16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد بروکلی و مرغ سوخاری😍😋
مواد لازم برای سالاد:
۱ پیاز🧅 ترجیحا بنفش ریز خورد شده
فیله و یا سینه مرغ 🍗ریز خورد شده ۳۰۰ گرم
۱ عدد بروکلی🥦 کوچیک ریز خورد شده
نان باگت و یا تست🌭 به مقدار لازم (نگینی و مکعبی خورد شود)
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅، پاپریکا، اورگانو🍃 (برای مزه دار کردن مرغ)
۲ حبه سیر رنده شده 🧄و مقداری پاپریکا برای تفت دادن به همراه نون های خورد شده
روغن زیتون🫒 برای تفت دادن نون ها ۲ ق غ خ و ۱ ق غ خ برای تفت دادن مرغ
مواد لازم برای سس سالاد:
آب لیموی تازه🍋 ۲ ق غ خ
پنیر فتا 🧀۱/۲ پیمانه
سس مایونز🥣 ۲ ق غ خ
ماست 🍶۱ ق غ خ
سس خردل🥣 ۱ ق م خ
(۶ حبه سیر که با ۳ غ خ روغن زیتون سرخ شده)
همه رو توی بلندر میریزیم و دوره میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد بروکلی و مرغ سوخاری😍😋
مواد لازم برای سالاد:
۱ پیاز🧅 ترجیحا بنفش ریز خورد شده
فیله و یا سینه مرغ 🍗ریز خورد شده ۳۰۰ گرم
۱ عدد بروکلی🥦 کوچیک ریز خورد شده
نان باگت و یا تست🌭 به مقدار لازم (نگینی و مکعبی خورد شود)
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅، پاپریکا، اورگانو🍃 (برای مزه دار کردن مرغ)
۲ حبه سیر رنده شده 🧄و مقداری پاپریکا برای تفت دادن به همراه نون های خورد شده
روغن زیتون🫒 برای تفت دادن نون ها ۲ ق غ خ و ۱ ق غ خ برای تفت دادن مرغ
مواد لازم برای سس سالاد:
آب لیموی تازه🍋 ۲ ق غ خ
پنیر فتا 🧀۱/۲ پیمانه
سس مایونز🥣 ۲ ق غ خ
ماست 🍶۱ ق غ خ
سس خردل🥣 ۱ ق م خ
(۶ حبه سیر که با ۳ غ خ روغن زیتون سرخ شده)
همه رو توی بلندر میریزیم و دوره میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خوشمزه 😍😋
این مرغ خوشمزه رو واسه مهمونات درست کنی عاشقش میشن
.
✅مرغ ۱عدد
✅پیاز ۱ عدد
✅نمک،فلفل،زردچوبه،زنجبیل،ادویه کاری و ادویه مرغ
✅رب گوجه ۱-۲ ق غ
✅آبلیمو به مقدار لازم
✅زعفرون به مقدار لازم
❌حتما بذارید مرغ کامل بپزه ۱ساعت تا ۱ ساعت و نبم کافیه
❌بعدش بذارید کامل خنک بشه و مواد آبلیمو روش بریزید که مزه دار بشه
❌بعدش میتونید تو روغن داغ سرخ کنید یا بذارید تو فر گریل بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بلک فارست😍😋
مواد لازم:
اسفنج کیک:
۳ عدد تخم مرغ و نوک قاشق وانیل 🥚🌸
یک پیمانه شکر🍚
نصف پیمانه روغن🥃
نصف پیمانه شکلات تلخ🍫 ک روی بخار کتری اب شده
یک پیمانه اب گرم یا شیر🥛
ارد🥡 ۲پیمانه
پودر کاکائو🍫 ۳ق.غ
بکینگ پودر 🥄۱ق.چایخوری
تخم مرغ و شکر وانیل ۵دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شه
بعد روغن و اب و شکلات رو اضافه در حد مخلوط شدن هم زده ن بیشتر
مواد خشک رو ترکیب و به بقیه اضافه کنید هم بزنید ترکیب شن
بعد داخل قالب ریخته و فر ۱۸۰ درجه بعد ۴۰ دقیقه چک کنید ببینید پخته
خنک شد از قالب خارج و بزارید کامل خنک شه بعد سه برش تقسیم کنید
و طبق کلیپ خامه بزنید و تزین کنید
برای این کیک ۴۰۰گرم خامه اوکیه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ترش شکم پر🤤😀😍😋
مواد لازم :
سینه مرغ فیله ۲ عدد
نمک، فلفل
زعفران
روغن زیتون
لیمو ترش
مواد داخل مرغ :
گردو مقداری
پیازچه ۴ ساقه
آب لیموترش ۲ ق غ
روغن زیتون ۲ ق غ
جعفری خرد شده ½ لیوان
رب انار ۳ ق غ
زرشک ۲ ق غ
نمک، فلفل
مواد لازم برای سس:
رب گوجه یک ق غ
پیاز یک عدد
نمک، فلفل
زردچوبه
زعفران
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیر_ترشی
نکاتی برای تهیه سیرترشی
یک ترفند خاص برای تهیه سیرترشی استفاده از سرکه بالزامیک اگر نداشتید سرکه قرمز ، سس سویا و رب انار است . همینطور که میدانید سیرترشی هفت ساله بعد از هفت سال تغییر رنگ می دهد و رنگش سیاه می شود . رب انار ب سیاه شدنش کمک میکنه .همچنین سیرترشی به مرور در این هفت سال شیرین می شود . شما میتوانید با افزودن ۱ تیکه نبات این روند را سرعت بخشید .
