#شیرینی_تر_شکلاتی
کیک شکلاتی......به مقدار لازم
شکلات تخته ای.......200 گرم
خامه......200 گرم
گردو نگینی......نصفه پیمانه
نارگیل......2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شکلات تخته ای رو به روش بن ماری حل کنید.بهد بهش خامه صبحانه رو اضافه کنید.بزارید تا از دما بیوفته.
کیک شکلاتی را با هر دستوری که دوست دارید درست کنید.کاملا خردش کنید.بعد بهش شکلات و خامه را اضافه کنید.بعد گردو و نارگیل را اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.تا زمانی که به صورت خمیر دربیاد.(شکلات را کم کم اضافه کنید)روی میز کار سلفون پهن کنید.از مواد کیک روی سطح سلفون برارید.به کمک سلفون رول کنید.حدود 2 ساعت بزارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه.بعد سلفون را حدا کنید و برش بزنید.شکلات تحته ای را آب کنید .از برش ها داخل شکلات بزنید و روشو پودر پسته بریزد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_دانمارکی
خانگی (گل محمدی)
پخت شیرینی دانمارکی خانگی خیلی راحته و در عین آسون بودن خیلی هم خوشمزه س و طعم عالی و بی نظیری داره. میتونید این شیرینی خوشمزه رو به راحتی تهیه کنید و برای پذیرایی از مهمان ها ازش استفاده کنید و از طعم و عطر بی نظیرش لدت ببرید. با نحوه پخت این شیرینی عالی در ادامه مطلب همراهم باشید.
آموزش پخت شیرینی دانمارکی با روشی ساده و خوشمزه:
برای پخت شیرینی دانمارکی علاوه بر خمیر اصلی به کرم هم برای قسمت میانی شیرینی احتیاج داریم. قبل از هر کاری بریم سراغ مواد لازم برای تهیه این شیرینی خوشمزه، اول مواد مورد نیاز برای تهیه کرم رو میگم:
گلاب: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
شکر: ۲۲۰ گرم
آرد: ۸۵ گرم
وانیل: یک ق چ
خب حالا بریم سراغ مواد لازم برای تهیه خمیر این شیرین خوشمزه:
آرد: ۷۰۰ تا ۷۵۰ گرم
خمیرمایه: ۳ قاشق غذا خوری
شیر ولرم: یک پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
شکر: ۱۱۰ پیمانه
روغن مایع: یک پیمانه
زعفران آب شده: نصف قاشق چ
وانیل: نصف قاشق چ
برای رومال شیرینی هم از زرده تخم مرغ به همراه کنجد، شکر دانه درشت، خلال بادام، گردوی خرد شده به دلخواه میتونید استفاده کنید.
قبل از هر کاری کرم شیرینی رو آماده میکنیم . برای اینکار آرد و شکر و وانیل رو مخلوط کرده و به تدریج شیر و گلاب رو اضافه کرده و وقتی یکدست شد، روی حرارت متوسط قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شه.
شیرینی دانمارکی
برای خمیر شیرینی دانمارکی آرد رو الک کرده و شکر و خمیر مایه فوری رو بهش اضافه کرده و با هم خوب مخلوط میکنیم. بعد بقیه مواد رو اضافه کرده و ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیف و یکدستی به دست بیاد.
شیرینی دانمارکی
خمیر رو به شکل مستطیل باز کرده و یکی دو قاشق از کرم رو یکطرفی ریخته و طرف دیگه رو روش آورده و با چاقو برش داده و تو سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میچینیم. و روشو با پارچه می پوشونیم و یکی دو ساعت میزاریم بمونه تا حجمش دو برابر شه.
شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی خانگی
بعد روی شیرینی ها رو زرده تخم مرغ مالیده و موادی که برای روی شیرین آماده کردیم رو به دلخواه روش میپاشیم وبا حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ تو فر میزاریم تا بپزه.
پخت شیرینی
پخت شیرینی
خب دوستان گل شیرینی دانمارکی ما آماده س. اونو تو ظرف بچینید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جلوگیری از کپک زدن پنیر
👈پنیر را در ظرف پلاستیکی محکم و بسته قرار داده و 3-4 قند در ظرف قرار دهید
👈با این کار کپک ها از پنیر جدا شده و سراغ قند می آیند !
