دلمه سیب زمینی
مواد لازم
۲نفر
۳ عدد سیب زمینی متوسط
گوشت چرخکرده: بمیزان لازم
۱ عدد پیاز
ذرت
نمک، فلفل، زردچوبه
مراحل
۱ ساعت
ابتدا سیب زمینی ها رو گذاشتم پخت. بعد با میکسر میکس کردم و بعد نمک زدم
گوشت چرخکرده و پیاز و ذرت رو سرخ کردم با هم / قارچم بزنید بهتره/
مراحل دستور دلمه سیب زمینی عکس 2
مراحل دستور دلمه سیب زمینی عکس 2
سیب زمینی ها رو تو دستم پهن کردم و مواد رو گذاشتم داخلش و رول کردم و داخل روعن سرخ کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین مرغ و بادمجون
مواد لازم
۵ نفر
۱/۲ سینه مرغ
۵ پیمانه برنج
۲ عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست سفت
۴ عدد بادمجان
۱عدد پیاز درشت
۳ ق غ زعفران غلیظ دم کرده
۱ ق غ گلاب
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، ادویه جات، زردچوبه، آبلیمو
مراحل
۱ الی ۱ و نیم ساعت
پیاز رو خلالی خرد کرده و داخل روغن تفت دادم، وقتی که طلایی شد، مقداری از آنرا برداشتم و کنار گذاشتم. با بقیه پیاز، سینه مرغ را که خلالی برش زده بودم تفت دادم. زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و کمی زغفران و آبلیمو رو اضافه کردم و کمی تفت دادم. (سینه مرغ نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه) بادمجونهارو سرخ کرده و کنار گذاشتم
مراحل دستور ته چین مرغ و بادمجون عکس 1
مراحل دستور ته چین مرغ و بادمجون عکس 1
برنج رو که از قبل خیس کرده بودم داخل آب و نمک به آب در حال جوش اضافه کردم گذاشتم نیم پز بشه. بعد آبکش کردم. تخم مرغها، ماست، زعفران، گلاب و کمی نمک بهش اضافه کرده خوب مخلوط کردم. در صورت دل به خواهی می تونید کل برنج رو داخل مواد ماستی بریزید وهم می تونید
مراحل دستور ته چین مرغ و بادمجون عکس 2
مراحل دستور ته چین مرغ و بادمجون عکس 2
مراحل دستور ته چین مرغ و بادمجون عکس 2
نصف مواد رو بریزید که مثل تهچین من دو رنگ بشه. کمی روغن کف قابلمه بریزید، کمی از برنج رو کف قابلمه بریزید با قاشق خوب فشار دادم سپس از گوشت و بادمجون و کمی پیاز، دوباره برنج و از مواد گوشتی و بادمجون، و دوباره برنج ریختم با قاشق خوب فشار دادم و صاف کردم،
روی حرارت با شعله کم گذاشتم تا دم بکشه، حدود ۱ الی یک ساعت و نیم به دم نیاز داره، نوش جان امیدوارم بپزید و لذت ببرید😍😍😍😋😋😋😋😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین مرغ
مواد لازم
۲ تا ۳ نفر
۳ پیمانه برنج
۱۰۰ گرم کره
۶ قاشق سوپ خوری زعفران
۳ عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم ماست چکیده
نمک به میزان لازم
۳ تکه مرغ
۳ قاشق غذاخوری زرشک
۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
مراحل
۶۰ دقیقه
ابتدا مرغ ها رو با یکم آب و نمک و فلفل و پیاز میپزیم. سپس ریش ریش میکنیم. من همیشه مرغ رو با برگ بو یا رزماری میپزم که بوی بدش از بین میره و عطر خوبی میگیره. یکم زردچوبه هم میزنیم.
برنج رو از ۷ ساعت قبل خیس میکنیم و میذاریم بپزه. اما کمی زنده بر میداریم که موقع مخلوط کردن با مواد له نشه.
