eitaa logo
آشپزی خاص
97هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد خشک شامل:آرد و دارچین و زنجبیل و بگین پودر رو با هم مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بعد همزمان شیر و ارد رو کم کم اضافه می کنیم و با دور کند همزن هم می زنیم تا پایان مواد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قالب رو چرب و آرد پاشی می کنیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه میذاریم بپز برای اطمینان از پخت شدنش یه سیخ چوبی فرو کنید داخل کیک اگر چیزی نچسبید به سیخ چوبی کیک آماده ست😋😋 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زنجبیلی به صورت مرحله ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : شیر ۱ لیوان آرد الک شده ۱ لیوان روغن مایع نیم لیوان آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان زعفران دم کرده به مقدار کافی گلاب یا عرق هل یا هل کوبیده به مقدار کافی طرز تهیه : آب را با شکر بجوشانید وقتی که شهد آماده شد زعفران و گلاب اضافه کنید . آرد و روغن را روی حرارت بگذاریدتا حدی که گرم شود بعد شیر را اضافه کنید و مدام به هم بزنید و سعی کنید که حلوا ته نگیرد .اگر احساس کردید که به قابلمه می چسبد کمی روغن اضافه کنید به هم زدن را حدود نیم ساعت ادامه دهیداگر می خواهید رنگ حلوا تیره تر شود مدت زمان بیشتری لازم دارد . بعد شهد را اضافه کنید و به هم بزنید وقتی که آماده شد در بشقاب ریخته و تزیین کنید . کمی از حلوا را زعفرانی و کمی را کاکائویی می کنیم .به مواد هل و زنجبیل هم می توان اضافه نمود.سپس هرکدام را روی دیگری قرار داده و به صورت رولت همراه با کیسه فریزر می پیچیم میتوانید از خشکبار و مغز ها داخل حلوا قرار دهید یا کنجد بپاشید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_رولتی_سه_رنگ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ۱۰۰ گرم خمير مارسبان کم شیرین ۱۲۵ گرم پودر قند ۱۲۵ گرم روغن جامد ۱۳۵ گرم ارد ۳ عدد تخم مرغ درشت نوک قاشق غذاخوری بکینگ پودر وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری شیر ۳۰ گرم قالب ۲۰سانتی باشه بهتره بریلو برای تزیین ۱۰۰گرم هر طعمی که دوس دارین بخرین رنگ زرد رنگ قرمز رنگ سبز رنگ به دلخواه میتونین اصلا رنگ نزنین میتونین پودر کاکائو هم استفاده کنین اگه دوس داشتین دو رنگ باشه
#کیک_اتریشی
پیازوگوشت چرخ شده وفلفل دلمه ای وقارچ وجعفری ریزشده وآب لیموی تازه و نمک وزردچوبه وفلفل وآویشن +یکم کچاپ. رفتن روی نان تست سبوس دار. برشهای ماتزارلای تازه روشون وبعدگریل شدن. ازونجایی که دستگاه گریل پرسی ندارم تابه گریل روبدون روغن داغ میکنم ساندویچها روداخل تابه میچینم ویه تابه سنگین روی نونها میزارم تاپرس شه وقتی یک سمت گریل شد پشت ورومیکنم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ_تست_ایتالیایی_باتابه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_گوجه ای مواد لازم: 4 عدد گوجه فرنگی بزرگ 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز کوچک 1 عدد فلفل قرمز کوچک 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی فلفل قرمز پرک نمک و فلفل به مقدار لازم 1/3 فنجان آب 1/3 فنجان روغن زیتون طرز تهیه: فلفل قرمز و پیاز رو ریز خورد می کنیم. گوشت چرخ کرده رو با پیاز و فلفل قرمز خوردشده و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه مخلوط می کنیم و کمی ورز میدیم تا چسبندگی پیداکنه. روی گوجه فرنگی ها با کارد تیز برشهایی به فاصله 2-3 سانت میزنیم طوری که تکه های گوجه به هم متصل باشند و بتوانیم تکه های گوشت رو لابه لاشون جا بدیم.