eitaa logo
آشپزی خاص
91.7هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
42.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله بستني انار😍😍 براي لايه اول يك ژله انار ساده درست كردم و فقط با يك ليوان آب جوش درست كردم كه خوش رنگ تر هم بشه قالب را چرب كردم بعد ژله را ريختم داخل قالب و يك عدد انار دون كردم و داخل ژله ريختم بعد گذاشتم يخچال خودشا بگيره تو اين فاصله يك ژله الوورا با بستني درست كردم به اين ترتيب كه به جاي آب سرد نصف ليوان بستني وانيلي ريختم و لايه آخر هم دوباره ژله انار. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#توپک_خرما خرماهارو تو آب گرم ميزاريد تا پوستش جدا بشه ،هسته هاشو جداکنيد و لهش کنيد،بعد با يه مقدار کره تفت بديد،به مقدار خرما ،بيسکوييت خرد شده بهش اضافه کنيد و مخلوط کنيد دوق غ خوری گلاب گردو خورد یا پودر شده هم اضافه کنید کاملا مخلوط کنید ،بعد خنک شدن به شکل توپک هاي ب اندازه گردو درست کنيد و توي کنجد،پودر نارگيل،پسته ،پودر پسته،(سليقيه ايه )،بغلتونيد و بزاريد يخچال تا دو سه ساعت...آمادس #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شعریه رشته شعریه ریز خرد شده نصف بسته ارد یک ونیم پ وانیل یک چهارم ق چ شکر سه چهارم پ پنیر لبنه پنج ق غ تخم مرغ ۴عدد روغن یک لیوان سرخالی بیکینگ پودر یک ق غ پر شیر عسلی نصف لیوان کنجد دو ق غ ابتداهمه مواد رو از یخچال میزریم بیرون تابه درجه محیط برسه ارد وبیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم تخم مرغ ها رو همراه وانیل وشکر حدود پنج دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه بعد پنیر رو اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن میزنیم بعد هم روغن رو اضافه میکنیم ویک دقیقه دیگه خوب میزنیم ودر اخر ارد وبگین پودر الک شده رو هم اضافه میکنیم وبا لیسک دورانی میزنیم تا با موادمون کاملا مخلوط بشه و بعد در قالب کمربندی که کف ش کا غذ روغنی انداختیم میریزیم در اخر رشته ها رو که خرد کردیم رو روی کیک به طور منظم میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با درجه صدوشصت به مدت پانزده دقیقه قرار میدیم بعد بدون اینکه در فر رو باز کنیم فر رو خاموش میکنیم واجازه میدیم ده دقیقه دیگه هم داخل فر بمونه تا پف کیک نخوابه....البته هر فری ی قلقی داره . مهم ترین نکته این کیک حتما باید تو قالب کمربندی باشه..... وبعد از این که مطمئن شدیم کیک پخته از فر خارج میکنیم وپنج دقیقه میزاریم تا خنک بشه بعد کمربند قالب رو باز میکنیم ویه بشقاب که اندازه کیک باشه روی کیک قرار میدیم وبعد کیک رو برمیگردونیم (این به این خاطر که رشته ها زمین نریزه وما بتونیم کف قالب رو برداریم) بد از این که کف قالب رو برداشتیم و کاغذ روغنی رو از کیک جدا کردیم بلا فاصله کیک رو با همون بشقاب به رو برمیگردونیم وشیر عسلی رو روی کیک داغ میریزیم وروی توری قرار میدیم تا کامل خنک بشه بعد روی کیک کنجد و پودر پسته میپاشیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_شعریه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: کره 95 گرم آب 125 میلی لیتر شیر 125 میلی لیتر نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری پودر جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری آرد 250 گرم تخم مرغ 4 عدد بزرگ یا 5 عدد کوچک پنیر موتزارلا رنده شده 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده100 گرم زرده تخم مرغ1 عدد پیازچه یا سر تره فرنگی ریز خورد شده 25 گرم ✍طرزتهیه: فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت از قبل روشن کنید تا خوب داغ شود. در یک تابه بزرگ، کره، شیر، آب، نمک، فلفل و جوز هندی را ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شده و با مواد ترکیب شود و جوش ریز بزند. حرارت را خیلی کم کنید و آرد را به یک باره داخل مواد بریزید و هم بزنید. آرد را حدود 2 دقیقه روی حرارت فوق العاده کم هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد. سپس خمیر را از روی حرارت برداشته در یک کاسه قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر 10 دقیقه خنک شود. یک عدد تخم مرغ را در کاسه شکانده و با قاشق هم بزنید تا خوب با خمیر ترکیب شود. سپس تخم مرغ بعدی را در کاسه بشکانید و هم بزنید و بعد از اینکه کاملا با آرد ترکیب شد، یکی یکی تخم مرغ ها را به همین ترتیب را آرد مخلوط کنید. به هیچ وجه از همزن برقی برای همزدن تخم مرغ ها استفاده نکنید! پنیر پارمزان، موتزارلا و پیازچه را به مایه خمیر اضافه کنید و خوب مواد را ترکیب کنید. خمیر به دست آمده را در کیسه خامه ریخته و یه ماسوره بزرگ استفاده کنید. روی سینی فر کاغذ پوستی انداخته و روی آن با فاصله، توپ هایی از مایه خمیری را به قطر 3 سانت قرار دهیدبا قلمو