eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام_فوری سیب زمینی:۲ عدد تخم مرغ:۲ عدد آرد:۲ قاشق غذاخوری سینه مرغ:۱ عدد پیاز:۱ عدد جعفری:مقداری رب:۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا:۱۰۰ گرم ادویه ها:زردچوبه،پاپریکا،آویشن،فلفل سیاه،نمک اول سینه مرغو نواری برش برنید سیب زمینی هارو پوست بگیرین و رنده کنید و آبشو کامل بگیرین و بهش نمک و آرد و تخم مرغهارو اضافه کنید و هم بزنید برای مواد میانیش مرغو تو روغن سرخ کنید پیاز نگینی خرد شده رو هم تو تابه سرخ کنید و ادویه هارو اضافه کنید بعد جعفری خرد شده اضافه کنید و هم بزنید برای خوشرنگ تر شدنش بهش رب هم اضافه کنیداز مواد سیب زمینی یه لایه نازک بریزین تو تابه و صافش کنید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگشم سرخ بشه بعد از مواد بریزین رو سیب زمینی روشم پنیر پیتزا بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته_شوید_باقالی با نخود فرنگی هم می تونید این کوفته رو بپزیید می تونید شوید رو حذف کنید و از سبزیهای کوفته استفاده کنید باقالی پخته ۲ لیوان گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم برنج پخته نصف پیمانه نمک/فلفل/زردچوبه/دارچین پیاز یک عدد رب یک قاشق آب شوید پیاز داغ آلو تخم مرغ یک عدد آرد یک الی دو قاشق . ابتدا باقالی پخته یا نیم پز را با برنج و گوشت مخلوط کرده و میکوبیم و ورز میدهیم (البته من از برنج از شب قبل مونده استفاده کردم) سپس نمک فلفل شوید پیاز داغ و تخم مرغ را اضافه و ورز میدهیم. آرد را برای منسجم شدن به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم و از مواد گلوله های کوچک درست کرده و کنار میگذاریم. پیاز داغ کرده و رب را با آن تفت میدهیم و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه و آب میریزیم و میگذاریم جوش بیاید. سپس کوفته ها را به همراه آلو داخل آن ریخته و میگذاریم نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزد. نکته: همیشه ورز دادن کوفته خیلی مهمه پس یادتون باشه خیلی خوب ورزش بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور یه کلوچه خوشمزه وخوش بافت دیگه اوردم براتون کلوچه دارچین عسل 😋حتما امتحانش کن🤌 تخم مرغ ۲عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم) عسل ۱/۴ پیمانه (۷۰گرم) دارچین ۱ق چ روغن مایع ۲/۳پیمانه (۱۲۰گرم) ماست ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) آرد قنادی حدود ۲ و۲/۳پیمانه ( ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم) بکینگ پودر ۱ق س سرخالی (۷گرم) در فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۱۵ دقیقه می تونید کمی هم گریل کنید 😊 🔸️با این میزان خمیر حدود ۱۵ تا ۱۶ عدد کلوچه خواهید داشت 🔸️می تونید برای بافت پوکتر سبک تر ۱/۸ق چ نمک میوه هم همراه با بکینگ پودر اضافه کنید 🔸️رومال: مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ+۱ق چ دارچین طرز تهیه کامل در فیلم 🎥 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمت خراسان به ترکیب این ادویه ها سُفوف میگن که بسیارپرخاصیته وترکیبی بیش ازده نوع تخم گیاهی مفیدهست من ازاین ادویه داخل پست کاچی استفاده کرده بودم وخیلیهادرخواست آموزش این ادویه روداشتین مقوی_ترین_وپرخاصیت_ترین_ادویه ✅️زیره سیاه ۵۰گرم ✅️زیره سبز ۵۰گرم ✅️تخم شوید۲۵گرم ✅️تخم شنبلیله ۲۵گرم ✅️تخم گشنیز ۲۵گرم ✅️زنجبیل ۲۵گرم ✅️رازیانه ۵۰گرم ✅️انیسون ۵۰گرم ✅️زنیان ۵۰گرم ✅️سیاهدانه ۲۵گرم ✅️نبات خردشده دوبرابرکل ادویه ها ی مخلوط شده این ادویه خوش عطروبو یکی ازادویه های اصلی کاچی هست که برای افرادی که تازه زایمان کردن استفاده میشه،برای دل دردودل پیچه،کمردرد،نفخ معده،رفع مسمومیت هم بسیارمفیده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت بازاری نخرر👀👀👀 .