فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا بلوچیز
اول استیک رو بُرش بدید، به اون فلفلسیاه، نمک و روغن زیتون بزنید.
بریم روی گاز
اول حرارت ملایم هست.
۱۵ گرم کره، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و دو حبه سیر لِه شده رو به مدت ۲۰ ثانیه حرارت بدید،
حالا حرارت رو زیاد کنید و استیکهارو اضافه کنید. (اینجا باید پاستا رو توی آبجوش بریزید.)
۴ دقیقه بعد گوجه گیلاسی رو اضافه میکنم، ۴ دقیقه بعد پاستایی که ۸ دقیقه جوشیده رو اضافه کنید، ۲-۳ دقیقه پخت آخر پاستا باید داخل سس باشه، پنیر بلو چیز هم اضافه کنید. تو این مدت هر موقع احساس کردید داره خشک میشه، از آب پاستا (خیلی کم) اضافه کنید تا غلظت مناسب باشه.
سِرو کنید، دوباره پنیر بلوچیز بریزید و نوش جون کنید.
دوستای گیاهخوار، بدونید که این پاستا بدون استیک هم بینظیره، شما فقط باید بعد از سیر، گوجه گیلاسی و پنیر بلوچیز رو اضافه کنید.
ضمنن، اگه گوشت قرمز دوست ندارید، همین کارهایی که من انجام دادم رو با مرغ انجام بدید و لذت ببرید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزا قاسمی
تو مرحله اول کباب کردن ۳ تا بادمجون و ۲ تا گوجه هست.
اجازه بدید خنک بشه، پوست اونهارو بکنید و بعد با چاقو اونهارو ساطوری کنید.
بریزید تو ماهیتابه، با حرارت زیاد، روغن و سیر تازه بزنید و خوب مخلوط کنید.
۲ دقیقه بعد
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری فلفلسیاه
اینهارو بزنید، ۱ دقیقه بعد یدونه تخممرغ بزنید و تمام.
آماده شده. نوش جونتون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فاج نوتلا
قبلا گفتیم که فاج نوعی شیرینی نرم هست که معمولا به صورت مربع برش میزنند و خیلی هم راحت درست میشه. این شیرینی خیلی راحته نیازی به پختن هم نداره بسیار مناسب اونایی که مثل من همیشه کمبود وقت دارن 😢
🍴مواد لازم:
شکلات شیری یا نیمه تلخ 300 گرم
نوتلا 1/2 پیمانه
شیر عسلی یک قوطی حدود 400 گرم
وانیل مایع 1 قاشق چای خوری
🍴طرز تهیه:
قالب مربع 20 در 20 سانت را فویل بکشید
تمامی مواد را داخلی ظرفی مانند شیرجوش ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید و ارام هم بزنید تا ذوب شوند سپس مواد را داخل قالب ریخته روی آن را صاف کنید و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد سپس از قالب خارج کرده مانند تصویر برش بزنید . این شیرینی را تا 2 هفته میتوانید داخل ظرف در دار نگه داری کنید.
نکته: مواد را دقیق اندازه گیری کنید. اضافه کردن مقدار بیشتر نوتلا یا شیرعسلی باعث شل شدن مواد و نبستن آن خواهد شد..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس پفکی
مواد لازم:
سیبزمینی متوسط ۳ عدد
نشاسته ۳ قاشق سر پر
پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا ۱ پیمانه
نمک (بنا به سلیقه پودر سیر و فلفل سیاه)
طرز تهیه:
سیبزمینی هارو پوست میگیریم و نگینی خورد میکنیم و توی مقداری آب میپزیم سپس اونو توی یه کاسه میریزیم و بهش نشاسته، پنیر موزارلا و نمک و یا ادویه دیگه ای اگه دوست داشتین میزنین و خوب ورز میدیم تا یکدست بشه دقیقا مثل توی کلیپ. حالا توی یه زیپ لاک و یا کیسه فریزر میریزیم و خوب پهن و صاف میکنیم و میذاریم توی فریزر و بعد از ۲ ساعت اونو از فریزر درمیاریم و مثل سیبزمینی خلالی برش میزنیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم سعی کنید با فاصله کنار هم بچینید توی روغن که به هم نچسپن.