تخم مرغ ها رو با ماست و نصف کره و روغن و زعفران دم کرده بهم میزنیم. خوب که مخلوط کردیم. برنج رو اضافه میکنیم. حتمن بزارید برنج خنک بشه. یکم هم نمک اضافه میکنیم.
حالا ته قابلمه روغن میریزیم. نصف مواد رو میریزیم و با قاشق فشار میدیم. بعد مرغ های ریش ریش رو اضافه میکنیم. روش هم زرشک میریزیم. حالا مابقی مواد رو میریزیم و باز هم فشار میدیم. مخلوط کره و روغن باقی مونده رو هم روش میریزیم و روی حرارت میزاریم تا بپزه.
روش هم با زرشک و خلال پسته میتونید تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح ها باید بلند شد...
باید از نور؛
تا خدا رسید.
آهنگ زندگی
عاشقانه های بلبل
نسیم دلکش باد
دعوتی ست از نوبهار
سلام صبحتان عاشقانه...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش قیمه
مواد لازم
۴ نفر
۱۰۰ گرم گوشت گوساله
۲۰۰ گرم ل په
۱ عدد سیب زمینی
۶ عدد آلوچه
۱ عدد لیمو عمانی
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم
آب قلم
(من قلم از قبل می پزم و آبش را داخل پلاستیک داخل فریز نگه میدارم)
مراحل
۲ ساعت
من از شب قبل لپه ها را داخل آب میریزیم و چند بار آبشون رو عوض میکنم و بعد هم کمی با آب میپذمشون و آبش را دور میریزم تا هم نفخشون کرفته بشه و هم کمی نرم بشه.
مراحل دستور خورش قیمه عکس 1
مراحل دستور خورش قیمه عکس 1
پیاز را نگینی یا خلال ریز میکنیم و سرخ میکنیم. گوشت را هم اضافه میکنیم. تفت میدیم تا زمانی که گوشت کمی تغییر رنگ بده. آلوچه را هم اضافه میکنیم.
فلفل قرمز و زردچوبه و ادویه اضافه میکنیم و مجددا تفت میدیم تا خامی زردچوبه گرفته بشه.
حالا آب میریزیم و لپه ها را که نیم پز شده اند روی آن میریزیم و آب قلم را هم درون اون میریزیم. درب قابلمه را میگذاریم.
وقتی آب قابلمه بجوش آمد لیمو عمانی را حدود ۵ دقیقه درون آب خورش می اندازیم و بیرون میاریم با این کار پوست لیمو عمانی نرم شده و راحت میشه پوست بگیریمش و محتویات داخلش را با دست جدا میکنیم و داخل خورش میریزیم.
وقتی خورشتمون کامل پخت و لپه ها با دست له میشدن بعد از ۲-۳ ساعت. رب را که کمی در روغن تفت دادیم و نمک را اضافه میکنیم. حدود ۱۰ دقیقه میگذاریم رنگ بگیره و بعد زیر گاز را خاموش میکنیم.
نکته: اگر رب و نمک را اول اضافه کنیم لپه ها سفت و دیرپز میشن بنابراین آخر سر اضافه میکنیم.