از مخلوط گوشت چرخ کرده گوله هایی اندازه گردو برمیداریم به صورت کباب های کوچک درمیاریم و لابلای لایه های گوجه فرنگی می چینیم. گوجه های پرشده با گوشت رو داخل یک قابلمه کم عمق می چینیم و کمی نمک میزنیم و آب و روغن رو کنارش میریزیم و روی حرارت ملایم 40 دقیقه می پزیم، در صورت دلخواه لابه لای گوجه ها پنیر پیتزا بریزید... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_گوجه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روى نون تست سس ميمالم و پنير ميريزم ... بعد مرغ و قارچ تفت داده شده رو ى نون ميريزم و روشو با پنير ميپوشونم.... در اخر با سبزيجات تزيين ميكنم و ميزارم توى فر تا حدى ك پنيرش اب بشه. #پیتزا_تکنفره #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوس داری امسال عید هرجا رفتی کسی چشم ازت برنداره؟؟دوست داری وقتی میری خونه فامیلا شوهرت همه دهنشون وا بمونه این چی بود وچی شد😳🌝😍 🎈زیباترین آرایش های ساده وشیک 🎈مدل بافت شنیون ،رنگ مو با عسل ونسکافه 🎈ترکیب رنگ ،روشن شدن مو بدون دکلره 🎈آموزش بستن شال روسری http://eitaa.com/joinchat/2196701201Cc5cd2f46c8 عجله کنیددد🔴🔴🔴👆
#مربای_بالنگ
مربای بالنگ مواد لازم🌺 بالنگ درشت 1کیلو آبلیمو...3ق غ شکرهم وزن بالنگها آب به ازا دو لیوان شکر یک لیوان آب طرزتهیه: بالنگهارا بشویید ،سپس بالنگهاراازوسط نصف کنیدوقسمت داخلی بالنگهاراخارج نمایید،من به شکل گل رز در آوردم بالنگهای آماده را به هر شکلی که دوست دارین آماده کنین ،بالنگهای آماده شده را رادرون آب سردقرارداده وپس ازچنددقیقه آبکشی کنید سپس آنهاراداخل آب درحال جوش انداخته وپس از1دقیقه آبکش کنید، این کارباعث تلخی گرفتن بالنگها میشود، 3باراین کاراتکرارکرده وبعدازآبکش داخل آبسردقراردهید باشوک واردکردن تلخی آن کاملاگرفته میشود شکررابا 2لیوان آب مخلوط کرده ومیگذاریم تابجوشد وغلیظ شود...سپس ازروی حرارت بردارید تاشربت خنک شود.... سپس بالنگهای تلخی گرفته شده وآبکش شده را درون شیره خنک شده بریزید وروی حرارت قراردهید تامربا بجوشدوغلیظ شود.... درپایان کارآبلیمو اضافه کرده وبعد1دقیقه ازروی حرارت بردارید وتاخنک شدن داخل قابلمه بماند وسپس به درون شیشه موردنظرمنتقل کرده ودریخچال نگهداری کنید. من در آ خر کار یک قاشق غذاخوری گلوکز اضافه کردم تا شفاف شود. 🍋نوش جون🍋
#نکته_آشپزی ⭕️👈یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
کره بادام زمینی 3 ق غ کره نرم شده 230 گرم شکر قهوه ای روشن 200 گرم شکر 200 گرم تخم مرغ 2 عدد عصاره وانیل 2 ق چ آرد 320 گرم پودر کاکائو 65 گرم جوش شیرین 2 ق چ نمک 1/2 ق چ شیر 2 ق غ شکلات چیپسی 160 گرم برای قسمت شکلاتی کوکی نیمی از کره و شکر قهوه ای و شکر را با هم زن بزنید تا پوک شود یک تخم مرغ و یک قاشق چایخوری از وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید 120 گرم از آرد و پودر کاکائو و نیمی از جوش شیرین را با هم مخلوط کرده به خمیر کم کم اضافه کنید و لا لیسک هم بزنید شیر و نیمی از شکلات چیپسی را اضافه کنید خمیر را داخل کیسه نایلون 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. برای خمیر کره بادام زمینی بقیه کره و شکر و شکر قهوه ای را با هم زن بزنید تا پوک شود کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید و تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. بقیه آرد