بعد دیگه از روغن جدا کنید و روغنشو کامل بگیرین با دستمال حوله ای و با هرچی دوست داشتین سرو کنید. بسیار کرسپی(ترد) و خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه تركيب برنده👌مسقطي كدوحلوايي ،بهت قول ميدم عاشقش ميشي،نكته ش روتوكليپ گفتم.
قالب پيركس وپلاستيكي چرب بشه
سلام به روي ماهتون 🌹
حال دلتون خوب❤️
🔹نكته ؛ اگردسرروقالبي درست ميكنين،بهتره يك شب تاصبح تويخچال بمونه
چي لازم داريم ؛👇🏻
شيردوليوان
شكر. ٣ ق س
نشاسته ي ذرت ٢ ق س
پوره ي كدوحلوايي ٢٠٠ گرم (١ پيمانه)
كره. ١ ق (٢٠ گرم)
گلاب دوق
زعفران دم شده به مقدارلازم
طرزتهيه روتوكليپ ببينين.
رازحوشمزه شدن اين دسر اينه كه نشاسته خوب بپزه،حرارت ملايم باشه.
تواين دسرخامه هم ميزنن .
اين دسرفوق العادس حتما درستش كنين.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درود پای پیتزا مخلوط لذیذ و بهشتی 👇
چند عدد ورقه یوفکا
مواد میانی بنا به سلائق و ذائقه ی شما مواد من 👈 سوسیس کالباس مرغ، کالباس خشک پیاز داغ سیب زمینی نگینی ذرت فلفل دلمه تمام مواد تفت داده و دست آخر ادویه جات👈نمک زردچوبه پودر آویشن زیره سبز تخم گشنیز زنجبیل فلفل قرمز با یک قاشق رب تفت دادم
پنیر پیتزا
سس برای خمیر یوفکا👈 شیر سرد یا ماست شیرین خوب هم زده، زعفران دمکرده، فلفل سیاه، روغن مایع پخت و پز کره گیاهی آب شده یک قدح کوچک
👈 قالبهای پای سیب را با روغن کامل براش و چرب یا با کره ی سرد ... خمیر یوفکا چند لایه خصوص کف آن و هر لایه با مواد سس خوب باید رومال شود لبه های خمیر یوفکا به علامت به اضافه باید بیرون باشد تا بعد شکل بقچه بسته شود کف خمیر خیلی کم پنیر پیتزا سپس مواد میانی و مجدد خیلی کم پنیر و پودر آویشن خمیر را کامل بسته و روی آن پنیر پیتزا حتما لبه های دور تا دور خمیر یا قالب را پنیر نزنید چون به هنگام آب شدن در آوردن آن سخت خواهد بود دقایق آخر فلفل دلمه رنگی گذاشتم
فر گازی از قبل گرم شده درجه ۱۸۰ مدت پخت من ۳۵ دقیقه بودش و نیاز به گریل هم نداشت اگر روی خمیر شما رنگ نگرفت کمی گریل بزنید
#پای_پیتزا
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی یخچالی
جلو مهمونات بیاری همه عاشقش میشن😋نه فر میخواد و نه هزار تا دنگ و فنگ دیگه😊
بخش اول
❌مواد لازم برای پایه دسر:(کیک موزاییکی)
بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی دو بسته
شیر یک لیوان
کره ۱۰۰گرم
پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری پر
شکر نصف لیوان
❌مواد لازم برای لایه رویی (دسر شکلاتی)
شیر سه لیوان
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری پر
خامه صبحانه نصف پاکت(من یه پاکت کامل زدم)
پودر کاکائو سه قاطق غذاخوری
شکر نصف لیوان
نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری
❌حتما کف قالب کمربندی سلفون یا کاغذ روغنی بندازید
❌پودر ژلاتین رو توی نصف لیوان آب سرد هم بزنید و بزارید روی بخار کتری تا آروم آروم بن ماری بشه و رقیق بشه یه ده دقیقه ای طول میکشه
❌موقعی که پودر ژلاتین و خامه صبحانه رو به مواد دسر اضافه کردین شعله رو خاموش کنید و مواد رو تند تند با همزن دستی هم بزنید اگر
میخواید کارتون راحتتر بسه سی ثانیه با همزن برقی هم بزنید
❌لایه اول یک ساعت و لایه ی دوم دوسه ساعت تو یخچال باید بمونه تا دسر شما آماده بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیه که کتلت دوست نداشته باشه مخصوصا وقتی ساندویچ بشه😋،یه ترکیب باحال تو ساندویچمون زدیم پس حتما ببین و درست کن🤭😄
.
