eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با ماهیچه به سبک رستورانی👌 بهتون قول میدم خوشمزه ترین ماهیچه ای میشه که امتحانش میکنید…👌😉 در ضمن این پست هم بفرستید برای اون کسی که باید براتون درست کنه😊 برای ماهیچه رستورانی اینارو لازم دارید: ماهیچه گوسفندی ۲ عدد،پیاز۴ عدد،سیر،پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،روغن مایع،زعفرون،کره،دارچین،کمی رب (دلبخواه) اول ماهیچه رو باروغن مقداری تفت بدین بعد رب رو اضافه کنید و سپس ادویه ها رو اضافه کنید.در اخر در قابلمه رو بذارید اجازه بدین با شعله کم حدود ۴ ساعت بدزه. حالا باقالی و بمدت ده دقیقه بپزید و بعد ۲ لیوان برنج شسته شده رو اضافه کنید، نمک و آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه در آخر سبزی پلویی رو بهش اصافه کنید و بعد آبکش کنید.برای دم کردنش هم از دارچین و زعفران و چند حبه سیر استفاده کنید.بمدت‌۴۵ دقیقه نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه و شورمزه فوق العاده جذاب و عالیه🥰 ساندویچ ساده و آسون 🥞 مواد لازم: ۲ لیوان آب ولرم ۱ کیلو آرد ۱ قاشق غ نمک ۱ قاشق غ شکر ۱ ق غ خمیر مایه ۲ ق غ روغن ⬅️ آب ولرم داخل کاسه ریخته و همه مواد بهش اضافه کنید ⬅️ خوب مخلوط کرده و ورز داده تا جاییکه خمیر به دست نچسبد ⬅️ روشو پوشانده و بزارید یکساعت استراحت کند ⬅️ بعد از خمیر چونه به اندازه نارنگی گرفته ⬅️ روی سینی چرب شده با دست که چرب کردیم چونه را پهن کرده ⬅️ داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ میکنیم 🌮 ⬅️ نخود از شب قبل خیس کرده و چندبار آبشو عوض کنید ⬅️ داخل جیپاس یا قابلمه نخود نیم پز شده با آب قلم و دو حبه سیر و فلفل و نمک میزاریم دو ساعت بپزد ⬅️ تا جاییکه نخود با دست له و نرم بشه ⬅️ موقع سرو بهش فلفل سیاه میزنیم 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک نارگیلی شیرعسلی پودر نارگیل......200گرم شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه) شکلات تخته ای...... برای تزیین شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن پاستا با مرغ خوشمزه و آسون😍🌸 مواد لازم: سینه مرغ🍗 پاستا فرمی🍝 خامه رقیق شده با شیر🥣 فلفل دلمه سبز و قرمز🫑 سیر🧄 لیمو ترش🍋 پیاز🧅 پنیر پیتزا🧀 . ابتدا سینه مرغ رو مکعبی ریز برش بدید با آبلیمو و سبر و فلفل سیاه نمک مزه دار کنید داخل کمی روغن سرخ کنید سپس از تابه بیرون بیارید داخل همون تابه سیر و پیاز و فلفل دلمه خرد شده رو بریزید سپس رب گوجه رو اضافه کنید دوباره کمی تفت بدید سپس سینه مرغ سرخ شده و خامه ای که با شیر رقیق کردید اضافه کنید (نسبت خامه به شیر مثلا ۴ قاشق غ خ خامه و ۲ قاشق غ خ شیر)در نهایت پاستایی که طبق دستور روی جلد پختید و آبکش کردید و کمی پنیر پیتزا بریزید چند دقیقه زمان بدید که پنیر آب بشه سپس داخل ظرف کمی از خامه رقیق شده بریزید موادی که درست کردید داخل ظرف و در نهایت روش رو با پنیر پیتزا پر کنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژاپنی مواد لازم: تخم مرغ🥚 :۵ عدد ( زرده و سفیده جدا شود ) پنیر خامه ای🧀 :۲۰۰ گرم کره🧈 :۵۰ گرم شیر🥛:۸۰ میلی لیتر شکر 🍚:۶۰ گرم با زرده ،۶۰ گرم با سفیده ( جمعا۱۲۰ گرم ) آرد🥡 :۵۰ گرم نشاسته ذرت 🌽:۱۵ گرم نمک🧂 : نوک ق چ خ وانیل :۱ ق چ خ پودر تارتار یا آبلیمو : نصف ق چ خ نکات مهم : مواد پنیری که بنماری کردید اجازه بدید خنک شه شه و بعد سفیده رو باهاش مخلوط کنید دمای فر ابتدا ۱۹۰ درجه به مدت یک ربع الی بیست دقیقه ،سپس بدون باز کردن در فر دما رو به ۱۴۰ درجه کاهش دهید به مدت ۴۵ دقیقه.