#کاپ_کیک_شکلات_سفید
🔶مواد اولیه :
نمک 1/8 ق چ
پوست رنده شده پرتقال 1 ق چ
تخم مرغ تخم مرغ 2عدد
پوست رنده شده لیمو ترش 1 ق چ
ماست معمولی 60میلی لیتر
وانیل 1/2 ق چ
شکر 150گرم
شیر شیر 60میلی لیتر
کره 125گرم
شکلات سفید 100گرم
آرد سفید 150گرم
🔷مواد لازم مایه شکلات سفید روی کاپ کیک :
کره نرم شده ۶۰ گرم
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
آب لیمو ۱ ق غ
آب پرتقال ۱ ق غ
🔶طرز تهیه مایه کاپ کیک:
فر را در دمای ۱۷۰ در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب ۱۲ تایی مافین خود را با کاغذ های مافین پر کنید
آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و شکلات سفید را روی بخار آب غیر مستقیم آب کنید
کره ، شکر ، پوست پرتقال و پوست لیموی رنده شده را با همزن برقی هم زده تا به حالت کرم در آید و شکلات سفید آب شده و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید
تخم مرغ ها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست و شیر را به مایه اضافه کنید
کرم به دست آمده را به مخلوط آب و نمک اضافه کنید و با همزن هم بزنید
3/4 کاغذ های مافین را با مایه پر کنید و بگذارید به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر بپزد
🔷طرز تهیه مایه شکلات سفید روی کاپ کیک:
شکلات سفید را به روش بن ماری ( درون کاسه و روی بخار غیر مستقیم ) آب کنید
شکلات آب شده ، کره ، شکر ، آب پرتقال و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و روی کاپ کیک های خنک شده بریزید و تزیین کنید
❤️نوش جان ❤
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_ترشه_شامی
مواد لازم :
گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
جعفری ساطوری ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ زده ۱ عدد
سیب زمینی پخته پوست گرفته ۲ عدد
آب غوره ۱/۲ پیمانه
زعفران سائیده
روغن
نمک و فلفل
✍️طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند. در یک تابه دردار ۵ یا ۶ قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را ۳ تا ۴ دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.
مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كتلت روسى
اين كتلت خيلى سا ده است و اصلا وا نميره و سريع موقع تنبلى درست ميشه
گوشت چرخ كرده ٢ تا مشت بزرگ پياز حتما نگينى ريز ( رنده نشود) يك تخم مرغ و شير نصف پيمانه و ٤ ورق نان تست يا خمير داخل ٢ تا نان باگت و جعفرى خرد شده نصف پيمانه و نمك فلفل و زردچوبه
شير رابا نان خمير كنيد و همه مواد را مخلوط و ورز دهيد شكل كتلت ولى ضخيم باشد و در ارد سوخارى زده سرخ شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هل_و_گلاب
شکر:1/5پیمانه3تخم مرغ ارد :2/5پیمانه
گلاب نصف شیر :نصف
روغن مایع:نصف هل :1ق چ بکینگ پودر :1ق غ
اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كوكى
#بيسكوكيك
كره١٠٠گرم
پودر قند ١فنجان(١/٢پيمانه)
روغن مايع١/٢پيمانه
ارد٣فنجان(تاحدى كه خمير لطيفى بدست بياد)
نشاسته ١/٢پيمانه
وانيل ١ق چ
بكينگ پودر١ق م
تخم مرغ١عدد
تخم مرغ وانيل پودر قند و كره وروغن مايع رو توظرف بريزين وبا همزن بزنين تا مواد خوب مخلوط بشن بعد نشاسته وب پ رو اضافه كنين خوب كه مخلوط شد ارد رو كه خوب الك كردين مرحله مرحله اضافه كنين تا خمير به نرمى لاله گوش برسه مواظب باشين اردش زياد نشه چون بعد پخت سفت ميشه
