eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و‌ قارچ😍😋 اگه دنبال یه مزه متفاوت و خوشمزه برای مهمونی هاتون هستید این بسیاااار گزینه مناسبیه👌🏻 برای درست کردنش؛ یک عدد سینه مرغ آبپز شده و مکعبی خرد شده، دو پیمانه قارچ پخته شده، سه چهارم پیمانه زیتون خرد شده، سه چهارم پیمانه هویج خلالی آبپز شده ، نصف پیمانه ذرت و ادویه( نمک، فلفل سیاه و پول بیبر) رو با سس مخلوط کنید و به مدت چند ساعت داخل یخچال بذارید. برای سس؛ یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه( قابل حذف) ۲ قاشق غذاخوری ماست یونانی و ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز و سه ‌حبه سیر رنده شده رو باهم‌ ترکیب کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ عسلی😍😋 مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه 💫🏡. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلوچه هل کره ۸۰گرم یا کره گیاهی ۱۰۰گرم پودرهل ۱ق چ شیر۷۰گرم (۱/۳پیمانه) شکر ۱۵۰گرم(۲/۳پیمانه )کم شیرین خواستید ۱۲۰گرم بریزید آرد حدود ۳۵۰گرم(۲ و ۲/۳پیمانه) بگین پودر ۱ق س تخم مرغ ۱عدد کامل ویک عدد زرده همه مواد به دمای محیط رسیده باشن همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم با نوک انگشت ورز میدیم که خمیر جمع بشه زیاد ورز ندید که به روغن میافته اگه باز به دست چسبید کمی آرد بهش اضافه کنید داخل یخچال یک ساعت استراحت بدید خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز کنید و کاتر بزنید داخل سینی فر بافاصله بذارید روش زرده تخم مرغ کمی شکر کمی شیر کمی شیره رومال کنید با چنگال طرح بندازید کنجد بپاشید داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ دیقه بذارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این رسپی از خودمه و اصلا راضی نیستم.بدون اسم خودم.فوروارد شه ارد پنج لیوان تخم مرغ شیش عدد روغن یک لیوان شکر نصف لیوان هل یک قاشق مربا خوری بکینگ چهار قاشق چای خوری ماست پنج قاشق غذا خوری وانیل دو قاشق مربا خوری گردو ۱۰ دانه حالا برای شربت شکر سه لیوان گلاب نصف لیوان هل سه قاشق چای خوری زعفران دم کرده به مقدار لازم حالا برای رومال کیک ماست سه قاشق.یک زرده تخم مرغ گلاب چهار قاشق هل یک قاشق چای خوری اگ از طعم هل خوشتون نمیاد میتونین مقدارش رو کمتر بریزین ولی بودنش بینظیر میکنه طعم کیک باقلوا رو. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کاپ کیک مقوی و‌ خوشمزه که کم شیرینم هست برای میان وعده عالیه😋🧁 کاپ کیک کشمشی مواد لازم برای ۱۲ تا کاپ کیک تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱/۲ لیوان وانیل ۱/۴ ق چ شیر ۱/۲ لیوان روغن ۱/۴ لیوان عسل ۱ ق غ (دلخواه) آرد ۱ و ۱/۴ لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ پر کشمش یا مخلوط کشمش و گردو ۱/۲ لیوان به اضافه ۱ ق چ آرد طرز تهیه تخم مرغ، شکر و‌ و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه. شیر، روغن و به دلخواه عسل رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله الک کنید و با همزن دستی آروم هم بزنید تا یکدست بشه. به