#کیک_فنجونی_در_آب ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️4ق غ ارد
▫️ 3 ق غ شکر
▫️2 ق چایخوری پودر کاکائو
▫️ 1 ق چ بکینگ پودر
▫️ یک عدد تخم مرغ
▫️3 ق غ روغن مایع
▫️5 ق غ شیر
▫️دو ق غ شکلات بنماری فرقی نمیکنه تلخ یا شیرین بستگی به ذائقه خودتون داره
▫️من کمی مغز بادام و کمی کنجد زدم شما میتونید حذف کنید دو قاشق بادام و یک ق غ کنجد
🔴طرز تهیه🔻🍩
🔸مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط میکنیم، ، 1 عدد تخم مرغ را اضافه کرده با...چنگال
مخلوط میکنیم درآخر 3 ق روغن مایع و5 ق شیر و شکلات بنماری و مغزهارو را به مخلوط اضافه کرده هم میزنیم
🔸تا یکدست بشه، توی قابلمه ای آب میریزیم تا حدی که ارتفاع آن تا نصف بلندی فنجانها باشد، میزاریم تا جوش بیاد فنجانها را چرب میکنیم، مایه کیک را تا نصفه کمتر میریزیم داخلشون
فنجانها را می زاریم توی قابلمه آب جوش وشعله گاز را کم میکنیم ودر قابلمه را با دمکنی
می پوشانیم و15 دقیقه زمان میدهیم بعد گاز را خا موش میکنیم، و15 دقیقه استراحت میدیم دیگه میتونیم در قابلمه رو بر داریم ،، وای چه پفی وطعمی داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شله_زرد
مواد لازم
برنج 1 پیمانه
آب 6 پیمانه
شکر 2 پیمانه
خلال بادام 1/4 پیمانه
کره 50 گرم
زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان
گلاب 1/2 پیمانه
هل ساییده 1/4 قاشق چایخوری
دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه
با این مقدار مواد 4 پیاله شله زرد خواهید داشت.
✍️طرزتهیه:
برنجی رو که از شب قبل خیس کردیم با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم کنید تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم.بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه.کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب و هل رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید.
در مرحله ی آخر خلال بادام هایی که از قبل خیس کردید هم اضافه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پسته
مواد لازم
آرد 2پیمانه
تخم مرغ 6عدد
شکر 1پیمانه
کره125گرم
پودرپسته 1پیمانه
شیر 1چهارم پیمانه
بکینگ پودر 2قاشق چ
وانیل1/4قاشق چایخوری
طرز تهیه
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.زرده رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه.بعد کره ذوب شده رو اضافه میکنیم و یه دور با همزن میزنیم تا مخلوط شود بعد نیمی از پودر پسته رو اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.سفیده رو در ظرف جداگانه میزنیم تا پف کند و حجمش دو برابر بشه وبه مخلوط زرده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.بعد مابقی پودر پسته رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم.بعد شیر و مخلوط آرد رو طی 2تا3مرحله به مواد اضافه و مخلوط میکنیم مایه کیک رو در قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای180درجه در طبقه وسط بمدت تقریبی 35تا45دقیقه قرار میدهیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شیر
📝مواد لازم:
سینه مرغ ۱عدد
جو پرک ۱۰۰ گرم
هویج ۱عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
شیر نیم لیتر
آبلیمو ۱قاشق سوپخوری
پیاز ۱عدد متوسط
روغن مایع به میزان لازم
جعفری خرد شده ۱ق.غ
نمک،فلفل سیاه،زرد چوبه
به میزان لازم
طرز تهیه:
ایتدا پیاز نگینی خرد شده را کمی تفت داده تا نرم شود بعد مقداری زرد چوبه می ریزیم.
