eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد اولیه : آرد 1 پیمانه تخم مرغ 1 عدد شیر 1 پیمانه شکر 1 دوم ق.غ نمک 1 هشتم ق.چ کره (آب شده) 1 ق.غ ❤️ این پنکیک های قلبی پیشنهاد خوبی برای یه صبحونه عشقولانه است.... همه مواد بالا رو با هم مخلوط کنید تا مایع یکدستی به دست بیاد. تابه رو خوب گرم کنید و با روغن یا کره کف اون رو چرب کنید. (نیاز به روغن زیاد نیست همین که کمی چرب بشه کافیه). مواد آماده شده رو داخل قیف یا ظروف پلاستیکی سوراخ دار بکنید و با دست شکل مورد نظرتون رو روی تابه نقاشی کنید! بعد از طلایی شدن یک طرف پنکیک رو برگردونید تا طرف دیگه اون هم طلایی بشه. 🍂👩‍🍳 @ashpazi_khas 👩‍🍳
(نوعی باقلوا) موادلازم: 2ونیم لیوان آرد 1 تخم مرغ 20 گرم خمیر مایه خیس یا حدود 10 گرم خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری شکر نصف قاشق چایخوری نمک آب ولرم به اندازه لازم روغن مایع برای شربت: 3 لیوان آب 3 لیوان شکر نصف آب یک لیمو ✍طرزتهیه: در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و نمک رو مخلوط کنین، وسطشو گود کنین و تخم مرغ و خمیر مایه رو اضافه کنین و ورز بدین.اونقدر ورز بدین تا خمیر نرمی بشه (بعضا آب ولرم اضافه کنین).خمیر رو بپوشونین و 1 ساعت بزارین بمونه تا بیادبرای شربت، شکر و آب رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، وقتی شروع کرد به جوشیدن، آب لیمو رو اضافه کنین و چند ثانیه صبر کنین و بعد از روی شعله بردارین و بزارین سرد شه.روغن مایع رو داغ کنین، دستتون رو روغنی کنین و از خمیر به اندازه قاشق غذاخوری بردارین و توپ کنین، وسطشونو سوراخ کنین و داخل روغن داغ بندازین (مواظب باشین نسوزین).1-2 دقیقه صبر کنین و از داخل روغن بردارین 🌀 🍂👩‍🍳 @ashpazi_khas 👩‍🍳
مواد لازم برای سی عدد📝 آرد سفید قنادی یک لیوان یک سوم لیوان ماست شیرین یک لیوان شکر یک سوم لیوان تخم مرغ یک عدد بکینگ پودر دو ق چ وانیل نوک ق چ ✍طرزتهیه: ابتدا قبل درست کردن پیراشکی داخل ماهیتابه گود روغن به ارتفاع دو سانت روغن بریزید روی شعله بزرگ با حرارت خیلی خیلی ملایم بزارید ده دقیقه بمونه تا خوب داغ بشه برای مایه پیراشکی ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه می زاریم کنار تا ماست حسابی کف کنه و پفکی بشه ..تو یک ظرف تخم مرغ و وانیل و شکر رو با چنگال دو دقیقه میزنیم بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر هم آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط رو میزنیم تا یکدست باشه..مایه پیراشکی مثل کیک غلیظ هست …یعنی وقتی با قاشق ازش برمی داریم سفت و از قاشق نمیریزه اگر مایه پیراشکی شل بود کم کم آرد بزنید تا غلیظ بشه حالا از مایه پیراشکی با قاشق مربا خوری برمی داریم و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه می ریزیم. اینجوری پیراشکی حالت گرد و منظم پیدا میکنه پس با کمک دو قاشق پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید متوسط باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تا ظرف دیگه سرخ بشه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه می تونید روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا گاناش یا پودر قند بپاشید و میل کنید.. 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍂👩‍🍳 @ashpazi_khas 👩‍🍳
# پیراشکی_قاشقی 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
3تخم مرغ.1شکر و 1/4ق م وانیل رو ۵ الی ۶ دقیقه زدم تا کاملا پوک بشه بعد1روغن و 1شیر رو اضافه کردم و مخلوط کردم بعد2/5آرد رو الک کرده بودم رو در ۳ مرحله ریختم و هم زدم تا یکنواخت بشه میخواین۲رنگ بشه من ۲ ملاقه از مواد رو برداشتم بهش ۱ ق پر پودر کاکائو زدم و به اون یکی یک قاشق آرد ریختم و هم زدم قالبم رو چرب کردم و اول مواد سفید رو ریختم بعد کاکائویی رو ریختم روش و گذاشتم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به ۴۰ دقیقه 🍂👩‍🍳 @ashpazi_khas 👩‍🍳
😊👈جذب_کمتر_روغن_به_دونات یک قاشق مرباخوری سرکه هنگام سرخ کردن دونات به روغن اضاف کنید و کاهش جذب روغن را ببینید👌 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
