هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دستور فرنی
شیر 2 لیوان
ارد برنج 2 قاشق غذاخوری
شکر4قاشق غذاخوری
نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری
گلاب6 قاشق غذاخوری
کل مواد به جز گلاب رو با هم مخلوط و کمی هم میزنیم تا نشاسته و ارد حل بشه بعد روی شعله متوسط قرار میدهیم و هم میزنیم ،اصلا رها نکنید که گوله نشه تا زمانی که بجوشه،وقتی که کمی با شعله خیلی کم جوشید گلاب رو اضافه و بعد چند دقیقه خاموش کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کوردن بلو 🌺🌺🌺🌺
جعفری خرد شده، 2قاشق غذا خوری
سیر رنده شده 1 عدد
پنیر موزرلا رنده شده 1 قاشق غذا خوری
ارد سوخاری به میزان لازم
کالباس 250 گرم
پنیر موزرلا200 گرم
سینه مرغ 800 گرم
نمک 1 قاشق مربا خوری
فلفل به میزان دلخواه
سس مایونز 1قاشق غذا خوری
ابتدا سینه مرغ رو چرخ کرده سپس کالباس نمک و فلفل و سس مایونز و سیر و جعفری و یک قاشق پنیر رنده شده رو در غذا ساز ریخته و با گوشت مرغ میکس میکنیم داخل سینی نایلون پهن کنید و پنیر رنده شده رو پهن میکنیم سپس یک تکه از گوشت آماده شده رو روی سیخ چوبی مثل کباب رول میکنیم و بعد روی پنیر کاملا آغشته میکنیم و بعد با ارد سوخاری آغشته میکنیم سپس در روغن فراوان به آرامی سرخ میکنیم تا مغز پخت بشه سعی کنید اول روغن رو خوب داغ کنید بعد از گذاشتن مواد داخل روغن دما رو کم کنید
با تشکر مریم گلزاری🌺🌺🌺
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پیراشکی_گوشت
#پیراشکی_مرغ
خمیر پیراشکی خمیر جادویی یا معرکه است
لطفا سرچ کنید 👇
#خمیر_معرکه
مواد فلینگ: هم مواد گوشتی هست . گوشت چرخکرده و قارچ و فلفل دلمه و ادویه
فلینگ دوم هم مرغ و قارچ و فلفل دلمه و ادویه
پنیر گودا و پنیر پیتزا و سس کچاپ بعد سرد شدن مواد بهشون اضافه میشه
چونه های خمیرم پنجاه گرمیه با وردنه باز میشه از مواد فلینگ مرکز گذاشته میشه و قسمت دیگه خمیر برگردونده میشه و لبه های خمیر را کمی با اب مرطوب و خوب میبندیم
بیست دقیقه روشونو پوشانده تا دوباره حجم بگیرن
سپس رومال میزنیم
ترکیب تخم مرغ کامل کمی اب زعفران و کمی ارد خوب با چنگال میزنیم و با برس روی پیراشکیها میکشیم روشونم کمی کنجد میپاشیم
داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بستگی به حرارت فرتون داره در اخر روی نانها رو کمی گریل میکنیم
نوش جااان
شما میتونید چونه هاتون تا ۶۰ ۷۰ هم بگیرید من چون کنار فینگرام میخواستم زیبا به نظر بیان کوچیک زدم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🌸🌸🌸🌸
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
# ترشی آلبالو
مواد اولیه :
نمک به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
آلبالو 1 کیلو گرم
شکر (اختیاری) 2-1 ق غ
طرز تهیه :
ابتدا آلبالوها را شسته و در شیشه بریزید، سپس آب و نمک را جوشانده و اجازه دهید سرد شود، وقتی آب و نمک سرد شد، شیشه را با آب نمک و سرکه پر نمایید.
نصف شیشه باید از سرکه و مابقی آن با آب نمک جوشیده پر شود.
🚦 چند نکته برای تهیه ترشی آلبالو:
بعد از چند روز ترشی آلبالو را بچشید تا از مقدار نمک آن مطمئن شوید.
سرکه سفید برای ترشی آلبالو مناسب تر است.
ترشی آلبالو باید در یخچال نگهداری شود، با این روش حتی تا یک سال هم می توانید ترشی را نگه دارید بدون اینکه لیز و شل شود.
وقتی آلبالوهای آن تمام شد، آب ترشی آلبالو را بیرون نریزد، برای تهیه سس سالاد از آن استفاده کنید، سس شما صورتی خوشرنگ میشود وجایگزین خوبی برای آبلیمو است.
اگر تنها از سرکه استفاده شود، باعث ترش شدن بیش از حد ترشی آلبالو شده و مزه آلبالو گم میشود.
برای ملس شدن میتونید چند قاشق شکر هم اضافه کنید بنظر خودم خیلی بهتر میشه :)
با سرکه قرمز و سیب هم میتونید درست کنید .
همه موارد گفته شده بستگی به ذائقه خودتون داره که با امتحان روش های مختلف دستتون میاد.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
حلوای زنجبیلی:
ارد سفید گندم دولیوان
ارد برنج یک لیوان
پودر قند یک ونیم لیوان
روغن 10قاشق غذاخوری
زنجبیل وهل به مقدار دلخواه
گردو خرد شده مقداری
پودر پسته برای تزیین
ابتدا ارد گندم رو با حرارت کم خوب تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه تقریبا به مدت نیم ساعت مواظب باشین رنگ آرد عوض نشه بعد آرد برنج رو ریخته اونو هم تفت میدیم من ده دقیقه آرد برنج رو تفت دادم بعد آرد رو الک کرده وروغن رو اضافه می کنیم خوب هم بزنین روی حرارت تا خامی روغن گرفته بشه بعد زنجبیل وهل بریزین یکم که تفت خورد از روحرارت بردارین بزارین تا از داغی بیفته یکم خودشو بگیره پودر قندرو بهتره الک کنید اگه حلواتون داغ باشه پودر قند ریخته بشه باعث میشه پودر قند آب بشه وبعد خنک شده حلواتون سفت بشه برا همون باید بزارید خنک بشه بعد پودر قندوگردوخردشده اضافه کنیدخوب هم بزنین تا حلوا یک دست بشه بعد ته قالب ناودونی سلفون بکشیدوحلوا رو بریزید وفشار بدین بعد ازقالب جداکنید برش بزنین به دلخواه تزئین کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خاگینه قالبی
🌸🌸🌸
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۴ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
ماست ۲ ق غ
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
مواد لازم برای شربت:
شکر ۱ لیوان
اب ۱/۲ لیوان
عرق بیدمشک یا بادر نجبویه و یاگلاب و هل به دلخواه هرکدوم رو خواستین برا شربت خاگینه عالیه ۵ ق غ
زعفران اب کرده ۵ ق غ
طرز تهیه شربت:
مواد شربت را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد بعد ۵ دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم تا سرد شود.
طرز تهیه خاگینه:
تخم مرغ،ارد،بکینگ پودر و ماست و روغن را با هم مخلوط کرده در قالب ریخته ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار داده.
بعد از فر خارج کرده و شربت سرد را روش
میریزیم تا کامل جذب خاگینه شود .
نکته:زمان بستگی به دمای فرتون داره پس ابتدا با خلال دندان تست کنید سپس از فر خارج کنید.
نوش جونتون🌸🌸
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