eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از مهمترین اشکالاتی که موقع درست کردن و یا خوردن این غذا توجهمون رو جلب میکنه و یا حتی ممکنه مانع خوردن این غذا باشه بوی بد مرغ هست که متاسفانه اکثرا موقع درست کردن نمیتونن این بو رو از بین ببرن من یکی از روشهای درست کردن زرشک پلو رو گفتم که با این روش به هیچ عنوان بوی مرغ به مشام شما نمیخوره 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واویشگا رو میشه با مرغ یا گوشت چرخ کرده اماده کرد و در هر صورت لذیذ و خوشمزس ٣ تا ۴نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰تا۳۰۰گرم، پیاز متوسط ۱عدد، گوجه ۵تا، سیب زمینی بزرگ۱عدد، نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری، ابلیمو یا آبغوره ✅میتونین تخم مرغ هم بزنین که سلیقه ایه پیاز رو نگینی یا خلالی خرد کنین و با روغن تفت بدین تا طلایی بشه گوشت رو اضافه تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه ادویه اضافه کنین ✅گوجه ها رو پوست بگیرین و خرد و اضافه کنین در تابه رو بزارین تا گوجه اب بندازه و گوشت بپزه.اگه گوجه رنگ نداشت میتونین رب اضافه کنین در اخر ابغوره و ابلیمو اضافه و تمام.سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و سرخ کنین و رو واویشکا دورچین کنین میتونین هم با نون هم برنج میل کنین. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمير يوفكا، پنير ورقه اى گودا، ژامبون مرغ يا گوشت، پودر سوخارى، تخم مرغ (اندازه ها بستگى به تعداد ورقه هاى يوفكاتون داره). 🔴ابتدا هر ورق يوفكارو با كمى آب نمدار ميكنيم. يك لايه ژامبون روى نون قرار داده و یک یا دو لایه پنیر گودا و بعد رول میکنیم. تخم مرغ رو با کمی نمک و ادویه دلخواه میزنیم تا از لختگی در بیاد. رولها رو اول داخل تخم مرغ بعد پودر سوخاری میزنیم و اینکار رو دو مرتبه تکرار میکنیم. بعد رولها رو با حرارت متوسط سرخ کرده و از وسط دو نیم میکنیم و تمام 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ⁣ 🔴 سینه مرغ رو به تکه‌های دلخواه برش زدم. با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ۵ ق غ زعفران دم کرده مزه‌دار کردم و نیم ساعتی کنار گذاشتم. دو طرف مرغ را در روغن داغ روی حرارت زیاد، در تابه ی دربسته سرخ کردم. ⁣ ۴ پیمانه برنج خیس شده رو داخل آب در حال جوش ریختم بعد از ۵ دقیقه ۲۰۰ گرم نخود و ۲ ق غ زردچوبه و نمک و روغن ریختم و ۵ دقیقه دیگر صبر کردم تا نخود کمی نرم شه آب‌کش کردم. تو قابلمه، روغن، کنجد ،زعفران دم کرده، 2 لایه نان لواش گذاشتم. ۲ کفگیر برنج، 2 ق غ شوید خشک ریختم و این کار رو تکرار کردم. با پشت کفگیر روی برنج فشار آوردم. مرغ سرخ شده رو تقریبا در مرکز برنج گذاشتم و از روغنی که مرغ در آن سرخ شده بود و چند تکه کره و مخلوط ۱ ق چ پودر تخم گشنیز و ۱ ق چ جوز هندی ریختم و باز هم چند لایه از برنج و شوید خشک ریختم و در انتها با پشت کفگیر فشار ایجاد کردم و چند تکه کره روی برنج گذاشتم و درب قابلمه رو گذاشتم با حرارت بالا و وقتی که بخار کرد حرارت رو کم کردم تا ۴۰ دقیقه بپزه. با آب مرغ که داشتم و رب گوجه سس برای مرغ درست کردم.