فر رو روى ١٧٠درجه تنظيم كنين كوكى هارو وردنه كنين وشكل دلخواه كاتر كنين تو سينى كه كاغذ روغنى انداختين بچينين ميتوين شكل هاى بزرگتر دربيارين وبصورت بيسكو كيك تزيين كنين
تو فر بمدت ١٢دقيقه بزارين زياد بمونه سفت ميشه بعد از فر دربيارين واجازه بدين خنك بشن وبعد از سينى فر بردارين
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده_مثلثی_با_ساندویچ_ساز
مواد لازم:
ارد دو لیوان
شکر 12 قاشق غذاخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
کاکائو یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه :
تمامی مواد بالا را به غیر از کاکائو با هم مخلوط کنید تا همگی مواد با هم به خوبی مخلوط شوند، سپس ساندویچ ساز را فقط چرب کنید و سیم آن را به برق بزنید وقتی به اندازه ی کافی گرم شد، با قاشق داخل مثلثی های ان را پر کنید، بین یک تا یک و نیم قاشق برای هر مثلثی کافی است، برای اینکه با طعم کاکائو هم کیک داشته باشید از مواد برداشته و به آن کاکائو اضافه کنید و ماتند قبل داخل ساندویچ ساز بریزید.
با این مقدار مواد 24 عدد کیک مثلثی درست می شود و تقریبا زیر نیم ساعت برای پخت آن زمان صرف می شود، برای هر دفعه که مثلثی ها را پر می کنید بین دو تا سه دقیقه زمان پخت آن می شود. 😊😊🌷🌷
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیر
#حلوا_مجلسی
#حلوا_زعفرونی
سه پیمانه آرد
سه پیمانه شکر
۶ پیمانه شیر
یک و نیم پیمانه گلاب
زعفران به مقدار دلخواه
روغن یک و نیم پیمانه
پودر هل در صورت دلخواه یک ق غ
شیر و شکر و زعفران و گلاب و پودر هل رو مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت تا جایی که شکر آب بشه
خیلی نباید بجوشه
آرد رو تفت میدیم تا جایی که بوی خامیش گرفته بشه بعد الک میکنیم و روغن رو بهش اضافه میکنیم یکم دیگه تفت میدیم بعد میزاریم کنار و شربت رو تو سه مرحله بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
بعد میزاریم رو شعله ملایم و مدام هم میزنیم تا وسط ظرف جمع بشه
در آخر ده دقیقه زیرشو کم میکنیم و دمکنی میزاریم و بعدش به صورت گهواره ای قابلمه رو تکون میدیم تا حلوا به روغن بیافته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_لوبیا_سبز
۲هویج نگینی و ۱سیب زمینی ریز شده رو با مقدار خیلی کمی روغن تفت دادم تا نیم پز شدن بعد اونارو از تابه جمع کردم۲۰۰g پیاز رنده و ۱کاسه لوبیا خرد شده رو اضافه کردم گذاشتم هم تفت بخورن هم ابپز بشن بعد ۲۰۰gگوشت چرخ کرده رو اضافه میکنم تفت میدم بعد همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم میزاریم تا یکم خنک بشه بعد 5تخم مرغ نمک و ادویه ها زردچوبه و2ق ارد همگی رو دوباره باهم مخلوط میکنیم یا میتونین تکی سرخ کنین یا یدفعه تو تابه بریزین سرخ کنین که اینجوری بیشتر روغن مصرف میشه یا اینکه تو فر میتونین بپزین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــ😊ــــلام✋
صبحتون پرانرژی و نشاط ☕️😊
🌸روزتون پر از سرزندڪَے
🌸زندڪَیتون پر از آرامش
🌸لب هــاتون پـر از لبخند
🌸سفره تون پـر از بـرڪت
🌸صبح زیباتون بخیر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
سالادماکارونی با کالباس
آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصفکنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم. ماکارونی آبکش شده و هویج را نیز اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