نوک هر توپ را کمی زرده تخم مرغ بمالید و روی آن مقدار خیلی کمی پنیر پیتزا بپاشید. سینی را روی پنجره وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها پف کرده و روی آنها طلایی شود. در زمان پخت نان ها در فر را باز نکنید! بعد از پخت نان ها، در ظرف قرار داده و به همراه سس دلخواهتان سرو کنید. اگر نان اضافه آمد، هنگام قرار دادن در یخچال هیچ چیزی روی نان ها نکشید یا در ظرف دربسته نگهداری نکنید چون بافت نان حالت خمیری پیدا می کند و ترد بودن خود را از دست می دهد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_نان_پفکی_پیاز_و_پنیر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۱۰۰ گرم کره رو رنده کردم وگذاشتم تو دمای اتاق نرم بشه یک لیوان ماست ۱ قاشق غ پودر شکر یک عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذا خوری سرکه و۴ق غ روغن مایع رو با هم مخلوط میکنیم ویک قاشق غ غذاخوری پکینگ پودر وارد رورو کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد وبدست نچسبه خمیر رو نازک باز میکنیم وبا استکان قالب میزنیم وچاهار تا از دایره هارا رو هم میذاریم طوری که از وسط رو هم قرار بگیرین وبعد از دایره زیری شروع به رول کردن میکنیم ورول رو از وسط دوقسمت میکنیم که دوتا گل بدست میاد وگلهارو تو سینی چرب شده میچینیم ورو گلبرگها با فرچه اروم زرده تخم مرغ میکشیم ومیذاریم تو فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه روش طلایی بشه  از فر خارج کرده وروش شهد خنک رو میریزیم ومیذاریم چند ساعت تو شیره بمونه وبعد شیرشو صاف میکنیم  برا شربتش هم  ۳ لیوان شکرو۲لیوان اب را رو حرارت میذاریم تا چند دقیقه بجوشه ویک ق غ ابلیمو ویک قاشق مرباخوری پودر هل ویک قاشق غ زعفران دم کرده غلیظ میریزیم وشهد رو از رو حرارت برمیداریم تا کاملا خنک بشه.  🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#باقلوای_گل #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#فرنی 🍨 ✍️مواد لازم: شیر: 3 لیوان، آرد برنج: یک لیوان ، شکر: 180 گرم ، گلاب: یک فنجان ، پودر هل: نصف قاشق چایخوری ، دارچین برای تزئین: به میزان لازم ♨️طرز تهیه: آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم زده، بعد روی حرارت قرار دهید. آن را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی کاملا پخته شد و به غلظت کافی رسید، گلاب، شکر و پودر هل را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند. می‌توانید چند قاشق خامه هم بریزید تا طعم بهتری به فرنی شما بدهد. فرنی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با دارچین تزئین کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
﷽ ✨   یا حی و یا قیوم✨ 🌹سلام صبح بخیر🌹 💫چهار شنبه💫 ✨ 10 بهمن 1397 ه.ش ✨ 23 جمادی الاول 1440 ه.ق ✨ 30 ژانویه 2019 میلادی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد ۱ و نیم لیوان . شکر ۲/۳ لیوان . روغن مایع ۲/۳ لیوان . ماست یا شیر ولرم ۱/۲ لیوان گلاب ۲ قاشق غذاخوری . تخم مرغ ۲ عدد . بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری . پودر هل مقداری طرز تهیه : آرد ، بکینگ پودر و نوک قاشق پودر هل را باهم مخلوط کنید ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و ۱ دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود. ماست ، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و مجدد بزنید درادامه مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکدست شود داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا ۲/۳ از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود. کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ) برای اینکه روی کیک حالت گنبدی و پفکی داشته باشد دو راه را حتما انجام دهید. ۱–فر را روشن کنید با درجه ی ۲۰۰ تا حسابی فضای فر داغ شود و پنجره را طبقه ی بالای فر قرار دهید چرا که این کیک باید از بالا حرارت دریافت کند. ۲–وقتی مواد را داخل قالب ها ریختیم با یک چاقو یک ضربدر یا بعلاوه روی کیک بزنید به این صورت که چاقو را در روغن فرو ببرید و روی کیک خط بیاندازید هر بار چاقو را چرب کنید. موارد بالا را اگر رعایت کنید کیکی خاص با ظاهر زیبا خواهید داشت. کیک یزدی نمونه ی ایرانی همون کاپ کیک هست که ما سالهای ساله داریم با طعم خاص هل و گلاب درست می کنیم . این کاپ کیک ایرانی یا همون کیک یزدی خودمونو در منزل درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید. این مقدار مواد به ما ۱۲ عدد کیک یزدی می دهد و اگر خواستید بیشتر درست کنید مواد را دو برابر کنید. اگه دوست داشتین تصف مواد رو با کشمش مخلوط کنین. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_یزدی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