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4_5نفر اتفاقاً این غذاهای سه سوته خیلی خوشمزه میشن 🦋گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم 🦋سیب زمینی متوسط ۳عدد 🦋پیاز متوسط ۳عدد 🦋فلفل دلمه ایی بزرگ ۱عدد 🦋نخود فرنگی پخته ۴۰۰گرم 🦋زرد چوبه یک قاشق غذاخوری 🦋فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری 🦋سماق یک قاشق غذاخوری 🦋رب ۲قاشق غذاخوری 🦋آب ۲ لیوان 🦋نمک 🦋روغن 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 صاحبه خوشدل مواد لازم: انگور بی دونه یک کیلو گردو یک مشت هل یک عدد طرزتهیه: این مربای گیلانی که تو قدیم خیلی درست کردنش رواج داشت و خیلی از قدیمی ها کنار غذاهاشون میل میکردن. بعضی از قدیمی ها هم تو روغن این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و به عنوان صبحونه میل میکردن،که خیلی مقوی و انرژی بخش بود. توضیحات تو کلیپ کاملا مشخصه و اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه.این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا:مک اند چیز😍😋 مواد لازم پنیر چدار ۱۸۰ گرم🧀 پنیر گودای دودی ۴۰ گرم🧀 کره ۶۰ گرم🧈 آرد ۶۰ گرم🥡 شیر ۷۰۰ ‌سی‌سی🥛 خردل ۱ ق.غ🥄 نمک و فلفل به میزان لازم🧂🌶 پاستا ۳۵۰ گرم🍝 پنیر پیتزا و پودر پانکو به مقدار نیاز🍘🧀 . اصولا برای این غذا چند مدل پنیر استفاده میشه ولی ما بعضی‌هاش رو توی ایران نداریم. نوع پنیر چداری که استفاده میشه شارپ چدار هست که توی ویدئو میبینید. ترجیحا از پنیر طبیعی استفاده کنید نه از پنیر ورقه‌ای! نوع پاستایی که استفاده میشه ماکارونی البو هست ولی از پاستاهایی با فرم مشابه هم میتونین استفاده کنین. اگر نمیخواید بذارید داخل فر،پاستا رو به اندازه‌ای که روی جعبه نوشته بپزید اگر داخل فر میذارید پاستا رو ۳ دقیقه زودتر از نوشته روی بسته آبکش کنید. دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت ۱۵ دقیقه 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونم به جرأت بگم یکی از خوش بافت ترین و بهترین دستورای کیک پایه هست . .افسانه رضوی تخم مرغ درشت ۴ عدد شکر دانه ریز ۱۱۰ گرم آرد سفید (آرد شیرینی پزی) ۱۳۰ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری یا ۴ گرم شیر گرم (نه داغ) ۴۰ گرم روغن مایع ۴۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ نمک ۱ پینچ . قالب مورد استفاده ۱۸ سانتی دمای پخت ۱۷۰ گرم زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه . برای شکلاتی کردن هرچقدر از پودر کاکائو مدنظرتون هست اضافه کنید همونقدر از آرد کم کنید. . برای قالب فقط کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و دیواره ها رو چرب نکنید. .. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیر خونگی😋😍 بالاخره بعد از کلی بد قولی ، ساده ترین رسپی پیتزا و خمیر خونگی با تمااام نکته هاش خدمت شما🤍 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 برای خمیر: خمیر مایه یک قاشق غذا خوری( تازه باشه و تاریخش نگذشته باشه) شیر نصف لیوان شکر یک قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد نمک کمی آرد دو لیوان روغن زیتون سه قاشق غداخوری( روغن معمولی هم میشه) 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 به شیر ولرمی که انگشت رو نمیسوزونه شکر و خمیر مایه اضافه کردم و ۵ دقیقه صبر کردم به عمل بیاد،همین که کف کنه کافیه تخم مرغ رو با شیر و روغن و نمک و آرد مخلوطش کردم و به کمک سر خمیرزن دستگاه ۲۰ دقیقه ورز دادم(با دست هم میتونین ورز بدین) خمیرم رو جمع کردم و اجازه دادم حداقل یکساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه. این مقدار به اندازه ی دو تا پیتزا بهم خمیر میده. خمیر رو کف قالب به ضخامت یکسان پهن کردم و روش سس کچاپ ریختم و به ترتیب پنیر پیتزا و ژامبون خرد شده ،فلفل دلمه ی خرد شده و مایه گوشتی و دوباره پنیر پیتزا زدم. ادویه های مایع گوشتی : نمک و فلفل سیاه و آویش ... 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیر خونگی😋😍 بالاخره بعد از کلی بد قولی ، ساده ترین رسپی پیتزا و خمیر خونگی با تمااام نکته هاش خدمت شما🤍 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 برای خمیر: خمیر مایه یک قاشق غذا خوری( تازه باشه و تاریخش نگذشته باشه) شیر نصف لیوان شکر یک قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد نمک کمی آرد دو لیوان روغن زیتون سه قاشق غداخوری( روغن معمولی هم میشه) 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 به شیر ولرمی که انگشت رو نمیسوزونه شکر و خمیر مایه اضافه کردم و ۵ دقیقه صبر کردم به عمل بیاد،همین که کف کنه کافیه تخم مرغ رو با شیر و روغن و نمک و آرد مخلوطش کردم و به کمک سر خمیرزن دستگاه ۲۰ دقیقه ورز دادم(با دست هم میتونین ورز بدین) خمیرم رو جمع کردم و اجازه دادم حداقل یکساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه. این مقدار به اندازه ی دو تا پیتزا بهم خمیر میده. خمیر رو کف قالب به ضخامت یکسان پهن کردم و روش سس کچاپ ریختم و به ترتیب پنیر پیتزا و ژامبون خرد شده ،فلفل دلمه ی خرد شده و مایه گوشتی و دوباره پنیر پیتزا زدم. ادویه های مایع گوشتی : نمک و فلفل سیاه و آویش ... . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ مدل خوشمزه برای این سالاد ها از مخلوط سبزیجات برند نوبر سبز استفاده کردم. چون هم کار راه بندازه ، هم نرم و با کیفیته فقط کافیه ده دقیقه تا یک ربع داخل آبجوش بپزید. 