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیزده بدر ، سال دگر🍃🌷
هیچ کس نباشد در به در
از عشق و مهر و عاطفه🍃🌷
قلبی نباشد بی اثر
خاموش و سرد و ناامید🍃🌷
هرگز نباشد یک نفر
هرگز نیفتد یک درخت🍃🌷
از ضربه ی سرد تبر
از جنگ و خونریزی ، زمین🍃🌷
خالی بماند سر به سر
هرگز نماند کودکی🍃🌷
بی سایه ی سبز پدر
تنها دلی که عاشق است🍃🌷
باشد به هر جا معتبر
از جان پاک عاشقان🍃🌷
باشد جدا شر و خطر
چشم انتظار هر آن که هست🍃🌷
آید عزیزش از سفر
بی غصه باشند مردمان🍃🌷
سال دگر سیزده بدر
سیزده بدر مبارک🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کلم_پلو_شیرازی
مواد لازم : 📝
کلم قمری 500 گرم
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 2 عدد
برنج 3 لیوان
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
سبزی (شوید. تره. ترخان. ریحان) 100 گرم
✍طرز تهیه :
ابتدا یک عدد پیاز را رنده میکنیم و آبش را با دست میگیریم و با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، مقداری نمک و فلفل خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند. وقتی مواد به خورد هم رفته و حالت چسبندگی پیدا کردن به اندازه یک فندق از مواد برمیداریم و به صورت کوفته قلقلی در می آوریم و داخل روغن سرخ میکنم . کلم قمری ها را هم به صورت رشته ای به همراه یک تا دو لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل قابلمه ای میپزیم تانرم شود و آب کلم تماما گرفته شود . بعد از اینکه کلم نرم شد به همراه یک عدد پیاز و سبزیهای خرد شده در کمی روغن با حرارت ملایم تفت میدهیم. برنج را که از قبل خیس کردیم با چند لیوان آب و مقداری نمک روی حرارت قرار می دهیم و بعد از اینکه کمی جوشید آن را آبکش می کنیم.
دقت کنید برنج را وقتی آبکش کنید که وقتی بین دو انگشت شصت و سبابه فشار میدهید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد.قابلمه را روی حرارت قرار دهید و ته دیگ مورد علاقه تان( سیب زمینی ، کاهو ، نان و .....) را به همراه کمی روغن در کف آن بریزید .سپس مایه کلم به همراه گوشت قلقلی سرخ شده و برنج آبکش را داخل قابلمه به ترتیب بریزید تا وقتی که همه مواد تمام شوند.
در این مرحله حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا برنج بخار کند یا به اصطلاح دم بکشد . وقتی برنج بخار داد به اندازه نصف لیوان آب و مقداری روغن مخلوط شده، روی برنج بریزید سپس حرارت را کم کنید تا برنج کاملا پخته شود و عطر و مزه گوشت و کلم به خورد برنج شود.
کلم پلوی خوشمزه شیرازی را به دلخواه با کمی زعفران و خلال پسته و بادام تزیین کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید . 🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هنوز بلد نیستی ژله رو از قالب سالم در بیاری؟😔👇👇
دستورات با کلیپ و گیف👇🎥
🍮ژله چرخشی
🍮ژله مجلسی
🍮ژله ویترینی
🍮ژله تصویری
🍮ژله ساده و شیک
#آموزش انواع ترشی و شور🌶
#آموزش انواع خشک کردن🍎
http://eitaa.com/joinchat/4145676300Cae7182a9b2
بدو فقط30نفر جا داره جا نمونی حسرتش بخوری 😉😉😉😉
زیباترین نمونه تزئینات غذا👆
آشپزی خاص
🔷 #باقالی_پلو_با_ماهیچه
طرز تهیه
من ماهیچه رو اینجوری درست میکنم
اول یه پیاز بزرگ خلالی خرد میکنم و یه کوچولو تفت میدم ماهیچه رو اضافه میکنم و حرارت و کم میکنم با پیاز تفت بخوره بعدش دو تا حبه سیر 1چوب دارچین و با 1/4پ آب میزارم کاملا جا بیفته
اخرای پخت زعفرون و آب نارنج وبه ماهیچه اضافه میکنم نمکشو میزان میکنم و اماده سرو.