موادلازم : كره هم دماي محيط ١٢٥ گرم (براي ماندگاري بيشترازمارگارين وروغن لادن استفاده كردم .) اردسفيد : ١٥٠ گرم (١ ليوان پر) اردبرنج ٥٠ گرم (١/٣ ليوان ) نشاسته ي ذرت :٣٠ گرم (دوق س پر) پودرقند ٦٠ گرم (١/٤ پيمانه پر) زرده تخم مرغ : ١ عدد پودرزنجبيل : ١ ق چ طرزتهيه : اردهاروباهم مخلوط والك كنين . كره وياروغن هم دماي محيط روباپودرقندياشكرخوب بزنين تا پفكي وسفيدبشه ،پودرزنجبيل وزرده ي تخم مرغ رواضافه كنين ومخلوط كنين ،سپس اردهارو كم كم به مخلوط كره وپودرقنداضافه كنين ومخلوط كنين ودراخريك دورباهمزن بزنين تا همه ي موادمخلوط بشن . خميرروبادست جمع كنين وداخل نايلون بذارين ويك ساعت داخل يخچال استراحت بدين . فررويك ربع قبل روي درجه ي ١٨٠ گازي و١٦٠ درجه ي برقي روشن كنين . خميرروبين دونايلون بازكنين ،خميرپودريه وفقط بايدبين دونايلون بازكنين ،به قطر ١ سانت باهركاتري كه دوست دارين ،كات كنين وداخل سيني بذارين . سيني روداخل فربذارين به مدت ١٥ دقيقه .شيريني بايدسفيدباشه،بعدازپخت سيني روازفرخارج كنين وتاخنك شدن كامل دست نزنين ،روي شيريني روبعدازخنك شدن شربت ويامارمالادبزنين وروشوپودرپسته بپاشين .اين شيريني خيلي خوشمزه س 😋😋 نوش جان 💐💐 نكته : من روي شيريني روبراي اينكه پسته بچسبه باقلم موشربت زدم . 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_یاقوتی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
سلام دوستای گلم حالتون چطوره امیدوارم تو این روزهای پایانی سال حال دلتون شاد بشه البته با این گرونیا اگه بشه شاد بود 😒😕. نون ارده و گردو اوردم براتون این نون خیلی مقوی و به همون اندازه سنگین هست( منظورم به خود همون ارده هست) برای من که خیلی سنگین و خوردنش سخت بود. میتونین با عسل بهش طعم و مزه بدین ولی در مورد سنگینیش نمیدونم شاید برای من این طور بود و بقیه به خوردنش عادت دارن اگه به خوردن ارده عادت دارین پس این نون براتون خوشمزه میشه و اگه دوست ندارین ارده بریزین میتونین ازهمون عسل و گردو استفاده کنین. دستور: شیر نصف پیمانه ماست یک چهارم پیمانه خمیر مایه یک قاشق غ سر خالی شکر سه قاشق غ نمک یک سوم قاشق چ تخم مرغ یک عدد روغن مایع ۲ قاشق غ ارد به میزان لازم ارده به مقدار لازم( ۲ لیوان کامل و مابقی کم کم بریزین تا خمیر چسبناک نباشه) عسل مقداری گردو مقداری طرز تهیه: شیر ولرمی که دست رو نسوزونه رو با یک قاشق شکر و خمیر مایه مخلوط کنین ده دقیقه کناری بزارین تا روش کف کنه. تخم مرغ و مابقی شکر و نمک روغن مایع همه مواد رو مخلوط کنین و هم بزنین بعد مخلوط شیر و خمیر مایه بعد عمل اومدن به مواد اضافه کنین و هم بزنین و بعد ارد رو اضافه کنین تا جایی که خمیر دیگه چسبناک نباشه. بعد خمیرو داخل ظرف بریزین و روشو بپوشونین و تو جای گرم بین یک تا دو ساعت استراحت بدین . بعد دو ساعت خمیرو به اندازه دلخواه بگیرین روشو ارده و عسل بریزین و با فرچه روی کل خمیر پخش کنین کمی گردو بریزین و به شکل دلخواه بپیچین. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#نان_ارده_وعسل_و_گردو #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
دار مواد لازم : خمیر مایه ۱.۵ قاشق سوپ خوری شکر ۱ قاشق مربا خوری آب ولرم ۱/۲ پیمانه آرد ۵۰۰ گرم شکر ۱ قاشق مربا خوری نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ولرم ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ قاشق غذا خوری مواد لازم کرم پیراشکی : شیر یا آب جوش ۱.۵ پیمانه شکر ۱/۲. پیمانه آرد ١پيمانه وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری طرز تهیه: یک دوم پیمانه آب ولرم رو داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر رو به اون اضافه کنید. حالا میزان خمیر مایه رو روی اون بپاشید و درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاد. (ولرمی آب باید در حدی باشه که با دست کاملا حس بشه ولی دست رو نسوزونه!) زمان لازم برای عمل اومدن خمیر مایه بین ٥تا١٠ دقیقه است! بعد این مخلوط رو اب و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیادروغن رو وقتي خمير كمي شل اضافه ميكنيم. روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل بشه! خمیر رو داخل یک ظرف بذارید و روی اونو بپوشونید و بذارید در یک جای گرم ۲ ساعت بمونه تا حجمش ۲ برابر بشه. بعد از این مدت دوباره روی سطحی رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیارید و بذارید حدود ۱ ساعت بمونه تا دوباره حجمش ۲ برابر بشه! حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو سرخ کنید. بعد هم اونا رو کمی برش بدید و از کرم وسط اونا بذارید. طرز تهیه کرم پیراشکی: تمام مواد رو به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. در آخر هم وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#پیراشکی_کرم_دار #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