#ساندویچ_کتلت
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
هویج نصف یک هویج کوچک
نمک،فلفل،رردچوبه،پاپریکا،پودر تخم گشنیز
سیر ۱ حبه
آرد سوخاری۳ ق غ
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
ماست
خیار حلقه ای خرد شده(رنده نکنید)
نعنا خشک
لیموترش تازه
نان باگت
گوجه
ریحان تازه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤤کوکوی بادمجون کبابی 🤤🍆🍆
مواد لازم سه عدد بادمجون کبابی و ساتوری🍆
سیبزمینی آبپز شده و رنده شده سه عدد درشت🥔🥔🥔
تخم مرغ یک عدد🥚
ادویه جات شامل فلفل سیاه پودر سیر پاپریکا زردچوبه نمک
آرد نخودچی چهار الی پنج قاشق تا زمانیکه مواد سفت و چسبنده بشه
و حتما مواد بعد از ترکیب یکی دو ساعت توی یخچال بمونه و بعد سرخ کنیم شعله گاز ملایم باشه تا قشنگ سرخ بشه
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک چای😍😋
موادلازم
آرد🥡 یک ونیم پیمانه
پودر کاکائو🍫 سه ق غ
شکر 🍚یک پیمانه
تخممرغ 🥚۳ عدد
بیکینگ پودر 🥄یک ق غ سرخالی
چای دم شده ☕️پررنگ نصف لیوان
روغن مایع🥃 نصف لیوان
وانیل🌸 یک ق چ
طرزتهیه
آرد، پودرکاکائو و بیکینگ پودر روباهم مخلوط و الک کنید و کنار بذارین
فر رو گرم کنید
مواد رو اماده کنید و بریم شروع کنیم باهم
تخممرغ، شکر و وانیل رو هفت هشت دقیقه با همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه
روغن و چای سرد شده رو اضافه و سی ثانیه هم بزنین
مخلوط آرد رو کمکم اضافه و بصورت دورانی مخلوط کنید
کف قالب رو کاغذ روغنی قرار بدین و مواد کیک رو بریزین
سه بار قالب رو به سطح زمین بکوبید و در صورت تمایل خلال پسته یا شکلات چیپسی نسوز یا پرک بادوم بریزین و بفرستین داخل فر از قبل گرم شده تا کیک بپزه
بعد از پخت در صورت دلخواه شکلات آب شده بریزین
دمای فر گازی ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه
دمای فر برقی ۱۷۰ درجه
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و بادمجون😍😋
مواد لازم:
ران مرغ🍗
پیاز🧅
هویج🥕
فلفل دلمه ای 🫑
سیر🧄
رب گوجه فرنگی 🥫
گوجه 🍅
بادمجون 🍆
ادويه جات
(نمك🧂 و فلفل🌶 و يك ق م زردچوبه🟡 و نصف ق م اويشن🍃 و يك ق چ زنجبيل🫚)
ته ديگ ماستى
ماست 🍶يك ق غ ، زعفران دم شده💛 يك ق غ روغن🥃 چهار ق غ و دو كف گير برنج🍙
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت😍😋
⠀
مواد لازم خمیر:
دوغ کفیر - 500 میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین 1 ق چ
نمک 1 ق چ
آرد حدود 450-500 گرم ⠀
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
3 عدد پیاز متوسط
نمک، فلفل سیاه
در صورت دلخواه زیره
⠀
دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید.