سپس درب فر رو کمی باز نگه دارید و به مدت نیم ساعت در فر خاموش نگه دارید . اگر در ۲۰ دقیقه اولیه رویه چیز کیک رنگ گرفت در مرحله بعدی فقط گریل پایین رو‌روشن کنید .. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن پاستا با مرغ خوشمزه و آسون😍🌸 مواد لازم: سینه مرغ🍗 پاستا فرمی🍝 خامه رقیق شده با شیر🥣 فلفل دلمه سبز و قرمز🫑 سیر🧄 لیمو ترش🍋 پیاز🧅 پنیر پیتزا🧀 . ابتدا سینه مرغ رو مکعبی ریز برش بدید با آبلیمو و سبر و فلفل سیاه نمک مزه دار کنید داخل کمی روغن سرخ کنید سپس از تابه بیرون بیارید داخل همون تابه سیر و پیاز و فلفل دلمه خرد شده رو بریزید سپس رب گوجه رو اضافه کنید دوباره کمی تفت بدید سپس سینه مرغ سرخ شده و خامه ای که با شیر رقیق کردید اضافه کنید (نسبت خامه به شیر مثلا ۴ قاشق غ خ خامه و ۲ قاشق غ خ شیر)در نهایت پاستایی که طبق دستور روی جلد پختید و آبکش کردید و کمی پنیر پیتزا بریزید چند دقیقه زمان بدید که پنیر آب بشه سپس داخل ظرف کمی از خامه رقیق شده بریزید موادی که درست کردید داخل ظرف و در نهایت روش رو با پنیر پیتزا پر کنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکی که با گلاب و زعفران پخته بشه میشه کیک بهشتی 🍰 طعم و مزه ای شبیه به بستنی سنتی داره😍😋 🔴مواد لازم: سه عدد تخم مرغ یک لیوان شکر یک قاشق مرباخوری پود هل نصف لیوان روغن مایع یک لیوان شیر ولرم و دوقاشق گلاب کمی زعفران دو لیوان آرد قنادی دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر 🟢مواد لازم سس: سه قاشق شیرعسلی یک قاشق زعفران ◀️دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ◀️در آخر فربالا یا گریل رو روشن کنید ◀️تا وقتی سرد نشده از قالب خارج نکنید ◀️قالب سایز ۲۰ ◀️سس گرم رو روی کیک از دما افتاده بریزید نوش جونتون 🥰🤤 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انار رو برش بزنید و ۱ تکه داخل قوری بریزید ۳ تکه کوچک برش خرده سیب را داخل قوری بریزید ۳ حلقه لیموی تازه را اضافه کنید ۳الی۴ عدد میخک، ۱ عدد چوب دارچین، ۳الی۴ عدد گل محمدی، آبجوش بریزید و ۱۵ دقیقه دم بزارید دمنوش فوق العاده مقویمونم حاضر شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳کوکی کیک چیزایی که لازم داری: کره: ۲۳۰ گرم شکر قهوه‌ای: ۱۸۰ گرم شکر سفید: ۱۰۰ گرم وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۴۳۰ گرم نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۲ پنس شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم دستور نهایی: 1. فر رو روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کن. 2. خمیر رو طبق دستور آماده کن.** 3. نصف خمیر رو در قالب کمربندی با کاغذ روغنی پهن کن. 4.کی کیک چیزایی که لازم داری: کره: ۲۳۰ گ5.کی کیک چیزایی که لازم داری: کره: ۲۳۰ گرم شکر قهوه‌ای: 6.کی کیک چیزایی که لازم داری: کره: ۲۳۰ گرم 7. سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپز.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک میوه😋 هر چقد از خوشمزگیش بگم کمه 😋 بجای زرد الو هر میوه دیگه ای میتونید استفاده کنید 😍 بخش اول مواد لازم برای کرم : شیر ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۱ ق س خ آرد ۱ ق س خ شکر نصف لیوان وانیل نوک قاشق چ خ همه ی مواد به غیر از وانیل و مخلوط کنید بذارید رو حرارت کم وقتی به غلطت فرنی رسید وانیل و اضافه کنید و هم بزنید و بذارید کنار تا خنک بشه ، حتما روش کیسه فریزر بذارید تا رویه نبنده😇 مواد لازم برای کیک : تخم مرغ ۳ عدد شکر نصف لیوان آرد ۱/۵ لیوان روغن مایع نصف لیوان ماست نصف لیوان بکینگ پودر ۱ ق م خ مراحل آماده کردن کیک و تو کلیپ ببینید و اگر سوالی داشتین بپرسید. 