سپس سینه مرغ را به همراه ۴ لیوان آب ریخته تا بپزد.مرغ که پخت ریش ریش می کنیم و می گذاریم کنار،هویج نگینی خرد شده را با جو پرک به آب مرغ اضافه کرده تا جو لعاب بندازد بعد مرغ و شیر را می ریزیم و به مدت ۲۰ دقیقه گذاشته کاملا بجوشد.در تابه قارچ خرد شده را با کمی آبلیمو تفت داده بعد به سوپ اضافه کرده،حالا هر چقدر روی حرارت باشد سفت تر می شود بعد از پخت و جا افتادن سوپ را در ظرفی ریخته و با جعفری تزئین کرده و نوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه
ارد سفید 125گرم_حدود یک لیوان_
اردنخودچی 75گرم _تقریبا 2/3لیوان_
کره 60گرم_می تونید ازمخلوط کره وروغن جااامد هم استفاده کنید ولی مایع نه_
پودرقند 70گرم _حدود نصف لیوان_
پودرهل یاپودردارچین 1ق م_من پودردارچین زدم _
شکلات تلخ اب شده 150گرم
مغزیجات درصورت دلخواه مقداری
درابتدا اردگندم الک شده راحدودپانزده دقیقه باحرارت ملااایم تفت دهید تابوی خامی اردگرفته شود ولی هیچ تغییررنگی ندهدسپس اردنخودچی رابیفزایید وحدودده دقیقه دیگرنیز هردوراتفت دهید_حرارت ملایم باشد ومدام هم بزنیدتااردها ازحالت خامی درایندولی تغییررنگی ندهند_
سپس کره رابیفزایید خوب هم بزنیدتاکره ذوب شود وبه خوردارد رود،ازروی حرارت برداشته پس ازکمی ازدماافتادن پودرهل یادارچین وپودرقندرااضافه کنیدوخوب هم بزنید،
درنهایت شکلات تلخ ذوب شده رااضافه کنید وخوب هم بزنیدتاخمیرکاملایکدست ولطیفی شکل گیرد،
*بسته به جنس ارداگرخمیرخیلی سفت بودمی توان کمی کره یاشکلات بیشتراضافه کرد،
حلوارادرون قالبهای شکلات خوب فشرده کنید،می تونیددرون حلوا یامابین ان_بعنوان مغزی_ازمغزیجات دلخواه استفاده کنید،
چندین ساعت دریخچال یاکمی درفریزقراردهیدتاحلوامنسجم شودسپس ازقالب خارج کنید،
*قالبهای سیلیکونی شکلات نیازی به چرب کردن ندارند،
*درضمن این حلواها رادرون ظرف دربسته وجای خنک نگهداری کنید،درهوای گرم نرم خواهندشد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاکولی
♦️خوشمزه وعالی برای سحری وافطار
مواد لازم برای۱۲ نفر:
مواد اصلی 👇
آرد گندم ۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کشمش نصف پیمانه
گردو خرد شده نصف پیمانه
مواد رومال:👇
شیره خرما نصف پیمانه
کنجد ۳ قاشق غذا خوری
سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده یا گلرنگ نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا مایه خمیر ویک قاشق شکر وشیر ولرم را مخلوط کرده درب ظرف را بگذارید و ده دقیقه زمان بدهید تا پف کند
سپس آرد وروغن وشکروشیر و بقیه مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد
سپس خمیر را در وسط ظرف گرد کنید بدورش آرد بپاشید ودر ظرف ببندید ودر جای گرم نیم ساعت بگذارید تا پف کند
بعد فر را روشن کرده با درجه۱۷۵سانتیگراد
و ابتدا سینی فر را چرب کنید و سپس کمی هم دستتان راچرب کنید وخمیر را ورز بدهید تا هوای داخل خمیر خارج بشه وسپس چانه هایی به اندازه مشتتان بردارید وکف سینی با نوک انگشت پهن کنید به اندازه دایره ای به قطر ۱۲ تا۱۵ سانتیمتر
وروش از مواد رومال با دست یا برس بزنید کنجد وسیاه دانه بپاشید ودر فر به مدت سی دقیقه بگذارید
بعد ازخارج کردن وخنک شدن در ظرف دربسته یک هفته در یخچال وسه ماه در فریزر خوب میماند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