eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : روغن جامد 125 گرم وانیل 1/4 ق چ پودر قند 125 گرم پودر کاکائو 1 ق چ پر ارد 250 گرم طرز تهیه : روغن و پودر قند را با همزن زده و وانیل اضافه کرده سپس ارد را کم کم ریخته با دست خمیر را ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به دست اید خمیر را نصف کرده نیمی از ان را با کاکائو مخلوط کرده تا خمیر کاملا شکلاتی رنگ شود انگاه دو خمیر را کنار هم قرار داده روی میز پهن می کنیم به ضخامت یک سانتیمتر با قالبهای کوچک بین دو خمیر سفید و شکلاتی قالب می زنیم یا نواری برش بزنید کنار هم قرار بدید بین کیسه فریزر بعد وردنه بکشید تا صاف بشه بعد با کاتر برش بزنید در ظرف مسطحی می چینیم و به دستگاه از قبل پیش گرمایش 160 درجه سانتیگراد می دهیم وقتی بوق زد ظرف را روی سه پایه کوتاه در دستگاه گذاشته و با همان دما 10 الی 15 دقیقه زمان می دهیم ( در دستگاه سولاردام دمای پخت و پیش گرمایش 150 درجه سانتیگراد می باشد ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_دو_رنگ_در_ماکروفر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه تارت کشک بامجان: آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا ۵ قاشق سوپ‌خوری) کره سرد ۹۰ گرم آرد ۱۳۰ گرم پودرسیر یک قاشق چای‌خوری نمک و فلفل به میزان لازم آویشن یک قاشق چای‌خوری مواد لازم برای تهیه سیر و بادمجان: بادمجان ۴ عدد پیاز سرخ شده ۳ قاشق چای‌خوری سیر تازه ۲ حبه نعناع خشک ۱ قاشق چای‌خوری روغن مایع ۵ قاشق سوپ‌خوری کشک ۳ قاشق سوپ‌خوری ✍طرزتهیه: برای شروع کار نیز باید کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید. بعد آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. در این قسمت نیز خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید. خوب در ادامه نیز خمیر را درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید دقت نیز کنید از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود. سپس پس از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید. در ادمه نیز بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب بیندازد بعد به وسیله دستمال آنها را خشک کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_کشک_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 تهدیگ چوب شور چوب شور به اندازه های کوچیکتر تیکه کنید و از مرکز قابلمه که روغن ریختید شروع به چیدن کنید و بصورت دایره و مابین هم تا کنار قابلمه بچینید بعد آروم برنج رو روش بریزید و دم بذارید😍😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون فر مواد لازم 4ق غ ارد 3 ق غ شکر 2 ق غ پودر کاکائو 1 ق چ بکینگ پودر یک عدد تخم مرغ 3 ق غ روغن مایع 5 ق غ شیر دو ق غ شکلات بنماری فرقی نمیکنه تلخ یا شیرین بستگی به ذائقه خودتون داره من کمی مغز بادام و کمی کنجد زدم شما میتونید حذف کنید دو قاشق بادام و یک ق غ کنجد طرزتهیه مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط میکنیم، ، 1 عدد تخم مرغ را اضافه کرده با...چنگال مخلوط میکنیم درآخر 3 ق روغن مایع و5 ق شیر و شکلات بنماری و مغزهارو را به مخلوط اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه، توی قابلمه ای آب میریزیم تا حدی که ارتفاع آن تا نصف بلندی فنجانها باشد، میزاریم تا جوش بیاد فنجانها را چرب میکنیم، مایه کیک را تا نصفه کمتر میریزیم داخلشون فنجانها را می زاریم توی قابلمه آب جوش وشعله گاز را کم میکنیم ودر قابلمه را با دمکنی می پوشانیم و15 دقیقه زمان میدهیم بعد گاز را خا موش میکنیم، و15 دقیقه استراحت میدیم دیگه میتونیم در قابلمه رو بر داریم ،، وای چه پفی وطعمی داره نوش جونتون😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_فنجونی_در_آب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر_خونگی 🍔 گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز رنده شده بزرگ و نصف فلفل دلمه اى سبز رنده شده و ١/٢پيمانه جعفرى خرد شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر آويشن و ١/٣پيمانه پودر سوخارى مخلوط كنيد ورز بدهيد سپس مقدارى از اون رو پهن كنيد بين برگرها كيسه فريزر بگذاريد و در فريزر نگهدارى كنيد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅شیرینی کلمپه ی خرمایی😋 ۱۲۵ گرم روغن جامد پخت و پز و ۱۲۵ گرم روغن قنادی و ۱۲۰ گرم پودر قند رو حدود ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. ۱ عدد تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو افزوده وکمی هم می‌زنیم ۱/۸ لیوان آب و۱/۴ لیوان شیر و ۳_۴ لیوان آرد رو کمکم افزوده و در حد جمع شدن خمیر آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید به هیچ وجه خمیر رو با کف دست ورز ندهید ۰/۵ ساعت تو یخچال بزارید خمیر رو حدود ۰/۵ میلیمتر پهن کنید با قالب بزنید حدود ۱/۴ ق چ مواد میانی بریزین و بپیچین داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ _۲۰ دقیقه در حد طلایی شدن زیر خمیر، مواد میانی شامل گردوی ریز شده، خرمای پوست گرفته و پوره شده، جوز هندی، دارچین، پودر زنجبیل و یک قاشق روغن مایع می باشد. #شیرینی_کلمپه_خرمایی🍪 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_باخمیر_سه_سوته #خمیر_سه_سوته 👈۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۲ پیمانه آرد ، (❗️اگر برای مصرف غذایی میخواهید با نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید )و ورز بدید و❗️ اگر برای شکلاتی میخواید نمک رو حذف کنید. ممکنه آرد بیشتر یا کمتر نیاز باشه بنابراین نصف پیمانه دوم را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست آوردید. خمیر را داخل کیسه و یکساعت در یخچال استراحت دهید . 👈میز کار و وردنه را خوب آردپاشی کنید و به قطر ۱ میلی متر به هر شکلی دوست دارید باز کنید و موادی که دوست دارید داخلش قرار دهید و با چنگال یا قالب پیراشکی لبه ها رو ببندید و در روغن داغ سرخ کنید. 😋خوشمزه ترینش از نظر من قرار دادن تکه ای پنیر پیتزا و برای شیرینش نوتلاست. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: لوبيا سبز 350 گرم هويج 1 عدد پياز 1 عدد تخم مرغ 4 الي 5 عدد آرد گندم 1 الي 1/5 قاشق غذا خوري نمك و فلفل به مقدار كافی زردچوبه يا زعفران به ميزان لازم روغن حيواني 1 قاشق مربا خوري ✍طرزتهیه: لوبيا سبز را به طول 2 الي 3 ميلي متر برش داده و در ظرفي بگذاريد تا بپزد در ظرف را نبنديد تا لوبيا خوشرنگ بماند در آخر نمك اضافه كنيد و آب آن كاملاً جوش برود. هويج را به صورت خلال هاي ظريف در آوريد. پياز را نگيني خرد كنيدبه مواد بالا آرد ،نمك ، زردچوبه و فلفل اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد بعد تخم مرغ ها را اضافه كنيد و به هم زده و در ماهيتابه روغن ريخته و كوكو را سرخ كنيد. نكته مهمي كه در طبخ كوكو بايستي در نظر داشت يكي اين است كه درب ماهيتابه را ببنديد به اين طريق هم كوكو پف لازم را پيدا ميكند و هم مغز پخت ميشود و ديگر اينكه از حرارت كم براي پخت استفاده كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کوکو_ی_لوبیا_سبز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