😋 دمای فر گازی ۱۸۰ درجه فر برقی ۱۶۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قالب های من سرامیکی بود پنج دقیقه بیشتر گذاشتم تو فر بمونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پروتئینی بی نهایت خوشمزه:😍😋 کاهو ۱ عدد فیله یا سینه مرغ ۴ عدد ادویه:(پاپریکا،پودرسیر، ادویه مرغ،نمک و‌فلفل) روغن زیتون نان تست ۴ عدد کره ۳۰ گرم نخود پخته شده یا کنسرو نخود پنیر پارمسان ۵ ق غ خ برای سس: ماست یونانی ۳ ق غ خ سس مایونز کم چرب ۱-۲ ق غ خ سس خردل ۱ ق چ خ آب لیموترش ۱ عدد سیر ۱ الی ۲ حبه روغن زیتون به مقدار زیاد پنیر پارمسان ۵ ق غ خ برای کورتان نان تست رو مکعبی کات میکنیم روش رو کره مال میکنیم میزاریم تو فر ۱۷۰ درجه بمدت یک ربع تا روش طلایی شه اگه نخود رو حذف کنید میشه سالاد سزار ولی من پیشنهاد میکنم حذفش نکنید و این سالاد پروتئینی رو امتحان کنید و حالشو ببرید🤍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش دوم پیشنهاد میکنم این کیک تارت فوق العاده خوشمزه و لذیذ رو تا فصلش هست درست کنید ادامه کپشن پست قبل این تارت کیک دو مرحله پخت دارد مرحله اول فر را از نیم ساعت قبل روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس خمیر پهن شده در قالب که روش رو اسلایس زردآلو چیدیم به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه قراردهید تا نیم پخت شود مرحله دوم سپس از فر خارج کنید تا خمیر داغ هست مواد رویه را روش بریزید وسریعا داخل فر قراربدین حتما در مرحله دوم دما را روی ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد قراردهید به مدت تقریبی یکساعت یا یکساعت ربع تا زمانیکه دیواره ها رنگ بگیرند و رویه تارت کاملا بسته شود و شل نباشد بعداز پخت کامل میتونید چند ثانیه گریل رو هم روشن کنید 👈بعد از پخت اجازه بدین در قالب کاملا خنک شود سپس با کارد دور تادور کیک رو آزاد کنید و از قالب خارج کنید (اگر قالب کمربندی باشه کارتون راحتتره) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی راحت بااین رول های سوخاری تو مهمونی هات دلبری کن 😍😋اینقدر خوشمزه وراحته این فینگر فود که حتما درستش کنین مواد لازم ؛ خمیریوفکا ۱بسته ژامبون مرغ یا گوشت ۱۰اسلایس پنیر چدار ۱۰ورق پودر سوخاری رنگی تخم مرغ ۲عدد این تعداد ۱۵تیکه رول سوخاری بهتون میده 🥹 طرزتهیع 😉 خیلی راحته یه ورق خمیر یوفکا وبعد یه لایه ژامبون ویه لایه پنیر بزارین ورول کنین وتوی تخم مرغ وپودر سوخاری بغلتونید ☺️ حتما بعد یه ساعت برش بزنین وبه تاریخ خمیر یوفکا دقت کنین که اگه تاریخ تولید خمیر بالا نباشه خمیر خورد ‌شکننده میشه 😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلال کبابی😍😋 بلال کبابی با عطر ذغال و طعم ذرت مکزیکی ذرتهاتونو برش بزنید پوستهاشو ی اب بکشید ته قابلمو بزارید بعد داخلشو ی لیوان اب و ی نصف تا یک لیوان شیر بریزید البته به حجم بلالتون داره من ۳ تا بلال درشت بود و بعد ی مقدار کره داخلش بندازید و درشو ببندید بزارید رو شعله ملایم خوب پخته بشه اگر بدونید چقدر خوشمزه و ابدار و خوش طعم‌میشه اوف🥰😌😋 برای سسش پنیر میتزا و اویشن و نمک و اگر ی مقدار تند دوست دارید پولبیبر (یک نوع فلفل و ادویه ترکی )و ی مقدار من ادویه معطر جادویی مادربزرگ ریختم شما هر چی دوست دارید ولی نمک و