🍜 : نودل پخته شده یک بسته کالباس خرد شده خیارشور خرد شده زیتون حلقه ای ( مخلوط سبزیجات به دلخواه بزنید) 🥗 : سیب زمینی پخته شده مکعبی خردشده که حتما بذارید خنک شه بعد سس بزنید. خیارشور مخلوط سبزیجات نوبر سبز شوید تازه خرد شده سینه مرغ پخته و مکعبی شده آبلیمو ترش ۱ تا ۲ ق چ پودر سیر و پودر پیاز هر کدوم نصف ق چ فلفل سیاه ۱/۳ ق چ ۴ ق غ ماست همز ه پرچرب سس مایونز به دلخواه 🐟 : تن ماهی یک قوطی کنسرو( روغنشو بگیرید) کاهو خرد شده خیار شور ۳ عدد پیازچه خرد شده یک دسته شوید تازه خرد شده یک دسته پیاز خرد شده( قرمز یا سفید) نصف یک پیاز متوسط سس مایونز به دلخواه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر وقت دلتون خواست با چایی یه چیز شیرین بخورید و سریع حاضرم بشه😋🥰 بهتون این نون شامی رو پیشنهاد میدم که یک ربع حاضر میشه و یه بافت نرم و خوشمزه ای هم داره🥰 😍نون شامی مازندرانی😍 تخم‌مرغ ۲ عدد شکر ۴ ق غ پودر هل ۱ ق چ ماست ۴ ق غ شیر ۸ ق غ آردگندم ۱۰ ق غ آرد برنج ۲ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق چ 🔺تخم مرغ و شکر و هل با همزن خوب بزنید سپس ماست و شیر اضافه کنید و مخلوط کنید بعدم آرد ها و بیکینگ پودر رو اضافه کنید. 🔺تو تابه روغن بریزید و رو حرارت ملایم قرار بدید. اندازه یه قاشق از مواد تو تابه بریزید و روی مواد روغن داغ بریزید که پف کنه زیرش که سرخ شد برگردون کنید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کنگر ها را خوب تمیز کنید و خارهای اون رو خوب بگیرید و چند بار در آب بخیسانید و خوب بشویید. با آب و نمک 20 تا30 دقیقه بجوشانید و آبکش کرده صبر کنید کامل خنک شود(روی کنگر داخل آبکش آب نریزید) کنگرها رو در ظرفی ریخته و مقداری دوغ گازدار روی اونها بریزید در حدی که دوغ روی کنگرها رو بپوشاند،درب ظرف را ببندید و ظرف را 1_2روز در محل خنک،خارج از یخچال قرار بدید. ◀با این کار ماست کنگر ترش و گازدار دارید و طعم دوغ کاملا به خورد کنگر میره و اونو خوش طعم میکنه. ◀معمولا در روش سنتی از دوغهای محلی برای ماست کنگر استفاده میشه ولی من دوغ کفیر استفاده کردم که در نهایت طعم بسیار عالی میشه. کنگرها رو صاف کنید و با ماست سفت، نمک، فلفل، نعناع خشک مخلوط و 1_2 روز در یخچال قرار بدید تا جا بیفته. ◀اگه ماستتون سفته میتونید در زمان سرو دوباره کمی دوغ گازدار به اون اضافه و مخلوط کنید. ◀اضافه کردن مقداری موسیر میتونه طعم مطبوعی به ماست کنگر شما بده که البته در روش سنتی اضافه نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا اپل باتر 📣کره سیب با مربا متفاوته، درست کنین متوجه تفاوتش میشین😍 میتونید برای ، ، یا فیلینگ کیک و‌شیرینی استفاده کنید.😍 📣مخصوصا اگه ته یخچال سیب های پلاسیده دارین و نمیدونین چیکار کنین باهاشون . سیب حدود 2 کیلو سرکه سیب یک چهارم پیمانه (حذف نشه خیلی بهتره) نمک یک ق چایخوری شکر ترکیب قهوه ای یا سفید کمتر از یک چهارم پیمانه، حتی میتونین شکر رو حذف کنین، بستگی به شیرینی سیب داره جوز هندی رنده شده یک هشتم ق چایخوری پودر دارچین دو ق چایخوری آب نصف پیمانه (اگر لازم بود بیشتر بریزین) اگه دوست داشتین میتونین یکی دوتا میخک کوبیده هم اضافه کنین که من دوست نداشتم و حذف کردم . 📣سیب های خورد شده رو بپزین و بعد با گوشکوب برقی پوره کنین، بذارین باز یکم دیگه بپزه تا غلیظ تر بشه، شیشه ها رو استریل بکنین تو آب جوش، و بریزین داخل شیشه ها (خنک شده) و کره سیب شما امادست . 