و جوش شیرین و نمک را به خمیر اضافه کنید و شکلات چیپسی را در آخر بیفزایید خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. به اندازه یک قاشق چایخوری از هر کدام از خمیرها را کف دست گذاشته و با هم گرد کنید و با فاصله از هم در سینی فر بچینید کوکی ها را به مدت 12 دقیقه در فر بپزید اگر کوکی ها نرم بودند تعجب نکنید همین مقدار زمان پخت برای آنها کافیست اجازه دهید خنک شوند تا سفت شوند و فرم بگیرند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_دورنگ_کره_بادام_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : آرد ۳ لیوان کره ۲ بسته ۱۰۰گرمی روغن مایع 1پیمانه برای شربت:عرق هل و گلاب دو آتیشه روی هم یک پیمانه شکر ۳ لیوان آب ۳ لیوان زعفران آب گرفته 1/4پیمانه طرز تهیه: اول روغن و کره را داخل ماهیتابه بریزید تا کره آب بشه. بعد آرد مخصوص شیرینی پزی رو بهش اضافه کنید و حسابی تفت بدید تا رنگ آرد تغییر کنه ولی بوی سوختگی نگیره من کلا دوس ندارم حلوام تیره بشه وزياد تفت بخوره. بعد مواد شربت رو روی هم بریزید و فقط در حد مخلوط شدن روی حرارت بزارید وسريع بردارید. بعد از اینکه آرد وكره خوب تف خورد از روی حرارت بردارید نیمی از شربت رو اضافه کنید و خوب هن بزنید تا گوله آردی باقی نمونه حسابی با قاشق هم بزنید تا یکنواخت بشه موادتون دیگه حلواتون آماده است . من برای قسمتهای تیره از پودر کاکائو استفاده کردم واگر میخواهید مثل من با قیف و ماسور کار کنید حتما باید به حلواتون بازم شربت اضافه کنید تا راحت از ماسوره رد بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_زعفرونی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله مرغ:۶۰۰ گرم‌ پیاز نگینی شده:۲ عدد‌ رب انار:یک دوم پیمانه‌‌‌ گردو آسیاب شده:یک پیمانه نمک و فلفل:به مقدار لازم‌‌ روغن زیتون:یک چهارم پیمانه‌ روغن سرخ کردنی: ۲ ق س طرز تهیه:‌‌‌ از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم.‌‌ یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.‌ حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.‌ ‌ ‌ نوش جان غذای شما آماده است.‌‌‌‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌‌‌‌ ‌‌ ‌ توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_ترش #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد سفید قنادی 320 گرم نشاسته ذرت 30 گرم کره یا مارگارین 125 گرم پودر قند 125 گرم تخم مرغ 1 عدد پوست 2عدد پرتقال رنده شده معادل یک قاشق غذاخوری پر طرزتهيه شکلات تخته ای و گردو به میزان لازم کره+پودر قند را داخل ظرف با چنگال بزنید تا کمی نرم شود وباهمزن برقی بزنید تا خامه ای شود.تخم مرغ رو اضافه وخوب بزنید.آرد ونشاسته ذرت ورنده پوست پرتقال رو هم اضافه ومواد رو خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم وبدون چسبندگی ایجاد شود.از ورز دادن خمیر بپرهیزید وگرنه به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه.(خمیر نیاز به استراحت نداره)خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت 3میل بازکنید وبه شکل گل کاتر بزنید وروی سینی فربزارید وداخل فرازقبل گرم شده بادمای 180درجه سانتی گراد بمدت 10الی 12دقیقه بپزید.زیرشون یکم طلایی شد کافیه.ازفربیرون آورده وکمی که خنک شد ازکاغذجداکنید.مقداری شکلات تخته ای رنده شده را با یه کم روغن مایع رو بن ماری کنید وداخل قیف بریزید وطبق کلیپ روی شیرینی رو تزیین ویک عدد گردو روش بزارید.