اویشن از دست ندید اگر بقیرو نداشتید خلاصه پنیر که اب شد و مخلوط شد سس امادس ی نکته اگر میخواید ذرتها عطر ذغال بگیره و طعم‌جنگلی داشته باشه در اخر ی مقدار ذغال بزارید رو شعله که گداخته بشه داخل ی ظرف بریزید در نهایت ی مقدار روغن مایع روش بریزید دود که کرد دربشو ببندید عطرش غوغاس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتفو بال مرغی 😋👌 شرط میبندم اگه یک بار امتحانش کنی دیگه دنبال منقل کباب نمیگردی 😋😋 مخصوصا واسه موقع هایی که وقت ندارین هر وقت زمان نداشتی و مواد مرینت هم دم دستت نبود این مدلی درست کن حالشو ببر😇 موادی که لازمه کتفو بال مرغ دوغ آبعلی نمک و زردچوبه روی کتفو بال شیار بزنین و بریزین تو قابلمه و دوغ آبعلی و نمک و زردچوبه و زعفرون بریزین روش ،نیم ساعت با دوغ بجوشه از دوغ دربیارین و توی روغن سرخش کنین نگم براتون که چقدر خوشمزه میشه 😋😋 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماگ کیک😍😋 مواد لازم: آرد 🥡۳۵ گرم شکر🍚 ۳۵ گرم پودر کاکائو🍫 ۳۰ گرم بیکینگ پودر🥄 نصف ق چ شیر🥛 ۹۰ گرم روغن 🥃یک ق غ نوتلا🍫 مواد رو مطابق فیلم با هم‌مخلوط کنید داخل ماگ هاتون بریزید ۲/۳ ماگ ها پر بشن بعد یک قاشق نوتلا بریزید و روش رو با گردو یا فندوق تزئین کنید و ۳ دقیقه بزارید داخل ماکروفر ❌بهتر این کیک داغ خورده بشه چون خوشمزه تره❌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی میکادو😋 آرد سفید ۲ لیوان، آرد نخودچی ۱ لیوان، پودر قند نصف لیوان، عسل ۴ ق غ، کره ۲۰۰ گرم، روغن مایع حدود 3/4 لیوان، پودر کاکائو ۲ ق غ، نان میکادو ۸ ورق 🔴آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیح کامل کپشن👇🏻 اخرش این حلیم بادمجونه یا کشک بادمجون😂 . این غذا فوق العادست 😢😍 📜مواد لازم: •بادمجان.............................1 کیلو •پیاز.....................................2 عدد بزرگ •سیر.....................................2 حبه •کشک...................................2 ق غ خ •نعناع...................................1 ق غ خ •آب........................................مقداری •نمک.....................................1 ق چ خ •فلفل....................................نصف ق چ خ •زردچوبه..............................نصف ق چ خ . . . . . . 🥘طرز تهیه: •ابتدا بادمجون ها رو سرخ کنید، از روغن جدا کنید و کنار بذارید •پیاز رو با حرارت ملایم سرخ کنید، ادویه ها و نعناع رو اضافه و کمی تفت بدید •بادمجون ها رو روی پیاز بچینید و سیر رنده شده رو روش بذارید کمی آب اضافه کنید و 15 دقیقه اجازه بدید روی حرارت کمی نرم بشن •بعد از این مدت از روی حرارت بردارید و بادمجون ها رو له کنید •دوباره روی حرارت بذارید و کشک رو اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید و اجازه بدید 5 دقیقه روی حرارت بمونه •بعد از این مدت و نوش جان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳حلیم کش‌دار خونگی بلغور گندم رو حسابی بشورید و با اب فرارون و نمک ۳تا۴ ساعت بپزید من معمولا از قبل میپزم و فیریز میکنم اینجوری برای سوپ و حلیم خیلی سریع میتونم استفاده کنم گوشت گوسفند با پیاز درسته و کمی نمک پخته بشه برای ریش ریش کردن گوشت اصلا از گوشت کوب برقی استفاده نکنید طعم گوشتتون رو عوض میکنه و‌کیفیت حلیم رو بد میکنه حتما طی مراحل پخت حلیم کمی نمک بهش اضافه کنید قرار نیستمثل سوپ و اش خوش نمک باشه اما مقدار کمی نمک برای بالانس طعم ها ضروری هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی با دنت😍😋 مواد لازم: اول کیک شکلاتی رو آماده کنید برای قسمت پنیری دسر کرمی دنت بیسکوئیتی 🍪 ۱ عدد پنیر ماسکارپونه🧀 ۲۰۰ گرم خامه قنادی فرم گرفته🧁 ۲۰۰ گرم ژلاتین🥄 دو قاشق غذا خوری سر پر آب سرد💧 ½ پیمانه شکلات تلخ بن ماری شده🍫 ۵۰ گرم حالا ژلاتین رو بپاشید روی آب مخلوط کنید و بذارید رو بخار کتری تا حل بشه . پنیر +دسر کرمی دنت +شکلات مخلوط کنید.. بهش خامه فرم گرفته رو اضافه کنید باز کمی مخلوط کنید .