون تومانی، شرکت داده میشین. ❗️ حواستون به دستورالعمل ضبط ویدئو باشه. ✅ ما برای اینکه شما راحت‌تر باشید، همه ۱۴ متن و دستورالعمل شرکت در پویش رو در این اینفوگرافی آوردیم. می تونین فایل باکیفیتش رو که در پست بعد میاد، دانلود کنید و همراه داشته باشین. ولی متن هر عمود در اپلیکیشن چشمه هم بارگذاری شده. 🔰 راستی، فیلمهای ارسالی در چندین صفحه روبینو بارگذاری میشه و شما می‌تونین به فیلمهای ارسالی بقیه دوستان هم امتیاز بدین. پس صفحه ها. و هم دنبال کنید و با لایکهای خودتون از رفقای هم چشمه‌ای حمایت کنید. ⏪ بریم پست بعد ... 🔻@cheshmehapp 🌐 Ghadirishavim.ir
هدایت شده از 
** تو پویش هم‌سفر اربعین هدیه بگیرید 👆 **
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋 15-20 عدد گوجه گیلاسی 5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده 1 عدد پیاز قرمز 2 عدد پیاز چه 1 عدد خیار 2 آووکادو کاهو سس سالاد: آبلیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده 1 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل مرغ: 2 عدد سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زیره 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: برای کوفته: 420-450 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد تخم مرغ متوسط 1 پیاز (رنده شده) 7 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه طبق ذائقه 1/2قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پودر قرمز 1 قاشق چایخوری رب فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری پول بیبر برای پوره سیب زمینی: 5 عدد سیب زمینی متوسط ​​(500 گرم) 1 قاشق غذاخوری کره 70 میلی لیتر شیر کمی نمک، فلفل و جوز هندی برای سس روی کوفته: 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 لیوان آب (200 میلی لیتر) 1 عدد گوجه فرنگی 4-5 برگ ریحان تازه نمک، فلفل پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋 15-20 عدد گوجه گیلاسی 5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده 1 عدد پیاز قرمز 2 عدد پیاز چه 1 عدد خیار 2 آووکادو کاهو سس سالاد: آبلیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده 1 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل مرغ: 2 عدد سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زیره 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۲ لیوان سرپر ((نسبت به آبخور آردهاممکنه بیشتر یا کمتر استفاده بشه)) خمیر مایه ۱قاشق غ شیر یا آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲قاشق غ نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق م آب یا شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایع داخل ظرف ریخته یه کم مخلوط کرده ودرشو میزاریم تا عمل بیاد۱۰دقیقه بعد نمک وروغن رو ریخته و بعد آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم آرد تا حدی اضافه بشه که خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبنده باشه طبیعیه اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل یه کاسه و چرب کنین و بزارین و روشو سلفون وپارچه بکشین و در محیط که کمی هم بهتره گرم باشه ۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