با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کنارهها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تابه ای😋
اگه شمام مثل من براتون سخته که رو منقل کباب درست کنید این جوجه تابه ای بهترین گزینه چون خیلیییی خوشمزه و نرم هست👌
مواد لازم:
مرغ به تعداد نفرات🍗
پیاز یه عدد🧅
فلفل دلمه نصفی🫑
روغن زیتون دو ق غ🫒
آبلیمو تازه سه ق غ🍋
نمک به مقدار لازم🌿
نکات مهم: برای اینکه مرغتون خشک نشه اول دربشو بزارید که مرغ آب پس بده بعد بازش کنید و با سغله ملایم اجازه بدین که با روغن و آب کاملا مغزپخت و سرخ بشن اینجوری خیلی نرم و خوشمزه میشه ، شعله رو اصلا زیاد نکنید که خشک میشن🌿
اگه از سیخ استفاده نکردید میتونید جوجه هارو تو تابه بچینید و نباید هم بزنید یه طرفش که سرخ شد برگردونید که طرف بعدیش هم سرخ بشه🌿
برای قالب زدن برنج میتونید مثل من از قابلمه کوچیک یا کاسه آبگوشت خوری یا هر طرفی که دوست داشتید استفاده کنید 🍚 که نیازی نیست کف ظرف رو چرب کنید یا نایلون بزارید چون برنج خودش چرب هست له راحتی برمیگرده فقط کاقیه با پشت قاشق برنج فشار بدید که موقع برگروندن وا نره😌
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فست فود و حتما امتحان کن که بی نهایت لذیذ و خوشمزه اس 😋🥰
حتما ذخیره ش کن که تو اولین فرصت درستش کنی 🤩
مواد لازم
سینه یا مرغ آبپز شده
فلفل دلمه
ذرت
پنیر پیتزا
ادویه ها (نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا ،سس کچاپ)
مرغ را با پیاز و نمک و فلفل آبپز کنین وقتی خنک شد ریش کنید وبهش فلفل دلمه و ذرت و و پنیر پیتزا اضافه کنین .
سس کچاپ به همراه ادویه ها اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
همه مواد توی نون لواش بریزین و رول کنین بچینید کف ظرف و روش
سس و پنیر پیتزا بزنین 😋🥹
به مدت ۲۵دقیقه بزارین تو فر ۱۷۰درجه تا پنیر روش ذوب بشه 😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کله_گنجشکی
یه نوستالژی خوشمزه
دقت کردید با درست کردن و خوردن بعضی غذاها مستقیم میری به قدیما؟؟
این کله گنجشکی از همون غذاهاست
مواد موردنیاز:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
پیاز برای سرخ کردن ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی هم زعفران
ما بهش میگیم کله گنجشکی ، شما بهش چی میگید؟
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاص ترین #ژله همینه❌
درست کردنش خیلی راحته احتیاج داریم به نمکدونیای پلاستیکی یا هر چیز استوانه ای ک دارین و سر بستنی قیفی که تو فیلم مشخص از کدوم بستنیاست
نکته نصف بسته ژله با نصف لیوان آبجوش حل کنید
کامل ک سرد شد نصف لیوان شیر به دمای محیط اضافه کنید
ظرف مورد نظرو چرب کنید ژله داخلش بریزین بزارین یخچال تا کامل خودشو بگیره
برای سر مداد رنگی هم از ژله هلو استفاده کنید
اول ژله رنگی بریزیم به عنوان نوک مداد
بزارین یخچال تا نیم بند بشه
بعد ژله هلو بریزین
🦋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزکیک گیلاس
مواد لازم:
بیسکویت: 350 گرم
کره: 100 گرم
پنیر خامه ای (مثل فیلادلفیا): 300 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
خامه صبحانه 150 میلی لیتر (150گرم)
پودر قند: 50 گرم (میتونی کمتر یا بیشتر بریزی، بستگی به ذائقت داره)
آب نصف یه لیمو
وانیل: کمی
سس گیلاس:
گیلاس: 200 گرم ( اینجا از گیلاس های یخ زده بدون هسته استفاده کردن)
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 3-4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. بیسکویت ها رو آسیاب کن تا پودر بشن، کره رو آب کن و بهشون اضافه کن و با دست ورز بده تا یکدست و منسجم بشه.
2. مخلوط بیسکوئیت رو توی قالب 18*6 سانتی متری کبریز، با ته لیوان لبه و کف قالب رو صاف کن و شکل بده و به مدت 20 دقیقه بذار یخچال.
3. توی یه کاسه، پنیر خامه ای، خامه، تخم مرغ، پودر قند، آبلیمو و وانیل رو با لیسک مخلوط کن تا صاف و یکدست بشه.
