فیله پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه
حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــ😊ــــلام✋
صبحتون پرانرژی و نشاط ☕️😊
🌸روزتون پر از سرزندڪَے
🌸زندڪَیتون پر از آرامش
🌸لب هــاتون پـر از لبخند
🌸سفره تون پـر از بـرڪت
🌸صبح زیباتون بخیر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_کلم_قالبی 😋
کلم سفید ریز رنده شده
کلم قرم، ریز رنده شده
هویج ریز رنده شده
کشمش پلویی
شوید خرد شده
کف قالب مورد نظر را با نایلون یک تکه می پوشانیم
سپس همه مواد را باتک تک سس مایونز غلیظ مخلوط می کنیم
۱ کلم قرمز را ریخته وخوب صاف میکنیم
۲ کلم سفید
۳ کشمش پلویی
۴ هویج
۵ کلم سفید با شوید
بعد در یخچال گذاشته هر چقدر در یخچال بیشتر بمونه بهتر ما یک روز قبل درست کرده بودیم ونیم ساعت مونده به سرو غذا از قالب در اوردیم
در ظرف مورد نظر بر گردانده ونایلون را از سالاد جدا می کنیم بعد بسته به سلیقه تزیین می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لواشك_چند_ميوه 😋
🔸هسته ميوه ها (توت فرنگى-الو قرمز-زردالو)رو جدا كرده و ميريزم تو قابلمه تا روي ميوه ها اب ميريزم ميزارم بپزه تا هم ابش تقريبا تموم بشه هم ميوه ها كامل نرم و پخته بشن بعد اخرش نمك ميزنم هم ميزنم خاموش مي كنم زيرشو سپس داخل مخلوط كن ميريزم كه تمام پوست ميوه ها ريز ميشه ديگه معلوم نيست روي سيني سليفون مي كشم پارچ مخلوط كنو خالي مي كنيم رو سليفون سپس در هواي آزاد ميزارم تا ٢ روز كاملا خشك ميشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_تند
۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی اضافه کردم سیبزمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_یونانی
تشکیل شده از :سینه مرغ پخته شده مکعبی خرد شده، سیب زمینی پخته مکعبی خرد شده، پیازچه ، خیارشور، شوید، سس مایونز، هویج پخته شده و ذرت که ترکیب خوشمزه ای از یک سالاد دلچسب رو بهمون میدن.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک برگردون توت فرنگی 🍓🍓
از خوشمزگی این کیک هر چی بگم کم گفتم 😋😋به جای توت فرنگی میتونید گیلاس یا آلبالو یا هر میوه ای که دمه دستتونه استفاده کنید
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک لیوان
آرد دو لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
توت فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه
اول از همه توت فرنگی هارو برش میدیم روی اونا چهار پنج قاشق شکر میپاشیم و چهار پنج قاشق آب یه کم روی روی حرارت میذاریم تا توت فرنگیا یه کمی بپزه و نرم بشه
آرد و بکینگ پودر رو سه مرتبه الک میکنیم تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کشدار و کرمرنگ بشه شیر و روغن رو بهش اضافه میکنیم همزن رو کنار میذاریم بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم
توت فرنگیارو کف قالبی که چرب کردیم میچینیم و از شهد توت فرنگیا روش میریزیم حالا مایع کیک رو روی توت ها میریزیم و میذاریم داخل فری که از قبل گرم کردیم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بعد از پخت میذاریم خوب خنک بشه و بعد از قالب جدا میکنیم
نوش جاااان🍓☕️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک برگردون توت فرنگی 🍓🍓
از خوشمزگی این کیک هر چی بگم کم گفتم 😋😋به جای توت فرنگی میتونید گیلاس یا آلبالو یا هر میوه ای که دمه دستتونه استفاده کنید
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک لیوان
آرد دو لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
توت فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه
اول از همه توت فرنگی هارو برش میدیم روی اونا چهار پنج قاشق شکر میپاشیم و چهار پنج قاشق آب یه کم روی روی حرارت میذاریم تا توت فرنگیا یه کمی بپزه و نرم بشه
آرد و بکینگ پودر رو سه مرتبه الک میکنیم تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کشدار و کرمرنگ بشه شیر و روغن رو بهش اضافه میکنیم همزن رو کنار میذاریم بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم
توت فرنگیارو کف قالبی که چرب کردیم میچینیم و از شهد توت فرنگیا روش میریزیم حالا مایع کیک رو روی توت ها میریزیم و میذاریم داخل فری که از قبل گرم کردیم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بعد از پخت میذاریم خوب خنک بشه و بعد از قالب جدا میکنیم
نوش جاااان🍓☕️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# اسنکمرغ سبزیجات
مواد لازم :
سینه ی مرغ پخته و خرد شده نصف یک عدد.
گوجه فرنگی ریز شده 2عدد.
فلفل دلمه ریز شده یک عدد.
جعفری ساطوری شده به مقدار لازم.
پنیر پیتزا ی رنده شده 150گرم.
