#سمبوسه_باساندویچ_ساز
چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید.
مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
#ماهی_قزل_آلا...
با زعفران و لیمو ترش و سیر و نمک دانه درشت ...فلفل سیاه و برگ بو و تخم گشنیز و رزماری...مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ...
و بعد سرخ ....و بعد، از بوی خوشِ زعفرون و سیر، کلی از خودتون تشکر میکنین ک چقدر کارتون درسته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_مرغ_بالزامیکی
طرز تهیه
برای شروع اول پیاز داغ کنید،کمی هم زردچوبه اضافه کنید ،بعد مرغ رو که به قطعات کوچکتر خرد کردید بهش اضافه کنید وخوب بزارید تفت بخوره، بعد که خوب تفت خورد بهش گوجه نگینی شده رو اضافه کنید، بابرگ سیر تازه خرد شده،وهمچنين فلفل دلمه خرد
شده ،نمک ،فلفل سیاه، همه رو با هم تفت بدید بهش کمی زعفران هم اضافه کنید واجازه بدید کمی آبش خشک بشه بعد بهش سرکه بالزامیک رو به اندازه نصف استکان اضافه کنید با یک لیوان آب واجازه بدید که پخته بشه ودر وسطهای پخت سیب زمینی نگینی که نسبتا درشت تر خرد شده رو تو روغن کمی تفت بدید بعد به مرغتون اضافه کنید تا کاملا پخته وابش خشک بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌞صبح را از دل و جان ، با غزل آغاز کنیم
وَ برای غم و غصّه ، تا ابد ناز کنیم💐
در به روی تب و اندوه ببندیم دگر
رو به شادی و سعادت درِ دل باز کنیم🌼
#صبحتون بخیر خوبان همیشگی❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_یتیمچه_بادمجان
✍طرزتهیه:
۳تا بادمجان متوسط رو پوست گرفته و مکعبی خورد میکنیم نمک میزنیم نیم ساعت میذاریم کنار بعد خوب میشوریم و آبکش میکنیم.حالا داخل قابلمه یه دونه پیاز بزرگ و دو سه حبه سیر رو ریز خورد کرده روغن ریخته خوب تفت میدیم زردچوبه و پودرفلفل سیاه هم اضافه میکنیم یه هم میزنیم بادمجونهای خورد شده رو اضافه کرده تفت میدیم در قابلمه رو دو سه دقیقه میبندیم تا بادمجونا کمی آب بندازن.حالا سه چهار تا گوجه خورد شده رو روی بادمجونها ریخته در قابلمه رو میبندیم بازم گوجه ها اب میندازن و باعث میشه همه خوب بپزن.نیم پز که شدن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه رو با نصف لیوان آب رقیق کرده داخل مواد میریزیم و میزاریم یتیمچه بپزه و جابیفته میتونید بزارین اینقدر بپزه تا له بشه . 🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پیازچه
موادلازم:
تخم مرغ :دوعدد
زعفران: در صورت تمایل
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط پخته: سه عدد
پیازچه: دوازده عدد
نمک ، زرد چوبه، فلفل قرمز: به میزان لازم
طرزتهیه:
سیب زمینی پخته سرد شده را پوست گرفته و رنده کنید. پیازچه و جعفری را خرد و به آن اضافه کنید.
دوعدد تخممرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفران دم کنید و بزنید تا یکدست شود.
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکپارچه شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید. از مایه به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف و دور آن را صاف و سرخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بنافی_پای
مواد لازم:
100 گرم کره آب شده
250 گرم بیسکوییت دیجستیو
برای کارامل:
100 گرم کره
100 گرم شکر قهوه ای نرم
400 گرم شیر عسلی (توجه شیر عسلی با شیر عسل متفاوت است)
برای بالای دسر:
4 موز کوچک
300 میلی لیتر خامه زده شده
شکلات رنده شده
طرز تهیه: بیسکوییت خرد شده را در کاسه ای ریخته با کرده آب شده خوب مخلوط میکنیم سپس آن را داخل قالب ریخته و با قاشق در کف قالب و دیواره ها می فشاریم و آن را به مدت ده دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا خود را بگیرد.
برای تهیه کارامل کره آب شده و شکر را در یک ماهیتابه نچسب ریخته روی شعله با حرارت کم میگذاریم و هم می زنیم تا شکر حل شود سپس شیر عسلی را اضافه میکنیم و میگذاریم برای یک دقیقه بجوشد در تمام این مدت مرتب آن را هم می زنیم تا به یک کارامل طلایی تبدیل شود و آن را داخل قالب روی بیسکوییت ها ریخته می گذاریم سرد شود و بعد آن را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم.
با دقت پای را از داخل قالب در می آوریم و در بشقاب مخصوص سرو قرار داده نیمی از موزها را روی آن می چینیم بعد خامه زده شده را روی آن می مالیم و با باقی موزها و شکلات رنده شده تزیین میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