برای برنج هم باقالی و برنج و با هم گذاشتم رو حرارت و بعد آبکش کردم
شوید خشک و شستم و لابلای برنج همراه با کره مخلوط کردم و گذاشتم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷 #شیرینی_زعفرانی
موادلازم
روغن1پ
پودر قند1پ
زعفران حل شده در حد نیاز
اب گرم1ق چ
زرده تخم مرغ2
ارد2پ
پسته برای تزیین
وانیل 1/4ق چ
طرزتهیه
روغن وپودر قند رازده تاپوک شود بعد زرده هارا یکی یکی اضافه کرده بهم میزنیم وانیل راهم مخلوط میکنیم زعفران اب زده راهم ریخته بعد همزن را خاموش کرده ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد ولطیفهم باشه فر را از قبل روی175گرم میکنم وشیرینی هار ابه اندازه فندوق برداشته گرد کرده ودر سینی گذاشته رویش را با پسته تزیین میکنیم ودر فر بمدت10الی15دقیقه میپزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷 #_کوکوی_مرغ
مواد لازم
نصف سینه مرغ آبپز خورد شده
سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد
پیاز متوسط رنده شده1 عدد
جعفری خورد شده به دلخواه مقداری
آرد سوخاری 1 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل پودر سیر مقداری
زعفرون کمی
✍️طرز تهیه:
تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار میدهیم و بعد قالب میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_کوبیده_پاکستانی
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۱کیلو
پیاز دو عدد
سیر۶ حبه
پیازچه خرد شده وگشنیز خرد شده هر کدام دو قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ایی
گوجه خرد نگینی دو عدد
نمک، فلفل قرمز، پودر زیره، کاری، فلفل سیاه,هرکدام به میزان لازم
ابتدا گوشت رو سه چرخه کردم بعد پیاز و سیر رو با خرد کن خرد کردم اگه کمی آب داشت آبش رو گرفتم بعد به گوشت اضافه کردم و ورز دادم بعد گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ایی و گوجه رو اضافه کردم و بازم ورز دادم بعد ادویه ها رو اضافه کردم و به مدت پنج دقیقه حسابی گوشت رو ورز دادم تا مواد یک دست بشه گذاشتم داخل یخچال به مدت یکساعت تا استراحت کنه و بعد به سیخ بگیرید
نکته: مواد حتما باید خنک باشه تا از سیخ نیوفته ، وقتی سیخ کباب رو روی باربیکیو میزارید بلافاصله از این رو به اون رو کنید تا کباب خودش رو رو شعله بگیره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_لواشک_کیوی
موادلازم:
کیوی ۲ کیلو گرم
شکر به مقدار مورد نیاز
✍طرز تهیه:
کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گوشت
مواد لازم:
مواد لازم جهت تهیه خمیر:
تخم مرغ ۴ عدد
ماست ۱ لیوان
آرد الک شده ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد میانی :
پیاز درشت ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ به مقدار لازم
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
فلفل و نمک و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۲- طرز تهیه مواد میانی:
۳- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی)
۴- کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید
۵- مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.
۶- فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه .میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود
۷- اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید
من از این دستور استفاده كرد
پ ن :من مواد میانی رو مرغ،فلفل دلمه،قارچ،سیب زمینی،ذرت ریختم و ادویه هم نمک و فلفل و پودر سیر و اویشن زدم که فوق العاده شد
😊نوش جون😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_مچبوس_یا_ته_اندار
مواد لازم :
برنج ۴ پیمانه
مرغ ۴ تکه
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
رازیانه نصف قاشق چایخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
میخک کامل ۵ عدد
چوب دارچین ۲ عدد
هل ۵ دانه
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان
✍طرز تهیه :
ابتدا مرغ را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس ۳ عدد میخک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، هل و دارچین را به قابلمه اضافه می کنیم. حالا گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. باید زمانی که مرغ کاملا پخت مقداری از آب مرغ برای تهیه برنج باقی بماند. مرغ ها را کنار می گذاریم و آب مرغ را هم می توانیم صاف می کنیم هم می توانیم با ادویه جات داخلش نگه داریم.در اینجا تخم گشنیز را به همراه رازیانه ، ۲ عدد میخک ، زیره سبز در آسیاب می ریزیم و پودرشان می کنیم. برنج را خیس می کنیم و به همراه آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا نرم شود. سپس بعد از اینکه برنج را آبکش کردیم باید آنرا دم بگذاریم. برای این منظور مرغ را لابلای برنج قرار می دهیم و یک قاشق از ادویه هایی که آسیاب کردیم رویش می ریزیم. پس از اینکه برنج دم کشید و آماده شد در دیس می کشیم و مرغ ها را کنارش می چینیم و به همراه ترشی پیاز سرو می کنیم. 😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_قارچ_شکم_پر_با_گوشت_چرخ_کرده
موادلازم:
قارچ بزرگ شش عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل مقداری
پنیر پیتزا مقداری
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
✍طرزتهیه:
پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید بعد از کمی که تفت دادید به آن نمک و فلفل رب اضافه می کنیم.کلاهک قارچ را از پای آن جدا کرده و خرد میکنیم و به مواد گوشتی اضافه می کنیم.مواد گوشتی را درون کلاهک قارچ ریختهروی آن پنیر پیتزا می ریزیم و داخل فر به مدت ۵ دقیقه و با حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