📣باور کنین هرچی از بافت لطیف و طعم بی نظیرش بگم حق مطلب ادا نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خيلي راحت و متنوع ست، وطعم رب انار و كشمش خيلي ملس و خوشمزه ش ميكنه گردو نصف لیوان کشمش نصف استکان پياز يك عدد رب انار سه ق غ محلول زعفران براي گوشت قلقلي گوشت ٣٠٠ گرم پياز رنده و آب گرفته يك عدد آرد نخودچي ١ ق غ نمك،فلفل،زردچوبه برنج سه پيمانه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند : این روش دیگه امتحانشو پس داده و پرده ها رو سفید و حسابی برق میندازه👌 ❌❌مهم ترین نکته تو شستن پرده ها: اصلا همون ابتدای شستشو مواد شوینده به پرده اضافه نکنید چون باعث چرک تاب شدن پرده ها میشه 🟣اولین مرحله: آبکشی پرده ها به مدت ۱۵ دقیقه بدون هیچ شوینده 🔴: مرحله دوم: یک پیمونه نمک رو مستقیما رو پرده اضافه میکنیم و دوباره ۱۵ دقیقه میزاریم که شسته بشه 🟢مرحله سوم: یک فنجون پودر صابون بچه و دو قاشق جوش شیرین ، در صورت چرب بودن پرده یک عدد قرص ماشین ظرفشویی ،مایع لباسشویی و نرم کننده که همه رو جز قرص به مخزن اضافه میکنیم و قرص هم مستقیما روی پرده میزاریم و بعد اجازه میدیم ۳۰ دقیقه شسته بشه و در آخر نمدار وصل میکنیم 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمی ۱۵۰ گرم، کره ۲۰ گرم، آرد ۱ ق س، شیر ۱ پیمانه،نمک ۱/۴ ق چ، فلفل ۱/۴ ق چ، پودر سیر ۱/۲ ق چ، آویشن ۱/۴ ق چ، پنیر پیتزا ۱ پیمانه، پنیر چدار ۲ ورق . ۱)ماکارونی را ۱۰ دقیقه در آب جوش و نمک و کمی روغن بپزید و‌ آبکشی کنید. ۲)بعد از اینکه کره ذوب شد آرد را اضافه و کمی تفت میدیم و شیر را کم کم اضافه میکنیم. ۳)ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد،پنیر پیتزا و پنیر چدار رو اضافه و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود. ۴)ماکارونی رو به مواد اضافه و هم میزنیم و بعد در ظرف ها میریزیم. ۵)روی آن کمی پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰ درجه قرار میدیم تا روی پنیر طلایی بشه. مک اند چیز ما آماده س ، نوش جان❤️ 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2عدد سفیده تخم مرغ (زرده ها برای رومال )، 1لیوان شیر ولرم (اندازه ها با لیوان فرانسه )،نصف لیوان آب ولرم، نصف لیوان روغن مایه، 1ق غ ماست، 1 ق غ خمیر مایه، 1 ق غ شکر، نصف ق م نمک، آرد مقداری که مواد خمیر بشه کره یا روغن جامد در صورت تمایل برای روی خمیر قبل از برش مواد میانی نان مربا یا مارمالاد میوه دلخواه(من مارمالاد سیب استفاده می‌کنم ) مواد رومال زرده تخم مرغ وکنجد سیاه يا سفید 🔴سفیده ها و مواد خمیر را مخلوط و آرد را در چند مرحله افزوده و خمیر نرمی بدست آورده، پوشانده1 ساعت استراحت می‌دهیم. پف خمیر را گرفته ورز داده2 قسمت میکنیم هر قسمت را با وردنه باز کرده و کره یا روغن جامد مالیده بصورت برش پیتزایی یا مدل دلخواه برش زده مربا را روی خمیر گذاشته به صورت کروسان پیچ داده روی کاغذ روغنی در سینی فر چیده و با دستمال حوله ای پوشانده20 دقیقه دیگر استراحت می‌دهیم. رومال زده، کنجد میپاشیم. در فر گرم با درجه ۱۸۰ در پنجره وسط تا زمانی که بپزه و طلایی بشه می‌پزیم این نان برای و دور همی مناسبه. بعد از خارج کردن نان ها 1_2 دقیقه با دستمال مرطوب میپوشانیم تا نرم و لطیف بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 مزش دقیقا عین مربای بالنگه😋 مواد لازم ۱.