#چیتا_کیک
آرد 250گرم یا 2پیمانه
کره 185گرم
تخم مرغ 3عدد
بیکینگ پودر 2ق چ
شیر 1/3پ
شکر 150گرم یا 1پ سرخالی
پودر کاکائو2ق غ
رنده پوست پرتقال یالیمو 2ق چ
تخم مرغ 3عدد
رنگ نارجی مقداری
قیف 3عدد یکبار مصرف
طرز تهیه:
اول فر رو با با درجه 170 روشن کنید .
کره وشکر رو بزنید تا حجیم وسفید بشه بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید وهر کدان رو 1دقیقه بزنید همراه رنده پوست پرتقال یا وانیل سپس آرد وبیکینگ پودر را قاطی کنید والک کنید وبه تناوب با شیر به مواد اضافه کنید با آرد شروع کنید وبا آرد تمام کنید .حالا 2قاشق از مواد رو جدا کنید بهش رنگ نارنجی بزنید و1/4مواد رو هم بردارید وبهش پودر کاکائو رقیق شده با کمی آب مخلوط کنید واون رو هم تو قیف بریزیدوکنار بزارید.بقیقه مواد رو هم ساده داخل قیف بریزید .
کف قالب کمربندی 20 سانتیمتری رو کاغذ روغنی بزارید وبا رنگ قهوه ای دایره تو خال بکشید وتوش رو با نارنجی پر کنید وبا قیف ساده از مواد بیرنگ روی اونها بریزید تا کل مواد تمام بشه .
داخل فر بره به مدت 45دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناگت_مرغ_خانگی
مخلوط سینه و ران مرغ چرخ شده نیم کیلو
پیاز ۱عدد متوسط
سیر 1 حبه کوچک
پودر سوخاری ۳ق غ
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
قرص عصاره مرغ ۱عدد
پودر پفک نمکی ۱/۲ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا گوشت مرغ چرخ شده را با پیاز، پنیر پیتزا،سیر،نمک،عصاره مرغ و ۳قاشق پودر سوخاری را در غذاساز ریخته مخلوط میکنیم تا کامل له شود و به صورت خمیر چسبناكی درآید.در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر سوخاری را مخلوط كنید. سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید، سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر سوخاری و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. بهتر است این خمیر را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند، سپس سرخ کنید. اگر بخواهید ناگت را با قابهای مختلف شکل دهید. یک کیسه فریزر را باز کنید با کف دست کمی انرا خیس کنید. خمیر ناگت را روی آن باز کرده سپس قالب بزنید. به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفكنمكی استفاده میشود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_با_رویه_ی_گاناش
۱ لیوان شکر وکمی وانیل و ۳تخم مرغ رو ۵ دقیقه بزنید تا حسابی کرم رنگ و کشدار بشه
بعد۱ لیوان شیر و۲/۳ لیوان روغن رو اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن بزنید
سپس ۲ لیوان آرد و ۱/۵ق م بکینگ پودر و پودر کاکائو رو که یه بار الک کردید کم کم اضافه کنید تا هیچ گلوله آردی داخلش نباشه بعد بریزید داخل قالب که از قبل چرب و آرد پاشی کردید ، با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه سایز قالب من ۱۶/۵ با ارتفاع ۱۰ هس
من وقتی کیکمو از فر بیرون آوردم ، گذاشتم خنک شد بعد گاناش رو درست کردم ، ۱۰۰ گرم خامه صبحانه روکمی گرم کردم بعد که روان شد بهش شکلات شیری ۲۰۰ گرم اضافه کردم
بعد که کمی خنک شد کل کیک رو باهاش کاور کردم، کمی از شکلات رو رنده کردم و دور کیک و روی کیک زدم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_دو_رنگ
سبزی کوکو 500گرم
سیب زمینی پخته 500گرم
آرد سفید یک قاشق سر خالی
تخم مرغ 6-7عدد
زعفران 3-4قاشق
گردو ساطوری 50گرم
روغن به مقدار کافی
نمک وفلفل به مقدار کافی و زرشک به دلخواه
نیمی از تخم مرغ ها را درظرفی شکسته با مقداری نمک مخلوط می کنیم .سبزی را به مایع اضافه کرده اندکی هم زده آرد وگردو را اضافه نموده وکاملا مخلوط میکنیم ،درون تابه روغن ریخته وروی حرارت ملایم میگذاریم بلافاصله مایع سبزی را درون آن ریخته روی آن را صاف نموده ودرون ظرف را میگذاریم تا کوکوسبزی اندکی بپزد ،تخم مرغ ،نمک وفلفل وزعفران را در ظرف دیگر هم میزنیم وسیب زمینی ها را چرخ نموده به آن اضافه میکنیم وکاملا هم میزنیم در صورت دلخواه یک مقدار زرشک میریزیم وبعد روی کوکو سبزی بسته شده میریزیم وروی آن را صاف نموده درب ظرف را میگذاریم تا کوکوی سیب زمینی کاملا بسته شود.سپس برگردانده تا روی کوکوی سیب زمینی هم سرخ شود در ظرف تخت کشیده وبرش می دهیم از بغل کوکوی ما هر دو رنگ زرد وسبز را خواهد داشت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو لوبیا سبز ومرغ:
سیب زمینی نگینی سرخ شده : 1عدد
فلفل دلمه ای نگینی : نصف پیمانه
هویج رنده شده : 1عدد
لوبیا سبز آبپز خرد شده : نصف پیمانه
مرغ پخته و ریش ریش شده : یک سینه کامل و یا یک ران + نصف سینه
تخم مرغ : ۴.۵ عدد
پودر سوخاری : 2 ق غ
ادویه جات : دلخواه
زرشک : 1 ق غ
قارچ مقداری
گردو ریز خرد شده : یک سوم پیمانه
ابتکاری اگر چیزی هم خواستین اضافه کنین
همه رو مخلوط کرده و در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزین
بعد روشو پنیر پیتزا ریخته و دلخواه تزیین کنین و مجددا داخل فر بزارین تا روش طلایی بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