#کلوچه_خرمایی ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️کره ۱۵۰گرم برابر با ۱پیمانه
▫️شیر ۲/۳ پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱/۲ ق چ
▫️ارد سفید به میزان حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن )
▫️خمیر مایه ۱/۵ ق چ
▫️زرده تخم مرغ ۱عدد
▫️شكر ١ ق چ
🔴مواد میانی🔻
▫️خرما ۱۰۰ گرم
▫️هل ۱ ق چ
▫️دارچین ۱ ق چ
▫️زیره سبز ۱ ق م
🔴طرز تهیه🔻
🔸کره رو بزارید به دمای محیط برسه ، با همزن بزنید تا سفید بشه بعد زرده رو بهش اضافه کنید .
خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه ، و بعد اضافه کنید به زرده و کره
هم بزنید تا مخلوط بشه و در انتها ارد بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید
ورز بدید تا یکدست بشه ( خمیر لطیفی به دست بیاد اما چسبناک نباشه )
🔴تهیه مواد میانی🔻
🔸پوست خرما رو بگیرید و له کنید
با مقدار کمی کره تفت بدید و هل و دارچین رو بهش اضافه کنید
کمی که تفت خورد در انتها زیره رو اضافه کنید بهش و حرارت رو خاموش کنید .
ازخمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط ( شبیه سمبوسه ) تا شکل مثلث ایجاد بشه .
با استفاده از شونه مخصوص قنادی روی خمیر رو سوراخ کنید
با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه
♦️نکته: این کلوچه سنتی سیستان هستش و بسیار عالی و خوشمزه میباشد😋😋
#دسر_بستنی_بیسکویتی
مواد لازم
🍪۴ لیوان بیسکویت خرد شده کاکائویی و یا معمولی
🍮۱۲۵ گرم کره
🍥۱ بسته بستنی وانیلی
مواد لازم برای سس شکلاتی:
🍮۱۲۵ گرم کره
🍶۱/۵ لیوان شیر
🌰نصف لیوان گردو خرد شده
🍶۲ لیوان شکر
🍫۱ لیوان تکه های شکلات تلخ
بیسکویت های خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط میکنیم،سپس این مخلوط را درون ظرف پیرکسی(شیشه ای) میریزیم. بستنی را به صورت تکه های کوچک میبریم و به روی مخلوط میچینیم سپس به رویش سفلون کشیده و به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه میداریم.
طرز تهیه #سس_شکلات :
کره و شکر و شیر و تکه های شکلات را درون ظرفی ریخته و روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم بعد اینکه به جوش آمد به مدت ۷ دقیقه دوباره هم میزنیم سپس از روی شعله برداشته و منتظر میمانیم تا سرد شود(حین سرد شدن یکی دوبار نیز مخلوط را هم میزنیم)
در آخر ظرف پیرکس را از یخچال دراورده و سس شکلاتی را بطور مساوی به رویش ریخته و میمالیم و گردو های خرد شده را به رویشان پاشیده و دوباره سفلون کشیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال نگه میداریم.
#نان_دلربا
نصف لیوان اب ولرم رو با یه قاشق خمیر مایه ویه قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق شکر ویه قاشق آرد مخلوط کرده میزاریم کنار چند دقیقه بمونه و بعمل بیاد بعد یدونه سفیده تخم مرغ( زرده رو نگه میداریم برای رومال )و نصف لیوان شیر پنجاه گرم کره یک چهارم پیمانه روغن مایع یه قاشق زنجبیل رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم ودر آخر سه و نیم لیوان آرد افزوده ورز میدیم یکم حالت چسبنده داره روشو پوشونده دوساعت استراحت میدیم بعد به اندازه صد گرمی چونه می کنیم می چینیم تو سینی روشو با زرده که بازعفران دم شده مخلوط کردیم رومال می کنیم داخل فر از قبل گرم شده بیست دقیقه با حرارت صد و هفتادو پنج می پزیم بعد روشو تا سرخ شدن گریل می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک مرغ😋
✍ مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
نون تست ۱ بسته و نصف
خیار شور
پیازچه
ماست ۲ ق غ
سس ۱ ق غ
آب مرغ
نمک و فلفل
🍜 طرز تهیه:
اول کناره های تست رو برش میزنیم.
برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم.بعد خیار شور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم. سس و ماست به همراه آب مرغ(در حد ۵ ق غ) میزنیم و نمک و فلفل رو هم میزان میکنیم.بعد موادمونو خوب هممیزنیم.روی نون مواد میذاریم و ی نون دیگ روش میذاریم و از وسط ب شکل مثلثی برش میزنیم ی لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم
برای تزیین روش هم میتونید از ذرت شیرین،فلفل دلمه ای،گوجه،خیارشور،جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید.
.
❕نکات:
✔میتونید سینه مرغ رو ریش ریش هم بکنید
✔آب مرغتونو بچشید اگر نمکش زیاد بود،نمک بیشتری برای مواد استفاده نکنید چون خیارشور هم داره ممکنه شور بشه.
#کیک_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهیچه با عطر سیب و دارچین 🍴
پیاز را تفت دهید تا سبک شود.. ماهیچه را اضافه کنید و همراه زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر تفت دهید.. حالا به میزان لازم به ماهیچه اب اضافه کنید یک سیب درختی و دو تکه چوب دارچین و دو حبه سیر به ان اضافه کنید و به ماهیچه زمان بدهید تا کاملا بپزد.. در انتهای پخت زعفران اضافه کنید و همراه چلو نوش جان کنید...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃سلام برتو
🌺🍃ای دوست مهربان
🌺🍃شکوه صبح زیبات
🌺🍃آکنده از شادیهای بیپایان
🌺🍃عمرت جاویدان
🌺🍃بالاترین دستها نگهبانت
🌺🍃امیدوارم امروز
🌺🍃زیباترین لبخندها بر لبت
🌺🍃وقشنگترین چشمها
🌺🍃بدرقه راهت باشه
🌺🍃 #سلام_صبحتون_بخیر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🎂🍰🍩🍰
کیک اسفنجی بدون فر
مواد لازم برای۶ نفر
تخم مرغ 5 عدد
پودر شکر 1 پیمانه
آرد 1 پیمانه
آب جوش نصف پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید.
و سفیده را در ظرفی جدا با همزن به مقدار زیاد بزنید تا جایی که اثر
پره های همزن روی آن بماند و ظرف را که بر میگردانید نریزد . ( سفیده ی زده شده را در یخچال بگذارید )
بعد اجاق گاز را روشن کنید. روی آن شعله پخش کن قرار دهید . حرارت را کم کنید و رویش قابلمه قرار دهید تا در حین درست کردن مایع کیک داغ شود.
سپس زرده، پودر شکر و وانیل را با همزن آن قدربزنید که کرم رنگ شود .
حال به مخلوط زرده آب جوش را اضافه کنید و با همزن تا جایی بزنید که شکر کامل حل شود و مایع کش دار و کرم رنگی حاصل گردد.
بعد آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مخلوط زرده کم کم اضافه کنید ( بهتر است روی آن الک کنید) و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی و آهسته هم بزنید.
در آخر سفیده ی زده شده را از یخچال خارج نموده و به مایع کیک کم کم اضافه کنید و بصورت دورانی و آهسته هم بزنید تا پف آن نخوابد.
حالا ته قابلمه ی داغ شده را با روغن مایع چرب کنید . مایع کیک را داخل قابلمه بریزید و رویش دم کنی بگذارید.
زمان لازم برای پخت کیک بستگی به قابلمه دارد.
سایر نکات
دیواره ی قابلمه را چرب نکنید چون کیکتان کم پف میکند.برای اینکه کیکتان
یکدست پف کند در هنگام ریختن مایع داخل قابلمه دستتان را بچرخانید تا همه جا بریزد در ضمن بعد از ریختن مایع کیک یک یا دو بار قابلمه را روی زمین بکوبید تا هوای داخل کیک خارج گردد.تا 20 دقیقه اول اصلا در قابلمه را برندارید چون پف کیک میخوابد بعد از آن با خلال دندان چک کنید .بعد از آماده شدن کیک بگذارید کیک داخل قابلمه خنک شود بعد آن را خارج کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