✅ مربای بالنگ گل رز😍
✍مواد لازم
برا یک کیلو بالنگ
یک کیلو شکر لازمه
۵۰۰ میلی لیتر آب
۲ ق ابلیمو
🍜طرز تهیه
بالنگ رو از وسط نصف کردم ونیم کردم و قسمت داخلی بالنگ رو خارج کردم
با چاقوی تیزگوشت پوست بالنگ رو برش نازک زدم )واز یک طرف شروع کردم به پیچیدن تا به شکل گل دربیاد وباخلال دندان فیکس کردم
سه چهار بار بالنگهارو تو آب جوش ۵ دقیقه جوشوندم (هر بار ابشو عوض کردم) وصاف کردم تا تلخیش بره.
بعد بالنگ پخته شده را ۲ ساعت در آب سرد استراحت دادم
وبعد از آب درآورده وبا بین دوتا کف دست کمی فشار دادم تا آبش گرفته بشه نگران نباشی گلها خراب نمیشه
شکر واب را مخلوط کرده روی حرارت متوسط قرار دادم تا شربت قوام بیاد
بالنگها را داخل شهد انداختم حرارت رو کم کردم تا اندازه ای که شربت از حرارت نیفته و یک ربع جوشوندم واواخر دو قاشق آبلیمو زدم وبعد قوام اومدن شربت از رو حرارت برداشتم وبعد خنک شدن خلال دندان هارو در اورده و در ظرف در دار در یخچال نگهداری کردم.
#مربای_بالنگ_گل_رز💐
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مافین پیتزا
اگه دوست دارین یه پیتزای متفاوت درست کنید این نوع رو امتحان کنید.برای مهمونیا و جشن تولدها هم مناسبه و در کنار فینگرفودها میتونید داشته باشید.
#مافین_پیتزا
مواد لازم:سوسیس۲۰۰گرم.تخم مرغ۲عدد
شير۱/۲پيمانه.آرد سفید۲۲۰گرم.قارچ۲۰۰گرم.خامه صبحانه۱۰۰گرم.روغن مايع۱۰۰گرم
پنير پيتزا۱۰۰گرم. فلفل دلمه ای( هر رنگی که دوست دارین) ۱۰۰گرم
.بيكينگ پودر۲ق چ.مخمر فوری۱ق چ.
پودرآويشن(اختیاری)۱/۲ق غ.نمك وفلفل بميزان لازم.در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا برای روی مافین
طرز تهیه:
سوسیس رو خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. قارچ خرد شده رو تفت داده و اجازه بدین تا آب قارچ کشیده بشه.سوسیس رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.بذارین تا خنک بشه.بقیه مواد رو دركاسه اي باهم مخلوط کنید.اول تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید کمی پودر سیر بریزید. بعد شیر و روغن و خامه اضافه کنید.فلفل دلمه ای ریز خرد شده و پنیر اضافه و مخلوط کنید و در آخر آرد،بیکینگ پودر، مخمر،آویشن،نمک و فلفل اضافه کنید و با مواد سوسیس و قارچ مخلوط کنید روی ظرف رو بپوشونید و به مدت ۴۵دقيقه در محيط آشپزخونه استراحت دهید تا مخمر عمل کند
داخل قالب مافين رو چرب و آردپاشی کنید یا كپسول كاغذي بذارین.داخل آنها رو هم كمى چرب كنيد. سپس از مواد داخل هريك را پركنيد.تا ۳/۴قالب پر بشه.بعد بذارین در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه.میتونید قبل از اینکه در فر بذارین روش پنیر پیتزا بریزین یا وقتی از فر بیرون اومد پنیر بریزین مجدد بذارین در فر ولی اینبار فقط گریل روشن کنید تا پنیر آب بشه.میتونید اصلا روش پنیر نریزین این دیگه به خودتون بستگی داره.