همچنین ملاحظه میکنید که سیرترشی به مرور بعد هفت سال بسیار نرم می شود . استفاده از سس سویا سرعت این فرایند را بسیار تسریع می بخشد . با اضافه کردن این سه مورد بعد از چهل روز یک سیرترشی خیلی خوشمزه نصیبتان می شود . بهتر است برای تهیه سیرترشی از سیر کامل استفاده کنید .
مواد لازم و طرز تهیه سیر ترشی 40 روزه
سیر خام ۳ کیلو
سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز تا جایی ک سیر رو بپوشونه
رب انار ۱ پیمانه
سس سویا ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سیر ترشی
در مرحله اول پوست سیر را بکنید و حسابی شست و شو دهید . به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه رب انار نبات و سس سویا بجوشونید البته توجه کنید که سیر نباید خیلی نرم شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا برای شربت
سه پیمانه شکر ،
سه پیمانه آب،
نصف پیمانه گلاب،
و مقداری پودر هل و زعفران رو داخل قابلمه بریزید و بذارید بجوشه.
یک پیمانه آرد سفید یا سنگ،
نصف پیمانه آرد نخودچی،
نصف پیمانه آرد برنج
الک کنید و ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط تفت بدید.
یک پیمانه روغن داخل یه تابه بریزید تا داغ بشه.
آردهای تفت خورده رو روش الک کنید و کمی باهم تفت بدید.
شربت رو اضافه کنید و سریع هم بزنید تا حلوا خودشو جمع کنه و باصطلاح اونو گهواره کنید.
حلوارو رو داخل ظرف سرو بریزید و سطحشو صاف کنید و به سلیقه خودتون تزئین کنید.
برای این گلهای رز هم کمی از حلوارو با پودر کاکائو مخلوط کنید و روش ماسوره بزنید.
طعم متفاوت این حلوا رو حتما امتحان کنید👌
نوش جان 😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین گوشت و بادمجان 🤍🍂😍😋
یک رسپی خوشمزه و یک طعم به یادموندنی 🥰
به نظر من تهچین یک غذای خیلی خوشگله😍 که اگر نکته هاشو یاد بگیرید یک اثر هنری میشه وسط سفره هاتون❤️
.
مواد لازم برای ۴-۶ نفر :
گوشت گوسفندی خورشتی ۵۰۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
برنج ۳-۴ پیمانه
تخم مرغ دو عدد
ماست پر چرب شیرین یک پیمانه
زعفران دم کرده
نمک
فلفل
زردچوبه
روغن و کره
زرشک و پیاز داغ برای تزیین
.
نکته ها :
گوشت رو به خوبی بپزید و اجازه بدین آب گوشت غلیظ بشه.
بادمجون رو فقط سرخ کنید نیاز به پختن نداره .
تخم مرغ یک عدد کامل و یک زرده استفاده کنید.
مواد تخم مرغ و ماست رو به خوبی و زیاد مخلوط کنید که تخم مرغ کامل مخلوط بشه و بو نگیره .
موقع اضافه کردن برنج ابکش شده به مواد ماستی ، توجه کنید که برنج اصلا داغ نباشه و از دما افتاده باشه که تخم مرغ پخته نشه و بو نگیره .