کشمش و‌گردو یه ق چ آرد اضافه کنید و بریزید تو مایه کیک. تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید و تو فر گرم شده با دمای۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. وقتی خنک شد به دلخواه روش پودر قند الک کنید. نوش جان😋❤ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شنی شقایق تخم مرغ ۳عدد آرد دو و نیم لیوان شکر یک و نیم لیوان شیر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر نارگیل یک لیوان پودر هل یک ق چ شیر عسلی نصف قوطی بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک ق م اول پودر نارگیل رو تفت بدید تا جایی که طلایی بشه تخم مرغها و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و پودرهل وبکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم و زمان پخت بستگی به حرارت فرتون داره تقریبا ۴۵ دقیقه است بعد از پخت کیک ( کیک باید گرم باشه) شیر عسلی رو کامل روی کیک بریزید پودر نارگیل رو هم روی کیک بریزید طوری که روی کیک رو بپوشونه و بعداز سرد شدن کیک ، کیک رو برش بدیدن من از قالب مستطیلی استفاده کردم در اندازه۲۰در۳۰ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو 😋😍 مواد لازم: لوبیا سبز خرد شده🫘 ۳پیمانه گوشت تکه ای🥩 ۴۰۰گرم سیر 🧄۳حبه پیاز متوسط🧅 ۲عدد گوجه فرنگی🍅 ۵عدد اگر گوجه فرنگیت رنگ خوبی نداشت یک ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کن. زعفران دمکرده💛 به میزان لازم چوب دارچین🪵 نمک🧂 فلفل سیاه🌶 پودر زیره پودر هل🌺 پودر زنجبیل🫚 پودر میخک یا ۴تادونه خود میخک پودر فلفل قرمز🌶 زردچوبه🟡 پودر گل سرخ🌹 پیاز و نگینی خرد کن و با زردچوبه و روغن تفت بده سیر نده شده رو اضافه کن گوشت و ادویه هارو اضافه کن و رنگ گوشت که تغییر کرد دو لیوان ابجوش اضافه کن و دو ساعت با حرارت کم بهش اجازه بده تا بپزه و آب به خورد گوشت بره. لوبیاپلو خرد کن و جدا بپز و ابکش کن. گوجه رو پوره یا رنده کن. گوشت که پخت بهش زعفران دمکرده و نمک و گوجه فرنگیهای پوره شده رو اضافه کن. آخر سر هم لوبیای تقریبا پخته شده رو اضافه کن و تمااااام،مواد لوبیاپلوت آماده ست. برنج و دون تر از حد معمول ابکش کن و لوبیا پلوت و دم بزار. بخار که از روی برنج بلند شد روش و آبجوش و کره بگیر و ۴۰دقیقه بهش زمان بده تا دم بکشه. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همبرگر رستورانی 😍😋 ◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌ موادلازم: گوشت برگر:٥٠٠ گرم(٣٠٠ گرم راسته گوساله🥩+٢٠٠ گرم قلوه گاه گوسفندي 🍖) پياز 🧅:٢عدد متوسط اب پياز🧅:٥غ ق سس خردل🥣:١ق غ سس كچاب🍅:١الي٢ ق غ خامه صبحانه🥣:١ق غ سر پر گردوي ريز خردشده:١٠ عدد قارچ🍄‍🟫:٢٥٠ گرم پنيرپيتزا🧀: به مقدار لازم ادويه ها: نمك🧂:١ق چ فلفل‌سیاه🌶،پاپريكا🫑،پودرسير🧄،پودرپياز🧅،اورگانو🍃،پول بيبر🌶،جوز هندي:از همشون نصف قاشق چايخوري براي سس مك دونالدي : مايونز و خردل و كچاب🥣🍅 : از هركدوم ١ ق غ روغن زيتون بدون بو🫒:١ق غ نمك 🧂و فلفل🌶 و اورگانو🍃 نصف قاشق چايخوري خيارشور نگيني خردشده🥒:٣عدد ❌قطر قالبي كه من استفاده كردم ١٣ بود و كاملا استاندارد هس اين