در دمای محیط بزارید تا شکلات ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکیز_پرتقالى #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️ ‌ موادلازم آرد 2پیمانه شکر 1پیمانه ماست شیرین پرچرب 1پیمانه کره 100گرم تخم مرغ4عدد بیکینگ پودر 2قاشق مرباخوری وانیل مایع 1قاشق چایخوری رنده یک عدد پوست لیو ترش (دلبخواه) گردو خرد شده وکشمش بدلخواه طرز تهیه کره رو با شکر بزنیدحدود 5دقیقه تا کشدار وسفید بشه البته میتونید از پودر شکر به اندازه یک و1/4پیمانه هم استفاده کنید تا کیکتون لطیف تر بشه بعد یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید وهر کدوم رو یک دقیقه بزنید بعد وانیل وپوست لیمو ترش رو اضافه کنید حالا ماست رو اضافه وبازم بزنید تا خوب مخلوط بشه. همزن رو خاموش کنید وآرد رو با بیکینگ پودر سه بار الک کنید وبا لیسک در چند مرحله به مواد اضافه کنید .در آخر هم کشمش وگردو رو کمی با آرد آغشته کنید وبا مواد کیکتون مخلوط کنید ودر قالب چرب شده با کره سرد وآرد پاشی شده ریخته ودر فر 180درجه به مدت تقریبی 1ساعت بپزید نکته: کیک رو قبل از در آوردن از فر با سیخ چوبی تست کنید اگر هنوز چیزی به سیخ چسبیده بود بازم 5تا 10دقیقه بهش زمان بدید. نکته: من از آردم دو قاشق سرپربر میدارم وبجاش نشاسته ذرت استفاده کردم اینجوری یه کیک ترد وعالی وخوشمزه دارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کشمشی_و_گردویی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب اینم شیرینی برنجی سنتی که ی خورده قرتی شده دستورش رو قبلا گذاشتم با ی کوچولو تعقییرات دوباره تایپ میکنم اگه می‌خواین شیرینی برنجی هاتون عالی بشه از آرد برنج ایرانی استفاده کنید و از الک حریر رد کنید و دیگه اینکه گلاب زیاد باعث خشک شدن بیش از حد شیرینی میشه پس همون مقدار که در دستور هست بریزید در مورد قالبش هم عکس رو گذاشتم قالب سیلیکونی که اول کمی آرد برنج بهش بزنید کاملا آرد اضافی رو از قالب خارج کنید مواد رو داخل قالب بریزید و فیکس کنید و خیلی آروم از اطراف قالب ، شیرینی رو خارج کنید. 🍪 آرد برنج مرغوب 370 گرم پودر قند 120گرم تخم مرغ دو عدد روغن جامد صد و پنجاه گرم میتونید یک قاشق از روغن کم کنید و روغن کرمانشاهی جایگزین کنید گلاب یک و نیم ق غ هل نصف ق چ و زعفران ابتدا روغن رو داخل ظرف بریزین و بعد پودر قند رو اضافه کنید با همزن حدود پنج دقیقه بزنید بعد تخم مرغها و گلاب رااضافه کنید و دوباره بزنید تا حسابی سبک بشه. آرد برنج رو حتماخیلی ریز اسیاب و الک کنید و یک مرتبه به مواد اضافه کنید. میتونید با خمیرگیر همزن و یا بادست خمیر ورز بدید. اگه میخواین زعفرونی بشه خمیر رو دوقسمت کنید یک قسمت هل و یک قسمت زعفران ابکرده بریزید (زعفرون رو تا جایی که ممکنه با مقدار کمی آب دم کنید) در این مرحله یک خمیر لطیف به دست میاد حالا خمیر رو داخل کیسه فریزر بزارید و تو محیط اشپزخونه به مدت دوازده ساعت استراحت بدین. بعد از این زمان دوباره خمیر رو ورز داده و با دست توپهای کوچیکی بردارین و صاف کنید و مهر نون برنجی بزنید و یا مثل من داخل قالب سیلیکونی قرار بدین و در سینی فر کاغذ رو غنی بیندازید و نون برنجی ها رو بچینید و قبل از گذاشتن در فر روی شیرینیها سیاه دونه بریزید.و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 160 به مدت پانزده دقیقه بمونه تا پخته بشه . مدام چک کنید تا ته شیرینی ها تیره نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_برنجی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