زعفران راز خوشمزگی این غذاست ازش غافل نشید❤️
استفاده از گلاب و هل رو من توصیه نمیکنم ولی اگر خودتون دوست دارید اضافه کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد الویه 😍😋
یه سالاد الویه که تیپ زده خودشو خوشگل کرده واسه عید، طرز تهیهاشم که همگی استادین ماشالله، سینه مرغ رو گذاشتم بپزه، بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو پوست گرفتم و همراه یه دونه هویج اضافه کردم و گذاشتم همه مواد باهم بپزه، بعد تخم مرغها رو جدا پختم...
خیارشورها رو خرد کردم، سینه مرغ رو ریش ریش کردم، سیبزمینی و تخم مرغ رو با چنگال له کردم، سس مایونز رو با کمی آبمرغ مخلوط کردم، همراه نمک و فلفل سیاه همه مواد رو مخلوط کردم...
بعد داخل قالب ۱۸ سانت سلفون کشیدم، سالاد رو ریختمتوش بعد از یک ساعت برگردوندم با سس مایونز و گوجه فرنگیوهویج و نخود فرنگی تزئین کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ خونگی😍😋
مواد لازم:
۳ تا ۴ فنجان آرد🥡
۱ و نیم فنجان شیر 🥛
۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر🥄
۱ قاشق چایخوری شکر🍚
۱ قاشق چایخوری نمک🧂
۱ عدد زرده تخم مرغ🥚
نصف فنجان روغن🥃
۵۰ گرم کره🧈
نمک🧂، فلفل سیاه🌶 و ۱ حبه سیر🧄
کنجد🌾 به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. شیر را با مایه خمیر، شکر و نمک مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه استراحت کند تا مایه خمیر فعال شود.
2. زرده تخم مرغ، روغن، کره، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنین برای سس
3. آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست و نرم شود. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
4. خمیر را به تکههای اندازه یک مشت تقسیم کنید و هر تکه را ورز دهید.
5. تکههای خمیر را در شیر غوطهور کنید و سپس در ظرفی که کنجد ریختهاید، بغلطانید تا سطح خمیر پوشیده از کنجد شود.
6. خمیرهای آماده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رب گوجه فرنگی😍😋
بیا تا بگم چطوری رب گوجه فرنگی درست کن
نه سیاه بشه
نه گاز دار بشه
نه کپک بزنه
با این روشی که بهت میگم تا ۲ سال رب رو بیرون یخچال نگهدارید👌
خوابوندن گوجه های خرد شده داخل پلاستیک بادمجون(از نایلون فروشی ها تهیه کنید) از مهمین ترین قسمتش هست بنا به شدت آفتابی که دارین ۳ الی۵ روز میتونید تو آفتاب به گوجه ها استراحت بدین
تو پلاستیک تمیز و بهداشتی میمونه جتما پلاستیک را. تا نصفه پر کنید درشو با ی نخ محکم ببندید نه کپک میزنه نه خراب میشه
نکته بعد آب اسیدی که ته نایلون ها جمع شده رو قبل از چنگ زدن حتما خالی کنید و خیلی کم از اب زرد رو نکهدارید بیشتر باشه رب ترش میشه
انتهای پخت نمک و فلفل قرمز میزنیم
در نهایت وقتی رب اماده بشه نیاز به هواگیری ظرف ها یا ریختن روغن نداره
با این روش رب سالمی دارین تا ۲ سال😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_مخلوط😍😋
این مدل ترشی ذائقه من و خانوادم هست
گل کلم خرد شده دو کاسه
هویج خرد شده نصف کاسه
خیار خرد شده نصف کاسه
ساقه کرفس خرد شده نصف کاسه
بادمجان خرد شده نصف کاسه
کلم برگ خرد شده نصف کاسه
موسیر و سیب زمینی ترشی هم میتونید بریزید
من چون دوست نداشتیم نریختم اندازه های مواد اولیه کاملا اختیاری و سلیقه و ذائقه خودتون داره من چون گل کلم و بیشتر دوست دارم بیشتر هم ریختم شما هر چیزی و دوست داشتین کمتر بیشتر و یا حذف و اضافه کنید)سبزی ها با نسبت مساوی :ترخون، مرزه، جعفری، شوید ، نعناادویه ها: زرد چوبه ، نمک، پودر تخم گشنیز پودر گلپر و سیاه دانه نمک هم نباید کم باشه من برای این مقداریک لیوان سر خالی نمک ریختم سرکه و هم به نسبت دو به یک با آب مخلوط کنید دو لیوان سرکه یک لیوان آب تا جایی که تمام مواد داخل سرکه باشه و ظرف ها بر بشه بریزید(داخل یک ظرف آب و سرکه رو مخلوط کنید و بعد روی ترشی بریزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