۵ کیلو پوست هندونه(هرچقدر پوست هندونه ما ضخیم باشه برای مربا بهتره ) ۶ لیوان شکر ۵.۵ لیوان آب ۱ق چ جوهر لیمو یا آب نصف لیمو ۴۰ گرم جوش شیرین (۱ق س ) ۶_۷ عدد گل پنیرک (برای رنگ )(میتونین از زعفرونم استفاده کنین) ۳ هل (برای بو) ✔️برای این مربا به قسمت سفید پوست هندوانه نیاز داریم پس قسمت سبز و قرمز هندوانه رو میگیریم و به شکل دلخواه خرد میکنیم ✔️جوش شیرین در آب حل میکنیم و روی پوست ها میریزیم آب به قدری باشه که روی تمام مواد را بگیرد ( ۲۴ ساعت باید بمونه) ✔️بعد ۲۴ساعت مواد رو آبکش میکنیم و چند باری با آب سرد خوب می شوریم ۱۵ دقیقه میجوشانیم بعد ۱۵ دقیقه دوباره آبکش میکنیم و با آب سرد میشوریم و اجازه میدیم آبش گرفته بشه ✔️شکر رو با آب و گل پنیرک و هل میزاریم روی گاز بجوشه وقتی به جوش اومد پوست هندوانه رو اضافه و اجازه میدیم مواد بجوشه و به قوام برسه ✔️۱۰ دقیقه آخر جوهر لیمو اضافه میکنیم ✔️بعد خنک شدن مربا توی شیشه میریزیم ✅️زمان پخت این مربا بستگی به ضخامت پوست هندونه دار. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يكي از اصيلترين و خوشمزه ترين غذاهاي رستوانهاي عربي در جنوب، همين مُفَتّح مواد لازم ٤ نفر گوشت گوسفندي كه من از يك گردن استفاده كردم ، ميتونيد از ماهيچه يا سردست هم استفاده كنيد پياز شش عدد ( ٢ تا پخت اول ) (٤ تا پخت دوم) سير ٥ حبه درشت چوب دارچين بزرگ يك عدد هل ٥ عدد برگ بود ٥ عدد رب گوجه دو قاشق غذاخوري سرپر نمك و فلفل سياه و زردچوبه و پودر كاري، پودر تخم گشنيز و آويشن به ميزان لازم زعفرون دم كرده غليظ براي گوشت و برنج روغن مايع كمي براي مواد روي برنج(حشو) كره ٥٠ گرم پياز داغ يك پياله كشمش يك پياله گردو نيم كوب يك پياله رب ١ قاشق مرباخوري زعفرون ١ قاشق غذاخوري برنج دو پيمانه براي برنج ساده( با تهديگ زعفروني كه تركيب كمي ماست و زعفرون برنج براي تهديگ) برنج دو پيمانه براي شويد پلو با تهديگ سيب زميني . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خاصیت درمانی😳 پوست هندونه رو دور نریزیا😋 یکی از خوشمزه ترین ترشیای دنیاست🍉 مواد لازم: پوست هندونه نیم‌ کیلو🍉 سرکه ۴ لیوان آب ۲ لیوان نبات ۲ شاخه تخم گیشنیز ۱ ق غ خ سیاه دانه نصف ق غ خ نمک ۱ تا ۲ ق غ خ فلفل تند به اندازه دلخواه ترخون نحوه آماده سازی: اول پوست هندونه رو خوب بشورید بعد خوردش کنید نیم ساعت بذارید تو آب و نمک تا تلخیش گرفته شه بعد از صافی ردش کنید تو قابلمه اب سرکه نمک نبات ترخون سیر فلفل و هندونه میریزیو میذاری رو حرارت بعد نیم ساعت حرارتو خاموش کنید و بعد خنک شدن بریزید تو ظرف تمیز و خشک بعد ۲روز آماده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا اپل باتر 📣کره سیب با مربا متفاوته، درست کنین متوجه تفاوتش میشین😍 میتونید برای ، ، یا فیلینگ کیک و‌شیرینی استفاده کنید.