سیب زمینی را هم سرخ میکنیم و آخر سر کنار بشقاب خورش میریزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت بادمجان
مواد لازم
4 نفر
3 عدد بادمجان
1 عدد پیاز متوسط
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
1 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری آب غوره
مراحل
1 ساعت
پیاز را نگینی یا خلالی کرده و با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به روغن اضافه کرده میزاریم سرخ بشه وقتی پیاز طلایی شد رب گوجه اضافه میکنیم بعد 1 دقیقه تفت آب و آب غوره و بادمجان ورقه شده و سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و شعله کم میزاریم بپزه و جا بیافته
نازکی و کلفتی ورقه بادمجان بستگی به سلیقه خودتون داره،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک با گوشت چرخ کرده و قارچ
مواد لازم
۶ نفر
۱ بسته نان تست
٢ عدد پیاز ریز خورد شده
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳۰۰ گرم پنیر پیتزا
۴ عدد قارچ
۱ عدد فلفل دلمه ای ریز خورد شده
ادویه مقداری
رب گوجه کمی
مراحل
۳۰ دقیقه
گوشت را همراه پیاز تفت داده و بعد ادویه و رب را اضافه کرده
فلفل دلمه ای را ریز خورد کرده و اصافه کرده
قارچ را در یک ظرف جداگانه گذاشته تا آب آن بخار شود و بعد به مایه گوشتی اضافه کرده
حالا اسنک ساز را آماده کرده و یک نان تست روی آن قرار داده و کمی از مایه گوشتی روی آن قرار داده و کمی پنیر پیتزا روی آن میریزیم و نان تست بعدی را روی آن قرار میدهیم
حالا اسنک ساز را روشن کرده
در این مرحله اسنک ساز به طور کامل بسته نمیشه کمی با فشار دست اونو فشار میدیم
تا وقتی که نان گرم شود و کم کم نان ها به هم بچسبند و دکمه ی قفل آن را میزنیم
وقتی چراغ آن خاموش شد یعنی آماده است به همین راحتی و خوشمزگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته تبریزی
مواد لازم
4 نفر
300 گرم گوشت کم چرب چرخ کرده
1 تکه کوچک سینه مرغ
1 عدد پیاز
1/2 پیمانه برنج
1/2 پیمانه لپه
1 عدد تخم مرغ
3 ق غ سبزیجات خشک معطر
کمی زرشک
1 ق غ رب گوجه
نمک، فلفل، زردچوبه
10 عدد آلو
مراحل
2 ساعت
لپه و برنج رو جداگانه پخته، پیاز و گوشت مرغ و لپه و برنج همه رو با هم میکس کرده
سبزی خشک، نمک، زردچوبه و فلفل و تخم مرغ و زرشک رو به مواد اضافه کرده و کوفته های درشت درست کرده وسط هر کدام آلو گذاشته
پیاز دیگری رو تفت داده با زردچوبه و رب، کمی آب به آنها اضافه میکنیم. وقتی جوش آمد شعله را کم کرده کوفته ها رو داخل سس گذاشته و یکساعت اجازه میدیم بپزه. میتونیم چند تا آلو به آب اضافه کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت کله گنجشکی🐥🐥
مواد لازم
۴ نفر
۱ پیمانه لپه
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ ق غ رب گوجه
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل، ادویه خورشتی به مقدار لازم
۲ عدد پیاز
۲ ق غ آرد
۱ عدد سیب زمینی سرخ شده برای تزیین
مراحل
۱ ساعت
ابتدا یکی از پیازها را ریز خورد کرده... این پیاز نسبتا باید بزرگ باشه ... و در روغن تفت میدهیم و پس از سبک شدن ادویه زده و سپس رب گوجه را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم و بعد لپه های از قبل خیسانده شده و آبکش شده را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. و بعد از آن تقریبا ۳ تا ۴ لیوان آب اضافه کرده تا لپه ها خوب پخته شوند و شعله ی گاز را کم میکنیم....
البته واسه سرعت عمل توی این خورشت میشه لپه رو از قبل پخت وبعد به مخلوط رب گوجه اضافه کرد. حالا میریم سراغ گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز متوسط را رنده ی ریز میزنیم و آب آن را میگیریم و به گوشت اضافه کرده به همراه نمک و فلفل و کمی زرد چوبه و ادویه خورشتی خوب چنگ میزنیم تا کمی حالت چسبنده به خود بگیرد و به صورت گلوله هایی به اندازه ی گردو درست میکنیم و در آرد غلط میدهیم و سپس در کمی روغن سرخ میکنیم و به خورشت جا افتاده اضافه کرده و بعد از ۲۰ دقیقه غذا آماده است .