خامه یا سس مایونز 2قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل به میزان لازم.
نان لواش 3 عدد.
تخم مرغ 2عدد برای سرخ کردن.
طرز تهیه :
همه ی مواد را مطابق فیلم با هم مخلوط میکنیم، حالا کمی از مواد را روی نیمی از نون لواش می ریزیم و از یک طرف نان را تا می زنیم، سپس با چاقو به چهار قسمت تقسیم می کنیم، دو عدد تخم مرغ را با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی درآید، اسنک ها را با تخم مرغ ها آغشته کرده و در ماهیتابه با روغن کم و حرارت پایین سرخ می کنیم.
بهتره از ماهیتابه رژیمی استفاده کنین.
به جای مرغ از سوسیس یا کالباس هم می تونین استفاده کنین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_پنجابی_غذای_هندی
غذای هندی
مواد لازم برای مرغ پنجابی :
کره ۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
پباز رنده سده و آب گرفته ۱ عدد
سیر ۵ حبه
زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد
ران مرغ ۲ عدد
طرز تهیه مرغ پنجابی :
کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_خرمایی ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️کره ۱۵۰گرم برابر با ۱پیمانه
▫️شیر ۲/۳ پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱/۲ ق چ
▫️ارد سفید به میزان حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن )
▫️خمیر مایه ۱/۵ ق چ
▫️زرده تخم مرغ ۱عدد
▫️شكر ١ ق چ
🔴مواد میانی🔻
▫️خرما ۱۰۰ گرم
▫️هل ۱ ق چ
▫️دارچین ۱ ق چ
▫️زیره سبز ۱ ق م
🔴طرز تهیه🔻
🔸کره رو بزارید به دمای محیط برسه ، با همزن بزنید تا سفید بشه بعد زرده رو بهش اضافه کنید .
خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه ، و بعد اضافه کنید به زرده و کره
هم بزنید تا مخلوط بشه و در انتها ارد بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید
ورز بدید تا یکدست بشه ( خمیر لطیفی به دست بیاد اما چسبناک نباشه )
🔴تهیه مواد میانی🔻
🔸پوست خرما رو بگیرید و له کنید
با مقدار کمی کره تفت بدید و هل و دارچین رو بهش اضافه کنید
کمی که تفت خورد در انتها زیره رو اضافه کنید بهش و حرارت رو خاموش کنید .
ازخمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط ( شبیه سمبوسه ) تا شکل مثلث ایجاد بشه .
با استفاده از شونه مخصوص قنادی روی خمیر رو سوراخ کنید
با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه
♦️نکته: این کلوچه سنتی سیستان هستش و بسیار عالی و خوشمزه میباشد😋😋
#دسر_بستنی_بیسکویتی
مواد لازم
🍪۴ لیوان بیسکویت خرد شده کاکائویی و یا معمولی
🍮۱۲۵ گرم کره
🍥۱ بسته بستنی وانیلی
مواد لازم برای سس شکلاتی:
🍮۱۲۵ گرم کره
🍶۱/۵ لیوان شیر
🌰نصف لیوان گردو خرد شده
🍶۲ لیوان شکر
🍫۱ لیوان تکه های شکلات تلخ
بیسکویت های خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط میکنیم،سپس این مخلوط را درون ظرف پیرکسی(شیشه ای) میریزیم. بستنی را به صورت تکه های کوچک میبریم و به روی مخلوط میچینیم سپس به رویش سفلون کشیده و به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه میداریم.
طرز تهیه #سس_شکلات :
کره و شکر و شیر و تکه های شکلات را درون ظرفی ریخته و روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم بعد اینکه به جوش آمد به مدت ۷ دقیقه دوباره هم میزنیم سپس از روی شعله برداشته و منتظر میمانیم تا سرد شود(حین سرد شدن یکی دوبار نیز مخلوط را هم میزنیم)
در آخر ظرف پیرکس را از یخچال دراورده و سس شکلاتی را بطور مساوی به رویش ریخته و میمالیم و گردو های خرد شده را به رویشان پاشیده و دوباره سفلون کشیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال نگه میداریم.
#نان_دلربا
نصف لیوان اب ولرم رو با یه قاشق خمیر مایه ویه قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق شکر ویه قاشق آرد مخلوط کرده میزاریم کنار چند دقیقه بمونه و بعمل بیاد بعد یدونه سفیده تخم مرغ( زرده رو نگه میداریم برای رومال )و نصف لیوان شیر پنجاه گرم کره یک چهارم پیمانه روغن مایع یه قاشق زنجبیل رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم ودر آخر سه و نیم لیوان آرد افزوده ورز میدیم یکم حالت چسبنده داره روشو پوشونده دوساعت استراحت میدیم بعد به اندازه صد گرمی چونه می کنیم می چینیم تو سینی روشو با زرده که بازعفران دم شده مخلوط کردیم رومال می کنیم داخل فر از قبل گرم شده بیست دقیقه با حرارت صد و هفتادو پنج می پزیم بعد روشو تا سرخ شدن گریل می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