eitaa logo
آشپزی خاص
94.1هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
41.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#شامی_گیلانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک مغزدار با شیره خرما مواد لازم 6 نفر و بیشتر 2 عدد تخم مرغ نوک ق چ وانیل 3/4 پیمانه روغن 3/4 پیمانه شیره خرما 1/4 پیمانه آب جوش 1 ق م بکینگ پودر 1 و 1/2 پیمانه آرد 2 ق غ شکر (اگه خواستین بیشتر باشه دو قاشق شکر اضافه کنید) مواد لازم برای داخل کاپ کیک🌸 7 عدد خرما 2 ق غ گردو خرد شده 1/2 ق چ هل آسیاب شده 1 ق م کنجد آسیاب شده مراحل 30 دقیقه طرز تهیه مغز کاپ کیک: خرما رو پوست بکنین و هسته شو در بیارین و با دست لهش کنین. پودر گردو و کنجد و هل رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و دستتون رو خیس کنین و از مواد گلوله های کوچیک بردارین و کف دست گرد کنین و داخل ظرف بذارین. طرز تهیه کاپ کیک شیره خرما و آب جوش رو با قاشق هم بزنین تا یکدست بشه.  تخم مرغ و وانیل (و شکر) رو خوب هم بزنین تا پفکی بشه.  روغن رو هم اضافه کنین و بریزین داخل مواد و مخلوط کنین.  مخلوط آب جوش و شیره خرما رو هم اضافه کنین و خووب هم بزنین تا کف کنه.  حالا بکیگن پودر و آرد الک شده رو بریزین داخل مواد و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن بزنین. داخل کپسول های کاپ کیک که چرب شدند یک قاشق از مواد بریزین و از گلوله های خرمایی داخل مواد وسط کپسول بذارین و یک قاشق از مواد روش بریزین تا سه چهارم کپسول پر بشه.اینکارو تا وقتی مواد کاپ کیک تموم شه تکرار کنین.  داخل فر داغ با دمای 175 درجه بمدت نیم ساعت قرار بدین تا بپزه. من با مایکروویو و دمای 180 درجه ؛30 دقیقه پختمش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک مغزدار با شیره خرما #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: بکینگ پودر 1/2 ق م تخم مرغ 2 عدد وانیل کمی شیره ی انگور (یا خرما) 1/2پیمانه آرد سفید 100گرم(3/4 پیمانه) آب جوش ‌1 ق غ طرز تهیه کیک اسفنجی : طرز تهیه : فر را در دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد تنظیم کنید. پیش از آماده شدن مواد، فر به اندازه ی کافی گرم خواهد بود.تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و پوک شود. ممکن است سرعت همزن تان کم باشد و برای پف کردن تخم مرغ ها، زمان بیشتری نیاز داشته باشید. *. شیره، وانیل و آب جوش را به تخم مرغ های پوک شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا کیک به خوبی پف کند.آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را به ظرف تخم مرغ ها اضافه کنید. پس فراموش نکنید که باید آرد را اندک اندک وارد مواد کنید و به آرامی با دست و به کمک لیسک هم بزنید. بهتر است موقع مخلوط کردن مواد، دست تان را دور ظرف و در یک جهت بچرخانید. قالب مناسب را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید تا راحت تر جدا شود. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت نیم ساعت در فر یا مایکروفر بگذارید. کیک اسفنجی کم کالری شما آماده است.این کیک رژیمی تنها ۴۴۰ کالری دارد. شما می توانید آن را به ده قسمت تقسیم کنید و مجاز به خوردن دو قسمت از آن هستید. نکته : می توانید به جای شیره ی انگور یا خرما از شکر نیز استفاده کنید اما استفاده از شیره های طبیعی، سالم تر است.اگر شیره را به موادتان اضافه کردید و احساس کردید بوی ناخوشایندی دارد، می توانید اندکی زنجبیل یا دارچین به کیک اسفنجی تان اضافه کنید. این کار به رفع بوی زخم تخم مرغ ها هم کمک می کند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی_رژیمی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص مواد لازم: ▫️گوشت چرخ کرده سيصد گرم ▫️برنج دو پیمانه ▫️لپه یک پیمانه لپه ▫️پیاز یک عدد ▫️سبزی معطر دلمه ترخون، مرزه، شوید ▫️رب یک ق غ ▫️ادویه، زرد چوبه، نمک، ▫️سس دلمه شامل ▫️رب گوجه فرنگی یک ق غ ▫️روغن زیتون یا روغن دو ق غ ▫️سرکه نیم استکان ▫️شیره ی انگور یک استکان ▫️اب به مقدار لازم طرز تهیه: لپه را پخته، برنج را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب ادویه و نمک و به مواد اضافه میکنیم، سپس سبزی را اضافه کرده ورب زرد چوبه نمک میزنیم در اخر لپه برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم.برگ کلم را کمی داخل آب جوش گذاشته تا نرم شود، بعد مواد را داخلش میپیچیم و در قابلمه میچینیم.رب گوجه فرنگی رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_برگ_کلم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سیب زمینی رولتی نیم کیلو سیب زمینی رو میپزیم با رنده ریز و له میکنیم . کمی شیر و ی کوچولو کره نمک و فلفل اضافه میکنیم وحسابی با هم مخلو ط میکنیم . مواد داخل رولت:  سه تا سیب زمینی پخته وخرد شده کمی جعفری خرد کرده ، نصف فلفل دلمه ایی خرد شده، یه هویج پخته و خرد شده یک چهارم سینه مرغ پخته و ریز خرد شده نمک فلفل و سس مایونز همه رو با هم مخلوط میکنیم.بعد پوره سیب زمینی رو روی سلفون پهن میکنیم و مواد سالاد رو وسط اون میریزیم و با کمک سلفون میپیچیم بعد یک ساعت در یخچال قرار میدیم وبرش میزنیم پ ن: خوبی این سالاد اینه که برای مهمونیها میشه از روز پیش درست کرد وچند ساعت قبل از سرو برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زیتون پرورده مواد لازم ۲ لیوان زیتون بدون هسته ۱/۲ لیوان گردو آسیاب شده رب انار +آب انار ترش+ انار دون شده مقدار دلخواه ۱/۲ لیوان سبزی معطر(جعفری و چوچاق و نعنا) خرد شده کمی نمک و گلپر چند حبه سیر رنده مراحل ۱۰ دقیقه زیتون_پرورده گردو آسیاب شده + +آب انار ترش+ انار دون شده + چند حبه سیر رنده شده+ سبزی معطر (جعفری و چوچاق و نعنا) خرد شده و کمی نمک. در صورت دلخواه کمی گلپر. این مواد را با هم مخلوط میکنیم و زیتون بدون هسته را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا تمام مواد به خورد زیتون بره. نوش جان این یک زیتون مزه دار شده است که معمولا در شمال کشور همراه با غذا سرو میشه. در مورد چوچاق هم بگم که به سبزی مهم و معطر هستش که معمولا فقط در شمال قابل دسترس هست. در صورت نداشتنش میتونید حذفش کنید. ولی تمام مزه و طعم این خوشمزه اینه که چوچاق هم باشه. این نشون دهنده اینه که یه شمالی مثل من عاشق این سبزی معطره😍😅 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زیتون پرورده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#به_نام_خداوند_لوح_و_قلم 🌸دلتون مثل بهار 🌸پرشود از لحظه های ماندگار 🌸زندگیتون خالی ، از اندوه و غم 🌸لحظه های شادمانیتون بیشمار #سلام_صبح_بخیر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