4. مخلوط پنیری رو توی قالب، روی کراست بیسکوئیتی بریز و 1 ساعت و 15 دقیقه بذار تو فر که از قبل با دمای 145 درجه گرم شده. یه ظرف آب هم زیر قالب بذار تا تو فر رطوبت ایجاد بشه.
5. بعد از پخت، چیزکیک پف می کنه، ولی بعد از خنک شدن پفش می خوابه پس نگران نباش، پس از پخت بذار تو دمای اتاق خنک بشه، بعد با فویل روشو بپوشون و چند ساعت بذار یخچال.
6. می تونی همینجوری هم سرو کنی، ولی من عاشق اینم که روش رو با گیلاس تزئین کنم. ترشی گیلاس با شیرینی چیزکیک فوق العاده میشه، حتما امتحانش کن.
7. برای درست کردن گیلاس گیلاس ها، شکر و نشاسته ذرت رو توی یه قابلمه مخلوط کن، بذار بجوشه بعد بذار 3 دقیقه با حرارت کم بپزه سپس بذار خنک بشه و برای تزئین استفاده کن.
#چیزکیک_گیلاس
30.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزایی😍😋
مواد لازم برای سمبوسه پیتزایی:
پیاز متوسط یک عدد
سوسیس کوکتل دو عدد
قارچ ۸ عدد
فلفلدلمه رنگی یک عدد کوچک
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و اویشن
میتونید به مواد میانی کمی رب یا سس کچاپ هم اضافه کنید.
مواد لازم برای سس سبز :
گشنیز دو دسته (تقریبا ۳۰۰گرم)
سس مایونز یک قاشق غذا خوری سر پر
ماست یک قاشق غذا خوری سر پر
آب نصف یک لیموی تازه
روغن زیتون دو قاشق غ خ
سیر دو حبه
نمک، فلفل و پاپریکا یا فلفل قرمز
اگه سس مایونز رو توی این سس حذف کنید یک سس کاملا سالم دارید برای انواع سالاد و ساندویچ.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای دلبر🍕🧀😍😋
🍕چیزایی که لازم دارین
💧🌾خمیر
۳۳۰ گرم ارد (۲/۵ پیمونه)
۲۰۰ سی سی اب (۱ پیمونه)
۲ ق.چ مخمر
۱/۲ ق.چنمک
۱ق.غ روغن زیتون
🍅🧄سس
۱ پیمونه پوره کوجه
۳ حبه سیر
۱ ق.غ روغن زیتون
نمک وفلفل سیاه
۱/۲ ق.چ اراگانو یااویشن
فلفل دلمه ای
قارچ تفت داده شده
زیتون
گوجه گیلاسی
میکس پلیت سورن
💯حتما اجازه بدین مخمر به عمل بیاد
💯دمای فر ۲۰۰ درجه
💯تایم پخت اولیه خمیر ۵ دقیقه و پخت دوم ۱۵ دقیقه
💯 قارچ رپ تفت بدین تا رو پیتزا اب نندازه
💯اگه میخواین پیتزاتون اینجوری کش بیاد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه با سس مخصوص و یه برنج کته ای در کنارش چی میشه پیشنهاد میدم حتما درستش کن😍😋
✅مواد لازم
جوجه ۹۰۰گرمی تا۱کیلویی ۱عدد
پیاز بزرگ ۱عدد
آلو جنگلی چند عدد
چند حبه سیر
زعفران دم کرده
1/4 لیوان ابلیمو
۲۰گرم کره برا سس
۵۰گرم کره برای مرغ
۲قاشق رب انار
نمک فلفل سیاه
✅مرغ ها حتما با پوست باشن
✅۲لیوان تا ۲ونیم لیوان روغن سرخ کردنی +۱/۴لیوان اب
✅زعفرون رو به مرغ اضافه پیاز بزرگ و سیرو خلالی میکنیم نمک و فلفل و ابلبمو اضافه خوب با مرغ مخلوط مبکنیم ۲۴ساعت یا حداقل ۴ساعت داخل یخچال بمونه تا مزه دار بشه
✅روغن رو داخل قابلمه میریزیم میزاربم روغن خوب گرم بشه.مرغ رو پیاز و سیر رو ازش جدا میکنیم چون تو روغن میسوزه.به طرفی که پوست داره میزاریم داخل روغن (روغن باید تا نصف مرغ رو بگیره) واجازه میدیم دوطرفش سرخ بشه .برمیگردونیم سمت دیگرش هم بپزه
