eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالباس خونگی😍😋 کالباس رو خودت درست کن و دیگه از بیرون نخر 😍 سینه مرغ ۸۰۰ گرم هویج دو عدد فلفل دلمه یک عدد قارچ ۵ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه چوب دارچین ۱ عدد پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خ هویج های که با مرغ آبپز کردیم رو حتما دور بریزید و هویج دوباره آبپز کنید برای مخلوط کردن با مرغ🌱 مواد کالباس نباید خیلی شل باشه پس آب مرغ زیاد نریزید🍀 چون مواد نگهدارنده نداره باید زود خورده بشه🌱 ادویه ها برای مرغ و کالباس : ادویه دودی ، زرد چوبه ، پولبیبر، پودر سیر فراوان، پودر آویشن ، گلپر، کاری ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ نون کاراملی🍮 موادلازم: 100 گرم نون🥖 ‌ ‌ 350 گرم شیر🥛 ‌ ‌ 3 تخم مرغ 🥚 ‌ ‌ 500 گرم شیرعسلی 🍯 ‌ ‌ ‌ ‌ برای کارامل: ‌ ‌ 350 گرم اب ‌ ‌ 350 گرم شکر ‌ ‌ ‌ مرحله 1 ‌ ‌اول از همه کارامل را درست می کنیم. ‌ ‌مرحله 2 ‌ ‌در قابلمه ای روی حرارت ملایم آب و بعد شکر را اضافه کنید و بگذارید بجوشه و اجازه بدید مخلوطتان حدود 20 تا 25 دقیقه حباب بزنه یا تا زمانی که کاراملی خوب و غلیظی به دست بیاد. رازش تو اینه که هرگز هم نزنید و وقتی می گم هرگز، یعنی هرگز! ‌ ‌مرحله 3 ‌ ‌کارامل خود را در یک تابه 20 سانتی متری بریزید و مطمئن بشید که اونو به خوبی روی لبه های تابه پخش کنید. ‌ ‌مرحله 4 ‌ ‌در مخلوط کن، نان را با شیر، تخم مرغ و شیرعسلی شده اضافه کنید و همه چیز را به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که یکدست شود، مخلوط کنید. ‌ ‌مرحله 5 ‌ ‌مخلوط خود را در تابه بوندت بریزید و با فویل آلومینیومی بپوشانید و در یک قابلمه بزرگ و کم عمق اضافه کنید. در قابلمه را با احتیاط مقداری آب داغ بریزید تا نیمه پر شود، درب آن را ببندید و پودینگ خود را حدود 40 دقیقه بپزید. ‌مرحله 6 ‌ ‌تابه را با احتیاط از قابلمه خارج کرده و در محل سرو برگردونید ‌ 🥗 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پودر قند.....۶۰ گرم کره....۱۰۰گرم زرده تخم مرغ.....۱عدد زنجبیل.....۱قاشق غذاخوری وانیل ارد.....۱۶۰ گرم طرز تهیه: کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودرقند با همزن برنید.تا سبک بشه.وانیل و زرده را اضافه کنید.بزنید تا کرم رنگ بشه.حتما زرده که به دور کاسه می پاشد با لیستک جمع کنید.زنجبیل اضافه کنید در انتها ارد را بریزد.ارد حتما الک کنید و در دو مرحله اضافه کنید.ممکن هست که خمیر چسبناک باشه.اگر خیلی چسبناک بود ارد یکی دو قاشق اضافه کنید.ارد زیاد باعث سفتی شیرینی می‌شود.خمیر داخل کیسه بزارید.نیم ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.خمیر قالب دلخواه بزنید.حتما داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.بعد از قالب زدن بادام داخل سفیده تخم مرغ بزنید و روی شیرینی بزارید.با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بزارید شیرینی خنک بشه روشو عسل رقیق شده بزنید.و کمی پودر پسته بریزد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی دبی😍😋 مواد لازم: تخم مرغ🥚 ۳ عدد شکر🍚 ۳/۴ پیمانه وانیل🌸 ۱/۲ ق چ روغن 🥃۱/۲ پیمانه شیر 🥛۱/۴ پیمانه آرد 🥡۱ پیمانه پودر کاکائو🍫 ۲ ق غ بکینگ پودر 🥄۱ ق چ رشته کادایف ۲۰۰ گرم کره پسته💚 ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم کره🧈 ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای🍫 ۲۵۰ گرم دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۵تا۳۰ دقیقه تفت دادن رشته ها تا وقتی که طلایی بشن میتونید توی مواد پسته ای از پسته و پودر قند هم استفاده کنید بهتون پیشنهاد میدم یکم کیکتون رو با شیر،شیر کاکائو یا حتی قهوه حدودی مرطوب کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کره…..۱۲۵ گرم شکر قهوه ای….۱۲۵ گرم شکر….۲قاشق غذاخوری تخم مرغ….۱عدد نشاسته ذرت…..۱قاشق غذاخوری ارد….۲پیمانه بکین پودر…..۱قاشق چای خوری جوش شیرین…..نصف قاشق چای خوری شکلات تکه ای….۵۰ گرم طرز تهیه: ابتدا نوتلا یا هر نوع شکلات صبحانه ای که دارید ،با قاشق کوچک روی کاغذ روغنی بزارید.داخل فریزر بزارید حدودا ۲۰ دقیقه تا سفت بشه. کره و شماره را با همزن حدود ۴تا ۵ دقیقه بزنید بعد تخم مرغ اضافه کنید. مواد خشک اضافه کنید و در آخر شکلات خرد شده یا شکلات نسوز بریزد.