دوتا سينه مرغ ٦ق غ پودر سوخاري نمك فلفل سياه يك تا ۲ق غ سس خردل يك تا ۲ق غ سس كچاپ ١٠٠گرم پنير پيتزا ۳حبه سير ١عدد پياز . حواستون باشه ضخامت ناگت ها زياد نباشه كه موقع سرخ شدن مغز پخت بشه . ميتونيد تازه مصرف كنيد يا به صورت نيمه اماده تو فريزر تا سه ماه نگهداري كنيد و تو مواقع نياز ازش استفاده كنيد . براي مدرسه و لقمه هاي مدرسه بچه ها هم خيلي مناسب خيالتون از بابت كيفيت هم راحت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين شيريني گردويي سيوش كن برا عيد لازمت ميشه😉فوق العادست 👌🏻 شيريني گردويي كره 150 گرم آرد سفيد قنادي 1 و 1/4پیمانه پودر قند یا شکر 1/2پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/2 ق چ سفیده تخم مرغ 2 عدد گردو ریز خرد شده به میزان لازم نوتلا یا کرم لوتوس یا گاناش شوکولاتی جهت تزیین ابتدا كره و پودر قند با هم مخلوط ميكنيم(حدود 5 دقيقه) زرده تخم مرغ و وانيل اضافه ميكنيم و بعد از هم زدن آرد الك شده اضافه و هم ميزنيم.خمير آماده شده داخل پلاستيك قرار ميديم و بمدت يكساعت داخل يخچال قرار ميديم كه استراحت كنه. از خمير به اندازه يه دونه گردو برميداريم تو دست گردش ميكنيم و داخل سفيده تخم مرغ ميزنيم و سپس در پودر گردو ميغلتونيم و روي كاغذ روغني قرار ميديم با قاشق يا انگشت وسط خمير حالت گودي ايجاد ميكنيم.كوكي ها داخل فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد بمدت 20 الي 25 قرار ميديم كه بپزه. بعد از اينكه كوكي ها پخت و خنك شد داخلش رو با هر فيلينگي كه دوست داشتين پر كنيد و نوش جان كنيد🥰 📌اگر حين پخت حفره هاي روي كوكي پر شد با قاشق روي اون فشار بديد كه حالت حفره ي روي كوكي حفظ بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخلوط تمری مواد لازم: بادمجون دو كيلو گل كلم دو كيلو هويج يك كيلو سير سه بوته فلفل تند نمك يك ق غ ادويه ترشي سه ق غ (زردچوبه،سياهدونه بو داده شده،تخم گشنيز بو داده شده،گلپر در صورت تمايل،پودر فلفل تند)نسبت ادويه ها من چشمي ميريزم فقط زردچوبه نسبت به بقيه ادويه ها كمتر باشه. سركه انگور(سركه در حدي كه روي كامل مواد ترشي بگيره) تمر هندي نيم كيلو(تمر هندي سياه) اگه ميخواين ترشي نرم بشه،بايد بيشتر پخت بدين در غير اينصورت وقتي گل كم و هويج اضافه كردين يه دقيقه بجوشه كافيه. تمر رو توي سركه حل ميكنيم و از صافي رد ميكنيم.اب تمر كه توي كليپ ميگم منظورم همون سركه و تمر هندی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج_پلو برای ۴ نفر روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه. برای ۴ نفر روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیره پلو ✅زیره به کاهش وزن و چربی خون کمک میکنه ✅طبع زیره سیاه گرمه و برای درمان نفخ و سو هاضمه استفاده می کردند ✅زیره را کمی آسیاب کردم که عطر بیشتری به غذا بده و هضم راحتری داشته باشه برنج ۲ پیمانه، پیاز ۲ عدد، گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، زیره سیاه ۲ق غ، زرشک ۲ ق غ کشمش۳ ق غ، کره ۵۰ گرم، نمک و فلفل سیاه /پودر دارچین، زعفران و روغن پیاز بعد از سبک شدن در روغن زردچوبه میخوره و با گوشت ترکیب میشه و نمک و فلفل سیاه و دارچین میخوره و آماده میشه… کشمش و زرشک هم جدا با کره تفت میخوره (به زرشک دیگه شکر نمیزنم ترکیبش با کشمش مزش بالانس میشه)… بعد مواد رو لایه لایه قرار میدیم ✅ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عکس العمل خانمها وقتی شوهرشون از پله میفته در اروپا:حالت خوبه عزیزم؟؟؟؟ در ایران:خدا جای حق نشسته🤣🤣 از زهرا جون 🌸مواد لازم: 4 پیمانه آرد سمولینا نصف پیمانه شکر شیر خشک نصف پیمانه نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک پیمانه روغن حیوانی همه مواد بالا رو با هم مخلوط کن بعد یک پیمانه شربت (طرز تهیه ش ادامه هست) یک پیمانه آب رو باهاش مخلوط کن داخل قالب بریز و یک تا دو ساعت بزارش کنار، بعد با چاقو روش برش بزن و یکم از شیره با قاشق روش بریز و با بادام زمینی تزیینش کن. بعد بزارش توی فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد بپزه، بعد روش شربت داغ بریز، تمام شربتو روش بریز تا خوب نرم شه بعد بزار شربت به خوردش بره و نوش جان کن. 🌸طرز تهیه شربت: 4 پیمانه شکر 2 پیمانه آب با هم مخلوط کن روی حرارت بزار تا جوش بیاد بعد یک چهارم قاشق چایخوری آبلیمو بهش اضافه کن، بزار 5 دقیقه دیگه بجوشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼👉 💞هر شب دلت رو با خـــدا صاف ڪن و ببخش همه کسایی رو که دلتو شکستن ... اینجوری هم خـــ‌‌ـدا حواســش بهـت هسـت هم بهترین آرامـش شب نصیبـت میشـه شبـــــتون بخیر و خوشی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوبیه این کباب اینه که استرس ندارید موقع کباب کردن از سیخ بریزه😁 اینقدر لذیذ و خوشمزه است که پیشنهاد میکنم یکبار هم شده امتحان کنید♥️ مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵٠٠ گرم ترکیبی از قلوه گاه گوسفندی و سردست گوساله پرده سیرابی ۲ عدد نمک فلفل سیاه و قرمز ١ قاشق چایخوری پیاز ٢ عدد رنده ریز شده و آبش رو بگیرید طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده که آبش رو گرفتید و نمک و فلفل باهم ترکیب کنید و پنج دقیقه ورز بدید. یک مقدار از مواد بردارید و روی پرده سیرابی بذارید و روی کنید. هم میتونید به سیخ بکشید در تابه گریل کنید هم میتونید رو منقل کباب کنید😍 ‎🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عکس العمل خانمها وقتی شوهرشون از پله میفته در اروپا:حالت خوبه عزیزم؟؟؟؟ در ایران:خدا جای حق نشسته🤣🤣 از زهرا جون 🌸مواد لازم: 4 پیمانه آرد سمولینا نصف پیمانه شکر شیر خشک نصف پیمانه نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک پیمانه روغن حیوانی همه مواد بالا رو با هم مخلوط کن بعد یک پیمانه شربت (طرز تهیه ش ادامه هست) یک پیمانه آب رو باهاش مخلوط کن داخل قالب بریز و یک تا دو ساعت بزارش کنار، بعد با چاقو روش برش بزن و یکم از شیره با قاشق روش بریز و با بادام زمینی تزیینش کن. بعد بزارش توی فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد بپزه، بعد روش شربت داغ بریز، تمام شربتو روش بریز تا خوب نرم شه بعد بزار شربت به خوردش بره و نوش جان کن. 🌸طرز تهیه شربت: 4 پیمانه شکر 2 پیمانه آب با هم مخلوط کن روی حرارت بزار تا جوش بیاد بعد یک چهارم قاشق چایخوری آبلیمو بهش اضافه کن، بزار 5 دقیقه دیگه بجوشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت بازاری نخرر👀👀👀 .دوتا سينه مرغ ٦ق غ پودر سوخاري نمك فلفل سياه يك تا ۲ق غ سس خردل يك تا ۲ق غ سس كچاپ ١٠٠گرم پنير پيتزا ۳حبه سير ١عدد پياز . حواستون باشه ضخامت ناگت ها زياد نباشه كه موقع سرخ شدن مغز پخت بشه . ميتونيد تازه مصرف كنيد يا به صورت نيمه اماده تو فريزر تا سه ماه نگهداري كنيد و تو مواقع نياز ازش استفاده كنيد . براي مدرسه و لقمه هاي مدرسه بچه ها هم خيلي مناسب خيالتون از بابت كيفيت هم راحت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 عدد تخم مرغ 1 و نیم لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1لیوان ماست آرد از دو و نیم لیوان یکی دو قاشق غذاخوری بیشتر یا معادل دو لیوان سرپر فرانسوی دسته دار 1 پاکت وانیل5گرمییا کمی وانیل ایرانی 1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ روی کیک 2 عدد سیب پوست کنده و خرد شده نصف قاشق مربا خوری دارچین 2-3 مشت گردوی خرد شده در صورت تمایل یک مشت چیپس شکلات تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی حدود پنج دقیقه بزنید تا پف دار و هم کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کرده و دوباره هم بزنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود مایه کیک را در قالب کیک چرب شده ریخته و سیب های خرد شده را با دارچین مخلوط کنیم و روی مایه بپاشید و سپس گردو خرد شده را روی سیب ها بپاشید و در آخر در صورت تمایل شکلات چیپسی روی مایه کیک بریزید و در فر ازقبل گرم شده با دمای175 درجه حدود یک ساعت و کنترل شده و با تنظیم شعله بالا و پایین بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیره پلو ✅زیره به کاهش وزن و چربی خون کمک میکنه ✅طبع زیره سیاه گرمه و برای درمان نفخ و سو هاضمه استفاده می کردند ✅زیره را کمی آسیاب کردم که عطر بیشتری به غذا بده و هضم راحتری داشته باشه برنج ۲ پیمانه، پیاز ۲ عدد، گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، زیره سیاه ۲ق غ، زرشک ۲ ق غ کشمش۳ ق غ، کره ۵۰ گرم، نمک و فلفل سیاه /پودر دارچین، زعفران و روغن پیاز بعد از سبک شدن در روغن زردچوبه میخوره و با گوشت ترکیب میشه و نمک و فلفل سیاه و دارچین میخوره و آماده میشه… کشمش و زرشک هم جدا با کره تفت میخوره (به زرشک دیگه شکر نمیزنم ترکیبش با کشمش مزش بالانس میشه)… بعد مواد رو لایه لایه قرار میدیم ✅ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کبه_برنجی کبه مواد لازم 👇 برنج ۴ پیمانه ۵ پیمانه آب نمک و‌فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری گوشت نیم کیلو پیاز ۱ عدد گشنیز جعفری نصف پیمانه بادوم زمینی ۲۰ عدد نکته 👇 🔸 ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج 🔹با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺این خوشمزه و متفاوت رو میتونین به عنوان پیش غذا یا یه وعده برای ناهار درست کنید وای من همین الان هوس کردم ولی حیف که ندارم☺️ اسفناج دویست و پنجاه گرم عدس نصف لیوان فرانسوی کدو یه عدد درشت پیازچه پنج تا سیر یه حبه درشت ماست به مقدار کافی گردو خرد شده سه قاشق غذاخوری نمک به مقدار کافی کره برای بیست و پنج گرم پولبیبر یک قاشق چایخوری ☘برای درست کردن سس کره رو بزارید باز بشه و بعد پولبیبر رو بریزید باهم دیگه یه تفت مختصر بدین و تمام ☘فقط هر وقت خواستید بخورید این سس رو همون زمان درست کنید و بریزید روی بورانی ☘ریختن سس اختیاری میتونید نریزید. آب ماست رو داخل بورانی نریزید که شل میشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به عنوان پیش غذا ، دیپ ، بورانی بادمجون و گوجه ، خوراک مرغ و ماست طعم دار شده میتونین جلوی مهموناتون باهاش پز بدین 😉 روی بادمجون ها چند تا سوراخ بزنید، با یه دونه گوجه و دو حبه سیر با نمک و یکم روغن زیتون بزارین تو هواپز یا فر یا کبابیش کنید (دمای هواپز ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت ).. واسه خوراک مرغ ؛ پیاز نگینی شده + زردچوبه تفت بدین ، تکه های خورد شده مرغ رو اضافه کنید ، نمک ، فلفل و پودر پاپریکا و یه کوچولو آب ک ادویه ها کامل به خورد مرغ برن .. بادمجون و گوجه و سیر رو ساطوریش کنین و بریزین داخل ماست سون یا پرچرب ، بهش نمک ، فلفل سیاه ، نعناع خشک اضافه کنید .. روش خوراک مرغ و با جعفری و پولبیبر تزیینش کنین 👌 به اونایی ک تازه عروسن خیلی پیشنهاد میکنم، هم میز پذیرایی رو خوشگل میکنه هم یه پیش غذای متفاوته 🥰 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مواد لازم: کلم:۱عدد کرفس تازه:چندشاخه سیر:۸حبه خیار:۳عدد هویج:۳عدد موسیر:۵پر حتما بزارید از شب قبل خیس بخوره ادویه : گلپر پودر انبه و زردچوبه هرکدام یه ق چ سیاهدونه:۱ق غ سرکه محلی انگو به میزان لازم برای هر لیتر سرکه:۱ق چ زردچوبه فلفل تند:۲عدد نمک:۴ق غ بریزید بعد یک هفته باز کنید اگه حس کردید نمکش