eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
17.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی دبی😍😋 مواد لازم: تخم مرغ🥚 ۳ عدد شکر🍚 ۳/۴ پیمانه وانیل🌸 ۱/۲ ق چ روغن 🥃۱/۲ پیمانه شیر 🥛۱/۴ پیمانه آرد 🥡۱ پیمانه پودر کاکائو🍫 ۲ ق غ بکینگ پودر 🥄۱ ق چ رشته کادایف ۲۰۰ گرم کره پسته💚 ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم کره🧈 ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای🍫 ۲۵۰ گرم دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۵تا۳۰ دقیقه تفت دادن رشته ها تا وقتی که طلایی بشن میتونید توی مواد پسته ای از پسته و پودر قند هم استفاده کنید بهتون پیشنهاد میدم یکم کیکتون رو با شیر،شیر کاکائو یا حتی قهوه حدودی مرطوب کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کره…..۱۲۵ گرم شکر قهوه ای….۱۲۵ گرم شکر….۲قاشق غذاخوری تخم مرغ….۱عدد نشاسته ذرت…..۱قاشق غذاخوری ارد….۲پیمانه بکین پودر…..۱قاشق چای خوری جوش شیرین…..نصف قاشق چای خوری شکلات تکه ای….۵۰ گرم طرز تهیه: ابتدا نوتلا یا هر نوع شکلات صبحانه ای که دارید ،با قاشق کوچک روی کاغذ روغنی بزارید.داخل فریزر بزارید حدودا ۲۰ دقیقه تا سفت بشه. کره و شماره را با همزن حدود ۴تا ۵ دقیقه بزنید بعد تخم مرغ اضافه کنید. مواد خشک اضافه کنید و در آخر شکلات خرد شده یا شکلات نسوز بریزد.با لیستک خوب هم بزنید. از خمیر برداشته وسطش از شکلات سفت شده قرار میدیم.داخل سینی فر می چینیم. با درجه ۱۷۰ حدود ۱۲ تا ۱۳ دقیقه حتما بزارید خنک بشه بعد از سینی جدا کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیارشور ترد یک روزه😍😋 مواد لازم: خیار🥒 نخود🫛 سیر🧄 فلفل تند🌶 سرکه سفید🍇 آب💧 نمک🧂 سبزیجات معطر🌿☘️🍀🌱🍃 تمام سبزیجات روازقبل بشوریدوخشک کنیدخیارروباخلال سوراخ کنیدخیارها روداخل شیشه بریزیدوبعدچندحبه سیرنخودفلفل سبزی معطر(شویدوترخون وفلفلک) دوسوم شیشه روابجوشیده خنک شده بریزیدمابقی سرکه سفیدونمک برای هرشیشه ۳ق م پرنکته مهم اینه تانصفه شیشه ها آب سردبریزیدوقبل ازروشن کردن شعله شیشه ها روداخل قابلمه بزاریدبعدازبجوش اومدن ۲۵دقیقه بعدحرارت روخاموش کنیدبزاریدخنک بشه و۲۴ساعت بزاریدداخل یخچال بعدامادست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر طالبی😍😋 مواد لازم: پودر ژله طالبی🍈 ۱ بسته آب جوش 💧🔥۱ لیوان بستنی وانیلی🍦 ۳ عدد تک نفره خامه قنادی فرم گرفته🧁 ۲ لیوان(میتونید ۲۰۰ گرم خامه صبحونه+۳ قاشق شکر جایگزین کنید) ژلاتین 🥄۲ قاشق غذاخوری سرپر + ۱/۴ لیوان آب سرد . طالبی رو‌ خرد کنید و به همراه پودر ژله که با یک لیوان آب جوش مخلوط کردین و بستنی وانیلی و خامه فرم گرفته داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. در آخر ژلاتین که با آب سرد مخلوط کردین و روی بخار کتری بن ماری کردین به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید و‌ داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش و بگیره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كباب مرغ😍😋 مواد لازم: یک عدد سینه و یک عدد ران مرغ 🍗 ی پیاز متوسط🧅 نصف فلفل دلمه قرمز🫑 ۱/۲پیمانه جعفری ☘️ نمک فلفل زردچوبه پودر سير سماق 🌶🧂 ٢حبه سیر 🧄 ۳ق غ پودر سوخاری🍘 (اگر خیلی چسبنده بود بیشتر بزنید ) زعفرون دم کرده💛 . ✅مواد ی ساعت تو یخچال استراحت کنه بعد ب سیخ بکشید ✅سیخ اگر چوبی حتما زیر اب سرد بگیرید بعد ب سیخ بکشید اینطوری کباب تون خشک نمیشه ✅تابه حتما چرب ،با شعله ملایم بپزید تا مغز پخت بشه ✅حین پخت میتونید زعفرون رومال هم کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین دستور حلیم😍😋 . به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم . 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) . نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان . گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک براونی(فاجی)⠀😍😋 کیک براونی از اون کیکاس که مطمعنم خیلیا دوستش دارن ولی همیشه فکر میکنن درست کردنش سخته این رسپی برای همین بهترین رسپی رو براتون گذاشتم که هم راحته و هم نتیجه دقیقا همون چیزیه که باید باشه👌🤌🏽⠀ ⠀⠀ برای این کیک براونی اینارو میخواییم👇🏼⠀ ⠀⠀ کره (ذوب شده و خنک شده): ۲۳۰گرم⠀ روغن‌مایع: ۳۰میلی‌لیتر⠀ شکر سفید :۳۱۰گرم⠀ شکرقهوه‌ای تیره:۱۵۰گرم⠀ تخم‌مرغ:۴عدد (هر تخم‌مرغ بین ۵۵تا۶۰گرم)⠀ وانیل:۱/۲ق‌چ⠀ نمک:۱/۴ق‌چ⠀ پودرکاکائو:۱۰۰گرم (داچ پروسس/هلندی)⠀ آرد:۱۳۰گرم⠀ شکلات خوردشده ۶۰٪ : ۲۰۰گرم⠀ ⠀ ۱.مهم‌ترین نکته‌ای که باید بهش دقت کنید پودرکاکائو هسش که استفاده می‌کنید، حتما حتما حتما از پودر کاکائو با کیفیت استفاده بکنید(به هیچ عنوان ترک نباشه)⠀ ۲.دمای فر خیلی مهمه حتمادقت کنید بهش (توی ویدیو نوشتم)⠀ ۳.سایز قالب ۲۰در۳۰سانتی‌متره⠀ ۴.کره رو بعد ذوب شدن بذارید کاملا خنک بشه ولی سفت نشه.⠀ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک شکلاتی خامه ای😋‌😍😋 ~🧡خمیر کیک‌: - تخم مرغ - 7 عدد - شکر -1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - آرد 1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - دارچین - 0.5 قاشق چایخوری - بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری - روغن نباتی - 3 قاشق غذاخوری - شیر 3 قاشق غذاخوری ~💛خامه: - شکر - 1.5 قاشق غذاخوری - آرد - 4 قاشق غذاخوری - شیر سرد - 650 میلی لیتر - کره در دمای اتاق - 250 گرم - وانیل- 2 گرم ~💚گاناش شکلاتی: - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - شکر - 3/4 لیوان - خامه با هر مقدار چربی - 3 قاشق غذاخور - کره یا روغن نباتی - 50 گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳این لقمه پیتژایی کمتر از نیم ساعت آماده‌ست کره: ۱۰ گرم روغن مایع: یک ق‌غ سوسیس بلغاری: یک عدد قارچ: شش عدد نصف فلفل دلمه نگینی شده ذرت: دو قاشق نمک، فلفل‌سیاه، پودرسیر و آویشن نون لواش: چهار عدد پنیر پیتزا: هشت قاشق اگر خواستی داخل فر یا ایرفرایر بذاری روش یکم روغن بِراش کن بجای سوسیس از مرغ، گوشت چرخ‌شده یا هرچیزی که دوست داشتی میتونی استفاده کنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این میزان مواد مناسب خوراک یک نفر هست ———————— قارچ یک عدد اسفناج خورد شده نصف استکان( یا کمی بیشتر بسته به ذائقه شما) تخم مرغ دو عدد شیر ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر ۱/۴ ق چ خوری آرد ۱ قاشق نمک ————— ۱-اول قارچ رو که برش دادید با حرارت بالا تفت بدید که آب نندازه ۲-اسفناج رو اضافه کنید و در حد تغییر رنگ تفت بدید، زیاد سرخ نکنید که خشک بشه و‌بسوزه ۳-زیر شعله رو خاموش کنید، تا مواد از دما بیفته ۴-تخم مرغ ها رو با شیر و ارد و پودر سیر و نمک مخلوط کنید، اسفناج و قارچ تفت داده رو اضافه کنید. ۵-در روغن داغ و با حرارت کم بپزید، یه طرف که پخت طرف دیگه رو هم بپزید🥰 ✅در آخر و‌ زمان سرو روش پنیر پارمسان بریزید و با آبلیمو تازه میل کنید🥰 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كيك سيب و دارچين مجلسى😋😍 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: سيب 🍎دو عدد دارچين🪵 يك ق غ شكر🍚 براى تفت دادن سيبها يك ق غ گردو خرد شده🌰 نصف ليوان كره🧈 ٢٥گرم آرد🥡 دو ليوان تخم مرغ🥚 ٤ عدد شكر🍚١ليوان ماست يا شير🥛 ١ليوان روغن مايع🥃 ١ليوان بكينگ پودر 🥄٢ق چ وانيل🌸 يك ق چ پرك بادام دو ق غ پودر قند🍚 بمقدار كافى اول سيبهارا نگينى خرد كرده به همراه كره دارچين يك ق غ شكر و گردوى خرد شده دو دقيقه تفت داده كنار بگذاريد تخم مرغها را به همراه يك ليوان شكر و وانيل هفت دقيقه با دور تند بزنيد تا كرم رنگ شود ماست و روغن را افزوده دو پالس بزنيد مخلوط آرد و بكينگ پودر را با دور كند به دستور اضافه كنيد اينكارو ميتونيد بوسيله ليسك و حركت دورانى هم انجام دهيد بلافاصله داخل قالب ريخته و روى مايع را از سيب و گردويى كه آماده كرده ايد بريزيد كمى هم پرك بادام و داخل فر ١٨٠ درجه طبقه وسط گذاشته ٤٠ دقيقه اجازه پخت دهيد 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسفناج پلو یه پلومخلوط خوشمزهٔ پاییزی🍂😍😋 چیزایی که میخوااییم برای ۵ نفر:برنج ۴ پیمانه ،اسفناج پاک شده ۷۰۰ گرم ،۲ سینه مرغ ،پیاز ۲ متوسط،رب انار ۱ ق.غ سرپر،ادویه هاش؛زردچوبه و فلفل سیاه نصف ق.م و پودر سیر ۱ق.م ،گردو ۱۲-۱۵ تا یا میزان دلخواه،نمک ۱/۵ ق.م برای داخل موادو برای برنج به ازای هر پیمونه ۱ق.م برای تهدیگ ماستی ۱/۵ پیمونه برنج آبکش شده،۳ق.غ ماست سفت،نمک ۱ق.چ،روغن ۲ق.غ،زعفرون نکته: اسفناج رو حدودأ ۱۰ دقیقه با شعله متوسط رو به بالا تفت بدید آب نندازه و سبز بمونه و تیره نشه زیاد✅ 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