در انتها ژلاتین اضافه کنید و مخلوط کنید .دور کیک رینگ یا طلق بندازید .یکمی با شیر کاکائو مرطوب کنید .مواد رو بریزید و ۶_۷ ساعت استراحت بدید توو یخچال .‌ ‌‌حالا چرا تو این دسر از دسرای کرمی دنت استفاده کردم، به خاطر اینکه هم غلظت و بافت مناسبی که داره نتیجه کارتون رو بی نقص میکنن، هم چون میزان طعمش از هر نظر متعادله، طعم دسر شما رو همه پسند میکنه.‌ برای گاناش روش هم ۱۰۰ گرم خامه صبحونه رو بذارید رو حرارت بهش ۷۰ گرم شکلات اضافه کنید .خنک که شد بریزید روی باقی مواد‌‌ 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳رپ مرغ موادی که لازم داریم: سینه یا ران مرغ: ۴۰۰ گرم پیاز بنفش ۲ عدد فلفل دلمه اختیاری قارچ ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای ۱ ق غ خ پر گوجه ۳ عدد ماست همزده: ۲ ق غ خ نمک فلفل پودرتخم گشنیز_پاپریکا رب ۱ ق م خ سس خردل ۱ ق غ خ نون‌پیتا اول مرغ هارو با ماست و ادویه ها مزه دار کنید و چندساعتی بذارید یخچال. پیازارو خلالی کنید، سرخ که شد گوجه نگینی(پوستش رو بگیرید) رو اضافه کنید بذارید کامل نرم بشه و بعد به روغن بیفته( اواسط پخت گوجه یکبار کمی اب اضافه کنید) نرم که شد نمک فلفل پاپریکا و سیر ، فلفل دلمه و قارچ رو اضافه کنید. قارچ که نرم شد از روی حرارت بردارید. مرغ هارو با کمی روغن سرخ کنید. روی نون پیتا اول کمی از مخلوط گوجه بزنید بعد مرغ هارو بذارید و بپیچید روی تابه بدون‌روغن گریل کنید. (یه جسم سنگین بذارید روش) برای سس کنارش، من ماست یونانی ۲ق مایونز ۱ ق پیاز بنفش ریز ریز نصف ۱ عدد کوچیک، خیارشور رنده شده ۱ عدد سس خردل ۱ ق و نمک فلفل رو ترکیب کردم. نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی میکادو😋 آرد سفید ۲ لیوان، آرد نخودچی ۱ لیوان، پودر قند نصف لیوان، عسل ۴ ق غ، کره ۲۰۰ گرم، روغن مایع حدود 3/4 لیوان، پودر کاکائو ۲ ق غ، نان میکادو ۸ ورق 🔴آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی با دنت😍😋 مواد لازم: اول کیک شکلاتی رو آماده کنید برای قسمت پنیری دسر کرمی دنت بیسکوئیتی 🍪 ۱ عدد پنیر ماسکارپونه🧀 ۲۰۰ گرم خامه قنادی فرم گرفته🧁 ۲۰۰ گرم ژلاتین🥄 دو قاشق غذا خوری سر پر آب سرد💧 ½ پیمانه شکلات تلخ بن ماری شده🍫 ۵۰ گرم حالا ژلاتین رو بپاشید روی آب مخلوط کنید و بذارید رو بخار کتری تا حل بشه . پنیر +دسر کرمی دنت +شکلات مخلوط کنید.. بهش خامه فرم گرفته رو اضافه کنید باز کمی مخلوط کنید .در انتها ژلاتین اضافه کنید و مخلوط کنید .دور کیک رینگ یا طلق بندازید .یکمی با شیر کاکائو مرطوب کنید .مواد رو بریزید و ۶_۷ ساعت استراحت بدید توو یخچال .‌ ‌‌حالا چرا تو این دسر از دسرای کرمی دنت استفاده کردم، به خاطر اینکه هم غلظت و بافت مناسبی که داره نتیجه کارتون رو بی نقص میکنن، هم چون میزان طعمش از هر نظر متعادله، طعم دسر شما رو همه پسند میکنه.‌ برای گاناش روش هم ۱۰۰ گرم خامه صبحونه رو بذارید رو حرارت بهش ۷۰ گرم شکلات اضافه کنید .خنک که شد بریزید روی باقی مواد‌‌ 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