کمه ۱ق غ دیگ بهش اضافه کنید اگه از سرکه صنعتی استفاده میکنید برای ۲لیوان سرکه نصف لیوان آب بریزید بهتره که ازآب توی ترشی استفاده نشه ولی اگه معده حساسی دارید آب جوشیده بریزید من خودم با سرکه درست کردم طرز تهیه: اول مواد خوب بشورید ۱ساعت روی پارچه بزارید خوب خشک بشه بعد سرکه رو بزارید بجوشه بعد بهش زردچوبه اضافه کنید بزارید ۶۰ثانیه بجوشه بعد خاموش کنید بزارید کنار هم سرکه خنک بشه هم زردچوبه ته نشین بشه اون ته نشین زردچوبه رو داخل ترشی نریزید برای ادویه هم زیاد از حد نزنید که ترشی تلخ نکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی سیب و تافی به نظر من ترکیب سیب و دارچین واسه پاییز ساخته شده و یکی از خوش عطرو طعم ترین ترکیب های دنیاست🍎🍂 سیب نگینی خرد شده ۱عدد تخم مرغ ۱عدد شکر قهوه‌ای ۳۰گرم شکر سفید ۶۰گرم وانیل ۱ ق مرباخوری شکلات تافی ۸۰گرم پودر دارچین ۱ ق غذاخوری جوش شیرین ۱/۲ق چایخوری آرد ۲۰۰گرم کره قهوه ای ۱۱۵ گرم اول حدود ۲۰۰گرم کره رو بزارید داخل ظرفی و بزارید رو حرارت متوسط تا وقتی که رنگش مایل به قهوه‌ای روشن بشه بعد به اندازه ۱۱۵گرم ازش جدا کنید داخل ظرفی جدا کره،شکر سفید و قهوه‌ای رو باهم ترکیب کنید و با ویسک هم بزنید تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن مواد خشکه جوش شیرین و پودر دارچین رو با آرد ترکیب کنید و به مواد کوکی اضافه کنید در آخر سیب خرد شده و تافی رو هم اضافه کنید و هم بزنید از مواد کوکی به اندازه گردو بردارید و داخل سینی بچینید نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید بپزه نکته: 🚫بیشتر از زمان ذکر شده کوکی هارو داخل فر نگه ندارید خشک میشه 🚫اگه دوس نداشتید میتونید از تافی برای داخل کوکی استفاده نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه) و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی) این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند) درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ۱عدد شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم) شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی شیرخشک قنادی ۲ق س و نمک ۱/۲ق چ را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود سپس ۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم) خمیر مایه عمل آمده وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه کلم 😋 ✍مواد لازم ۲ پیمانه برنج خشک،آب کشی کنید ۳یا۴ پیمانه سبزی معطر خرد شده (تره،جعفری،گشنیز،نعنا،ترخون) یک سوم پیمانه کشمش یا زرشک(بستگی به ذائقه شما) ۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی ۱عدد کلم بزرگ به مقدار لازم نمک،فلفل قرمز،سیاه و دارچین ۱ ق مرباخوری تخم گشنیز ۱ ق غ زردچوبه ✍مواد لازم سس دلمه ۲ق غ سر پر رب گوجه نصف پیمانه روغن نصف پیمانه رب انار(بستگی به غلظت و ترشیش و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق شکر نمک فلفل به میزان لازم ۳/۵پیمانه آب بستگی به نوع برنج داره برای دم کشیدن ✍طرز تهیه سس رب گوجه رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرکت ملایم بذارید مواد به خورد هم بره و تمام . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 400 گرم گوشت چرخکرده 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر 1 تخم مرغ کوچک 4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2قاشق چایخوری زیره 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 10-12 سیب زمینی ریز 1 قاشق غذاخوری روغن 1/2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری رب فلفل 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1.5 لیوان آب نمک،فلفل مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