برای تزیین سیب زمینی سرخ شده به آن اضافه میکنیم... نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😊👈برای درست کردن فلافل نخود را باید از قبل بپزیم؟
نخود فلافل باید 24 ساعت قبل از پخت خیس شود و بعد نخود خیس خورده را چرخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای به
مواد لازم
10 نفر
2 عدد به درشت
1 لیوان شکر
2 عدد هل
1 ق غ گلاب
1 ق چ آبلیمو
مراحل
3 ساعت و نیم
به ها رو پوست بگیرین و ریز خرد کنین
داخل قابلمه بریزین و به اندازه ای که کاملا آب روی به رو بگیره آب اضافه کنین
شکر رواضافه کنین و شعله رو زیاد کنین تا آب به جوش بیاد
سپس هل و گلاب رو اضافه کنین و اجازه بدین باشعله ی ملایم به بپزه حدود 3ساعت. بعد رنگ به گلبهی پررنگ میشه، حالا زمان اضافه کردن آبلیمو به به هست
بعد از نیم ساعت مربا آماده ست و کافیه سرد بشه
این مربا کم شیرینه و عطر خوب به توش محسوسه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد الویه
مواد لازم
۲ الی ۳ نفر
۳ عدد سیب زمینی
۱ عدد تخم مرغ
نخودفرنگی
۲ عدد هویج
۲ عدد خیارشور
۱٫۲ سینه مرغ متوسط
سس سفید و قرمز
ادویه
مراحل
۱ ساعت
سینه مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ را آبپز کرده.
هویج و خیارشور و نخودفرنگی و هر مواد دیگری که دوست داری مثل ذرت را خورد کرده و باهم مخلوط کنید.
تخممرغ و سیب زمینی آبپز را رنده میکنیم در درون مواد.
سینه مرغ را ریشه ریشه میکنیم و به مداد اضافه میکنیم. و در آخر سس سفید و کمی سس قرمز و ادویه را به مواد اضافه و هم میزنیم
کوکوی سویا
مواد لازم
4 نفر
2 پیمانه سویا
1 عدد پیاز
نمک
زردچوبه
2 عدد تخم مرغ
آرد به مقدار لازم
مراحل
30 دقیقه
سویا را در آب خیس میکنیم. وقتی که آب رو به خودش کشید، فشار میدیم تا آبش بریزه.
همه مواد رو باهم قاطی میکنیم و بعد، به صورت قاشقی یا به صورت پهن در تابه میریزیم.
درصورت تمایل میتونین توش سیب زمینی نگینی، سوسیس و فلفل دلمه ای هم بریزین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینی کتلت و سیب زمینی
مواد لازم
۳ تا ۴ نفر
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۲ عدد پیاز متوسط
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد سیب زمینی درشت برای سرخ کردن
نمک و فلفل و زردچوبه
۳ عدد تخم مرغ
۲ لیوان ذرت پخته
مراحل
۱ ساعت
سیب زمینی و پیاز رنده کرده و تخم مرغ و گوشت چرخ کرده و ادویه ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روغن داغ کرده و کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید و از مایه کتلت برداشته و با دست شکل بدید و در روغن سرخ کنید
در ظرف دیگه سیب زمینی ها رو در روغن و زرد چوبه و کمی نمک سرخ کنید
تزیین کنید و نوش جان نمایید 😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی با کوفته قلقلی 😉
مواد لازم
۵ نفر
۱ بسته ماکارونی
۲ عدد سیب زمینی
۲ عدد پیاز یکی نگینی خرد شده,یکی هم رنده شده
ادویه جات، نمک زردچوبه
روغن به مقدار لازم
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده برای کوفته
۲ ق غ رب انار
مراحل
۱ ساعت
دستور ماکارونی رو قبلا توضیح دادم, واما کوفته قلقلی, گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده که آبش رو گرفته بودم خوب مخلوط کردم نمک و ادویه جات و کمی زعفران آب شده اضافه کردم,
خوب ورز دادم و به اندازه گردو برداشتم قلقلی کردم, بعد داخل روغن سرخ کردم, برای طعم دار شدنش, نصف لیوان آب با رب انار مخلوط کردم و در ظرف مناسب روی قلقلی ها ریختم و حدود یه ربع گذاشتم جوشید بعد زیرش رو خاموش کردم و روی ماکارونی چیدم و عزیزان نوش جان کردن, اینم یه تنوع بود 😉😉😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