من از سوسیس خونگی و فلفل دلمه ای کمتری استفاده کردم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مرغ_سرخ_شده_بدون_فر
(برای عزیزانی که فر ندارن❤ ) و ته چین ساده ❤
یک عدد مرغ 900گرمی
یک عدد گوجه فرنگی یک حبه سیر و یک عدد پیاز و یک عدد چوب دارچین و یک عدد هویج
کمی زعفرون و نمک و فلفل و آبلیمو
ابتدا مرغ رو به همراه پیاز و برگ بو چوب دارچین وسیر و نمک فلفل و یک و نیم لیوان آب بزارید بپزه آخرای پخت کمی زعفرون بهش اضافه کنید اگر در دسترس ندارید میتونید کمی رب گوجه بزنید . یک عدد هویج رو جدا بخار پز کنید ویک عدد گوجه و فلفل دلمه داخل شکمش بزارید تا بپزه بعد از پخت مرغ بهش آبلیمو تازه بزنید تا مزه دار بشه.
توی تابه کمی روغن بریزید مرغ رو خوب سرخ کنید.دوستان عزیزم میتونید چند تا هویج رو بخار پز کنید و درکنار مرغ سرخ کنید. موقع سرو هم یک قاشق آب مرغ رو روی مرغ ریختم تا براق به نظر برسه
.
.
نصف لیوان دسته دار ماست سفت ودوعددزرده تخم مرغ رو با زعفرون دم شده وروغن ونمک وفلفل زدم تا یک دست بشه با قاشق هم زدم.
برنج رو آبکش کردم البته کمی از برنج رو حدود دو کفگیر دون تر برداشتم وکمی که خنک شد با مواد ماستی مخلوط کردم وته قالب ویا قابلمه روغن ریختم واین مواد ماستی رو زیر ریختم وکمی با قاشق فشرده کردم اگر دید مایه ماستیتون شله کمی دیگه برنج اضافه کنید و ته قابلمه بریزید و بقیه برنجتون رو روش بریزید و بذارید روی شعله تا برنج دم بکشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خورش_هویج
، #ته دیگ_سیب زمینی_رنده شده
خورشت هویچ به روشهای مختلفی پخته میشه من به این روش درست میکنم.مرغ بخاطر هورمونهاش میزارم با اب وپیاز ونمک یک جوش میزنه بعد ابش خالی میکنم و
یک عدد پیاز درشت رو خرد کرده و با روغن تفت میدیم تا سبک بشه سرخش نمیکنم و بعد مرغ را اضافه وخوب تفت میدم چون من به نرغ نمک زدم دیگه نمیزنم ولی اگر شما نزدید نمک بزنید رب را هم افزوده ودولیوان ابجوش اصافه کرده ودرش میزاربم تا مرغمون پخته بشه در اواسط پخت مقداری زعفرون میریزیم تا مرغها طلایی بشن ۴ عدد هویج رو بصورت خلالی برش میزنیم وجداگانه توی ماهیتابه سرخ میکنم به مرغها زعفران اضافه میکنم ودم میزارمتوی بیست دقیقه اخر پخت هویجها رابه خورشت اصافه میکنم تا هویجها پخته بشن و کمی طعم بگیره و به روغن میفته وقتی جا افتاد.توی این خورشت بنا به دائقه اگر شیرین دوست دارید ۱ق شکر اضافه کنید ویا ۱ق غ اب لیموی تازه .اینها بستگی به ذائقه تون داره
ته دیگ سیب زمینی
دو عدد سیب زمینی متوسط را پاک کرده و بشویید(تعداد سیب زمینی بستگی به اندازه ی قابلمتون داره) وبا رنده ریز رنده کنید نمک اضافه میکنیم تا نرم بشه سپس میشوریم و میزاربمتا ابش بره کمی زعفرون زردچوبه بهش میزنیم وهم میزنیمتا مخلوط بشه و وته قابلمه روغن میریزیم و سیب زمینی را داخل قابلمه بریزید و با پشت کف گیر یا قاشق پخش وصاف کرده وفشردش میکنیم برنج رو میریزم. ودممیزاریم .نکات.ضخامت سیب زمینی ها تباید نازک باشه میسوزه ونباید انقدر ضخیمباشه که برشته نشه .خوبی این ته دیگ اینه که تا بیشتربمونه برشته تر میشه اگه زیر قابلمه رو خاموش کنید ته دیگ نرم میشه ولی اگه گرم گرم برنج رو بکشید توی دیس ته دیگ کاملا ترده و یا اگه برنج دم کشیده ، در قابلمه رو نیمه میزاریم تا بخار خارج بشه .چون باعث میشه ته دیگ نرم بشه بخار که رفت بیرون درشو ببندید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مربا_انار #مارمالاد_انار