برای داخل پیراشکی: ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم آبش که کشیده شد از خمیرو به اندازه ی دلخواه برداشتم باز کردم از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم . 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#پیراشکی_گوشت_قارچ #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
تخم مرغ 6 عدد آرد 2 و 1/4 پیمانه شکر 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 2ق چ نمک ا پنس رنده پوست پرتقال 1 ق غ روغن مایع 1/2 پیمانه آب پرتقال 3/4 پیمانه وانیل مقداری زرده و سفیده را جدا میکنیم. دوسوم شکر با زرده مخلوط و هم میزنیم. رنده پوست پرتقال ووانیل اضافه با همزن میزنیم. مابقی شکر با سفیده زده تا فرم بگیره. روغن و آب پرتقال را به زرده اضافه میکنیم. آرد ونمک و بیکینگ پودر مخلوط و الک کرده به مواد اضافه میکنیم. در آخر سفیده را به آرامی و با حرکت دورانی اضافه و مخلوط میکنیم. فر 180درجه به مدت 50 دقیقه. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کیک_شیفون_پرتقالی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
طرز تهیه: ماکارونی رو کامل پختم و آبکش کردم. ریختم تو ظرف پیرکس بعد مایه ماکارونی رو ریختم روش و بعد پنیر پیتزا ریختم و با فلفل دلمه ایی و گوجه گیلاسی تزیین کردم ،روشو سلفون کشیدم و چند سوراخ ایجاد کردم 5 دقیقه داخل مایکروفر گذاشتم بعد سلفون رو برداشتم و 3دقیقه بدون سلفون داخل مایکروفرگذاشتم. نوش جان 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#ماکارونی_آلمانی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
🔴بخشی از کامنت های ملت همیشه در صحنه زیر پست استعفای جواد ظریف: 👇👇👇👇👇👇 eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b 😁😁😁😁😁😁😁
موادلازم📝 سیب زمینی: یک عدد کدو و تخم مرغ: از هر کدام دو عدد آرد: چهار قاشق سوپخوری کره: دو قاشق سوپخوری شیر: یک پیمانه نمک و فلفل: به میزان لازم گردو: اختیاری ✍طرزتهیه: سیب زمینی و کدوها را نگینی خرد کرده و در کره تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. نمک و فلفل می زنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ ها، آرد و شیر را با هم مخلوط کرده و می زنیم تا یک دست شود بعد به کدو اضافه می کنیم و هم می زنیم. قالب مافین ها را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم و مایه را در آنها می ریزیم گردو را به مواد اظافه کرده و کمی فشار میدهیم که در وسط قالب برود. در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم برای اطمینان از پخت داخل مافین خلال دندان وارد کرده اگر چیزی به آن نچسبد آماده است. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#مافین_کدو_سبز #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
‍ ✅شیرینی‌نارگیلی بدون فر 😋 ✍ مواد لازم: شکر ۲۰۰ گرم( حدودا یک لیوان ) پودر نارگیل ۱۰۰ گرم (حدودا یک و نیم لیوان) سفیده تخم مرغ سه عدد روغن مایع ۶۰ گرم (یک سوم لیوان) آبلیمو چند قطره 🍜 طرز تهیه: همه مواد و باهم تو یه ظرف قاطی کنید و هم بزنید و روی شعله ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید در حدی که فقط شکر آب شه و به جوش نرسه وگرنه شیرینی خراب میشه و سفیده پخته میشه.تا شکر اب شد و دست زدین طوری که داغ بود مواد خاموش کنید و بذارید مواد کاملا سرد شه تا کمی سفت شه.تو این فاصله فر دست ساز و درست کنید،تو قابلمه مث تصویر یه قالب فلزی قرار بدید و یه بشقاب حالا فلزی یا شیشه ای یا...روش قرار بدید و روی ظرف کاغذ روغنی بندازید و دمکنی بذارید تا ده دقیقه قابلمه داغ شه،حالا مواد و بریزید تو قیف و به صورت توی عکس شیرینی هارو با فاصله کنار هم بچینید و با کف قاشق که چربش کردید روی شیرینی و تخت کنید و روش پودر پسته بریزید.۳۰ دقیقه زمان بدید تا کف شیرینی طلایی شه بعد شعله رو خاموش کنید. توی فری که از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه و دمای 180 درجه هم میتونید بذارید . 🍂👩‍🍳 @ashpazi_khas 👩‍🍳