اندازه ❌اورگانو یه نوع ادویس که میتونید از عطاریا یا لوازم قنادی فروشی تهیه کنید که برای درس کردن همبرگرو پیتزا خیلی کاربردیه طعمشو عالی میکنه ❌شاید باورتون نشه ولی با ۵۰۰ گرم گوشت میتونید ۵ تا همبرگر با وزن ۱۸۰ الی۲۰۰ گرمی دربیارید 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا چیکن آلفردو😍😋 ❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌ مواد لازم برای مزه دار کردن‌مرغ: سینه مرغ🍗 نازک تر کنید نمک 🧂و فلفل🌶 و پودر سیر 🧄و روغن زیتون🫒 (مایع) سینه مرغ رو با ادویه و روغن مزه دار کنید و‌خوب ماساژ بدید داخل تابه هر طرف رو سه دقیقه گریل کنید و بعد هم نواری برش بزنید . مواد لازم سس آلفردو: قارچ 🍄‍🟫 کره 🧈۲۰گرم (یک ق) سیر رنده شده 🧄دو حبه خامه صبحانه 🥣دو ق غ شیر 🥛نصف لیوان پنیر پارمسان 🧀۲تا ۳ق غ نمک🧂 و فلفل🌶 و جوزهندی پنیر پیتزا🧀 برای روی خمیر دمای فر برقی ۲۲۰درجه باشه به مدت ۱۲تا ۱۵دقیقه بپزید اگر سطح پیتزا طلایی نشد گریل هم در آخر روشن کنید .و بهتر هست حرارت هم از بالا ‌پایین باشه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا چیکن آلفردو😍😋 ❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌ مواد لازم برای مزه دار کردن‌مرغ: سینه مرغ🍗 نازک تر کنید نمک 🧂و فلفل🌶 و پودر سیر 🧄و روغن زیتون🫒 (مایع) سینه مرغ رو با ادویه و روغن مزه دار کنید و‌خوب ماساژ بدید داخل تابه هر طرف رو سه دقیقه گریل کنید و بعد هم نواری برش بزنید . مواد لازم سس آلفردو: قارچ 🍄‍🟫 کره 🧈۲۰گرم (یک ق) سیر رنده شده 🧄دو حبه خامه صبحانه 🥣دو ق غ شیر 🥛نصف لیوان پنیر پارمسان 🧀۲تا ۳ق غ نمک🧂 و فلفل🌶 و جوزهندی پنیر پیتزا🧀 برای روی خمیر دمای فر برقی ۲۲۰درجه باشه به مدت ۱۲تا ۱۵دقیقه بپزید اگر سطح پیتزا طلایی نشد گریل هم در آخر روشن کنید .و بهتر هست حرارت هم از بالا ‌پایین باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیارشور ترد یک روزه😍😋 مواد لازم: خیار🥒 نخود🫛 سیر🧄 فلفل تند🌶 سرکه سفید🍇 آب💧 نمک🧂 سبزیجات معطر🌿☘️🍀🌱🍃 تمام سبزیجات روازقبل بشوریدوخشک کنیدخیارروباخلال سوراخ کنیدخیارها روداخل شیشه بریزیدوبعدچندحبه سیرنخودفلفل سبزی معطر(شویدوترخون وفلفلک) دوسوم شیشه روابجوشیده خنک شده بریزیدمابقی سرکه سفیدونمک برای هرشیشه ۳ق م پرنکته مهم اینه تانصفه شیشه ها آب سردبریزیدوقبل ازروشن کردن شعله شیشه ها روداخل قابلمه بزاریدبعدازبجوش اومدن ۲۵دقیقه بعدحرارت روخاموش کنیدبزاریدخنک بشه و۲۴ساعت بزاریدداخل یخچال بعدامادست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كباب مرغ😍😋 مواد لازم: یک عدد سینه و یک عدد ران مرغ 🍗 ی پیاز متوسط🧅 نصف فلفل دلمه قرمز🫑 ۱/۲پیمانه جعفری ☘️ نمک فلفل زردچوبه پودر سير سماق 🌶🧂 ٢حبه سیر 🧄 ۳ق غ پودر سوخاری🍘 (اگر خیلی چسبنده بود بیشتر بزنید ) زعفرون دم کرده💛 . ✅مواد ی ساعت تو یخچال استراحت کنه بعد ب سیخ بکشید ✅سیخ اگر چوبی حتما زیر اب سرد بگیرید بعد ب سیخ بکشید اینطوری کباب تون خشک نمیشه ✅تابه حتما چرب ،با شعله ملایم بپزید تا مغز پخت بشه ✅حین پخت میتونید زعفرون رومال هم کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