✅.میزان سرخ کردن دست خودتونه وقتی که سرخ شد کره و اب اضافه میکنیم درقابلمه رو میزارین 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم تا بپزه هر نیم ساعت برگردونین .روغن و کره تون بیشتر باشه مرغتون برشته تر میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
بادمجان نیم کیلو
گوشت سیصد گرم
برنج خیس شده نصف پیمانه
پیاز داغ، نعنا داغ، کشک ب مقدار لازم
نمک، فلفل ب مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین ۱ تکه
گردو ۱۰۰ گرم
اول از همه گوشت را با ادویه و ۱ پیاز کوچک ۴ قاچ شده و اب میپزیم( آب تا جایی ک روی گوشت رو بگیره)بادمجان رو تو این زمان سرخ میکنیم گوشت را ریش ریش کرده و برنج رو با مقداری آب گوشت میپزیم بعد ب برنج بادمجان و گوشت و گردو و پیاز داغ و ادویه و آب گوشت را اضافه میکنیم. بعد با گوشت کوب حسابی له میکنیم. نیم ساعت زمان میدهیم (روی حرارت کم) بعد مقداری کشک اضافه کرده و مجدد میکوبیم تا کشدار شود. نیم ساعت دیگه تایم میدهیم و بعد آماده اس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تَه چین قابلمه ای 😍😋
برنج ۴ پیمانه
ماست چكيده ۸ قاشق غذاخوری (حتما باید ماست چکیده و غلیظ باشه)
سینه مرغ ۲ عدد
زعفران حل شده نصف لیوان
روغن یک چهارم لیوان و مقداری برای کف قابلمه
تخم مرغ ٤ عدد
۲ تا قابلمه سایز کوچیک
1️⃣ سینه مرغ با زردچوبه و پیاز نمک و فلفل ۶۰، ۷۰ دقیقه آبپز کن و ریش ریش کن
2️⃣ ۴ پیمانه برنج و با ۲ ق غ نمک بذار حداقل ٢ ساعت خیس بخوره و بعد آب جوش کن و برنج و اضافه کن و بذار ۶ دقیقه بپزه و بعد آبکش کن (باید دون باشه برنجمون)
3️⃣ تو یه ظرف ۴ تا تخم مرغ و ۸ ق غذا خوری ماست چکیده, کمی نمک, وفلفل سیاه وروغن مایع و زعفران حل شده بریز و این مواد رو با هم مخلوط کن و بریزش روی برنج آبکش شده و کاملا با هم مخلوط کن و ۱ ساعت بذارش یخچال
4️⃣ بعد مقداری روغن به اندازه ای که تو قابلمه شناور باشه بریز و نصف مواد برنجی را در کف قالب پخش و فشرده کن حالا مواد بریز و دوباره نصف دیگه برنج بریز کره بزار روش وباشعله متوسط بزار ۱۰ دقیقه تا بخار کنه بعد کم کنید دم بیاد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫در این شب زیبـا
✨آرزو مے ڪنم
💫همه خوبے هاے دنیا
✨مال شماباشه
💫 شبتون بخیردرپناه خدای مهربون
#شب زیباتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
30.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزایی😍😋
مواد لازم برای سمبوسه پیتزایی:
پیاز متوسط یک عدد
سوسیس کوکتل دو عدد
قارچ ۸ عدد
فلفلدلمه رنگی یک عدد کوچک
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و اویشن
میتونید به مواد میانی کمی رب یا سس کچاپ هم اضافه کنید.
مواد لازم برای سس سبز :
گشنیز دو دسته (تقریبا ۳۰۰گرم)
سس مایونز یک قاشق غذا خوری سر پر
ماست یک قاشق غذا خوری سر پر
آب نصف یک لیموی تازه
روغن زیتون دو قاشق غ خ
سیر دو حبه
نمک، فلفل و پاپریکا یا فلفل قرمز
اگه سس مایونز رو توی این سس حذف کنید یک سس کاملا سالم دارید برای انواع سالاد و ساندویچ.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