هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#مربا_زردآلو
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
زردآلو 1 كيلو
شكر 1 كيلو
جوهر ليمو 1 ق م
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
زردالوهارو شسته از وسط نصف ميكنيم هسته زردالو رو در اورده
توي قابلمه اول مقداري شكر ريخته بعد زردالوهارو چيده لا ب لا اين كار رو انجام ميدهيم حالا قابلمه را داخل يخچال قرار ميدهيم ي شب استراحت ميدهيم بعد روي حرارت ملايم قرار داده تا شكر اب بشه ب مدت 15 دقيقه ميجوشونيم در اخر جوهر ليمو يا ابليمو تازه را اضافه كرد از رو حرارت برميداريم روشو با پارچه اي تميز پوشونده بمدت سه روز جلوي نور افتاب قرار ميدهيم هر ازگاهي هم ميزنيم بعد از سه روز داخل بطريهاي در دار ريخته توي يخچال قرار
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#خاگینه گل رز
تخم مرغ ٢عدد
وانيل ١ ق مربا خوري
ما ست نصف پيمانه
پكينگ پودر ١ق سوپ خوري
روغن مايع نصف پيمانه
ارد به ميزان لازم تا وقتي كه خمير به دست نچسبد
طرز تهيه :تخم مرغ و وانيل را با هم بهم زده سپس ماست و پگينگ پودر را اضافه ميكنيم و همچنين رو غن مايع را سپس ارد را كم كم اضافه كرده تا وقتي به دست نچسبد و خمير نرم و لطيفي بدست ايد سپس در جاي نسبتا گرم استراحت ميدهيم ،خمير را به قطر ١،٢ميلي متر باز كرده ٥دايره را قالب بزنيد به صورت سطوحي به طرفي كه كمي روي هم قرار دهيد دايره ها را از پايين به بالا لوله كنيد اين استوانه را از وسط نصف كنيد هر تكه را در سيني چرب شده فر قرار دهيد با درجه 175بمدت 30دقیقه میزاریم تاپخته و طلاي شود،بعد از در اوردن در شربت خنك انداخته بگذاريد شربت به خورده خاگينه برود
طرز تهيه شهد،شكر ٢ليوان،اب ١ليوان ،زعفران اب كرده ٣قاشق،ابليمو ١/٥قاشق غ،كمي هل و گلاب
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#بورک_اسفناج
اسفناج یک کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
تخم مرغ یک عدد
دارچین زردچوبه نمک
اسفناج رو خرد کرده پیاز رو تفت داده اسفناج رو به پیاز اضافه کنید تا آبش کشیده بشه بعد تخم مرغ رو زده ادویه ها رو اضافه کنید بزارید خنک بشه
بعد خمیر معرکه شماره یک رو براتون میزارم تا بجای یوفکا از این خمیر استفاده کنید
خمیر معرکه ۱
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 1عدد
روغن نصف پیمانه
خمیرمایه 1 قاشق غذا
نمک 1 قاشق چای
شکر 2 قاشق چای
آرد به مقدار لازم
حدود یک چهارم پیمانه آب ولرم برای حل کردن خمیر مایه و شکر که حدود 10 دقیقه استراحت میدیم
تخم مرغ و شیر که هم دمای محیط شدن رو با روغن و نمک مخلوط میکنیم و بعد 2 ،3 قاشق آرد اضافه میکنیم و بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم سپس آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر به دستمون نچسبه ولی چسبنده باشه
بعد روی ظرف رو سلفون میکشیم و به مدت نیم ساعت استراحت میدیم
از خمیر باز کرده واز مواد داخلش بزارید وداخل ظرفتون کاغذ روغنی بندازید واز مرکز شروع کنید به چیدن حلزونی بعد رومال کرده داخل فر با ۱۸۰درجه بپزید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان_موزی_شکلاتی
موز ۴ یا ۵ عدد متوسط
جو پرک ۲ پ
کره بادام زمینی ۱ پ یا کره گردو و بادام
طز تهیه کره بادام زمینی داخل کانال
چیپس شکلاتی ۱ پ
* توجه کنید این یک نان رژیمی بدون شکر است در صورت تمایل میتوانید مقداری شکر یا عسل به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید
فر را روی ۱۸۰ درجه گرم کنید . قالب لوف مانند عکس را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید . موزها و جو و کره بادام زمینی را داخل مخلوط کن ریخته و روشن کنید تا زمانی که کاملا صاف و یکدست شود. سپس شکلات چیپسی را با قاشق به بقیه مواد اضافه کنید و فقط هم بزنید . مواد را داخل قالب لوف ریخته و صاف کنید و روی نان را در صورت تمایل با شکلات چیپسی و برشهای نازک موز تزیین کنید . نان را داخل فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال چوبی از مرکز نان تمیز بیرون بیاید .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