سلام به دوستان نازنین و همراهان همیشگی مهربونم امیدوارم هر کجا که هستین در پناه امن الهی باشین
در مربای انار چون دونه های انار زیر دندون میاد خیلیا دوست ندارن برای همین میشه مارمالاد انار درست کنیم هم طعم خوب مربای انارو داره هم اینکه دونه نداره
مواد لازم
آب انارقرمز یک لیوان
شکر یک لیوان
پودر ژلاتین. یک قاشق مرباخوری سرصاف
برای تهیه ی این مربا آب اناری میخوایم که گوشت انار هم داخلش باشه برای همین اول انار هارو دون میکنیم بعد داخل مخلوط کن میریزیم و چند پالس می زنیم تا آب و گوشت انار از هسته ش جدا بشه سپس داخل یک سبد با سوراخهای درشت میریزیم و با دست یا یک کفگیر نرم صافش میکنیم تا هسته ها پشت صافی بمونن و آب و گوشت انار از صافی رد بشه ،مثل موقعی که لواشک درست میکنیم
سپس شکر رو به آب انار اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا غلیظ بشه ،در اواخر پخت وقتی میخوایم زیرشو خاموش کنیم ژلاتین رو در یک سوم استکان اب سرد مخلوط میکنیم و وقتی آب رو کاملا به خودش جذب کرد ،به مربا اضافه و خوب مخلوط ش میکنیم و بعد زیر مربا رو خاموش میکنیم ،این مربا باید در یخچال نگهداری بشه ، اگر بوی ژلاتین رو دوست ندارید میتونید بجاش از یک ورق ژلاتین استفاده کنید .ورق ژلاتین رو در آب سرد بذارید وقتی که نرم شد تو دستتون فشارش بدین تا آب اضافیش بره و باقی مراحل رو مثل پودر ژلاتین انجام بدین ،نوش جان.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#قرمه_سبزی درست کردم ساده ی ساده تو ظروف استیل سروش کردیم به همراه پیاز...
وای پیاز و قرمه سبزی وااااقعا برای هم ساخته شدن،نظر شما چیه؟از نظر من با قرمه سبزی فقط پیاز سفید میچسبههههه؛وووو اگرررر تو دسترس نبود سالاد کاهو با سس فراوان
از لیمو عمانی های داخلش چیزی نگم که واااااقعا دهنم ترش میشه،یکی دوتاشو در جا میخورم تررررش ترش
بوی قرمه سبزی یه طرف بوی لیمو عمانیشم یطرررررف***
خب برای پخت قرمه سبزی اول یدونه پیاز رو ریز نگینی کردم و خوب داخل روغن دنبه سرخ کردم؛کمی زرچوبه و فلفل اضافه کردم و گوشت های گوسفندی رو داخلش تفت دادم و کمی نمک اضافه کردم در حد نوک ق چ؛اگر نمک زیاد بزنید گوشت دیرپز میشه ها،یک ق مرباخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و خوب با گوشت تفت دادم؛بعد لوبیا های شسته شده رو اضافه کردم به همراه سبزی قرمه سرخ شده(فریزری)تا روی گوشت ها اب اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه،حالا نمک و فلفل بیشتری اضافه کردم؛وکمی پودر زعفران ریختم داخلش،راستی نیم ساعت اخر پخت لیمو عمانی هایی که از سه ساعت پیش داخل اب گرم خیس کرده بودم به خورشت اضافه کردم؛لیمو عمانی وقتی خیس بشه هم تلخیش گرفته میشه هم راحت با چنگال سوراخ میشه،حتما سوراخش کنید بعد بندازید داخل خورشتتون،چنتا چنگال فرو کنید داخل یک لیمو...
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