😍 📣مخصوصا اگه ته یخچال سیب های پلاسیده دارین و نمیدونین چیکار کنین باهاشون . سیب حدود 2 کیلو سرکه سیب یک چهارم پیمانه (حذف نشه خیلی بهتره) نمک یک ق چایخوری شکر ترکیب قهوه ای یا سفید کمتر از یک چهارم پیمانه، حتی میتونین شکر رو حذف کنین، بستگی به شیرینی سیب داره جوز هندی رنده شده یک هشتم ق چایخوری پودر دارچین دو ق چایخوری آب نصف پیمانه (اگر لازم بود بیشتر بریزین) اگه دوست داشتین میتونین یکی دوتا میخک کوبیده هم اضافه کنین که من دوست نداشتم و حذف کردم . 📣سیب های خورد شده رو بپزین و بعد با گوشکوب برقی پوره کنین، بذارین باز یکم دیگه بپزه تا غلیظ تر بشه، شیشه ها رو استریل بکنین تو آب جوش، و بریزین داخل شیشه ها (خنک شده) و کره سیب شما امادست . 📣باور کنین هرچی از بافت لطیف و طعم بی نظیرش بگم حق مطلب ادا نمیشه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخی: ۳۵۰ گرم(مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی) پیاز: ۲عدد(رنده میکنیم و آبشو میگیریم) نمک: ۱ق.م فلفل سیاه: ۱ق.چ پولبیبر یا پرک فلفل قرمز: ۱/۲ ق.چ پودرسیر: ۱/۲ق.چ سماق: ۱ق.چ زعفرون: به مقدار لازم کره: ۱ق.غ گوجه فرنگی: ۳ عدد فلفل سبز شیرین: ۳عدد رب گوجه فرنگی: ۱ق.م آب لیموترش: ۱ق.غ آب: ۱ استکان برای ته دیگ👇 سیب زمینی: ۲عدد(با رنده درشت رنده میکنیم و میشوریم تا نشاستش بره) بعد بهش زعفرون و نمک اضافه میکنیم و ته قابلمه که روغن ریختیم میریزیم و پخش میکنیم. نکته👈بهتره که مایه کبابو برای یکساعت داخل یخچال بذاریم بمونه به کباب اصلا آب اضافه نکنید رو حرارت کم بمونه خودش آب میندازه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۲ عدد، شکر نصف پیمانه، شیر نصف پیمانه ، روغن مایع 1/3 پیمانه ، وانیل 1/4 ق چ،ارد 1 و نیم پیمانه، بکینگ پودر 2 ق چ، پودر کاکائو ۲ ق غ 🔴تخم مرغ وانیل و شکر رو با همزن دستی بزنید تا کرمی بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید یکدست شد در اخر ترکیب ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده اضافه و مخلوط کنید یکدست که شد بریزید توی تابه که همه جارو با کره یا روغن چرب کنید درش رو با دمکنی بپوشونید و بزارید روی حرارت تا بپزه حدود ۳۰تا ۳۵ دقیقه در تابه رو برندارید تا پف کیک نخوابه بعد با سیخ چوبی یا خلال دندون چک کنید چیزی بهش نچسبید آمادس. 1 پیمانه شیر ، 1/4پیمانه روغن مایع ، 1/4پیمانه شکر، 50گرم شکلات (قابل حذف), 1ق غ پودر کاکائو 🔴همه رو باهم مخلوط و بعد بزارید روی حرارت تا شکلات و شکر حل بشه و یکدست شد خاموش کنید تا ولرم رو به سرد بشه کیک آماده شد بلافاصله داغ برش بزنید و سوراخش کنید و سس رو روش بریزید تا کاملا به خورد کیک بره بعد میتونید سرو کنید اگر چند ساعت تو یخچال بدارید عالی تر میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