با لیستک خوب هم بزنید. از خمیر برداشته وسطش از شکلات سفت شده قرار میدیم.داخل سینی فر می چینیم. با درجه ۱۷۰ حدود ۱۲ تا ۱۳ دقیقه حتما بزارید خنک بشه بعد از سینی جدا کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت خیار سکنجبین🍹تو این هوا خیلی خیلی میچسبه 😍😋 شما میتونین مقدار مواد و ۲ برابر کنین، شربتو بریزین داخل ظرف در بسته ،بیش از ۱ ماه در یخچال نگهداری کنین شکر؛ ۱ لیوان آب ؛ ۱ لیوان نعناع تازه ؛ ۵۰ گرم سرکه سیب ؛ ۶ تا ۸ قاشق غذا خوری زعفران ؛ یک چهارم قاشق چای خوری(با یخ دم کشیده شود) خیار ؛ برای هر لیوان ۲ قاشق غذا خوری رنده شده یخ کیوب؛ مقدار کافی شکر و آب و ۱۰ دقیقه بزارین رو شعله ملایم تا شکر آب شه، بعد ۱۰ دقیقه نعنارو اضافه کنین ۲۰ دقیقه هم با نعنا بجوشه،بعد ۲۰ دقیقه نعنارو خارج کنین شعله رو خاموش کنین زعفران آماده شده و سرکه رو اضاف کنین خوب هم بزنین شربت داخل ظرف ریخته بزارین تا کامل خنک شه برای هر لیوان ۲ بند انگشت از شربتو بریزین ته لیوان، لیوانو پر از یخ کنین، یه کم جا نگه دارین، خیار درشت رنده شده رو اضافه کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 موادلازم 18 ورقه لازانیا برای ملات داخلی: گوشت چرخ کرده 280 گرم اسفناج 150 گرم 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 1 هویج فلفل کاپیا 1 عدد 400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده 200 میلی لیتر آب داغ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری ریحان یک پیمانه شکر برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن 3.5 فنجان شیر سرد فلفل سیاه، نمک، جوز هندی برای موارد فوق: پنیر چدار رنده شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه اصل آبادان😍😋 مواد لازم: پیاز 🧅۱ عدد سیب زمینی🥔 ۳ عدد جعفری کاردی شده☘️ زردچوبه🟡، فلفل قرمز🌶، نمک🧂 طرز تهیه پیاز و نگینی کن و تفت بده تا طلایی شه بعد زردچوبه و فلفل قرمز و نمک بریز و ۱ الی ۲ دقیقه تفت بده سیب زمینی آب پز کن و له کن و جعفری کاردی شده بهش اضافه کن قاطی کن و به پیاز داغ ها اضافه کن و یه تفت ریز بده و بذار کنار نون و مستطیل کن و مواد و بریز و مثل من بپیچش و سرخش کن تو روغن زیاد با سس تند یا دیپ سالسا میل کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید😍😋 سيب زميني ٥ عدد🥔 نشاسته ذرت ٢ ق غ🌽 كره ١٠ گرم🧈 آرد ١ ق غ🫓 شير ١ ليوان🥛 پنير گودا ٣ ورق🧀 نمك و فلفل به مقدار لازم سيب زميني رو توو ابعادي كه ميبينيد برش بزنيد و يكساعت داخل آب و يخ بذاريد بعد هم ٥ دقيقه داخل آب جوش آبكش كنيد و كامل خشك كنيد بعد نشاسته ذرت رو بزنيد و سرخشون كنيد، ميتونيد واسه رنگ بهتر موقع سرخ شدن يكم زردچوبه اضافه كنيد واسه سس كره كه آب شد آرد رو بريزيد و تفت بديد تا خامي آرد در بياد بعد شير رو اضافه كنيد و مدام هم بزنيد، يكم كه غليظ شد نمك و فلفل سياه و بعد هم گودا رو اضافه كنيد و پنير كه آب شد ديگه تمومه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو 😋😍 مواد لازم: لوبیا سبز خرد شده🫘 ۳پیمانه گوشت تکه ای🥩 ۴۰۰گرم سیر 🧄۳حبه پیاز متوسط🧅 ۲عدد گوجه فرنگی🍅 ۵عدد اگر گوجه فرنگیت رنگ خوبی نداشت یک ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کن. زعفران دمکرده💛 به میزان لازم چوب دارچین🪵 نمک🧂 فلفل سیاه🌶 پودر زیره پودر هل🌺 پودر زنجبیل🫚 پودر میخک یا ۴تادونه خود میخک پودر فلفل قرمز🌶 زردچوبه🟡 پودر گل سرخ🌹 پیاز و نگینی خرد کن و با زردچوبه و روغن تفت بده سیر نده شده رو اضافه کن گوشت و ادویه هارو اضافه کن و رنگ گوشت که تغییر کرد دو لیوان ابجوش اضافه کن و دو ساعت با حرارت کم بهش اجازه بده تا بپزه و آب به خورد گوشت بره. لوبیاپلو خرد کن و جدا بپز و ابکش کن. گوجه رو پوره یا رنده کن. گوشت که پخت بهش زعفران دمکرده و نمک و گوجه فرنگیهای پوره شده رو اضافه کن. آخر سر هم لوبیای تقریبا پخته شده رو اضافه کن و تمااااام،مواد لوبیاپلوت آماده ست. برنج و دون تر از حد معمول ابکش کن و لوبیا پلوت و دم بزار. بخار که از روی برنج بلند شد روش و آبجوش و کره بگیر و ۴۰دقیقه بهش زمان بده تا دم بکشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